HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, April 10, 2015

Menangi Percutian SAFI ke Langkawi Bersama Nora Danish.

Assalamualaikum

kalau nak tahu Langkawi best ke tak, kena la tanya orang Langkawi sendiri. Langkawi pulau yang best sangat sangat sangat, tahu! hehe. orang Langkawi dah jawab dah. sepanjang dilahirkan dan dibesarkan di Langkawi, yuyu rasa bertuah sangat. 

setiap hari dari kecik lagi yuyu melancong. ihik ;p

selain daripada melancong ke tempat-tempat lagenda di Langkawi, paling best kalau dapat cruise tengok sunset & sunrise. lawa gila! rasa macam nak selamanya dok Langkawi tau. Allah! tapi kan, kalau tiba-tiba dapat bercuti 3hari 2malam di Langkawi, siap dalam cruise dengan Nora Danish, nak tak?

gila tak nak kannn.

sebab tu kena join contest Safi ni dengan segera. 


Menangi Percutian Impian & Peluang Belayar Bersama Nora!
tak susah mana pun, join je kontes di Facebook Application Peraduan SAFI Fiesta ni [ https://apps.facebook.com/safifair/ ]. 10 hadiah utama percutian 3hari2malam ke Langkawi untuk 2orang, senang je untuk dimenangi.

2orang! boleh lah bawa emak ke, suami ke, takpun boleh bawa BFF. terharu dorang nanti tiba-tiba dapat mesej nak bawa belayar ke Langkawi. lap air mata :')

sapalah saja yang tak kenal SAFI ni. rata-rata kalau kita tengok kat meja make up makcik kita, tak pun roomate kita, mesti nampak toner tak pun cream malam SAFI. sebab SAFI ni product depa menyuluruh untuk setiap individu:


1. Safi : skincare yang mengandungi bahan semulajadi termasuk bahan sunnah (habbatussauda')

2. Safi Balqis : regim kecantikan untuk pencerahan berkesan seawal 3hari! 

3. Safi Rania Gold : untuk memcegah proses penuaan. 

4. Safi Rania Diamond : memulihkan tanda penuaan untuk terus kekal remaja.

5. Safi Shayla : set shampoo yang khas untuk wanita bertudung dengan Habbatus Sauda



awak pengguna mana satu? yuyu Safi Shayla selamanya. pink paling wangi. siap paksa adik pakai juga. bestnya SAFI ni sebab yakin untuk pakai sepanjang masa. inilah produk kecantikan HALAL number satu di Malaysia. terus rasa macam SAFI ni betul-betul menghargai kita-kita yang nak beribadat kan. aww 

dah la product best, siap ada contest senang pulak tu, hadiah bercuti kat Langkawi dengan Nora Danish? sapa tak nak! kalau lambat sangat join, lagi la tipis harapan & peluang untuk menang, joinlah sekarang, okay?

senang nye lahai nak join kontes ni, pi kat Facebook Page Safi [ https://apps.facebook.com/safifair/ ]lepas tu, pakat susun product, mengikut LIMA langkah penjagaan kecantikan, lengkapkan pantun, & masukkan butiran peribadi korang. isi betoi-betoi tauu, senang nanti kalau menag, depa contact. ihik :')


 jangan lambat tau, kontes sampai 30April saja. 

takpa takpa. selain dapat bercuti dengan duta Safi Rania Gold, Nora Danish, ada 20 pemenang saguhati hamper SAFI bernilai RM250. hamai hamai! yuyu dapat tu pun takpa apa la. lagi semangat ni nak ajak sama-sama memang.

jangan lupa tau, terus join kontest Safi di Facebook Application ni :





semoga berjaya dan terima kasih sudi baca :)

14 comments:

  1. Akak dah sertainya...dan memang pengguna Safi Rania Gold almaklumlah umur dah cecah 40an.

    ReplyDelete
  2. dulu muja guna safi for skin.. skrg guna shayla wrna oren lak.. heee

    ReplyDelete
  3. melancong dengan nora danish tu yang best tu huhu

    ReplyDelete
  4. peminat-peminat produk SAFI patut sertainya untuk mendapat hadiah yang menarik.....

    ReplyDelete
  5. ingatkan hanis zulaika..

    btw nice blog

    ReplyDelete
  6. selalu guna safi.. kalau guna produk lain. muka penuh jerawat terus. :'( and i'm a big fans of safi balqis white trilogi.. yuuuuu

    ReplyDelete
  7. Produk safi ini khas untuk wanita ke?

    ReplyDelete
  8. Safi nie mmg TERBAIK......

    ReplyDelete
  9. beshh laa SAFI ni!!! Suggested!

    Jom tengok produk apa pula nak bagi luka jahitan lepas bersalin cepat baikkk kat sini http://cipmon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hi all,

    Jom singgah sebentar....
    http://varioussolution.blogspot.com/

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)