HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, August 9, 2015

Cerah Seluruh Badan Dengan Selamat

Assalamualaikum ♥

faham tak fenomena nak jadi putih sekarang macam mana? dia punya fenomena, kalau kita tengok product tu product ni, pasti lagi mesti untuk memutihkan. hello, sapa tak mau putih, siap kalau make up, kalau boleh, nak paling putih di alam semesta.

alaa. tak nak la make up je baru putih, tak nak la product memutih belambak-lambak kat pasaran tapi tak berapa berkesan, tapi kalau berkesan pulak, mesti bahaya. tak mau la macam tu.  kite faham sangat isi hati orang perempuan ni.

sebab tu nak promote sikit product kali ni.


TRANSGLUTA by Zenia
TAK PERLU INJECTION!



dengan kandungan Glutathione yang tinggi, memang putih gebu la. yang penting, yakin sebab Glutathione ni, walaupun tinggi mana pun kita ambik, dia tetap tak membahyakan kesihatan kita, dia tetap memutihkan kita, dan lebihan Glutathione tadi akan turun masa kita "shuu" je. aww. sebab tu la kena juga beli Transgluta ni. :')



bukan setakat memutihkan kulit muka tau, tapi seluruh muka, dan juga memudarkan parut dan jeragat. mak mak kita kalau ada jeragat, please la jangan kedekut buat suprise sikit hadiah Transgluta ni kat dia, sure senyum dia sampai Aidilfitri dua tahun lagi.

ni serba sedikit testimoni supaya korang tanjat gegirl lepas tu beli terus:





tanjat tak? haa. kan dah cakap. lepas tu kan, kalau bahagian keti keti tu, bahagian V tu gelap gelita kan, amik Transgluta memang best, cerah keti, tau tau macam model NIVEA. aloo. ni la rahsia artis Korea. tengok, kite dah bocor rahsia dah. huhu

nak order tak? nah

Instagram : @fy_zeniabeauty
Whatsapp : 0129184042 (Suraya) 
                    0193173715 (Lin)
COD Area : KL - Petaling Jaya - Klang Valley - Shah Alam - Subang - Puchong 


terima kasih sudi baca :)

5 comments:

  1. x pernah cuba apa2 product sebab seram tkot ada efffect kt muka.. hehe..

    ReplyDelete
  2. mcm best je..tapi kdg2 byk sgt produk kt pasaran jadi risau pun ada nk cuba

    ReplyDelete
  3. good info thanks for sharing.. tapi tula byk sgt produk mkn utk pemutihan jadi takut nak try

    http://comot-pink.blogspot.com/2015/08/teknik-contouring-dan-highlight-by-sdtkc.html

    ReplyDelete
  4. entry kak yuyu smua superb. boleh tlg follow blog bru sy x? i'm going to write a novel. do visit and give opinion of how it can be kebabommm.. http://akuhanyatahumenulis.blogspot.my

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)