HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, October 8, 2014

Gadget & Mengandung 3.

Assalamualaikum

sekarang ni kan, walaupun busy dengan diri sendiri, tapi kadang-kadang rindu yang amat juga nak berbelog, nak menulis balik macam sebelum pregnant. teringin oi share macam-macam cerita dengan korang. cuma, tu laa...

sekarang bila dah 3rd trimester ni, tenaga ada balik, mood pun tak teruk macam dulu, semangat nak berbelog balik tu berkobar-kobar. Allah. boleh tengok la sekarang kan, dah selalu update belog. :')

cuma sekarang, yuyu lebih suka share dengan korang hal mengandung yuyu. maka, terhasillah Diari Mengandung yang mendapat belasan ribuan view sekali hapdet. kauu. nampak sangat kena terus tulis bab mak mak ni.

Samsung Galaxy Tab 4 ni, banyak membantu yuyu cari info untuk share dengan korang. boleh download macam-macam e-book. paperless, save the earth habis. 


PlayStore. syurga hiburan hujung jari masa kini



guna je Tab 4 untuk download macam-macam e-book & application khas untuk pregnancy. berjuta lemon ready boleh di download. paling yuyu suka Baby Center sebab info sangat detail. Baby Bump boleh tahan juga, ada daily & monthly tips.  I'm Expecting adalah application simple sikit, tapi boleh monitor berat kita, ideal ke tak.

yuyu selalu tak cukup berat. daim betul -.-'

ready nak keluar. tapi Tab 4 wajib bawa tauu, sebab berguna sangat dalam kerja seharian. 


best juga bila download banyak pregnancy apps dengan Tab 4 ni, at least bila kat luar, ada freetime je sikit, terus baca tips, macam macam budak nerd versi buncit. muhaha. best oi, kalau tradisional siap lenguh bahu sendeng buku berat, sekarang moden guna Tab 4 je. ringan yang amat lah pulak tu. sejuk hati kami persatuan mak mak mengandung ni.

hmm, tak rugi la pulak ada Samsung Galaxy Tab 4 ni. murah tapi berbaloi-baloi khenn.

update shopping list pun senang. buka Tab 4, cari barang, bayar. 

tu baru cerita pasal shopping list, tak tengok lagi yuyu download macam-macam game & application guna Tab 4. sebab tu la bagi yuyu berbaloi sangat. murah tapi dapat keringan berganda-ganda. hatta nak selfie pun guna Camera 360 tauu untuk kesan bidadari sangat. ihiks.

ada lebih 2000 free application kan, kau download lah setamak mungkin, untuk keringan hati. hehehe.

lepas tu, dapat tahu pulak application Kids Mode. ohoi, lagi la tak sabar nak menghiburkan hati baby yuyu nanti guna function dia. siap dah setting dah bagi sesuai untuk kanak-kanak, boleh la sama-sama guna Tab 4 tu nanti khennn :')

Kids Mode i love you!


thumbs up untuk Samsung Galaxy Tab 4 baru yuyu. selain beri keriangan, selalu juga bagi kemudahan yuyu bekerja. Allah. cium namblas kali la macam ni.



walaupun nampak macam sungguh-sungguhnyaaa dia review Samsung Galaxy Tab 4 dia, tapi once korang dah ada sebijik, korang tahu la macam mana seronoknya perasaan dia. siap korang tayang lagi kat seluruh penduduk kampung. kalau nak survey, try check sini : [ http://samsung.com/my/tab4_7 ]


terima kasih sudi baca :)

Sponsored by SAMSUNG

33 comments:

  1. wahh cepat n mudah jimat masa..janji ada line internet jer kan..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. makin tergoda pulak tgk yuyu dok review psal tab 4 nie selalu

    ReplyDelete
  4. ni yang rasa nak jual tab 10.1 and beli yang ni

    ReplyDelete
  5. Kak Yuyu asyik promote pasal tab je.Next story pliss ;(
    Dh bosan dah sbb x mcm dulu..Ni cite pasal brg promote je.

    -ayu-

    ReplyDelete
  6. wahhh bestnyaa jadi teringin pulak nak pakai hihi

    ReplyDelete
  7. bestnya ada galaxy tab 4. nak pinjam leh huhu

    ReplyDelete
  8. hi...da pregnant cumilnye yuyu....

    www.pinkishbeautystore.com

    ReplyDelete
  9. menarik la galaxy tab 4 ni..puas tengok screen besar camtu especially bile main game..hehe

    ReplyDelete
  10. nampak menarik sgt yuyu. tq 4 sharing. comeynya perut yuyu:)

    ReplyDelete
  11. saya follow blog ini kalau sudi follow balik http://missnabihah.blogspot.com/
    terima kasih

    ReplyDelete
  12. nak tnye, gadjet ni mmg boleh lorh berbelog bagai an?huhu. mohon pencerahan...

    ReplyDelete
  13. nampak menarik sgt yuyu. tq 4 sharing. comeynya perut yuyu:)

    ReplyDelete
  14. teringat dulu masa pregnant, suka buat diari kat Samsung Memo

    ReplyDelete
  15. Macam menarik jah...

    lepas ni yuyu boleh jadi jurucakap Samsung Galaxy Tab 4 gak lah ni..hehe

    Take care, yuyu

    ReplyDelete
  16. eh, baru perasan, sponsored by samsung... aha!!!! tapi memang best tengok kegembiraan yuyu dengan gadget baru nih...

    ReplyDelete
  17. akk pakai tab3...sama jerr function...hihi

    ReplyDelete
  18. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Saya baru menemukan blognya - nice:)
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  19. Tahniahh kak yu. Baby comel sangat. Macam kak yu jugak ^^

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)