HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, October 31, 2013

Cuci Make Up Sambil Menari.

Assalamualaikum

cepat jawab! sape sini suka menari? okay sep! kita geng. untuk yang suka menari, wajib baca entry ni sampai habis tau. kalau tak, macam mana nak dapat hadiah best best.



korang mesti pernah tengok iklan ni kan? kat TV, kat Youtube, Facebook semua bagai.


tapi jangan tengok je iklan tu tau. cepat-cepat je download music "One-Step" tu, dan kita cipta tarian kita sendiri. yang penting cleaning rhythm tu mesti la yang cepat dan pantas. kalau la cleaning rhythm kita terpilih, sia sia je dapat RM10,000 hadiah dari PIXY dan Habib Jewel. bukan kah tu perkara best?

yuyu ulang tau. RM10,000. yes. RM10,000. kalau tak caya, try check sini : pixy.com.my/onestep

kalau nak join, terus cepat cepat kelik sini : PIXY


yuyu dah try guna Make Up remover dari Pixy ni dah 2 minggu. paling best untuk perempuan Muslim yang suka make up, nak solat, paling gembira hati sebab tenyeh sekali dua, dah boleh berwudhuk dengan suka hati. jimat masa wehh. tak payah nak cuci cuci dah. tanpa bilas namanya. kalau nak, boleh try PIXY Gentle and Moist Cleaning Lotion.

kalau dah balik rumah, sebelum tidur nak muka sangat bersih, kang muka jerawat, salahkan jerebu. nahhh.. padahal cuci make up tak betul-betul. kita boleh cuba PIXY Single Step Liquid Foam. dengan step cucian yang mudah lagi berbuih, bilas sikit, dah bersih muka. suka tak? suka tak? :)

wajib ada sorang satu tau lepas ni :)


jadi, sekarang, cepat dapatkan dua dua jenis, dan jangan lupa download One-Step music tadi tau. nak dapat tak hadiah dari Pixy dan Habib Jewel?

selamat berjaya! terima kasih sudi baca :)

21 comments:

  1. okayyy,nanti cu free cu try ye neksssssssssssssss :D

    ReplyDelete
  2. muja dah ada yang lotion tu.. tak try lagi,, sebab dah jarang bermakeup dekat2 ngan cuti nih,, entah2 tahun depan baru guna,, kih3

    ReplyDelete
  3. malangnya kite x suka menari..ahaha

    ReplyDelete
  4. Unfortnly tak pndai mnari huhu pndai ulik myg jer..tp habib jewel tu ogoshhhh ;-)

    ReplyDelete
  5. macam nak join.. tapi tak suka menari la... hoho

    ReplyDelete
  6. Menarik ....
    Tapi pompuan bertudung mana boleh menari kan yuyu?
    tambah2 dah tawin ni....
    hai you,
    saya blogger terbaru..so sudi2kan lah diri follow blog saya.
    http://norafidahazmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. alahai .. tak pasal2 sakit badan nak menari ni .

    ReplyDelete
  8. dah try guna pixy.sebab tertarik dengan post yuyu, cik epal dengan Namee. sangaaaattt suka:)

    ReplyDelete
  9. saya nak try jugak boleh ka ?? wargahahahaha!

    ReplyDelete
  10. ala... knp menari? mmg x la nk join.. ihikk

    ReplyDelete
  11. ala... knp menari? mmg x la nk join.. ihikk

    ReplyDelete
  12. pixy tu mmg diorg bg certain blogger utk review ea :)
    beshnyaa dpt bebarng free ..huhu

    ReplyDelete
  13. wowwww. macam menarik je ... macam menarik je.. hihi. eh yang set first tu sebebelum wuduk just sapu je pixy lotion tu eh.. x payah basuh muka dulu ke ?

    ReplyDelete
  14. wooww ..macam menarik je.. hihi.. eh nak pakai just sapu je lotion ni pada muka x payah basuh muka dulu eh ?

    ReplyDelete
  15. Eyz mmg ada tbaca entri pasal pixy ni. Nak beli tapi tak jumpa lagi kat mana jual yg ni..

    ReplyDelete
  16. LAHHH. PIXY PUNYA PROJEK KE. HAHA.MCM MANA NK MENARI SMBIL CUCI MAKE UP,ASAL NK CUCI MAKE UP JE STRESS .KIHKIH XD

    ReplyDelete
  17. PIXY PUNYA BEDAK BEST *IKLAN JAP*

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)