HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, March 4, 2016

Bye-bye Bocor!

Assalamualaikum



time datang bulan adalah time paling stress, sebelum ni. dah la memang hormon berubah, mood swing tiba-tiba, tapi lagi lah moody kalau pad buat hal. siang malam stress. paling tak best kalau tengah jumpa client, tiba-tiba rasa pelik semacam je, tau tau dah bocor sampai ke peha.

share dengan yuyu, apa masalah datang bulan korang?
- bocor (paling bermasalah)
- rasa tak selera melekit (eww, tolong la)
- tak cukup panjang (hmm, terus tak konfiden!)

kann..

sekarang dah tak payah risau time datang bulan ni, dengan Laurier Night Safe! pelindungan optima dengan kepanjangan pad sehingga 35cm yang memenuhi permintaan kita dan penyerapan dia 2kali ganda lebih cepat dan 5kali ganda lebih kering!




muka ada sinyum la :p


ini stock untuk dua bulan yuyu. simpan dalam almari, simpan terus dalam handbag :')

Video rasmi Laurier Night Safe


happy dah kan? ada dua pilihan untuk kita, 35cm untuk extra heavy flow, dan 30cm untuk heavy flow.


yuyu suka dengan kepanjangan dia. 35cm, sangat cukup untuk beri keyakinan perlindungan pada kita. permukaan belakang yang luas bertindak sebagai pengawal pinggul yang lebar dan pengawal Tri-Saluran yang mengawal bocor dari belakang akan bagi keselesaan maksima, kalau tidur buas pun takda hal lah!

apa yang lagi best untuk perempuan yang aktif dan tidur pun lesak ni, dengan teknologi inovaktif dari Jepun, Laurier Night Safe, kita dah tak payah fikir pasal bocor dan tak selesa. time pakai tu,  rasa macam hari-hari biasa sahaja. aww. macam faham sangat je apa yang wanita nak.


inovasi terbaru!

kalau tak ada inovasi ni, nak datang rumah orang je, adoi, lemah semangat. nak dok di rumah je seharian. kan kan kan? alaa. dah faham sangat isi hati perempuan ni. senang cuci pulak tu.

tapi, itu penyelesaian datang bulan kan. kalau penyelesaian hari-hari biasa pula, benda yang kita kena tahu ialah mengenai pantiliner. sapa jenis menjaga kebersihan miss V macam yuyu, cepat angkat tangan! kita taknak lah nanti sampai petang, berkerak je panties. ish!


 pilih lah mana paling suka dan mana yang memenuhi kehendak. :)


boleh tengok video khas Laurier Active Fit




Active Fit Deodorant Ag+ untuk Anti-Bacteria dan Safety Long&Wide penyelesaian untuk discharge :')

kalau yang ada masalah vaginal discharge teruk, yuyu suggest, pakai lah Active Fit Safety Long&Wide, satu hari kita selesa dengan bawah tu. coverage yang lebar dan panjang (16.5cm), ditambah lagi dengan permukaan yang breathable dan tak mudah terkeyok tergumpal, memang sesuai sangat la jadi pilihan untuk keselesaan.

lepas tu, ada bau Sakura pulak. aww. ni lah rahsia rasa yakin sepanjang hari untuk setiap perempuan.

apa pula dengan Active Fit Deodorant Ag+?

paling best sebab dia akan menyerap bau busuk dengan cepat dan melindungi dari bakteria yang menyebabkan bau tadi tu. jadi, kita akan rasa lebih selesa sepanjang hari kan. yes, ini pun satunya ciptaan yang akan sentiasa terbentuk tak mudah terkenyok.

tapi, ada satu lagi range untuk yang tak serius sangat masalah keputihan tu. tapi mementingkan pantiliner untuk kebersihan. yuyu tak sure, ada ke wanita yang tak pakai pantiliner? biar kepam je panties sepanjang hari? hmm. ada ke?

jangan la macam tu. -_-


at least, pakai Active Fit Quick Dry & Fresh ini.

ada tiga pilihan untuk kita. satu, ada keharuman buahan segar (yuyu cop awal-awal!), satu lagi wangian sakura, dan satu lagi non-perfume. masing-masing ada 40helai setiap paket. kalau yuyu, yuyu akan tukar setiap 6jam, atau setiap kali keluar tandas.

insyaAllah, takkan ada masalah yang teruk kalau kita mula dengan menjaga kebersihan dia. korang boleh beli di mana-mana supermarket/hypermaket, di pharmacies sekalipun (senang betul nak jumpa di mana-mana).

tapi, sebelum tu, kalau korang nak FREE sample, boleh try penuhkan form saja.

Laurier FREE Sample

untuk tahu lebih lanjut, boleh check di sini:





terima kasih sudi baca #LaurierSparkles :)

1 comment:

  1. sorry yuyu.. just my 2 cents.. kalo org pompuan yg ade masalah discharge ni mostly ade masalah dgn dalaman.. sape yg takde tu.. InsyaAllah, dalaman die sehat.. kalo ikot mak bidan.. takde keputihan adalah wanita yg sehat dalamannye.. nak tau sehat ke x dalaman kite especially lady's part tu.. bau panties kite.. kalo bau serai.. itu maknanye dalaman sehat.. 😁

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)