HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, April 20, 2016

Nak Shopping Kat Mana? Zolace.com laa

Assalamualaikum

korang ada masalah nak shopping online tak? selalu dengar orang merungut susah nak cari baru cantik sekarang. kalau ada pun, mesti mahal. haish. kalau tak pun, size pulak tak ada. hmm. asal eh? yuyu tak pernah pulak ada masalah. Alhamdulillah. try lah shopping dengan:





sepanjang yuyu dah addicted shoppping dengan Zolace.com ni, banyak pulak koleksi dorang yang cantik, lepas tu, lain dari lain, harga affordable. selain tu, service dorang pun tiptop baq hang! insyaAllah yuyu akan selalu update dan share pasal yuyu dengan koleksi dari Zolace.com supaya dapat membantu sikit sebanyak untuk korang shopping nanti.

suka tak? elehhh :p


 A Layer to Love Blouse ni sampai bawa pakai ke Seoul hari tu.



nampak sangat sweet kan. ish. malu lah puji diri sendiri. haha. RM64 je tau.


pilihan warna dia semua macam marshmallow. ya Allah. tergoda aku time ni -_-



selain daripada tu, ada beberapa lagi yang sempat yuyu rembat dari Zolace.com ni. satu long tunic, satu lagi jubah. yang bestnya, dua-dua sesuai untuk ibu-ibu yang breastfeeding, senang sebab ada zip/buttons. haa. memang mencari betul jenis gini.

cantik tapi murah kan? kan dah bagitau dah! tunic ni selalu tengok Singaporean pakai. eh. berkenan pulak. takpe. nanti yuyu try, yuyu share lagi insyaAllah. :)



selalu tengok jubah mesti mahai, ini sangat affordable! ya Allah. gila lah time nak pilih hai tu.



haa. jangan menggelupur terus nak shopping. baca lah entry yuyu sampai habis dulu. tak nyempat tau korang ni. padahal banyak benda lagi yuyu nak kongsi ni. selain dari kita boleh shopping baju, ada banyak pilihan handbag, aksesori, shawl/tudung, lingerie, pants, dan banyak lagi lah!


siap lah. lepas ni borong pants pulak. :p


apa yang menarik lagi dengan Zolace.com ni, korang boleh return barang kalau tak berapa nak kena dengan korang atau tak muat. haa. maksudnya, takpayah lah nak stress kalau tetiba ternaik lemak perut 12sentimeter, sampai barang, pulakkk, ketat. alahh. return je la, selagi tak pakai lagi.

best kan best kan!

berita baik untuk yang size petite macam yuyu, Zolace.com juga tempat korang wajib shopping. bookmark cepat kat phone. sebab ada size XS atau blouse/jubah sampai bahu 13cm sahaja. point ni tak pernah jumpa kat lain, hanya di Zolace.com. wuu. terharu bila yang petite macam ni, dihargai. *nangis tepi bakul kain baju baru basuh*

jadi, apa tunggu lagi? cepat terus menjamu mata korang sekarang, hanya di :





terima kasih sudi baca :)

12 comments:

  1. Replies
    1. kena terjah sekarang. kalau tak, eh, ruginyaa!

      Delete
  2. sy pun nk terjah jugak la..macam best je..tq tq

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa, ain ada masalah susah nak cari baju.bila dah lawa samada baju tu atas bontot atau betul2 bontot, ain suka bju yg bawah bontot sebab selesa , zolace ada penyelesaian tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. adaa. banyakkkk sangat yang bawah bontot. haha.

      Delete
  4. Yuyu walaupun petit tp cute...sejak yuyu tulis petit baru tahu maksud petit tu..akk jual.coway ada brand jenama petit..ingatkan petit tu nama sahaja...tp design.petit ni paling cantik..rupanya bila baca kebanyakan posting yuyu baru akk faham.maksud petit..hehe gelak sendiri..kalau yuu free2..singgahlah di cetusan irda garmin.

    Salam.ukhuwah yuyu....keep on writing n sharing ya..luv

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Zaloce best!!!
    http://mummyumardian.blogspot.my/
    http://dnibabyscute1.blogspot.my/

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)