HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, October 4, 2014

Gadget & Mengandung 2

Assalamualaikum

yuyu pernah kan cerita pasal pengalaman guna Samsung Galaxy Tab 4. memang betul-betul bermakna la kan, banyak juga yang review pasal Tab 4 ni, dan banyak sangat dapat positive feedback kan. well, benda tu buat yuyu happy sangat ada seketol Tab 4 juga.


dulu dulu masa takde Tab 4 ni, punya lah susah nak buat kerja. nak buat reference, jenuh bertapa sat kat MPH takpun godek balik buku lama-lama. ingat senang ke nak cari buku kalau semua dah simpan kotak (baru pindah khennn). jadi, dah ada Tab 4 ni, buka je e-book.senang cite dia. baca je e-book kat mana mana.

memory sepanjang pregnant ni, yuyu compile cecantik dalam Tab 4, ada masa lapang, tengok balik, ohoi, terus hilang loya tekak sakit belakang tauu, nikmattt. maklumlahhhh, memory mircoSD dia saja dah 16GB. takde hal laa.

dia punya jasa, bukan setakat gambaq berjuta lemon ja, banyak game & application yuyu download untuk buatkan yuyu senantiasa terhibur, di dalam malah di luar rumah, sementara tunggu event, masa tengah shopping, tengah tunggu untuk antenatal check up lagi. i love you, my Tab 4



multiwindow yaww

dengan multiwindow nya lagi la. senang sangat nak buat kerja, takde la stress sangat nak fikir bab kerja. memang dapat sesi pengfokusan paling maksima la. bayangkan la boleh search pasal ciri-ciri stroller terbaik dikala kau tengah kusyuk nak beli stroller anak kau secara online. tak ke itu best namanya?

dah la ringan, leather-like pulak tu, memang seronok sangat nak bawa merata-rata, tak kira la kat mana pun, bayangkan la kalau wajib bawak setiap kali keluar. jadi peneman setia dah sekarang Tab 4 yuyu ni. 

diap ada application Kids Mode, memang tak sabar la tunggu baby keluar, lepas tu ajak dengar lagu nursery sesama. ihik. ^^


nahh, selfie sikit dengan Samsung Galaxy Tab 4 i'olls :')


dengan pelbagai kemudahan dan kebaikan yang yuyu dapat dari Samsung Galaxy Tab 4 ni, yuyu syorkan sangat sangat, para bakal ibu untuk ada juga sebijik. dah bersalin nanti, tengok balik Tab 4 kita, teringat pulak saat-saat indah kita selama ni kan. murah je punn, kalau mahal takde la nak gitau korang. hehe

terima kasih sudi baca :)


[Sponsored by SAMSUNG]

22 comments:

  1. guna samsung jgk,tapi 10.1,gedabakk ~ ^^

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnyaaa. Rasa mcm nak pakai tab 4 jugak la. Berapa ya harga die, kak yuyu?

    ReplyDelete
  3. Nakkkkk tab 4!!!

    ReplyDelete
  4. Akak pun pakai tab 4 jugak, dik. Memang sangat sangat best, ringan n senang bawak g mana-mana, n function die sangat memanfaatkan. Memang akak pun syorkan sangat pakai tab 4 ni.

    ReplyDelete
  5. geram tengok....rasa mcm nk rembat seketul

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. singgah sini jap.. ehh sama laa.. guna model nih juga, warna putih juga.. sekarang banyak update entry guna tab atau pc jer..

    ReplyDelete
  7. Kids mode tu mmg best. Nmpk anak tomok main hari tu kat instagram dia hehe

    Btw kami 3 sekawan baru je launch travel blog. 1st entry kami psl backpacking di New Zealand. Kalau ada masa, singgahla, boleh tinggalkan komen dan feedback ;) kalau dpt exchange link pun ok. Hehe

    www.thetravelling3o.com

    Terima kasih!

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kerana anda review tab 4 ni. Sebelum ini memang minat nak beli, tengah survey-survey.

    Selepas baca review awak dan yang sebelum ini, saya dah decide untuk beli tab ini.

    ReplyDelete
  9. yg penting memory manis time preggy tu ;)
    congrats dik yuyu coz bakal jd mommy soon
    take care

    ReplyDelete
  10. saya setia ngn note 2 hihi.. tab 4 pun cantik tapi cam besar sgt la plak.. btw samsung mmg best

    ReplyDelete
  11. Best yer tab ni. Teringin nak ada 1. masuk dalam wishlist dulu lah

    ReplyDelete
  12. Salam singgah sini Yuyu...memang terbaik samsung tab ni...suka dengan degsin dia...

    ReplyDelete
  13. tak pernah guna tab sebab besar sgt hehe..

    ReplyDelete
  14. Bestnya kalau dapat sebijik nih.. Senang nak buat keje.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  15. comelnya mummy nie.. nnt tgkap pic puas2 dengan baby ye..
    nak ada jgk tab 4.. hukhuk..

    untuk kesihatan mummy and baby serta family, lawat la ye..http://goo.gl/rHbK7R

    ReplyDelete
  16. Malaysia Online Boutique...visit www.padieka.com ...tqvm :)

    ReplyDelete
  17. adik ade guna ni..yg xbest jatuh trus wat hal



    www.pinkishbeautystore.com

    ReplyDelete
  18. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow blog ini.http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete
  19. Nak kena ada satu nihh. Senang I nak run my biz. Nak tahu biz apa bole la usha2 blog I k.. hehehe

    sinashaari.blogspot.com

    Mekaseh..=D

    ReplyDelete
  20. waa besnyaa..mau pakai jugak la..huhu..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)