HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, December 31, 2015

INTEKMA Resort.

Assalamualaikum ♥

sekarang ni selalu tengok orang tu orang ni cakap pasal Intekma Resort. artis-artis pun nak post pasal dorang stay kat Intekma Resort ni. ehh. nak tak nak, terjebak la juga nak try tidur sana semalam dua. huhu. 








hari tu dorang buat 30% off untuk 20 sampai 31 Disember, tapi terlepas dah. takpa. nekad juga nak try stay semalam kat sini. insyaAllah!

korang pun boleh la try, short escape ke konon-konon kan. haha. sebab ramai yang cakap puas hati stay sini. tu yang adoi paksa juga suami bawa pi Intekma Resort. boleh rilek, tenang sehari dua, okay lah kan..


apa-apa, try sini :

+03-55225000
Facebook : INTEKMA Resort & Convention Center



terima kasih sudi baca :)

3 comments:

  1. ya allah cantik and selesa je tgk tmpt nih lawaaaa

    ReplyDelete
  2. Thank You Yuyu :)

    Admin Intekma

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)