HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, March 25, 2015

Untuk Cantik, Sihat & Kurus | Panacea Beauty

Assalamualaikum

dah banyak kali sangat dah yuyu review pasal Panacea Beauty ni. sampaikan dah berjenis-jenis soalan dah orang email tanya pasal Panacea ni dekat yuyu. siap ada yang email kat yuyu feedback, bagitau kulit dia makin berseri lepas guna Panacea. aloo. kiut!

tapi awak, kite bukan owner Panacea pongg. kite pun pengguna macam awak :D


in case kalau terlupa atau tak tahu lagi apa tu Panacea Beauty, ia adalah satu product yang magic, di mana, Serum Biowhite Collagen dia adalah satu-satunya serum yang boleh diratakan di muka juga boleh diminum begitu sahaja! ya, tuan tuan dan puan puan. DIMINUM.

mestilah boleh minum, kalau bahan-bahan dia adalah sangat semulajadi. suka kan, suka kann:
  1. lidah buaya
  2. madu (kalau minum, rasa madu, kuat gile! best arr)
  3. air suling
  4. marin collagen (eh, patut lah rasa kulit makin tegang)
  5. sarung burung walit (hamai hamai!)
  6. pati buah oren (kalau pakai, siap terlekat sikit sikit pati oren kat kulit. huhu)


dulu macam tak percaya juga benda benda ajaib macam ni, dah nak kena buat review, try juga, sebab nak bagi review yang seikhlas hati khenn, bila dah try, Allah, betoi la. hari ke tiga lagi dah pun, yuyu rasa kulit makin licin & jerawat cepat kecut

suami dah pakai berbotol-botol dah, dia suka sungguh sebab pores dia makin kecik, kulit makin licin, orang laki pun boleh pakai tauu. 

lepas tu kann, sekarang, Panacea Beauty dah keluarkan lagi satu product ajaib depa. kalau dulu untuk kecantikan, la ni, complete dah, nak cantik, try la guna Panacea Serum Biowhite Collagen depa, tapi kalau nak selim melim kann, try la DR.BURN



DR.BURN sangat OMG tau. kalau tengok testimoni dia kat review orang lain, tengok juga kat Official Instagram [ PanaceaBeautyOfficial ], dia bukan saja untuk kurus semata-mata, dia juga untuk mengurangkan rasa lapar, meningkatkan metabolisma, mencuci usus, dan banyak lagi laa.

jadi, kalau check kat cermin sorang-sorang, ada lelemak tepu kat pinggang tu, tu tandanya dah kena beli dah DR.BURN. huhu. 

bukan susah pun, ceduk satu scoop, terus je telan. tak pun, campur dalam milkshake kegemaran sarapan seisi keluarga. sebab sedap tauu. suami la kata, sebab suami yuyu, kalau product Panacea Beauty, dia sokong betoi, dah telan DR.BURN, satgi satgi, mintak nak pi tandas. huhu.

jelas kann? kalau tak jelas lagi, try la klik link berikut :

Instagram [ panaceabeautyofficial ]
Facebook Page [ Panacea Beauty Official ]
Hotline [ 013-444 9531 ]
Email [ panaceabeautyteam@gmail.com ]


jangan lupa tauu, try la. Serum Biowhite Collagen tu, yuyu sendiri pernah try (3botol dah, suami dah 9botol), memang bagus, alaa, RM95 je, tahan lama kalau buat sapu saja, tapi kalau minum sekali, memang bagus kesan dia. hehe. DR.BURN sebotol RM75. beli tau beli tau :)


alang-alang product ni tengah meletop top top top, jadi la agen/stokis depa. buat duit sampingan beli rumah baru. hehe. try call Hotline number tu, depa layan baikkk ja kita. syoq berurusan dengan pihak Panacea Beauty ni.

okay lah. nak sambung tidurkan dak Habib. ihik. 

terima kasih sudi baca :)

7 comments:

  1. Thanks! akhirnya saya boleh kurus =p

    ReplyDelete
  2. banyak sangat la produk sekarang ni yuyu,, nak gak beli yang sapu untuk kurus,, tak tahu dh nak try yang mana,, haha

    ReplyDelete
  3. Macam best jerk Serum Biowhite Collagen ni..tp de marine collagen plak..elergik ngan marine..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  4. boleh try ni,, kaum hawa smua nk kurus2,, landsing2,, nk nmpak cute, hiih

    ReplyDelete
  5. ini semua poyo

    ReplyDelete
  6. Mana betul ni.. Kat ephyra pun awak juga.. Feeling confused😩

    ReplyDelete
  7. Mana betul ni.. Kat ephyra pun awak juga.. Feeling confused😩

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)