HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, May 22, 2015

Happy Birthday To Me.

Assalamualaikum


dah 26tahun dah hari ni. yuyu dah tua weh. tak boleh dah nak layan gedik-gedik macam dulu dah. tak kena. huhu. alaa. malas nak taip panjang-panjang entry kali ni. cuma, yuyu harap, bila dah 26 ni, impian yuyu dikabulkan. amin.

tahun ni, suami buat suprise sikit. ada improvement la dari tahun lepas. ihik :p walaupun dah tua, tapi, kali ni, best lain macam sikit, bangun tidur je, tengok suami dengan dukung Habib, wish birthday. Habib senyummm je. aloo. cair hati ibu.

okay. happy. Alhamdulillah.

terima kasih sudi baca :)


43 comments:

  1. Selamat hari jadi kak yuyu..Umo x nmpk pn 26..Tetap cuteee..

    ReplyDelete
  2. Sannah helwah kak yuyu. May allah bless you always and ease you everything dear. happy besday sweet mommey 26 <3

    ReplyDelete
  3. Sweet je dapat wish macam tu.. ;)
    Moment yang indah..

    ReplyDelete
  4. eh lupa..
    Selamat Hari Lahir..
    Moga sihat dan kuat dalam menjalani rutin harian.. ;)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday kak Yuyu! Semoga kekal cute selaluuu hihihi

    ReplyDelete
  6. Happy birthday yuyu..stay cute selalu ye :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Lahir Ibu Habib..semoag sentiasa cumel yer..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir kak Yuyu :)

    ReplyDelete
  9. SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN SAYANGG. <3

    ReplyDelete
  10. selamat hari ulang tahun yuyu..26 tu muda lagi..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  11. Happy birthday Mommy yg cute. ^^ Kita seumur.

    ReplyDelete
  12. Selamat ulangtahun kelahiran yuyu..moga pada setiap langkah yang diambil..ada keberkatannya..in sya Allah amenn..harap menjadi wanita,isteri,anak dan muslimah dan solehah..

    ReplyDelete
  13. happy birthday ibu habib.kita sama bulan. yey !

    ReplyDelete
  14. happy birthday kak yuyu :) muahhh cikeddd

    ReplyDelete
  15. Selamat hari lahir ulang tahun yang ke 26 kak
    Yuyu :-)

    ReplyDelete
  16. happy berday kak yuyu. may Allah bless u and ur family (@_@)

    ReplyDelete
  17. Happy birthday kak yuyu. Stay young even umur dah bertambah =)

    ReplyDelete
  18. nak income lebih ...???? klik nie http://WeeklyFixPay.com/?share=80108 free register ! !

    ReplyDelete
  19. haappy birthday Yuyu.. maintain comey cm dulu2 gak.

    ReplyDelete
  20. Selamat ulang tahun yuyu =) semoga terus dimurahkan rezeki ^__^

    ReplyDelete
  21. happy belated birthday yuyu comel..,moga panjang umur serta murah rezeki selalu ya

    ReplyDelete
  22. sorry if this might hurt u but ,what ur real height?just curious sbb even u were wearing heel u dont look petite as other typical malaysian girl ,in fact just look too short like retard for a 26 y/o. dont get me wrong cutie. just asking .

    ReplyDelete
  23. selamat hari jadi kak yuyu , semoga happy selalu :)

    ReplyDelete
  24. Happy birthday yuyu. May Allah bless you always :)

    ReplyDelete
  25. hepi besdey yuyu.kita kena beringat.umur makin meningkat, hayat yang tinggal makin pendek..

    http://kucenmaster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Happy belated birthday, yuyu. Doakan kita dipermudahkan urusan bersalin nanti dan dapat baby comel macam Habib jugak eh. :)

    ReplyDelete
  27. Hi dear! Very interesting post! Lovely blog!
    Would you like to follow each other on GFC, G+, Twitter, Instagram,facebook? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you
    kiss

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete
  28. happy belated birthday yuyu comel..:-)

    ReplyDelete
  29. happy birthday yuyu. Selalu tengok instagram je, ni baru sempat 'follow' dgn rasminye blog. hihi habib mane habibbbb

    ReplyDelete
  30. hepi besday belated sis... dah lama tak msk blog sis... akak doakan yuy n family bahgia sentiasa dirahmati dan diberkati...

    ReplyDelete
  31. happy belated birthday yuyu.. nak tanye yuyu slalu beli baju+skirt santek kat mana ye?

    How i miss Salcon! (Klik Di Sini)

    ReplyDelete
  32. happy belated besday yuyu :)
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  33. happy belated birthday yuyu..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)