HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, June 22, 2015

Ariani Lebaran 2015 Launching

Assalamualaikum

Alhamdulillah. tahun ni sekali lagi, yuyu dapat invitation untuk launching event Ariani Lebaran 2015 di Mandarin Oriental. best wey. kalau tahun lepas, depa buat dengan meriahnya, tahun ni, lebih meriah tapi sangat ekslusif sebab dihadiri oleh Seri Paduka Raja Permaisuri Agong Tuanku Sultanah Hajah Haminah dan beberapa lagi jemputan VVIP termasuklah Datuk Seri Sharizat Abdul Jalil.


 tetamu VVIP



Allah. rasa macam nak sorok tepi pasu bunga ja. segannya. kite underdressed ke ni?


selain daripada perasmian untuk koleksi Ariani untuk lebaran nanti, event ni juga mengetengahkan yang Ariani sekarang bukan sekadar jenama untuk tudung dan shawl ekslusif, tapi juga, sekarang dah ada Ariani Ready-to-Wear [RTW]. jubah dari Ariani, aww, macam tak boleh kalau tak beli. try la tengok nanti, memang nak juga beli.

eh, ada Che Ta, Bella Daly dengan Nurul Syuhada la. untuk kali ni, Rozita Che Wan jadi icon Lebaran. memang kena sangat lah dia. 


macam selalu, koleksi dari Ariani, bukan setakat senang pakai, dan lembut, tapi sangat ekslusif dan dalam harga yang berpatutan. kali ni punya koleksi, dah bagitau awal-awal dah kat suami, yuyu nak dua helai. kalau boleh nak lebih -_-






selain dari perasmian Ariani Lebaran, weyhhh, ada yang lagi best! lepas ni, kita dah boleh shopping Ariani secara online. gila best. dapat tau ni, terus rasa sejuk buah pinggang. sebab, rumah yuyu jauh yakmat dari physical boutique dia. mesti orang Langkawi happy dapat tau benda ni :')


perasamian www.arianionline.com/ oleh Permasuri Agong


jadi lepas ni, kalau jauh sangat butik Ariani dengan rumah, jangan lah bermuram durja, boleh je terus shopping dari smartphone. ada 5minute break kat ofis, lelaju ja tangan ushar jubah ke skirt Ariani. Allah. tak sabaq aih!

eh, Humood Alkhudher pun ada lah, nyanyi lagu Kun Anta. nasib tak histeria! ala, semua orang mesti kenai khenn :)


blogger. selfie laa. apa lagi :p

insyaAllah, raya tahun ni, kita beli satu set dari Ariani ja lah, okay? huhu. kalau nak tahu lebih lanjut, boleh klik sini :


Website Ariani : www.arianionline.com
Instagram : @galeriAriani
Facebook Page : facebook.com/GaleriAriani



terima kasih sudi baca :)

9 comments:

  1. Bestnya dapat ber' kun anta hehe
    Tahniah yuyu for the new ehem2 (*_*)

    ReplyDelete
  2. owwhh.. ramai jugak dia jemput blogger nooohhh.... =D

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat attend event sebegini..

    ReplyDelete
  4. perghhhhh.. kalau beli online harga cemana tu.. moga2 kurg sikit.. hehehee

    ReplyDelete
  5. Suka collection tudung diorang. Sangat cantik & kain sedappp sangat. Lepasni nak tengok jubah diorang pulak. Thanks for sharing yuyu !

    ReplyDelete
  6. best , semua blogger canteks kat sana? bila dapat jumpa semua ni !

    ReplyDelete
  7. Bestnya..

    shafiqhashim.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)