HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, April 21, 2016

Meraikan Kehadiran Anak-anak.

Assalamualaikum

tengok goodies bag ni, eh, teringat pulak majlis pelancaran Wyeth-Wechat hari tu.

one extreamly happy family. Alhamdulillah :D

dah subscribe WyethNutritionMY di WeChat? best kan! kalau yang tak join lagi, adoi, ruginya. subscribe sekarang cepat. banyak infomations untuk kita sebagai bakal ibu atau ibu, malah banyak juga info untuk anak-anak kita. yuyu ni, wajib lah subcribe WyethNutritionMY. taknak lah terlepas daripada info best. dari situ lah cara yuyu nak siapkan maklumat terbaik untuk Habib Muhammad :)

meriah nau event dorang ni. satu Sunway Pyramid bergegar. hehe.



pelancaran Wyeth-WeChat oleh Dr.Mohamed Shaarawy, Country Business Manager, Andrew Santos, Regional Business Head Wyeth Nutrition, dan Gary Tan, Product Manager.


hari tu, bukan saja yuyu dapat saksikan sendiri pelancaran Wyeth Nutrion on WeChat tu, malah, yuyu sendiri dapat tahu lebih lanjut pasal Wyeth Nutrion's growing up milk product dorang. ingatkan ada untuk anak kita je, rupanya untuk kita mommies ni pun ada. ehem. kena bagitau suami ni. hehe


istana daripada S-26 GOLD PROGRESS dan S-26 GOLD PROMISE. 

berpusu-pusu orang datang sini nak dapatkan S-26, lagi-lagi para ibu yang join S-Mama Club.

jangan lupa tau subcribe WyethNutriotionMY di WeChat.


memang bagus betul Wyeth Nutrition berkolaborasi dengan WeChat, memandangkan WeChat memang leading applikasi di smartphone kan, hampir semua orang ada WeChat ni, jadi, pastilah mommies banyak yang guna juga WeChat, senang lah mommies lepas ni nak korek info pasa nutrisi, nak tahu lebih dekat pasal product Wyeth, senang nak update S-MAMA Club Gold point, senang juga nak redemp dan nak dapat reward. semua sekarang di hujung jari. 

yuyu dah subscribe awal-awal lagi. kembang hidung bangga tau. please lepas ni, mommies semua, subcribe juga tau. taknak ketinggalan zaman sangat :p


selain daripada pelancaran, di situ juga ada aktviti best sangat untuk anak-anak. sesuai dengan tema "Celebrate Your Child". di sini, kita raikan anak kita dengan aktiviti-aktiviti kepintaran seperti Body Smart, Brain Smart dan People Smart. inilah yang patut ibu-ibu buat, selalu meraikan kehidupan anak-anak hingga kekeringat terakhir. anak adalah anugerah kehidupan kita.




Body Smart sangat. sampai nangis taknak keluar dari sini -_-


39minit dalam ni je. pfft. 



bagus kan. bukan setakat kita meraikan anak kita dengan susu S-26 dari Wyeth Nutrition yang penuh khasiat tu, malah WeChat pun meraikan kita-kita ibu ni dengan adanya Wyeth Nutrition di platform WeChat. aww. terharu ni tau :')


sedap betul susu ni! anak yuyu suka betoi. ni dah 1tahun6bulan, dah boleh minum lah susu ni. :)



sebab zaman sekarang, kita tak boleh ketinggalan dari teknologi. kita kena selalu seiring dengan kelajuan infomasi di hujung jari ni. dan sebab tu juga kita kena juga, nak taknak, kena follow semua ni:



WeChat : WyethNutritiononMY


terima kasih sudi baca :)

6 comments:

  1. alaaa...bujang lagi lah...hihihihi...

    ReplyDelete
  2. Cantik-cantik pic yuyu..yuyu amik dgn hp apa ya

    ReplyDelete
  3. Di pusat rawatan tempat saya merawat masalah sihir,banyak ibu ayah yang datang minta air penawar untuk lembutkan hati anak mereka.

    Jadi mungkin sesuai untuk saya war-warkan kepada mereka program ni.Manalah tau dengan cara pendidikan atau informasi yang tepat tentang parenting dapat membantu mereka.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)