HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, December 16, 2015

INTEKMA Resort. Best tapi berbaloi!

Assalamualaikum


INTEKMA Resort! Ya Allah. suka betul. insyaAllah, lepas busy dengan hujung tahun ni, nak juga stay semalam dua di resort ni. dengar kata service dia best, pool dia pun sangat best, tempat dia luas yakmat!



lagipun, harga dia sangat berbaloi. tak mahal mana pun, affordable sangat. itu yang semangat nak try juga tu stay sana. huhu. Shah Alam je pun



kalau korang pun teringin nak try rilek sehari dua, apa salahnya kan, boleh lah try di INTEKMA Resort ni:



Hotline: +603 5522 5000
Instagram : @intekmaresort
Twitter: @intekmarcc
Facebook: INTEKMA Resort & Convention Centre 






terima kasih sudi baca :)


3 comments:

  1. aik.. xde gmbr ape2 ker utk rujukan.. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih tolong share.Boleh plan untuk the next getaway.

    ReplyDelete
  3. kalau ada gambar swimming pool tu pun best jugak..:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)