HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, March 27, 2015

Blog Baru, Semangat Baru.

Assalamualaikum

sekarang dah 12tengah malam lebih. yuyu curi masa sikit untuk buat personal entry. serius yuyu rindu sangat untuk berbelog macam dulu. bebas untuk kongsi macam-macam di belog. seronok bila tengok ramai yang baca...

tu satu penghargaan buat hidup yuyu. yuyu suka berkongsi dan ramai yang dapat menerima kehadiran belog yuyu.

cuma sekarang, ada yang perasan yuyu dah kurang update entry pasal life. personal entry. macam lebih banyak kepada review. ada jugak yang herdik (apak sedih, lari nangis tepi pintu) yuyu, anggap yuyu ni berbelog sebab nak iklan je. tak tahu nak explain macam mana kat korang..


sekarang kena pentingkan dua-dua ni dulu



yuyu suka berbelog. yuyu dah banyak tahun dengan belog. dari anak dara, sampai sekarang dah ada anak dah. yuyu suka bila ada pembaca yang komen, dia ikut perkembangan yuyu dari single sampai la ni. hehe. i love you..

p/s: kite ingat, kite je yang bace belog ini. gichuu

tapi, cara yuyu cari rezeki lebih banyak di belog. dah nama blogger kan. sebab tu nampak banyak iklan. sebenarnya, sama banyak ja macam dulu, cuma dulu tak nampak sangat sebab yuyu selalu update pasal personal life yuyu, sekarang ni, masa yang ada, kena lebihkan apa yang penting dulu.

padahal kan, banyak nak mampos draft yang tak publish lagi. bila nak publish ja, takdak gambaq lagi. jadi, forever draft la jadi dia.

insyaAllah. yuyu baruuu je 'segarkan' mood belog yuyu. template baru, design baru. semoga dapat lah semangat baru. yuyu buat simple je, buat semua putih detail dark purple sikit, supaya rasa lebih fresh dan tak semak. tengah semangat ni nak update entry sejam satu! ;p

thanks tauu yang tak jemu jemu baca, buat kite rasew macam ade pewminatzz. kahkahkah. muntah.

terima kasih sudi baca :)

33 comments:

  1. seriously, tengok sekarang bila blogger dah start kahwin je, semua dah mula tak aktif >__< please update banyak2 entri. rindu nak baca T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak update banyak banyak balik la ni :p

      Delete
  2. wah, bes2, selamat kembali ber belog ya

    ReplyDelete
  3. Hehe, sama la kita. Blog pon dah revamp. Lagi fresh gitu. Tak la serabut sangat. Design sendiri iolls ;)

    http://espcantik.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Samalah macam saya. Bila dah berkahwin ni, pertama skali adalah suami...time anak dara dulu life simple & steady je sebab just plan untuk diri sendiri...family pula rilex je...
    pengalaman diri mengajar erti tanggungjawab...

    ~ Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. gud job yuyu..:) tukar template salah satu cara saya utk kembali upkan semangat dalam blogging.yeahh..go yuyu!!

    ReplyDelete
  6. simple & best...teruskan menulis ye yuyu...habib sgt comel.

    ReplyDelete
  7. hi yuyu,
    macam mana nak buat header macam yuyu eh? serious simple lepas tu macam ala2 kiut.
    *btw selalu baca blog yuyu. hihi

    ReplyDelete
  8. suka template baru yuyu! i'm one of ur reader yuyu! hiihihi.. wajah baru ni senang nak tengok. fresh je macam buah baru petik.. ekekek.. =) teruskan berbelog yuyu. Ignore je anasir-anasir jahat yang mengutukmu. kitorang semua totapp support yuyu!

    ReplyDelete
  9. hmmm kite suka bc blog yuyu tp sejak yuyu asek iklan je .... hehehe kurang sikit ...

    ReplyDelete
  10. cantik blog kak yuyu yang sekarang punya,thumb up :-)

    ReplyDelete
  11. yuyu...hari tu ade tengok rancangan Majlis @ Astro Ria pasal Majlis Aqiqah Habib. Buat la review about that majlis sket :)

    ReplyDelete
  12. Cantiknya blog yuyu... tahniah!!

    ReplyDelete
  13. cantiknya kak yuyu. baru perasan ..first time follow kak yuyu
    saya baru nak jinak jinak dengan blog.. teringin nak jadikan bloging as sumber kewangan

    www.thingy96.blogspot.com
    jemputlah,. Its a pleasure if you can follow and support me sis :)

    ReplyDelete
  14. kite menunggu entry dari yuyu..dan tak percaya yuyu adalah salah sorg yg pernah ajar kte selok belok untuk berblog mse first time kite ad blog..thank you so much mommy :)

    ReplyDelete
  15. LOVING the revamp, Yuyu! Sangat fresh and cleannnnn. Please update selalu okay? (((: Mel suka baca. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. argh! Mel! jangan la baca! malunyaaaa. hahaha

      Delete
  16. cantik template baru ni. akk yuyu pon cantik juga. hehehe

    ReplyDelete
  17. rinduuu nak baca post post kak yuyuuu

    ReplyDelete
  18. Hihik selalu databg sini jenguk kak yuyu. Tengok perkembangan .. Best sgt.. Silent reader je slku

    ReplyDelete
  19. Betul tu. Saya silent reader blog awak. Noticed that bila blogger kahwin, dah tak berapa nak update entry. But I respect satu orang ni. Namee roslan.Never failed to updated her blog. Kita tak salahkan awak. Kita minat awak , so that every time view the page, tak update lagi. Kechiwa tau. Membaca blog u dah jadi satu kemestian everyday So please , kerap lah update blog u. Cerita lah pasal apa sekali pun, I tetap layan. Habib ke, kucing ke , pokok ke. Lol.

    ReplyDelete
  20. Good luck sis! Keep updating your blog. Its a nice one!

    ReplyDelete
  21. Yeahhhhh akak yuyuuuuu kembaliiii..

    ReplyDelete
  22. saya yang tak kawin lagi ni pun rasa lemau nak berbelog,, tak tahu nape,, harap2 nanti dapat semangat balik,, amiiin

    ReplyDelete
  23. Sy selalu jd silent reader..sy suka bca belog yuyu sbb sometimes kelakar..dr tahun 2010.. Msa tu yuyu masih belajar lg..

    ReplyDelete
  24. x de mase skrg nk main blog ni,, update entry,, follow blog org,,

    Yuyu x pe,, blog baru pom,,, glemer dan menarik jugak,, akak ni,, baru nk upp,, haha

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum kak yuyu, saya nak tanya, mcmna nak buat yg kt atas skali tu ya? yg HOME, ABOUT ME tu semua? sy xreti lahh huhuhuhu tolong tunjuk ajar please T.T huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)