HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, March 13, 2015

Cantik & Sihat dengan Ephyra.

Assalamualaikum

Habib dah masuk lima bulan oi. dah masuk LIMA bulan! cepatnyaaa. dia tengah gian menyirap meniarap. asal letak je kat bawah, laju je dia pusing meniarap. Alhamdulillah. syoq dapat tengok dia membesar depan mata.

la ni, pantang meniarap, dah tunjai (tak tau orang KL sebut apa) nak kedepan. 

la ni juga baru perasan, kulit muka dah tak sekata. tak glowing macam dulu. tssk. masa pregnant, dapat hadiah glowing semulajadi. baby bagi. ihik. kulit elok ja, jerawat takdak, kulit lawa. macam masa ambik Ephyra dulu-dulu.



dah tinggai Ephyra masa pregnant, sekarang dah bersalin, kulit kusam balik. kena make up tebai, baru la iras-iras Che Ta. Allah. tu punn. 


banyak kali dah kan yuyu review pasai Ephyra ni. alaa. kalau tak review pun takpa. ramai dah tau betapa efektifnya ciptaan ni. kat billboard nampak besaq-besaq muka Norman Hakin dengan Memey. IG tu Ig ni, blog tu blog ni, aktif nauu cerita pasal Ephyra.

tapi, serius efektif weh. yuyu personally, pernah minum Ephyra. kotak pertama pun dah nampak hasil dia. dulu, yang ketara, tang kulit la:
- cepat sekata
- parut jerawat mudah pudar
- kulit makin lembab


kulit tengah tak sekata lagi. cabaran nampak kesan dengan Ephyra seawal  TUJUH hari, InsyaALLAH akan berjaya. tak sabaq tunggu 10hari. ihik :')




setiap hari, sebelum tidoq, suami akan buatkan siap siap segelas Ephyra. dia pun sokong bini dia untuk minum Ephyra. hehe. sedap tauuu. rasa macam passion fruit sikit. nak je minum enambelas paket sehari. 



sekarang, habib dah lima bulan, yuyu minum balik. tau tak apa yang lagi best?

 hey budak mata bulat!


tiga hari lepas yuyu minum Ephyra, benda paling ketara adalah susu banyak! heran jugak mula-mula. sebab yuyu memang tak ambil apa apa suplimen milkbooster apa bagai tu. tapi breast sangat penuh. takut, tapi syoq. rezeki. bila tengok balik IG Ephyra, rupanya, banyak testimoni ibu ibu seronok sebab Ephyra bukan saja untuk kecantikan luar dalam, bukan saja untuk kesihatan, tapi


EPHYRA juga adalah MILKBOOSTER!


try la check kat testimoni Ephyra. baguih kann. yuyu suka product macam ni. beli satu kotak sebulan, untuk menyeluruh.

yuyu ingat lagi, dulu sebelum kahwin, yuyu bagi abah minum sekotak, sebab dia selalu cakap letih sangat urus sana sini bab majlis yuyu. dalam beberapa hari dia minum Ephyra, terus dia jadikan rutin, sebab memang abah lebih bertenaga lepas tu.


 ehh. tak laa. Ephyra bukan saja untuk perempuan tauu. untuk lelaki pun boleh minum. sebab tu la dia minuman kesihatan dan kecantikan keluarga Norman Hakim & Memey Suhaiza. ihik ;p 



tak lembut hati lagi ke nak try sekotak? hehe. try la. insyaAllah, kalau istiqamah, memang nampak sangat effect yang buatkan enkorang semua tak nak tak minum Ephyra lagi dah. yes. Ephyra bukan saja untuk kesihatan tauu, untuk kecantikan dan sebagai milkbooter juga.

kalau korang rasa heran kenapa dia begitu ajaib, yang pregnant & menyusu pun boleh minum, sebab ramuan Ephyra adalah berasaskan semulajadi:
- Acai Beri
- Gam Akasia
- Superberi
- Salmon Placenta
- Astaxanthin
- Acerolla Ceri
- Bunga Marigold
- Serbuk Tomato

jelas dah kan? sekarang dah boleh order dah di:

Hotline : 019-3999238 / 03-41417889


paling senang sekarang, cari je #ephyra kat Instagram. boleh tengok testimoni & semua info pasal Ephyra.

selamat menjadi cantik & sihat!

16 comments:

  1. Bulatnya mata habib..comel!..hihi :)

    ReplyDelete
  2. Kalau umur 17 tahun boleh guna ke? Baik untuk kesihatan especially pd student spm yg bizi study? Boleh x jelaskan kebaikan ephyra n ia dijual di mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. umur 17thn pon blh minum..sgt2 digalakkan :) utk tenaga, kesihatan & kecantikan juga..jum dptkn ephyra original dr hq sms/wasap sy 0194284380..hrga promosi skrg shga hjg bln & free postage :) cpt dptkn skrg sblm hrga tukar ke hrga asal ;)

      Delete
    2. umur 17thn pon blh minum..sgt2 digalakkan :) utk tenaga, kesihatan & kecantikan juga..jum dptkn ephyra original dr hq sms/wasap sy 0194284380..hrga promosi skrg shga hjg bln & free postage :) cpt dptkn skrg sblm hrga tukar ke hrga asal ;)

      Delete
    3. hai berminat nk beli ephyra? blh dptkn dr sy...original dr HQ ok..pakej skin bar+ ephyra 30sachet+ free shaker pon ada..hrga promosi & meletop ye sehingga hjg bln ok..cpt2 SMS/wasap sy 0194284380 & jum follow my IG @beauty_natural_shoppe :)

      Delete
    4. hi... saya nak tau ttg set ephyra.. boleh memutihkan tak... boleh x whatsapp saya +60132167742..

      Delete
  3. mahal tak harga dia?? mampu milik tak? hihik.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mampu milik lagi tu... whatsapp kita kat +6012 923 2825/ 2851. nnti bg hg PROMO dan freebies.. :)

      Delete
  4. bulaynya mata Habib.. itulah dengar jugak minuman Ephyra nih bagus.. pernah rasa sepeket, sedap juga rasanya..

    ReplyDelete
  5. comelnya mata Habib kak... geram sy.. kalau minum ad kesan smpign x pd permulaan minum? sebb sesetgh org akan mgalami effct smpgn mcm tuh then after tht bru okay.

    ReplyDelete
  6. Selamat Sejahtera,

    Artikel anda memang baik! Bolehkah anda luangkan sedikit masa untuk layari laman web kami http://perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my/ ?

    Syarikat kami mengadakan promosi yang hebat! Operion servis untuk membina laman web E – Dagangan dan juga web informasi.

    Operion menyediakan perkhidmatan dan reka bentuk laman web,aplikasi e-dagang untuk mengukuhkan perniagaan dan strategi pemasaran internet anda.

    Terima Kasih. :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum

    jika sudi sila la lawat blog http://theshoppers-paradise.blogspot.com/.

    Macam-macam ada..hihii

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)