HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, May 19, 2016

Kontes Hadiah RM10,000 hanya di MAJUHOME Concept.

Assalamualaikum

patut la tak semangat sangat nak buat kerja. bila kerja dari rumah, jamban pun jadi tempat kerja. hoi. aku meluat la perasaan ni -_-


insyaAllah, start June ni, yuyu nak buat satu space kat rumah yuyu tu, sebagai satu ruang kerja yang khas untuk kerja saja. siap ada punchcard (ok tipu). siap ada boss garang perut buncit tak bagi bonus (ok ni lagi tipu). kalau tak, kat mana ada ruang, situ lah yuyu buat kerja. lepas tu confius, aku nak buat kerja ke, atau nak tengok tivi. 

tutup laptop. ambik Nachos. tengok tivi. pfft.

haha. tobat dah. kena lebih berdisplin lepas ni. jadi, sambil-sambil baru pindah rumah ni, dan nak cari perabut untuk ruang kerja, tempat yang akan memberi inspirasi adalah:



Facebook : MajuHome Concept

Ara Damansara (CITTA MALL) Branch:
S01, Citta Mall, Jalan PJU 1A/48
Ara Damansara 47301 Petaling Jaya

+603-7831 6858



baru masuk pintu depan pun, dah nak histeria. tak boleh jadi ni >.<


kebanyakan design di sini, lebih simple, modern tapi ada vintage dia. ish. tak tahu lah nak cakap. macam ala-ala design kegilaan ramai sekarang, Scandinavian style gitu. ada campuran kayu dan besi. sekali tengok pun, sure korang akan minat punya. sebab yuyu sendiri tengok sekali pun, adoi, runtuh jiwa, guna juga duit simpanan kang. haha.

walaupun asalnya cuma nak tengok meja kerja, masuk je MajuHome, tetiba kepala otak nak cari sofa baru lah, katil baru lah, dining table baru lah. cis. -_-

serius weh, once korang berpijak ke bumi MajuHome tu, korang semput nanti. istiqfar banyak-banyak eh. takut menggelupur lain macam je kang. haha. dia punya showroom dia apak besar gila! seluruh 2nd floor Citta Mall tu, dia punya je, sebab dorang ni anchor tenant Citta Mall. jadi, memang puas hati lah kalau korang cuci mata di sini. banyak selection kita boleh pilih.


minat betoi ni. simple, tapi, entah lah, berkenan betul.


kalau korang free esok lusa ke, jemput lah (ewah, macam aku pulak tokey kedai) MajuHome di Citta Mall. sumpah tak rugi. selain boleh cuci mata, korang berpeluang menang hadiah total of RM10,000 worth of prizes! dah la hadiah masyuk, senang pulak tu nak join dia :

simple kan. zaman sekarang, selfie pun boleh dapat hadiah sampai RM10,000.

tadaaa! ze hadiahz iz best ai tell yu!


sapa nak bagi kita, selfie je dapat tilam Dunlopillo harga RM5,000 tu? sekali baring je, terus terkambus dek keempukan tilam. lepas tu malas terus pergi kerja. kalau yuyu, yuyu harap sangat dapat 2nd prize, dok ushar je dari dulu designer sofa gitu. lawa weh. please lah nanti vote yuyu bagi dapat second prize eh. janji?

cara nak participate dalam contest ni sangat mudah:

  1. selfie atau ambil gambar korang di flagship terbaru MajuHomer di CITTA Mall.
  2. upload di Instagram dengan hashtag #MAJUHOMESNAPNWIN
  3. nanti kumpul like banyak-banyak gambar kita pada plug in di official Facebook page MajuHome Concept 



simple kannn.. nahh. yuyu belanja sikit gambar yuyu join contest #majuhomesnapnwin . korang jangan lambat join tau, sebab last contest submission adalah sampai 30/05/2016 sahaja. lepas dari tarikh tu, korang submit air mata pun dorang taknak layan dah. kejap lagi terus pi CITTA Mall eh?

pasu-pasu yang diimport khas dari luar negara. :)


korang posing je bajet-bajet retis pun takpe. :p

bajet diva pun dorang tak kisah. haha. bab posing lain machiamm ni, serah je lah pada yuyu. :p


senang je kann. selain dari tu, boleh je selfie, dorang siap sediakan belambak prop lagi. haa. senang hati kau. okay lah, nak layan sikit, apa yang best sangat yuyu dapat di MajuHome Concept :

dok bagi hint kat suami, ehem...

aww..

inspirasi untuk bilik Habib nanti. insyaAllah. :)

lengkap kan info dari yuyu. korang jangan tak join pulak. kang yuyu dapat semua hadiah, baru tau. haha. jangan lupa tau, sampai 30May ni je. hanya di CITTA Mall (2nd Floor).


terima kasih sudi baca & good luck.

20 comments:

  1. what a great sharing..terkebil kebil mata tengok perabot..

    ReplyDelete
  2. nasib baik duduk jauh, kalau tak berdesup dah pegi hahaha

    ReplyDelete
  3. tengok gambar dah excited, kalau pegi sendiri kat sane mahu mghoyan agknye. Kita pn igt nk buat workspace satu kat umah senang skit. xde la duk reply email pastuh hang sbb tgk tivi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuyu dah meroyan. Tau tau sejam lebih kat sana. Haha

      Delete
  4. wah..cantik ar design dia..good luck yuyu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi yuyu menang number dua tau. Haha

      Delete
  5. Allah, memang best, tak kuat semangat Ai tengok. Hahahaa

    ReplyDelete
  6. Wah... tengok interior dia... best sangat, boleh tiru
    All the best kepada semua :D

    ReplyDelete
  7. wah semua cantik-cantik nyeee...
    best gila kalau barang2 rumaha cantik mcm ni

    ReplyDelete
  8. memang cantik design2 perabot kat sini. samalah kita nak cari sangat satu meja study yang cantik , selesa n flexible utk jadi sudut buat kerja. kalau tak takda mood dibuatnya >.<

    ReplyDelete
  9. kalau dah ada rumah sendiri kan best... one day insya Allah

    ReplyDelete
  10. aish, geram tau..kuat tipu dak comel ni..


    bestnya...nak selfie lah nanti..kot2 menang..leh deko rumah akk yg tengah serabut tu.

    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  11. gemuk la jawab nya nanti yuyu huuuu

    ReplyDelete
  12. Bersinar bijik mata ni tengok perabot2 ni.. haha

    Rienamuezza.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)