HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, September 5, 2014

EH! BLOGGER AWARDS : TOP 4

Assalamualaikum

Allah. tarikh tutup untuk voting dah nak habis. rilek lagi kite tau tak buat demokrasi terpimpim di belog. macam mana nak menang kalau begini. orang lain dah pungpangpungpang dah kat belog juga instagram deorang.


syukur untuk peluang ni. 




ingat lagi kan, tips mix & match denim yuyu ni : [ LINK ]


Alhamdulillah la, dengan niat saja nak cuba, tup tup sekarang dah tershortlisted sebagai Top 4. Allah. terkejut sangat sebab mula saja cuba nasib walaupun tahu kite ni biasa-biasa je bab fesyen. alih alih mesti simple je.


terima kasih EH! Magazine sebab bagi peluang merasa semua ni, kite janji ingat ni sebagai antara kenangan manis sepanjang umur



jadi, yuyu nak minta sangat jasa baik enkorang semua untuk UNDI yuyu kalau korang rasa yuyu sesuai sebagai pemenang, kite tauu, kite mengandung, tapi mengandung pun boleh apa berfesyen, boleh apa nak merasa menang. ihik :')


caranya simple, cuma :
LANGKAH 2 : Daftar dulu sebelum undi, atau terus Log in untuk undi
LANGKAH 3 : Klik 'Vote Untuk Blogger Ini' supaya kita boleh menang bersama.


Bersama? yes, bersama la, sebab mana tau enkorang terpilih sebagai antara 5 pengundi bertuah, dapat voucher GUESS RM500 okay. walhal tolong undi je pun. ingat kan, yuyu cuba je join kontest ni, tapi terpilih jadi Top 4, kalau korang tolong je undi, mana tauu, rezeki RM500 baucar tu, jadi milik korang. Aminn.

Ingat tauu, tarikh voting sampai 8/9/2014 sahaja. sudikanlah hati untuk vote yuyu. hehe. undian korang, satu penghargaan buat yuyu. terima kasih sangat, semoga ALLAH balas undian korang dengan kebaikan. Amin.


Terima kasih sudi baca :)

21 comments:

  1. Done vote for u xsempat nak join contest nih...gudluck yuyu

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Pls let yuyu win.pls let yuyu win..hehe

    ReplyDelete
  4. kalau 8/8/2014 kan dah lepas. =P

    ReplyDelete
  5. good luck yuyu...! semoga awak menang... :)

    ReplyDelete
  6. Last minit undi.. Nasib baik sempat.. Goodluck Yuyu! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  7. lama dah x blogwalking sini..

    goodluck yuyu!

    ReplyDelete
  8. waw ini unyu unyu banget,, terikamaih,,,

    ReplyDelete
  9. Gaul anggun dan sopan,, mantab tante..

    ReplyDelete
  10. I visited many sites except the audio feature for audio songs current at this website is
    actually superb.

    Here is my site Prosolution Pills

    ReplyDelete
  11. Yuyu congratzz
    http://gorgeouslooked.blogspot.com.

    ReplyDelete
  12. Baru tau
    Maaf mom to be yuyu
    Next will vote u mommy
    😘😘😘😘

    ReplyDelete
  13. tahniah dear....
    http://cikvitamin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Good luck yuyu..meh la lawat i di cardiff...blogwalking..mana tau ada rezeki baby...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)