HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, September 21, 2015

Testimoni Suami Dengan EPHYRA Skin Bar

Assalamualaikum

yuyu suka event sangat, selain dapat kenal ramai orang, event sangat seronok sebab lepastu, networking jadi sangat kukuh. bukan calang-calang kita boleh kenal orang, kadang tu sampai CEO company boleh jadi kawan kita, gituu,

semenjak dua menjak ni, kalau ada event, mesti request, please bawa Habib. haha. lagi best okay. tak payah pening kepala pikiaq nak simpan Habib kat mana. haha. tapi, entry ni bukan nak cerita pasal event, entry ni nak cerita pasal suami yuyu,

event baru-baru ni, siap PR Manager client bagitau yuyu: 


cantik wooh your husband punya skin. pinkish and glowing.


ha. ha. ha. sampai hari ni aku tak bagitau dia, taknak dia kembang lain macam pulak -_- tapi, secara jujur, memang kulit suami yuyu sangat cantik, selain daripada faktor keturunan, dan dia amat meminati sayur, sejak akhir ni, kulit dia memang macam lagi cantik dan yes, pinkish. 

*lari laju-laju, nangis tepi tangga, sebab diri sendiri tengah bertarung dengan kulit kusam*

kalau empat bulan lepas, kulit suami yuyu walaupun cerah, tapi sangat berminyak, wajib naik juga la walau satu jerawat dan pori besar. setiap hari, waktu tengah hari hingga petang, jangan risau lah kalau dunia diishtiharkan minyak dah pupus, minyak muka suami yuyu boleh menampung kepupusan tu. haha. jadi, walaupun cerah, nampak je berminyak sangat, alaa, stress pulak nak mengadap muka dia.

tapi, sejak dah empat (4) bulan, suami cuba EPHYRA Skin Bar, serius memang banyak sangat nampak perubahan dia.

kalau dari pandangan yuyu, apa yang yuyu nampak sangat, selama empat bulan suami yuyu pakai EPHYRA Skin Bar, kulit suami glowing, lebih lembut, lebih pinkish, tak berjerawat. aww. kan best kalau tu kulit yuyu. tu yang nekad nak juga lepas ni pakai EPHYRA Skin Bar. serius nak!

kalau dari pandangan suami yuyu sendiri, pengguna EPHYRA Skin Bar selama empat bulan, dan sekarang kotak ke dua (jimat sangat okay), suami rasa dah tak berminyak sangat macam dulu, dah tak ada jerawat, kulit rasa lebih licin dan lembut, dan rasa tegang.


patutlah. sebab EPHYRA Skin Bar adalah pencuci muka untuk whitening, anti-aging dan anti-acne :')


kulit suami, walaupun tengah tidur waktu tengah hari. ni yang jeles ni. pftt.


 RM39 sahaja untuk setiap Skin Bar. faham tak? sebab untung sangat, satu Skin Bar pun suami pakai sampai tiga bulan. jimat yakmat okay.


sebab tu bila minta suggestion suami untuk yuyu pulak lepas ni join dia pakai Skin Bar, dia memang setuju sangat lah. selain dari tengok belambak testimoni positif pengguna EPHYRA Skin Bar ni, bila tengok sendiri depan mata kesan pada suami sendiri, memang terkinja-kinja nak pakai juga.

hello, kalau kat lelaki yang kulit degil pun berkesan, insyaAllah lah product tu bagus kan. lagi-lagi EPHYRA Skin Bar mengandungi Glutathione, Collagen, ekstrak Betik yang sememangnya bagus untuk kulit.

nampak macam promote kaw-kaw. tapi, kena promote kaw-kaw la benda bagus. haha. entah lah, macam mana nak bagitau, sebab bukti depan mata yuyu, sebab tu, happy sangat nak bagitau pasal EPHYRA Skin Bar ni. :p

kalau korang nak tahu apa-apa lagi tentang Skin Bar, dan berminat nak beli, (please, beli satu tau), boleh cuba di sini:



WebsiteOceanlife2u.com
Page : Oceanlife2u
Instagram : Ephyra2uEphyraSkin 




selamat jadi cantik, dan terima kasih sudi baca :)

14 comments:

  1. Wahh, cantiknya kulit auami yuyu..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. taknak puji dia, tapi terpaksa laa. haha

      Delete
  2. wa,,bestnya.suami sis pkai skin bar je ka?ataw ada produk smpingn lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia pakai Skin Bar untuk cuci muka, dengan serum Panacea :)

      Delete
  3. cantiknya kulit husband you. mcm nak bagi husband try pulak. mmg sabun tu khas utk laki je ke or laki perempuan pun boleh pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh, tak la. Skin Bar untuk laki dan perempuan. tapi suami yang guna, sebab yuyu baru nak try, takboleh la buat testimoni dari diri sendiri lagi :)

      Delete
  4. Wah jadi halus mulus kulit wajah pakai ephyra kak yuyu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai Skin Bar. try7 la. akak pun baru nak try. terjebak bila tengok hasil dari suami sendiri :p

      Delete
  5. Salam yuyu
    Yuyu snap pic guna kamera apa?
    Smart gambar yang yuyu snap

    TQ

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. patut cuba. sebab yuyu sendiri pun teringin. :)

      Delete
  7. Wahhh...malu2 sendiri sebab kulit muka sendiri tak adalah mcm tu. -_- hahaha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)