HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, October 24, 2014

GRANDEUR!

Assalamualaikum

Allah. pantang-pantang macam ni, banyak pulak ada benda best. terlepas. lalu rasa sebak jauh dalam sudut hati ni. fine. takpe. nanti lepas pantang, nak join dengan baby puas-puas. 1November2014 ni lagi satu. hmm. 

korang dah tahu belum?

hamai! hamai!


GRANDEUR - Celebrity Fashion Online Store punya Grand Opening? salah satu butik yang menggabungkan Celebrities Labels online store! maksudnya banyak la label artis terkenal nanti kita boleh dapatkan di Grandeur.

dah tak berapa hari lagi dah nak 1 November! okay lah, kalau ada yang tak tahu lagi, alang-alang, biar yuyu share dengan enkorang, lepas tu, biar enkorang pulak baca sampai histeria. 

lagi-lagi warga Johor Bharu, lepas tu Singapore, kite tahu ni good news paling korang enkorang suka tahun ni. rakyat Malaysia yang cintakan fesyen, boleh la sama-sama join 1/11/2014 ni di UDA Business Center.


amboi. tengok ni pun dah tahu mesti butik ni bakal menggemparkan Malaysia! gittew.


tak sabar nak tengok korang selfie masa shopping nanti. :')


selain daripada dapat membeli-belah, nanti juga ada sesi meet & greet dengan Liyana Jasmay, salah satu artis terkenal Malaysia juga seorang Celebrity Vendor di GRANDEUR. Allah, dah terbayang dah lemah lembut Liyana Jasmay nanti. ruginyaa tak dapat jumpaa... :'(

dah la terlepas nak jumpa Liyana Jasmay, terlepas juga nak meet & greet juga dengan Famous Blogger, kak Shea Rasol, kak Rnadiasabrina & kak Aida Sue. sedu sedan yuyu kat rumah ni. takpe laa, asalkan korang je yang tolong join untuk yuyu, yuyu dah happy.

jangan lepas peluang ni tau!


selain meet & greet dengan selebriti dan blogger, ada juga fashion show yang kita semua tak patut lepaskan. okay, nanti tolong amik gambar banyak-banyak untuk yuyu okay? :)


jangan lupa tauu korang, simpan details ni dalam iPhone, dalam kalender, dalam smartphone, dalam iPad, dalam organizer, depan pintu, tepek notes banyak banyak kat pintu fridge juga, ingatkan juga kat jiran supaya remind awal-awal kat korang :


GRANDEUR- Celebrity Fashion Online Store Grand Opening
1 November 2014
32, Jalan Padi Emas 1/4, Bandar Baru Uda, Johor Bharu (belakang Jakel)
2:00pm
Meet & Greet Session : Liyana Jasmay ( Celebrity Vendor) Aida Sue & Shea Rasol ( Blogger)



jangan lupa juga share dengan semua orang okay, lepas tu datang ramai-ramai. Kalau nak tahu lebih lanjut, try check dorang:
Instagram: @grandeur_my
Facebook: Grandeur


terima kasih sudi baca :)

2 comments:

terima kasih sudi komen :)