HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, December 15, 2014

FOODMANIA FESTIVAL

Assalamualaikum

yuyu ni ada banyak benda nak share dengan korang, tapi paling tak sabar sangat, sampai cari juga masa update entry baru ni, yang ni la; please korang, kita sama-sama menggembirakan hati dan tekak juga perut masing-masing. kira hari tu tu, kita cheat day sakan la okay:


FOODMANIA FESTIVAL



kalau hari tu, majoriti rakyat Malaysia happy dengan FOODGASM FEST, kali ni organiser Rock + Tulips yang sama kembali dengan konsep baru yang lagi best, "Picnic In The City'. ihiks! bab piknik ni, best sikit nak cerita kat korang.

please la korang, kita sama-sama set siap siap kat organiser, 21/12/2014 ni di Evolve Boulevard, Ara Damansara, pada pukul 10pagi hingga 8pm. jangan la 8pm korang baru nak siap bertolak, memang nangis la korang nanti.

event ni bukan setakat untuk tekak okay, untuk jiwa juga. eceh. nanti ada lebih 80 foodtruck, ada juga live band, busking session, inflatable playground, ada giant bubble, dan macam macam lagi. pendek kata, kita patut pergi. tak patut dok kat rumah je hari tu. 

ingat tauuu, please, kita pergi jumpa sana nanti. yuyu dah ingatkan suami dahh, freekan hal 21hb ni, tak nak laaa pergi mana selain join FOODMANIA FESTIVAL ni. :)

apa-apa info lebih, korang patut tengok sini saja : FOODMANIAFESTIVAL

 tulis note cepat. tampal kat pintu petisejuk:



FOODMANIA FESTIVAL
Tarikh : 21/12/2014

Tempat : Evolve Boulevard, Ara Damansara
Waktu : 10am - 8pm



jumpa di sana tau, terima kasih sudi baca :)

13 comments:

  1. Hari Ahad, 21/12/2014
    Tempat : Evolve Boulevard, Ara Damansara
    Jam : 10pagi hingga 8pm.

    OK NOTED! haha

    ReplyDelete
  2. ni baru betul gila makan nama dia hehehehe

    ReplyDelete
  3. yuyu!! bab makan memang akak paling suka!!! ahaaa.. mesti asben marah sebb peluang untuk die gemok gedempol cerahhh..

    ReplyDelete
  4. wowwww... bab makan2 memang always best!

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya.bab2 mkn ni mmg yong suka. mmg kna set time btl2 ni :)

    ReplyDelete
  6. keep update yu,rindu aihhh nak baca entry latest :D

    ReplyDelete
  7. menarik nie...tapi rietta mungkin xdpt pergi, sebab ada plan laen...hehehe...kenduri kwen kawn...

    ReplyDelete
  8. makanan???????? saya suka kalau bab2 makan ni...hehehe... festival ni makanan seluruh dunia ke or seluruh mesia jer??? kalau xde hal ahad ni wajib pergi ni :-)

    saya baru start blogging.. jemputlah datang blog saya zinziemeewah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. mcm best je...tpi jauh sgt la pulak dri kite

    ReplyDelete
  10. xdapat nak join sebab tgh holiday ngn family.. sob,,sob..maybe nextime

    ReplyDelete
  11. foodmania?? jual jual makan ker atau makan free jer... kalau kena beli hari hari kat Malaysia ni ada food mania hahahaha

    ReplyDelete
  12. adui best nya kalau ada selera makan time2 gini...apakan daya seleraku belum pulih :)

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)