HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, November 1, 2015

Sendu.

Assalamualaikum

huwarghh! tengah hujan-hujan ni, teringat pulak time mengandung dulu, asal hujan je, terus terbongkang atas katil, konon-konon nak cukup rehat la. sambil terbongkang macam entah apa tu, sambil chilek tengok luar tingkap.

hoi. sekarang jangan harap la. baru nak niat baring atas katil je, dah ada makhluk comel dok tarik baju ajak layan dia main, nak menyusu la. haha. Habib Muhammad lah tu. :D

rindunya dia kecik macam ni. haish. kena bagi adik lah ni :p


kalau Habib tidur pun, time tu lah nak settlekan draft, nak settlekan hal product yuyu (ehh, dah follow ke instagram.com/yulaekaofficial ). time mana nak terbongkang lagi. haha. tapi takpa lah, walaupun tak cukup rehat, tapi rasa berbaloi sangat sebab semuanya untuk masa depan bersama. aww. sweetnya diri sendiri ini.

sebab tu lah, jangan kata dah lama tak update pasal diri sendiri kat blog, kadang tu, sempat buat advertorial je, nak buat personal, memang babai la, benda lain lagi banyak dok menunggu. sebab tu lah jadi blogger sendu. bhahaha. *nangis bawah meja kerja sorang-sorang*

okay lah, korang doakanlah yuyu rajin update blog yuyu yang lebih personal, yuyu sendiri pun rindu. haish.

terima kasih sudi support yuyu :)

13 comments:

  1. Lama tak jenguk belog akak... Semakin busy juga .. Hmmm >_<

    ReplyDelete
  2. takpe... walaupun sendu best baca blog kak yuyu ni ;)

    ReplyDelete
  3. Tu la lama tunggu akak update personal hehe

    ReplyDelete
  4. sendu-sendu yuyu, sendu kite lagi. wuuuu~~

    ReplyDelete
  5. Good luck yuyu! Betul..skrg apa yg dikorbankan utk future gk..:)

    ReplyDelete
  6. xpe yuyu..utamakan yg mana pntg dlu naa..

    ReplyDelete
  7. All the best kak Yuyu ! Lissa sentiasa suppurt kak Yuyu. hehe :D

    ReplyDelete
  8. yang mana lebih penting dahulukan ..good luck

    ReplyDelete
  9. Good luck yuyu, smg dpt haringi dgn tenang dan bahagia..")

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)