HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, February 18, 2014

Harum Malam Semalaman...

Asslamualaikum

okay promise! lepas entry ni, yuyu update bebanyak banyak banyak banyak pasal majlis kahwin yuyu. alaa. saja biar korang tunggu-tunggu. bila list balik entry kena publish..err..asal. banyak. gila. aku. kena. update. lagi. -.-'

dua minggu lepas, paling teruk perasaan. rasa lemah. rasa lesu. rasa nak marah. rasa macam hidup ni yuyulah paling rasa lemah yang tiada tandingan. korang try la gelak. jadi kat korang, korang tahu la nangis setiap malam. tskk T_T


serius tak tahu punca lagi masa tu. jadi, bila ada kawan yang suggestkan minuman kesihatan, benda ni, susah tolak. nama Harum Malam. banyak dah blogger lain buat review. selalu baca, tapi kali ni yuyu try. dua botol jugak la yuyu dapat.

seminggu juga yuyu minum Harum Malam ni. apa yang yuyu dapat kesan, rasa lebih bertenaga. khasiat  madu, kurma, goji ape semua tu kan. ingatkan biasa-biasa ja effect dia. tapi, sampai hilang rasa lesu sebelum ni.



paling best, bab keputihan. memang selesa nak bergerak lepas dah ambil Harum Malam dua tiga hari tu. banyak benda yangyuyu dapat manfaat walaupun baru ambil selama empat hari. korang patut try juga kot. tak kawin ke, dah kawen ke, semua akan dapat manfaat.


dia pun nak berVLOG!




korang boleh try. mana tahu, masalah keputihan, rasa cepat letih, tak pun badan berbau boleh hilang. yes. badan berbau boleh hilang. lepas ni tak yah susah susah pakai deodorant. 




...selagi mana konsisten  sesudu sehari dua kali (siang dan malam), dan gunakan sudu plastik. madu kan. hilang la khasiat best dia kalau guna sudu besi.

boleh dapatkan di toko jamu yang bersepah dah sekarang, tak pun beli je secara online. banyak yang dah jual Harum Malam sekarang. 

WEBSITE :  www.harummalam.com

                     https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

                     https://www.facebook.com/Wanitaperfect

                     https://www.facebook.com/HarumMalamHQ


semoga lepas ni kita kita perempuan lebih bertenaga dan jauh dari masalah badan. okay? hope entry ni banyak membantu semua. aminn.

p/s: promise lepas ni entry kawen kawen! ^^

terima kasih sudi baca :)

42 comments:

  1. Promise tau kak yuyu . hehehehe dah lama nak tunggu entry kawen-kawen kak yuyu. tgok update dri instagram je

    ReplyDelete
  2. yuyu..preggy xboleh makan harum malam kann

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum yuyu, hehe famous dah produk ni. hehee btw up entri orang ketiga kamu tu... hehee bestnya... jaga diri baik-baik tau yuyu ~~~

    ReplyDelete
  4. yu peknen ke? if peknen takleh consume harum malam ni rasanya... :)

    ReplyDelete
  5. yuyu tahniah ! :)
    jaga diri elok-elok yea ..
    jangan buat kerja berat-berat ..

    * tak sabar nak tunggu entry kawen.. :)

    ReplyDelete
  6. yuyu visit my preloved ig justclickthispreloved :) more prelove items :)

    ReplyDelete
  7. tahniah yuyu..dah berisi. ^^ jaga baik2 kandungan tu taww..

    ReplyDelete
  8. yuyu, sorry kalau tersalah, yuyu pregnant kan? pregnant takley minum ni dear, nanti susah nak beranak

    ReplyDelete
  9. akak pun pakai harum malam ni..besttt..rasanya pun sedap

    ReplyDelete
  10. Jen pun ada try tapi sempat makan setengah botol, now alhamdulillah, so stop la makan Harum Malam. hehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah yuyu pregnant..jaga kesihatan dan baby elok2 ye.ala..cepat la update gambar kawen.hehe

    ReplyDelete
  12. Yuyu, saya pun dah minum memang bagus , badan tak rase letih dah...thanks Harum Malam

    ReplyDelete
  13. semua perempuan memang patut cube

    ReplyDelete
  14. banyak tgk org post bnda ni tp xde niat nk guna lagi...skrg ni dok guna produk shaklee...alhamdulillah ok gak...lps kawen ni mcm2 nk kena jaga... (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. ramai yg komen positif lepas amalkan ni.good luck yuyu :-)

    ReplyDelete
  16. Congratulation yuyu!! Take care! ^_^

    ReplyDelete
  17. betul betul memang best harum malam nie..
    beli banyak pastu buat stok..last last rasa nak jual hehehe

    nak promote boleh??
    0199415976
    WA yuyuHM ke 0199415976 dapat harga special hehehe

    ReplyDelete
  18. yuyu, sy baru follow blog.
    yes, sy pon baru cuba botol pertama
    & sgt sedap rasanya...akan cuba amalkan

    ReplyDelete
  19. nak try! hehehe nyways nak jugak tu vlogger tu hehehe yuyu comel =)))

    ReplyDelete
  20. Mcm best je..nk try jgk la..hihi..btw,kak yuyu comey.hikhik.

    ReplyDelete
  21. da byk tgk org guna harum malm ni..mcm nk try jer sbb skng klas ada smpai mlm..penat gila..huhu..tq yuyu!

    ReplyDelete
  22. kawan saya pun suka macam madu,, saya kena try gak nampaknya nih,

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum yuyu :)

    Kalau wanita yang ada keputihan, mmg dia consume bagi hilang ya ?

    ReplyDelete
  24. Thanks for sharing something good for me and every women out there

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum kak yuyu. keputihan memang boleh hilang ye? if berkesan nak cuba :)

    ReplyDelete
  26. nampak byk org post psl harum malam ni..thanks for sharing review ! :)


    tips dan panduan exam temuduga SPA ---> http://www.suterakasihyann.com/2014/02/tips-dan-panduan-peperiksaan-assessment.html

    ReplyDelete
  27. penah dgr jgk org kte yg harum malam nie berkesan. nak try jgk lah

    ReplyDelete
  28. salam yuyu...
    shida pon ada jual harum malam...boleh la dtg singgah ke blog http://rashidahazran.blogspot.com/

    yuyu, time pregnt xboleh minum harum malam, :)
    so Congratulation yuyu!! Take care! ^_^

    ReplyDelete
  29. salam...
    shida pon ada jual harum malam ni...jemput singgah ke blog shida http://rashidahazran.blogspot.com/

    yuyu...time pregnt xboleh minum harum malam ni... :)
    so Congratulation yuyu!! Take care! ^_^

    ReplyDelete
  30. as salam.. sesiapa nk cuba HARUM MALAM boleh hubungi 017-2834604.. HARGAN PROMOSI 3 botol HM hanya rm88 shj. FREE POSTAGE.. 100% ORIGINAL. tq

    ReplyDelete
  31. Salam..sape nk cuba harum mlm murah n original sms sy 0132643039

    ReplyDelete
  32. utk menyusu anak boleh ke minum jus ni

    ReplyDelete
  33. NEK PUN CONSUME HM,AUMMMMMMMM..TAPI PREGNANT JGN CONSUME NEK,NANTI BABY SUSAH NAK KELUAR,HEEE

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)