HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, May 6, 2015

CollyBerry Candy

Assalamualaikum

dulu, kalau nak cantik, nak kulit cerah berseri, siap pakej sihat luar dalam, macam-macam usaha kita kena buat. banyak duit kita kena habiskan. dah duit habis banyak, macam-macam kena buat, kadang kena tunggu berbulan-bulan.

yuyu sendiri masa kulit gelap dan bejerawat dulu, jenuh test satu-satu product, dari Biotherm, sampai la pernah pakai satu set SKII. bila tak puas hati, siap buat monthly facial treatment kat DRx. haa.


la ni, tak susah mana dah..pernah dengar tak pasal CollyBerry Candy? untuk kulit putih kemerahan-merahan seawal 7hari 


secara personal, yuyu baru dengar dan baru jatuh cinta. jatuh cinta sebab sedap gila nak mampos, lepas tu, dalam 7hari pun dah nampak perubahan. apa ni? sampai semangat buat advertorial.

CollyBerry Candy ni, candy versi supplement kecantikan. faham tak, candy tu kena makan sehari sekali ja, tapi sebab sedap, ketagih, rasa macam nak cheat diri sendiri, senyap-senyap buka botol, makan banyak-banyak terus. tapi takut overdose. tapi sedap. tak suka la kalau sampai terobses macam ni! saje je dorang ni kann



pernah juga amik supplement macam ni. dua bulan lepas. tinggal sebab, memang best, tapi susah nak bagi komitmen. kadang-kadang, terskip sampai lima hari. lepas tu suami bebel. hmm


bila try CollyBerry, Alhamdulillah, setakat ni tak skip lagi (tak sanggup skip, tak sabaq makan!), jadi, konsisten la pengambilan, result pun, senang la tengok. kalau lebih lama kita konsisten dengan dia, antara result yang kita akan dapat adalah:
  • kulit lebih cerah seluruh badan 
  • kulit lebih anjal
  • rambut, tulang, dan kuku lebih kuat
  • kurang kedutan
  • proses penuaan yang lambat
  • dapat lebih tenaga
  • dan banyak lagi..
setakat yuyu dah try ni, result dia, ni haaa.. tadaaa!


kulit yuyu lebih lembab, dan jeragat kecil yuyu agak pudar.


syukur, yuyu punya kulit la ni tak banyak masalah. jeragat kecik, lepas tu tone kulit tak even sangat. jadi, bila try CollyBerry, ada nampak perubahan juga walaupun baru try seminggu. paling best, bila kulit lagi lembab. rasa lagi tak sabaq nak habiskan sebotol, insyaAllah, kulit lebih cerah sekata satu badan.

harap lagi cerah dari suami yuyu. dia asyik kembang hidung sebab lagi cerah dari yuyu. pfft -_-

untuk pengetahuan kita, CollyBerry diperbuat dengan grape-seed extract, marine collagen, vitamin-C, apple stem-cell, raspberry extract, dan madu. sebab tu lebih berkesan dan kesan nampak lebih awal. insyaAllah.

korang kena try dulu la. lepas tu, mesti nak beli berbotol-botol pulak. kannn..


 banyak dah testimoni. ramai jugak dah review orang buat. Raisya Rania (felixia yeap) sendiri buat, kak Namee, Emma Maembong. haa. Yuyu Zulaikha (kah.kah.kah)



alang-alang nak try CollyBerry lepas ni, jangan lupa join contest depa. mana tau untung orang nak jadi cantik, menang RM500 tau. senang pulak tu contest CollyBerry. consume je sedisplin mungkin. nanti amik je gambar before & after.

kalau nak tau lebih lanjut pasal contest, korang try follow:
IG CollyBerry [ instagram.com/collyberycandy ]
Facebook Page [ facebook.com/collyberrycandy ]
Whatsapp [ 01116940226 / 01132544510 ]

try sekarang tau, selain dapat jadi lebih cantik luar dalam, mana tau, jadi orang bertuah juga. kena cepat, contest sampai 30/05/2015 saja. alaa, selfie je punn. hehe.



terima kasih sudi baca :)

7 comments:

  1. insyaallah, teringin jgk nak try nie..nama pon mcm best aje..hihi

    ReplyDelete
  2. takkan yuyu pakai semua product yg yuyu review...

    ReplyDelete
  3. Thank you yuyu.. superb entry.. lawa gbr.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhh nampak pudar dah jeragat yuyu!

    ReplyDelete
  5. rindu ah...makin anak sorang makin lawa tahu...

    ReplyDelete
  6. rasa macam nak kna try gak...tanda2 penuaan di wajah telah muncul...haks haks...

    ReplyDelete
  7. Be honest..i tahu, u pun tahu..usually products ni sume bukan effective mana pun. Kan? but be honest la..I am sure that all u are getting paid from the review. U guna ke x produk ni. Menjadi ke x produk ni. U sndri tahu la kan..beria betul u buat karangan/situasi..bg tahu je la its a sponsored review. Honest la sgt?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)