HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, April 24, 2014

Demam Bola, Yes to Rio!

Assalamualaikum

rumah atok yuyu, dari zaman yuyu pakai lampin, sampai la zaman sekarang nak bagi anak pulak pakai lampin, kalau time demam bola je, hambek kauuu, pukul 6pagi pun penuh sanak sedara, kawan-kawan bapak sedara yuyu layan game. 

tu baru tengah pagi buta, boleh bayang la kalau game ada dari lepas Magrib, riuhhhh. yuyu yang sebelah rumah tu, kadang-kadang terkapa-kapa terkejut dek kerana sorak dorang. dah macam Stadium Negara. time ni la nak tengok rumah tok penuh dengan sanak sedara selain kenduri dan hari raya. raya pun tak happening macam ni. kiranya, bola ni banyak mengeratkan silaturrahim la kan. 

macam tu la juga dengan wujudnya internet, kita akan rasa lebih dekat dengan sanak sedara. lagi-lagi kalau dengan YES4G. lagi meluas, lagi syokkk. bayangkan senang nak videochat ke, senang nak Facebook apa bagai. kalau sedara sebelah longkang rumah takpe, kalau yang jauh nunn kat England?

sebab tu, team YES sedar akan persamaan dorang dengan kehangatan bola ni. dan sebab tu juga lah sekarang, ada game online untuk kita lawan supaya boleh bawa kita ke RIO DE JANEIRO! Brazil okay! silap silap boleh berlaga bahu dengan Ronaldo!

bersama ikon YEStoRio. cik Bob The Referee. 
Yuyu: apakah perasaan cik Bob apabila menjadi icon YES kali ini ya? 
Bob: ha? apa?? awak tanya lah cik Bob satu lagi nih!


menjadi salah seorang Media semasa Official Launch YesToRio adalah perkara daebak. bayangkanlah semuanya pasal gameplay ni, kita boleh rasmi awal-awal. baru tau, betapa bestnya gameplay yang dorang buat sekarang ni. baru semangat nak cerita kat engkorang.

bayangkahlah kalau jadi pemenang mingguan pun dah dapat jersey dengan autograph pemain bolasepak dunia pun boleh buat kita pengsan tiga malam, kalau dapat antaraGrand Prize tengok secara live  football final di Rio De Jeneiro, tak ke benda ni boleh membuat kita Parkinson serta merta. hoi. 


secara simplenya, game ni memerlukan seorang yang pantas menklik-klik mouse. ala, rajin online, takde hal lah. semakin banyak kita klik bola dan tak kena bom dan basketball, semakin banyaklah point kita kumpul. nampak senang kan? try la, semput jugak arr.

 
wajib LIKE page YES4G kalau korang berniat untuk lawan. 

kau teringin dapat point beratus riban? jadi la YES subscriber. siap dapat bonus kemahen banyak. siap dapat extra 10% point setiap klik okay. setiap kali korang reload credit (prepaid) atau SuperBooster (postpaid) korang akan dapat lagi bonus point pada setiap gamescore. apa lagi korang nak?


sekarang pulak, 2nd game yang coming soon sangat tu, dah ada. kita tunggu pulak 3rd game macam mana. hoi, 2nd game best gila. yang ni sesuai untuk melambatkan proses penuaan otak. try dulu la, baru korang macam mana tahap menguji otak dia. 

ulang-ulang la main ni, syoq!

game ini mengajak seluruh jiwa peminat bolasepak untuk bertungkus lumus. tolong lah korang, selalu tengok kat TV je sampai tepuk anak tidur. korang tak nak ke tengok LIVE kat Rio? kalau korang bukan peminat bolasepak macam I’olls ni, pun rasa best gila nak main, sebab game ni memang happening habis.


kuasa kepantas mengklik mouse yuyu memang failed. jadi, balik rumah paksa suami klik lelaju. kalau sayang, klik laju-laju. bhahaha. bapak jahat.


Official world cup ball sedia untuk diberikan kepada pemenang number 3 hadiah mingguan. cepat main gameplay YEStoRio sekarang. paksa ni.


aloo. comelnya perasmian YesToRio.  sekarang dah rasmi untuk korang berentap. siap-siap beli mouse baru tau kot kot terhangus laju kemain sangat. -.-'


ingat bola, ingat World Cup, ingat internet YES4G laju, ingat juga gameplay YEStoRio yang boleh bawa korang ke Rio takpun dapat Jersey dengan autograph football star kemegamaran korang. bertindak sekarang tau sebab tak lama dah, 31May2014 dah habis dah.

sekarang la kena buat tindakan klik sini untuk join : www.yes.my/yestorio . kalau nak main di PC boleh, smartphone canggih korang, pun boleh, touchscreen  pc pun boleh, tablet lagi la bolehh, try okay.

terima kasih sudi baca, good luck :)

6 comments:

  1. kak yuyu kenapa comel sangat.................

    ReplyDelete
  2. Dah try main games tu,xbpe nak laju jari2 dok klik2..iolls try jer mntaw dpt pegi rio,hah sape nak kasi kan ;-)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum yuyu, waduhhh kena pula time sheila pantang nanti World Cup dah start main. hahaha bapak budak semua mesti bising tengah2 pagi menjerit goallllllllllll... hehe take care mommy yuyu ~~~

    ReplyDelete
  4. yuyu dlm magazine harmony...beli n nmpak pic yuyu...eksaited nk bace!gegege

    ReplyDelete
  5. yuyu..not harmony....but hijab...tu la byk sgt bli mjlh....smpi slh tgk...hihihi,..

    ReplyDelete
  6. tk minat dedua.. bola dan game.. hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)