HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, August 10, 2015

GEMilang Merdeka. Barang Dapur Cuma RM5.80?

Assamualaikum

yuyu nak bagitau ni, kalau tak bagitau, rasa tamak pulak dok happy shopping murah sorang-sorang. nak la jugak sama-sama happy. lagi-lagi dah nak merdeka ni, kena juga bagitau sekarang, kang nanti tawaran ni dah tutup, haaaaa...

sekarang, GEMilang Merdeka GEMFIVE ada markdown sampai tinggal RM5.80 kau! jangan cakap barang dapoq Fackelmann yang best pun murah dekat GEMFIVE sekarang, belambak lagi barang lain murah yakmat. 



kena baik dengan suami ni. harap dia sudi lah bayar semua ketaksuban yuyu.



dan tu, dapat pulak lagi further saving voucher hingga RM50 kalau spend minima RM200. arghh. apa ni GEMFIVE! habis lah duit raya baru kumpul -_- pasrah je la, kalau tak shopping time ni, bila lagi nak dapat shopping murah yakmat macam GEMilang Merdeka ni kann.

kita shopping sama-sama tau, janji.


www.gemfive.com.my


p/s: #GEMILANGMerdeka! Kesemua 58 item perkakas dapur hebat ni cuma RM5.80! Tak percaya? Jom ikut Yuyu shopping sekarang kat @gemfivemy www.gemfive.com.my

terima kasih sudi baca :)

22 comments:

  1. biar betul...rambang la mata mcm ni

    ReplyDelete
  2. memang rambang masa pilih mesti fikir alah rm5.80 ajo tp bila bayar ayat banyak sangat..haahaa selalu terjadi..http://omaktwin.blogspot.com/2015/08/smart-rice-tupperware-aka-bekas-beras.html

    ReplyDelete
  3. kalau mcm ni punya murah, sehari suntuk boleh mengadap shopping hehee

    Tips Hadapi 7 Hari Pertama Bersalin Ceasarean

    ReplyDelete
  4. boleh nangis bukak dompet gini...murah sangat

    ReplyDelete
  5. wah!... rambang mata bila klik kat gemfive...

    ReplyDelete
  6. kat mana ni yuyu? still ada lagi ke?

    ReplyDelete
  7. Murah sgt tu.....wah syokkk



    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    ReplyDelete
  8. murahnya..macam tak percaya je..hee

    ReplyDelete
  9. kat sini jer pon dah nampak apa yang nak, tu belum klik gemfive lagi tu..nak klik ke tak..nak klik ke tak..nak klik ke takkk?

    ReplyDelete
  10. murah sgt!


    datang singgah dari bloglist ena , nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena : http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html

    TIA

    ReplyDelete
  11. sangattt muraahhhh..... xkan nak beli satu je kan.. hehehe

    ReplyDelete
  12. hi.. nice blog. jemput dtg bolg saya http://akuhanyatahumenulis.blogspot.my/ tq. :)

    ReplyDelete
  13. wah murah-murah,jemput singgah--> http://kesihatanseisikeluarga.blogspot.my/ tq =)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)