HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, November 16, 2015

Plan Hadiah Kenduri Kahwin

Assalamualaikum

Dah cuti sekolah ni, banyak pula jemputan kawen. kawen satu kelas nak kawen, kawan satu kampung nak kawen, kawan main masak-masak nak kawen, jiran sebelah rumah nak kawen, kawan Facebook nak kawen, semua nak kawen. 

siap ada tarikh bertindih lagi. jenuh baling dadu nak pi yang mana satu. stress aku -_-

tapi tak sabaq sebenarnya. bayangkan kawan-kawan yang dulu selalu datang rumah siap bawa kayu gemok (konon-konon kayu tu anak dia, baby. haha), tunggu kat luar rumah, ajak pi main masak-masak. tau tau, dah nak kawen dah. aww. lepas ni, datang rumah bawa anak real la pulak.

cepatnya masa berlalu. dari sekarang juga lah kena cari hadiah. kalau datang majlis kawen tak bawa hadiah, adoi, serba salah pulak. tak payah mahal-mahal, siap pinjam Ahlong sebab nak hadiah Ferrari pun takpa, boleh je cuci mata sini :



banyak pilihan shawl & tudung murah-murah di sini. cantik menarik pulak tu. satu jemputan kawen, satu hadiah, pilih dari sharliez.com . gituu. jimat duit okay, lepas tu pengantin happy. ishh. malu la macam ni :p



berkenan betoi lah tengok shawl ni. kang tak jadi buat hadiah, yuyu yang pakai

aww. sweet lah pulak. cop! nak beli ni lah. baru RM9 okay :p


haha. rambang mata. lepas ni jangan bagi alasan tak ada duit okay. beli je dengan Sharliez.com , janji murah!

terima kasih sudi baca :)

6 comments:

  1. Cuti sekolah ni memang ramai sangat kawan2 yg bakal walimah ni. Dah brapa invitation dapat. Hehe :)

    ReplyDelete
  2. Pengisian yang terbaik dan bermanfaat dari saudari. Semoga blog saudari mendapat lebih banyak sambutan dimasa hadapan! Keep it up!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)