HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, February 24, 2016

BORSMELK Milkbooster Perisa Kiwi Yang Terbaik

Assalamualaikum

ramai terkejut yang Habib sampai la ni dok menyusu badan lagi. yes, badan, bukan pam lepas tu bagi dari botol. direct susu badan. terkejut sebab badan kecik, tapi anak dah setahun lebih dok menyusu lagi. Alhamdulillah. kecik macam mana pun, kalau Allah bagi rezeki tu, dapat lah. tak mustahil aih. tak payah lah terkezut sangat -_-

tapi, sebelum ke tahap ni, macam-macam persediaan mental dan fizikal lah kena sedia. memang awal-awal Habib dalam perut lagi dah azam nak menyusu lebih dua tahun. doa ja selalu, insyaAllah dipermudahkan semuanya.

dari cara penyusuan yang betul, tips, dan pantang larang ibu menyusu, yuyu google selalu, tanya orang, dan pergi kelas. siap pergi kelas okay. haha. semangat tak semangat aku. itu lah jenis-jenis persiapan, tapi, berbalik pada Allah, kehendak Dia.

sekarang dah senang, milkbooster berlambak-lambak dipasaran. ada jenis tablet, ada jenis sachet, ada jenis serbuk. eh, ikut je lah tekak kita nak yang mana satu. siap berperisa, tahu! ya Allah, betul-betul mudah kerja ibu menyusu sekarang.

satu milkbooster yang yuyu peratiiii sangat, adalah :



milkbooster perisa Kiwi hoi! mana boleh tahan. kalau sehari kunyah lapan puluh ratus biji pun takde hal lah.



walaupun yuyu baru try beberapa hari saja, tapi, dah dapat rasa bagus betoi Borsmelk ni. pasai apa bagus sangat? sebab bahan-bahan dia pun bagus, antaranya adalah kismis, kurma, avokado, madu, habbatussauda', beras perang, stevia, vitalea dan ostematrix. yang penting ada rasa kiwi tu!


setiap botol ada 60 tablet yang tahan selama sebulan.


BORSMELK ni sangat-sangat digalakkan untuk ibu menyusu, bukan setakat banyakkan susu seawal 24jam, malah mampu memekatkan susu badan hingga 4kali ganda, dapat menghilangkan jaundis baby menyusu, dan mencantikkan kulit baby. insyaAllah. tu yang nak tu, tengok anak kulit gebus gebas kan.

simple saja, cuma kunyah tablet BORSMELK sekali pagi, dan sekali malam. lepas tu stress rasa nak kunyah berkali-kali. haha. untuk mommies yang pregnant, berpantang, atau penghidap g6pd, jangan risau, sesuai je nak amalakn BORSMELK ni.

dengan size yang simple macam ni, senang je nak bawa pi mana-mana. kalau travel pun, tak pikiaq dua tiga kali nak bawa. 

testimoni dari happy customer BORSMELK


apa yang penting sangat mommies tahu, BORSMELK bukan ubat ya, sebab tu lah dia selamat diamalkan dan tiada kesan sampingan, siap ada Halal JAKIM dan perakuan KKM. lepas ni, kalau nak susu meriah, jangan cari yang lain, cari saja BORSMELK:





okay okay sayang. ibu makan BORSMELK selalu okay. biar baby happy :')


untuk setiap botol BORSMELK, cuma RM100. eh, sebulan RM100 tu berbaloi sangat okay! happy ibu dan anak. hehehe. boleh lah belek-belek page dan instagram official BORSMELK, banyakkkk sangat testimoni dorang.


terima kasih sudi baca :)

4 comments:

terima kasih sudi komen :)