HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, January 6, 2016

Apa Sebenarnya, Darayu 'Siri Khas Untuk Wanita' ni?

Assalamualaikum

ni dah hampir enam bulan yuyu setia dengan Darayu. "Siri Khas Untuk Wanita". enam bulan tu, termasuk lah sesi sample testing, ubah itu ini, lepas tu test lagi sample. lama gila kan? boleh bagi anugerah taat setia dah kat diri sendiri. haha.

yuyu yakin, ramai lagi yang tak kenal Darayu ni. termasuklah korang pembaca belog yuyu. alahh. jujur je la. yuyu cool je *flip shawl kiri kanan*

okaylah, mari yuyu perkenalkan pasal Darayu dengan lebih dekat lagi, lagi-lagi wanitalah. eh, yang lelaki jangan nangis, baca lah, mana tahu nanti boleh pujuk ibu atau bini cuba juga. hehe.


DARAYU Siri Khas Untuk Wanita

sebenarnya, Darayu ni adalah product yuyu sendiri, di mana, idea dikeluarkan oleh yuyu, dan yuyu sendiri test dari awal sampailah dah siap. proses untuk melalui R&D pun boleh tahan lama juga, rasanya setahun kot. huhu. kenapa lama?

sebab yuyu nak pastikan yang terbaik sahaja. cepat! terharu cepat :')

bagi yuyu, yuyu yakin akan kesihatan dan kecantikan adalah dua benda yang penting buat wanita. takboleh sihat tapi tak cantik, takboleh juga cantik tapi tak sihat. dua-dua saling memerlukan satu sama lagi. cuba bayang :

situasi satu: muka lawa yang amat, sipi-sipi je lagi nak sebijik Miranda Kerr, tapi sini sakit, sana lemah, baru sejam bangun tidur pun tak semangat, membuang angin je setiap dua saat. eh. apa kebenda ni. -_-


situasi dua: kesihatan dah tiptop. check kat hospital, doktor siap berdiri tepuk tangan, tapi, Allah, dark circle saja dah sama warna dengan kening, tak pasal-pasal ingat kening bersambung, perut pulak membuncit, kedut sana, kedut sini, kata baru 26tahun, tipu eh? -_-



sebab itu lah, yuyu nekad juga, nak keluarkan satu product suplimen, yang insyaAllah, membantu, untuk kekal sihat di dalam, cantik di luar. target yuyu, setiap wanita Malaysia, sihat dan cantik bersama Darayu. insyaAllah.

dari bahan-bahan sendiri pun dah tahu, memang bagus untuk wanita. yes. Manjakani & Akar Serapat pun ada. orang dah berkahwin, cukup suka la. haha :p


suplimen ni, paling mudah nak consume, cuma koyak sachet, dan terus minum. tak susah nak bancuh dah. rasa dia pun, ya Allah, sedap sangat! masam manis buah, tapi ada after-taste yang macam pedas sikit.

sangat sesuai kalau ada antara ciri-ciri di bawah ni:

  • 24tahun ke atas
  • sudah berkahwin
  • baru bersalin
  • menyusu bayi
  • ada masalah dalaman badan
  • cepat letih dan lemah
  • nak sentiasa sihat
  • nak sentiasa cantik

insyaAllah..

next entry, insyaAllah, yuyu akan cerita lagi banyak pasal kebaikan Darayu. lagipun, kalau korang nak tahu lebih lanjut, boleh terus ke link ni, banyak info, testimoni yang yuyu share di sini:

instagram : @yulaekaofficial
facebook : Yulaeka Official
website : www.yulaeka.com (coming soon)
whatsapp : +60189727527



sempena promo ni, korang boleh la dapatkan Darayu sekarang. valid sampai esok je tau kalau nak dapat harga jimat sampai RM45. sebab harga normal adalah RM95.90 (sm) / RM99.90 (ss)


terima kasih sudi baca :)

6 comments:

  1. Good luck Yuyu. Semoga tahun 2016 ni memberikan hasil yang berlipat kali ganda. Semoga Darayu manjadi viral nanti...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. good luck yuyu.. produk kecantikan wanita ni pasti laris punya la

    ReplyDelete
  3. good luck yuyu..mesti cuba ni kalau gini tapi umur saya baru masuk 23 tahun..boleh ka cuba darayu??hihkk..

    ReplyDelete
  4. Hi dear. Jemput join giveaway pertama saya.

    Hadiah pertama akan memenangi
    CASH VOUCHER RM 70 + TOPUP RM 15 + SOUVENIR DARI PALESTINE + BLOG AKAN FEATURED DALAM BLOG HOODPATH

    dan banyak lagi hadiah menanti!!!

    Saya harap sangat awk boleh join :)
    Link di bawah utk join :

    http://missdae.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html?m=1

    Thank youuuu :)

    ReplyDelete
  5. yuyu nk try,,... kite da 3 month after deliver.. n still bf bby huhuuu.......

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)