HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, December 30, 2013

Maybank 2 Card

Assalamualaikum

baru-baru ini, yuyu di invite oleh Maybank untuk campaign terbaru dorang #LiveLifeAmplified . dengan hashtag berikut, dapatlah memberi kesedaran kepada kita mengenai pentingnya kita enjoy kehidupan kita hingga ke titik terakhir. gituu.

sebab sekarang ni, kita tak banyak masa untuk menikmati kehidupan kita, kita lebih banyak menghabiskan masa untuk masalah kita. sedih hoi. tak payah la nak tengok kehidupan orang lain, kita tengok kita sendiri. banyak tak masa kita habiskan dengan menikmati kesedapan hidup. 

hmm. kesedapan hidup. macam lagi okay guna ayat nikmat hidup je. -.-'

sebabnya, campaign Maybank #LiveLifeAmplified dengan Maybank 2 Card, kita akan lebih banyak benda untuk menikmati kehidupan yang indah dari fikir masalah! yes, semuanya dengan :

Maybank 2 Card

dengan kad Maybank 2 Card, banyak kemudahan yang kita akan dapat tanpa kita impikan sebelum ni. kita nak tolak lagi ke kalau dengan kad ini, tak payah nak kumpul-kumpul point bagai pun dah dapat :
1. EzyPay bayar balik sebanyak 0%. (0% EzyPay)
2. Pendapatan Tahunan yang minima : RM30,000 untuk Maybank 2 Gold Cards & RM60,000 untuk Maybank 2 Platinum Cards
3. Lifetime fee waiver. tak payah dah bayar yuran bagai setiap tahun.
4. 5X TreatsPoints bila kita berbelanja di dalam dan luar negara.
5. Travel insurance coverage, retail protection dan banyak lagi (dengan Maybank 2 Express American Card)
6. 5% cashback untuk hujung minggu setiap kali kita menggunakan Maybank 2 American Express Card.


best kan? sebab tu la bila dapat invitation, yuyu tak melengah makngah untuk join. 

demi untuk meng #LiveLifeAmplified kan kehidupan kita semua, Maybank 2 Card sekarang buat satu kontes di mana, kalau menang je, settle weh hidup. boleh buat macam macam, sebab RM10,000 CASH untuk pemenang utama dan RM100 Petronas Gift Card untuk pemenang mingguan. 

sekarang, bayangkan dulu apa benda kita boleh buat kalau menang RM10,000 tu? okay lah, honeymoon kat Paris macam Che' Ta la. haaa. :')

yang penting, kita cuma perlu share je dengan Maybank macam mana kita nak #LiveLifeAmplified hidup kita dan follow beberapa step yang sumpah simple gila ni:


Step 1: pergi ke ( www.maybk.co/M2CAmp ) dan LIKE. kalau tak LIKE tak boleh join okay.
Step 2: register details kita supaya dapat join kontes ni. once dah  register, kita akan dapat SMS code dari phone untuk registration confirmation. 
Step 3:  tekan "I WANT IN"


Step 4: share dengan Maybank, cara  untuk #LiveLifeAmplified

Step 5: invite sebanyak kawan-kawan Facebook kita untuk join kontes ni, sebabnyaaaa, semakin banyak Facebook friends kita join, semakin banyakkkkk peluang  untuk kita menang!


ingat RM10,000, ingat juga untuk invite sebanyak mungkin untuk orang join kontes ni. janji?

good luck!

terima kasih sudi baca :)

14 comments:

  1. Yuyu,klu acct sav mybnk..bleh bukak online ke ..huhu sedih giler..acct sav on xdek ni

    ReplyDelete
  2. wah bestnye klu dpt 10k tu..ngeeee

    ReplyDelete
  3. jemput jalan sini yuyu :)

    http://szarkraf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nanti kalau ada rezeki nk try.. huu

    ReplyDelete
  5. boleh cuba ni..kot2 la ada rezeki :)

    http://ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hye, saya suke baca blog awk. baru2 ni saya baru buat blog, harap awk boleh follow dan singgah blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. sekarang bnyk procdure nak bukak mybnk2u..dlu snng je..hmm

    ReplyDelete
  9. hiiiii. can everyone please click this link http://www.theweeklypay.com/index.php?share=326310
    thanks~~~ a lot thank you :)

    ReplyDelete
  10. can anyone please click on this link http://www.theweeklypay.com/index.php?share=326310 thanks!

    ReplyDelete
  11. sorry for spamming
    klik link di bawah,login & jana pendapatan anda! first login dah dapat US$25..saya dah cuba..anda bagaimana?

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=349964
    thanks :)

    ReplyDelete
  12. Boleh cuba jugak ni.. kot kot ada rezeki kan :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)