HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, March 8, 2016

Atasi Masalah Wajah dengan HELENZ Signature

Assalamualaikum

sapa ada masalah jerawat dan alahai, kulit pulak jenis sensitif. pakai skincare biasa, makin menjadi pula teruknya. nak mencari skincare yang sesuai untuk kulit sensitif ni, susah pulak kan? a'ah. susah yang amat nak cari untuk kulit sensitif. 

tapi, takda lah susah mana sangat dah sekarang nak cari skincare terbaik untuk kulit sensitif ni, malah terbaik juga untuk kulit berjerawat dan kusam. 

korang boleh try:

yang bagusnya Helenz Signature ni, ia didatangkan dengan set lengkap keperluan rutin harian kita. dari sabun hingga ke serum. ya Allah. sangat membantu betul. lepas ni takpayah dah susah-susah itu ini dah. Helenz Signature dah lengkap.

Helenz Signature dengan set lengkap.

buka je kotak dia yang nampak sangat ekslusif tu, yuyu syak, kalau buat hantaran ke, hadiah ke, adoi, berbunga hati sapa yang dapat. hehe. belum buka kotak lagi, dah dapat bau macam susu, eh, macam product beras. eh.. sedap je bau dia.

dalam setiap kotak Helenz Signature ni, lengkap dengan :
  1. Madeena Rice Milk Cleansing Bar with Collagen (50gm) (patut lah sedap sangat bau! susu beras)
  2. Madeena Perfect Day Cream (5gm)
  3. Madeena Perfect Night Cream (5gm)
  4. Madeena Perfect Gold Serum (10ml)
  5. Madeena Perfect Collagen Toner (60ml)


nampak je macam cute, hello, tahan dua tiga bulan pun boleh tu. hehe. baguslah Helenz Signature keluarkan size macam ni, senang kita nak pergi travel kan. boleh hand carry je. 

cleansing soap dengan bahan susu beras beserta kolagen. dua bahan n,sangat terbaiklah untuk kulit kita kan. lagi-lagi yang hampir kertu macam i'olls ni. ihik :p


memang tak dinafikan, Helenz sangat-sangat membantu mengatasi masalah jerawat, dan amat disyorkan untuk yang berkulit sensitif. jadi, kalau ada masalah-masalah macam ni, please cuba Helenz Signature. lepas ni, insyaAllah, terlaga bahu yuyu pun, buat tahu je. eh, dah kulit lawa kauu. haha. kekwat eh!

kebaikan rice milk cleanser, mana-mana pun akan tahu, bagus sangat untuk buatkan kulit lebih flawless dan mencerahkan. tambah lagi Helenz Signature ni, siap ada kolagen. gebu-gebas nanti kulit. try lah buat research sendiri, kebaikan susu beras. orang korea cukup suka product yang ada bahan gini haa.

yang penting, Helenz Signature tak ada merkuri ya tuan-tuan puan-puan semua. jangan gundah gelana fikir enambelas kali, nak cuba ke tak nak cuba ke tak sampai besok pagi, dan, lagi meyakinkan, Helenz Signature ada Halal Jakim dan kelulusan KKM. insyaAllah. yakin.

suka gold serum ni. macam fairy dust dalam serum. gituu :p


selain daripada mengatasi masalah jerawat dan sesuai untuk kulit sensitif, Helenz sangat bagus untuk:

  • jeragat
  • blackhead/whitehead
  • kulit minyak berlebihan
  • parut jerawat
  • kulit kusam
  • kedutan
  • kulit kering
ehh, bab kedut tuuu. ishh. terasa tau :p


jom kita usaha untuk atasi masalah kulit dengan Helenz Signature yang sangat membantu ni. insyaAllah. cuba follow dorang di instagram atau boleg terus whatsapp:

Instagram : @helenzofficial
Whatsapp: 
0196074878 (Musriah) 
0133155373 (Aisha) 
0193986160 (Aalia)
#HelenzTeam


sebagai penghargaan sapa yang baca entry yuyu ni, HQ Helenz berbesar hati untuk bagi DISKAUN RM50! cuma whatsapp "YUYUPROMO" ke salah satu number di atas tu.

ya Allah. gituu je dah jimat RM50. kalau tak, sekotak RM150, tapi dengan "YUYUPROMO" boleh dapat RM100 sahaja. tapi, kena cepat tau, taknak lengah-lengah, sebab promo kasihsayang ni, sah sehingga seminggu dari sekarang, yakni 15/03/2016 sahaja.

cepat tauu whatsapp dorang. order sekarang. insyaAllah, Helenz Signature lah skincare yang kita cari selama ni. 


terima kasih sudi baca :)

1 comment:

  1. menarik. muja suka produk yg ada gold dust.. dye mmg ada aura emas.. berseri je rasa. hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)