HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, July 15, 2014

Cerita Tentang Sumber Kecantikan.

Assalamualaikum

sekarang ni, macam-macam benda yang luar biasa jadi di dunia ni. hari tu tengok World Cup, amboi, kemain Brasil kena 7-1 dengan German. melopong bersahur kite yang tak tengok bola ni. Allah. lepas tu, baru ni asyik tengok review orang pasal serum yang boleh sapu, boleh minum!

ya, BOLEH DISAPU BOLEH DIMINUM! product pertama ni. 

serum ni selalu dah kan kita tengok kat majalah Harmoni, banyak juga kat Mingguan Wanita. ohoi. fofuler dari i'ols.


yuyu try juga dapatkan satu botol sebab banyak yang claim bahawasanya mende ini rawatan kulit luar biasa. kalau baca dari pamphlet depa, Serum Biowhite Collagen ni ada macam-macam jenis bahan semulajadi. ada madu, ekstrak aloe vera, seaweed, kolagen, sarang burung walit, pati oren, dan vitamin C. Allah. tahu tahu je lah semua khasiat bahan tadi tu.

sekarang ni, Panacea Beauty tengah cari rakan niaga. kalau hakak-hakak, habang-habang, hadek-hadek (macam nak sepak pulak diri sendiri), nak cari duit poket lebih, boleh la try join. product best, mesti la berbaloi investment join. silap-silap, yuyu jadi buyer enkorang. pulak.

 
paling best, bila pakai, wangi je bau, lepas tu cepat pulak meresap, rasa lembab terus.

 ni pulak antara testimoni yang menarik hati ku untuk try satu. nak la raya ni muka amat licin sekali!


Senarai Rakan Niaga Panecea Beauty.
SELANGOR
Zubaidah Shaari
012-3067137/ 019-3029447
Adlina Bt Othman
013-4892303

Noor Shahida Sabari
013-6108268
Eleena Zaini
019-2880827/ 018-3583824
Norhafisah Muhamad Nor
013-2591773
Nur Izzati Mazli
018-3623979
Nazaliza Azlin

 010-2555945

Siti Zahera Ibrahim
 019-4757404
Huzalfah Shamsudin

012-3155020

Azlina Abdul Aziz
013-3802499

Raihana Samsuddin
013-2232818

KUALA LUMPUR
Maznah Muhamad Nor
019 3094315

Noor Rafidah Mustaffa

017-6069029
Nur Habeeba Hanum

013-6604498
PULAU PINANG
Nurfitriyana Abd. Rashid
013-4892156
Sayidah Mohd Salleh

016-4442629

KELANTAN
Shaidatul Suhani
019-9738773
Nor Afifah Rozali
019-9914990
 Che Farah Aini
013-2534116

PAHANG
Siti Norbaya Kamar
019-9442251
Maisarah Bazin

019-3451378

Nurul Fitriatul Akmal

013-6467486

JOHOR
Airma Aishah
013-7767999
Yanti Beauty House
017-7861801
Hasnah Bt Hashim

012-7277504

 Masziah Mat Jaafar

012-6926726

Noor Hasyimah
017-6219667
Noor Afera Redzali
016-7705090

MOHD RAZALI BIN MOHD BAHER

011-10646995

KEDAH
Khalidah Ahmad
013-5208501
Noor Azlina Abdullah
012-4950471
Jamilah Marzuki
014-9061494
Nur Fatin Aini
012-4488140
Hafidzah Uzir

017-2353725

Yanti Dwi Rochayati

019-4331075

PERLIS
Farah Diyana Zolkafli
012-5655969

NEGERI SEMBILAN

Norasfaliza Mohamad

013-2915983
Mazlifah Abas
 012-6189667

PERAK
Syila Azura

 012-5127149
Nur Amira Amran
010-3938794
MELAKA
Mariani Bt Mahmud

012-3419343

SABAH
Nik Azuraini Nik Azlan
013-8531754
Kirana Beddu Halike
019-8022903
SARAWAK
Azam Muhamad Sabri
012-5927714

SINGAPORE
Rositah Ariffin
6594505884
Nurhayati
6591502602

untung weh, jadi rakan niaga sesimple macam tu, nanti dalam masuk belog Yuyu Zulaikha pulak. nangis enkorang. bhahaha. kalau  serius nak join Panacea Beauty, please:
email : panaceabeautyteam@gmail.com
page : Panacea Beauty Official
hotline : 0134449531


paling best, untuk PROMOSI Aidilfitri ni, yang berminat jadi rakan niaga, dan juga untuk pelanggan, dengan set belian kombo, kita berpeluang menang CINCIN EMAS 916 PERCUMA! cincin emas Raya okay!

cepat lahh, makin lama kita fikir nak beli ke tak, makin nipis possibility kita melaram cincin raya baru. 

terima kasih sudi baca :)

10 comments:

  1. brpa ni kakyuyu...mcm best ja produk ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay..saya pon nak tanya mende sama. First time komen kat sini.. =.= Rase cam gadis sangat -_-" Sebagai laki, saya pon nak muka licin jah oi. Berapa regenye ni..?

      Delete
    2. Boleh pm saya fb syila azura.. saya ada jual.. now ada promosi combo aidilfitrišŸ˜œ

      Delete
    3. eh2..khamsi pun minat jugak..haha!

      Delete
    4. Laki pon kena nampak lawa di hari persandingan..ececey.

      Delete
  2. menarik..memang sesuai untuk si gadis yang cantik!

    ReplyDelete
  3. terbaik tuu.. sapu boleh minum pon boleh ye..

    ReplyDelete
  4. menarik...memang para gadis di luar sana boleh mencuba tambah2 sekarang musim raya....pakai cantik2 lepastu boley p beraya.

    ReplyDelete
  5. skrg ni byk prodk mcm ni kat pasaran, dan dia org ni bijak kadang2 tak ada kedai pun buat di rumah je sebab guna konsep
    perniagaan online, murah dan tak perlu modal buka kedai dan beli perkakas atau perabot utk ofis...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)