HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, November 10, 2013

Revel Up!

Assalamualaikum

korang memang dah tau kan yuyu ada ajak korang datang ke roadshow Levis 26Oct hari tu? Jangan ngelat ehh cakap yuyu tak ajak. Habis canang satu belog siap post kat Instagram lepas tu Facebook lagi demi nak ajak beramai-ramai dengan korang di roadshow tu. Siap 10 terpilih dapat hadiah ekslusif dari Levis®.

haa. Rugi la kalau tak join wehh. Tapi, yang tak dapat datang nak buat macam mana khonn. doa banyak banyak agar lembut hati Levis® buat roadshow lagi. 

di hari kejadian, daripada 10 pemenang untuk laga-laga pipi, cuma yuyu sempat jumpa lima orang saja. Selebihnya ada yang datang masa yuyu dah blah, ada yang terperangkap dalam jem. Alaa. Sedihnyaaa. Tapi apapun, happy tu sampai hari ni. 


di sana, kami sama-sama try 360degrees camera. Kau posing bagai nak rak atas platform, acah acah Tyra Bank pun takpe. Takde sape tengok sebab tempat tu ditutup khas untuk selca puas-puas. Tapi, dah settle semua, nanti dapat pen drive Levis®siap ada gambar 360 kau + voucher RM20 untuk beli jeans Levis® Revel.

secara personal, jeans Levis® Revel memang daebak. paling best sebab dia bagi perasaan macam kulit kedua untuk kita. bila pakai, rasa macam jeans tengah peluk kita, walhal bila tengok kat cermin, tak ketat pun. selesa. sebab tu bila yuyu dapat je jeans Levis® Revel, lepas tu pakai banyak kali. banyak banyak kali.



me-REVEL-kan diri ^.^

aksi sweet. alololoomoomomomoooo

sekitar Roadshow Levi's® REVEL. ada yang sibuk join contest, ada tengah try jeans, ada tengah register, ada cari jeans paling sesuai, ada camwhore dengan 360camera. ada juga seketol buat buat candid di sana.

crew Levi's® yang gigih melayan semua tetamu. tetamu sangat tauu.

Kami semua dah try Levi's® REVEL, siap beli lagi. korang bila pulak?

apapun, terima kasih yang sudi datang ke roadshow ni. minta maaf maaf kalau ada yang datang, tapi yuyu dah balik. next time, terus je ke butik Levis®, try Levis® REVEL, mesti nak beli sehelai juga. sesuai kalau nak nampak sweet.

terima kasih sudi baca :)

36 comments:

  1. Wahhh nampak comel je yuyu pakai jeans tu ..

    ReplyDelete
  2. BESTNYA PEGI ROADSHOW LEVI'S.YAN TAK SEMPAT BACA ENTRY KAK YUYU LEPAS2.BUSY T_T

    ReplyDelete
  3. COMEL SANGAT KAK YUYU ! ANOMNOMNOM

    ReplyDelete
  4. UNTUNG YG LAIN TU DPT JUMPA KUPU2 KECIK NI T_T

    ReplyDelete
  5. macam seronok je.. macam seronok je..

    ReplyDelete
  6. Keciknye la hai yuyu ni..jom ke blog sy. Support blogger picisan mcm sy ni. Hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya jadi orang comel....alolololo

    ReplyDelete
  8. yuyu kecik sekali dekat situ . hehe

    ReplyDelete
  9. kak yuyu...why are you soooooo comel? hehe :)

    ReplyDelete
  10. comel je yuyu nieee <3


    Jemput datang belog saya ;)
    www.schajar.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. suke sgt baca blog awk..menarik.,,,tk perlu havoc..tp menariklah..serius...:D

    ReplyDelete
  12. pernah teringin nak beli,, tapi mahal sangat la,, :'(

    ReplyDelete
  13. Hi yuyu..

    Lama tak singgah ke blog Yuyu..
    Aktif lagi rupanya dalam dunia blogging nih.
    ingat x lagi..

    ReplyDelete
  14. Kalau selesa memang sedap di pakai.ringkas jer.

    ReplyDelete
  15. Singgah+follow+isi tabung kak Yuyu :)))

    ReplyDelete
  16. Kadang2 pelik tgk orang yang belajar di Islamic University. Pakaian mereka setaraf dengan orang yang jahil agama.

    ReplyDelete
  17. Ouh..menarik, saya pun dah beli berpunca dari baca blog yuyu ni la:')

    ReplyDelete
  18. comeyy. meyh ke blog saya. (baru ni) hik hik

    ReplyDelete
  19. hai comel. meh ke blog baru saya. seganyeee

    ReplyDelete
  20. alahai kecik nyer si yuyu nier..kiut miut jer.cemey.. =)

    ReplyDelete
  21. makin berseri kak yuyu. barang dah dapat ke kak yuyu?

    ReplyDelete
  22. org baru singgah . http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/jom-jalan2-ke-blog_13.html

    ReplyDelete
  23. yuyu..range rege jeans ni brp ea? Saje nk tahu.hihi. Nk masuk kedai levi's takut kena paksa beli :-p

    ReplyDelete
  24. KAK YUYU BUSY NAK KAWEN EH. BUAT LAH ENTRY BARU NAK BACA T_T

    ReplyDelete
  25. Maaf cakap. Sanggul agak tinggi spt bonggol unta.

    ReplyDelete
  26. comelnya yuyu.. :)

    http://ogyrozyani.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. yuyu ni nampak mcm budak sekolah.. kecil je, rasa macam nak amik jadikan keychain letak kat beg haha XD

    Jom Terjah : Bunuh Filem Melayu!

    ReplyDelete
  28. comel je yuyu kat tengah tu tau :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)