HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, August 31, 2013

Untuk Sahabat

Assalamualaikum

bagi yuyu, nak jaga hubungan dengan sahabat sejati tu sangat senang. jujur, ikhlas bersahabat, dan saling bantu membantu kearah kebaikan. tapi, sekali sekali, reward untuk sahabat supaya dorang tau yang kita bahagia dengan dorang, sangat penting. 

alaa, dapat satu mesej "thank you for everything" pun dah rasa macam nak belanja Char Koey Toew setahun tau.

tapi macam mana kalau sahabat yang kita sayang sangat bagi satu dedikasi macam ni :



aww. Fatinnnn, kenapa sweet sampai macam ni. lap hingus dengan mermaid skirt diva ala ala Rozita Che Wan tauu. rasa macam, terharu sangat selama ni ada juga orang hargai sesi perkenalan selama 2 tahun ni. lepas tu, bila dah happy, tengok, sape pulak yuyu buat happy:



tengok, senang kan nak buat sahabat kita happy. at least, walaupun masing masing penat bekerja, dah berbulan bulan tak jumpa, asyik balas whatsapp je cakap nak jumpa tapi tak jumpa jumpa pun, dengan dedikasi macam ni, terubat sikit rindu bestfriend kita kan.

korang pun boleh buat macam yuyu, khas untuk sahabat tercinta, biar sahabat kita tahu yang kita sangat menghargai dorang.

nanti, ada satu TV show "SAHABAT" yang akan diudarakan pada 16September2013 5.30petang di Astro RIA, jadi, kita boleh hantar dedikasi kita untuk sahabat baik. hamai hamai. TV terus kauuu. bukan Facebook dah kali ni. siap boleh share sweet quote tauu!




yuyu dah buat, korang kena buat juga tau.

terima kasih sudi baca & selamat mencuba ^^

24 comments:

  1. interesting :) this gives me an idea somehow.

    ReplyDelete
  2. Okay.. nanti nak try buat jugak.. :-) TQ yuyu..

    ReplyDelete
  3. hargailah selagi masih ade sahabat yang masih ingat kat akak yuyu :) terharu pulak rasenye

    ReplyDelete
  4. Menarik ni.
    Boleh le coba nnti.
    Ingt sahabat ingt najwa latif:-)

    ReplyDelete
  5. pergh!! untunglaa dpt sahbat seperti itu!! :D

    ReplyDelete
  6. kwn antare org yg pnting slain family.
    lgi2 kalo da blajo jauh2 mcm skng ni.
    kne hargai laa kwn2 kte..

    ReplyDelete
  7. Sweet nyer, huntong ado sahbat mcm gtue....sweet jorr....

    ReplyDelete
  8. Betul tu kak yuyu... senang je nak buat kawan2 kita gembira.. rendahkan ego kita, sayangi mereka sesungguhnya mereka pun manusia yang mmpunyai perasaan macam kita

    ReplyDelete
  9. heheheh sangat setuju dgn entry kak yuyu ni :)

    ReplyDelete
  10. awww sweet lah kak yuyu ni. untung sahabat kak yuyu.

    ReplyDelete
  11. wahhh rase nak melted kan hati sahabat kite gak la....ahakkss...

    ReplyDelete
  12. nak minta tolong :) http://arunahakirah.blogspot.com/2013/09/mencari-sponsor.html

    ReplyDelete
  13. wow..... so nice and sweet.. Boleh try

    ReplyDelete
  14. tunggu juga mana yuyunyer dalam sahabat tu..hehe

    ReplyDelete
  15. KALAU YAN BAGI MCM NI KAT BESTFRIEND,MESTI DIA TERKESIMA,TERGAMAM,TERKEDU,TER BER SEMUA LAH.HAHA

    ReplyDelete
  16. OH KAK YUYU RAPAT DGN KAK FATIN SUHANA EH :D

    ReplyDelete
  17. OMEY ANGAT ANGAT ANGAT VIDEO NYEWWW.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)