HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, September 5, 2013

Mirror Mirror On The Wall...

Assalamualaikum

who's the fairest of them all?


sekarang, kalau nak cantik ekspress, dua tiga saat dah boleh dah. belungguk application kat smartphone kita boleh bagi. Camera360 saja pun dah boleh memuluskan kulit muka kalahlah Yuri SNSD. tak kira lagi Perfect 365 bagai, Cymera lagi. haa. 

cuma, cantik mana pun gambar, mesti la diri sendiri nak cantik kan. facial treatment yuyu dah buat, penting untuk tahu apa sebenaqnya masalah kulit kita. makan lagi la penting, sebab kecantikan mesti jaga dari dalam. macam yuyu pula, yuyu suka ambil beauty supplement.


stock untuk sebulan. 

baru-baru ni yuyu dapat satu product, Fairy Whitez dan Fairy Blossom untuk try selama satu bulan. Fairy Whitez adalah product yang berasaskan alam semulajadi dengan khasiat Mulberi, L-Gutation, biji kiwi, plasenta Salmon. khasiat dari Fairy Whitez penting untuk:
1. cerahkan kulit
2. nak kurangkan jeragat
3. cegah jerawat
4. kekalkan kelembapan kulit
5. kurangkan garis halus dan kedut kedut seribu.

manakala,antara khasiat Fairy Blossom yang ada Keladi Liar, Lingonberry, siap ada dengan Sel tunjang Epal, bagus sangat untuk:
1. besarkan boobs
2. nak kurangkan sakit masa nak period tu kann
3. menyuburkan badan dengan khasiat  vitamin, zat galian, asid amino dan antioksidan.

banyak lagi la khasiat depa ni, boleh check di http://www.fairy2u.my/ kalau nak tahu lebih lanjut. yuyu pun banyak check situ je la. hee. benda-benda macam ni, selalu perempuan cari, cuma malas nak tanya, lepas tu malas cari.

dua-dua product yuyu dah try untuk sebulan. dan disarankan untuk ambil Fairy Blossom sebelum sarapan kendian masa nak tidur, ambil Fairy Whitez pulak. kalau ambil secara konsisten, InsyaALLAH, dalam 4 minggu, korang dah boleh nampak perubahan.

botol terakhir minum Fairy Whitez minggu lepas, perubahan paling jelas yuyu nampak, muka yuyu lebih lembut. selebihnya, dark circle kurang jelas dah walaupun ada la lagi. -.-'


selain tu, kedut kecil kat mata yuyu, nampak dah kurang sikit. susah tauu nak hilangkan kedut mata, 4minggu minum Fairy Whitez nampak kurang tu, dan syukur weyy. sekarang dah habis stock sebulan tu, yuyu beli sendiri pulak, sebab tak sabar nak tengok result bila ambil dalam masa yang panjang.

dan, untuk Fairy Blossom, bab boobs tu rahsia laa. huhu. yang penting, yuyu rasa kurang mengantuk dah waktu siang, lebih bertenaga lepas ambil Fairy Blossom. harap harap, yang kesan lain tu pun dapat juga. huhu. malu la ittew!

korang boleh try cari dua product ni di Watson ke, AEON Wellness, tak pun kat Caring Pharmacy. kalau nak tahu lebih, try klik sini ( http://www.fairy2u.my/pharmacy-outlet.html )



download application dorang. search je FAIRY BEAUTY, download, lepas tu senang la nak tengok location nak dapatkan product, news update, dan macam macam lagi. jangan lupa download. 


korang cuba tau. nanti tunggu 4minggu. hee. paling best, sekarang kalau korang beli 5 kotak, percuma 1kotak. dah jimat dah RM89 kat situ. beli tauuu.


terima kasih sudi baca :)

35 comments:

  1. Assalamualaikum. insyallah nak try! thanks sharing yuyu. makin cantik. heee nak nikah dah kannn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa lupa nak tanya, dalam satu kotak tu (Fairy Blossom) ada berapa botol?

      Delete
    2. haah ada brapa botol dlm 1 kotak tu..and hrga per box tu brapa ek?huhu

      Delete
  2. kena minum eh nek,seram lak cu tgk,hehe..haa laaaa,nek kan dah nak kawen,makin bertambah berseri tauuuuu :D

    ReplyDelete
  3. Salam yuyu..thanks sharing information.patutla yuyu makin comel..

    ReplyDelete
  4. makin cantiklah kak Yuyu ni ;) hee

    ReplyDelete
  5. Yuyu ni dah cantik semulajadi , minum nilak makin cantik la plaak .. aishh

    ReplyDelete
  6. orang semangat nak kawen ni kemain semangat produk dia..hehe

    ReplyDelete
  7. akak nak tanya yang 2 GA sebelum ni memang x announce winner ea?

    ReplyDelete
  8. akak nak tanya yang 2 GA sebelum ni memang x announce winner ea?

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum akak . uwaahh . . bestnya :D

    ReplyDelete
  10. nak beli jugak, nak hilangkn dark circle!

    ReplyDelete
  11. pergghhh,, flawless sangat,,, jeles much! :D

    ReplyDelete
  12. erm.nak try jugak la,kalu dpt free mcm yuyu.hehe

    ReplyDelete
  13. Mata akak tak de kedut le Yuyu.Tak nak petua ke? :)

    ReplyDelete
  14. suka baca entri kecantikan ,tapi saya tak sesuai minum nih :(

    ReplyDelete
  15. ui..lainnya yuyu l ni..makin berseri2..kalau x mahal sangat dan ditambah kalau akan x malas..mmg akak dah beli dah ni...

    ReplyDelete
  16. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Informasi yang sangat BERMANFAAT..
    Terima kasih..
    Semoga SUKSES & salam KENAL dari :
    ==============================

    Paket Usaha Ayam Tulang Lunak “GEROBAKAN”
    ~
    ..Bukan SULAP bukan SIHIR
    Asap di GEROBAK, jadi UANG di KANTONG anda..
    ~
    Paket Usaha Ayam Tulang Lunak “GEROBAKAN” merupakan
    paket usaha kuliner yang mudah dijalankan,
    murah & mempunyai tingkat pengembalian modal yang sangat singkat.
    Hanya dengan Rp. 7.500.000,- Anda sudah dapat menjalankan
    BISNIS KULINER yang terbaik saat ini.
    ~
    Anda akan mendapatkan :
    -. Gerobak
    -. Peralatan masak bakar
    -. Peralatan masak goreng
    -. Kompor, tabung gas & regulatornya
    -. Brosur
    -. Spanduk
    -. Poster
    -. Produk Awal Ayam Tulang Lunak
    -. Kaos
    -. Training (Pelatihan) PELAYANAN (khusus mitra dalam Jabodetabek)
    ~
    Materi inti Training Pelayanan :
    ~ Tata cara persiapan pembukaan outlet.
    ~ Tata cara membakar & menggoreng ayam tulang lunak
    ~ Tata cara menyajikan ayam tulang lunak
    ~ Tata cara menyimpan ayam tulang lunak
    ~
    Silakan kunjungi web kami:
    ~
    www.tulanglunakgerobakan.com
    ~
    atau :
    SMS Center: 085781037499
    Telpon & HP : 081318374450 (Telkom)
    08561070103 (Indosat)
    081806396669 (XL)
    021-94946600 (esia)
    021-70264774 (Flexi)
    Kantor: 021-4759274
    PIN BB : 28C97C54
    email : bumi.amrita@ymail.com
    ~
    & dapatkan kemudahan & keterangan lebih lanjut.
    Menu-menu andalan kami adalah :
    1. Ayam Bakar Tulang Lunak
    2. Ayam Goreng Tulang Lunak
    3. Pepes Ayam Tulang Lunak
    4. PepesCeker Tulang Lunak
    5. Bebek Bakar & Goreng
    ~
    Paket Usaha kami berikut menu andalannya telah diliput oleh :
    - Trans TV – Prog Jelang Siang – 28 November 2011 Pk 12.30 WIB
    - ANTV – Program Topik Pagi – 18 Juni 2012 Pk 04.45 WIB -> klik di sini
    dgn URL : http://www.youtube.com/watch?v=WrC1PvqExXc
    ~
    Program Usaha Ayam Tulang Lunak Gerobakan :
    1. Program Dalam Kota
    2. Program Luar Kota ( Program Master Mitra Mandiri)
    Terdiri :
    -. Paket Usaha Standar
    -. Mesin Presto
    -. Training Produksi
    Training Produksi bisa dilakukan di Jakarta atau di tempat mitra.
    Info lebih lanjut bisa dilihat di :
    http://www.tulanglunakgerobakan.com/mfm.html
    ~
    Ingin mencicipi sebelum bermitra ? Silakan order Paket Tester kami yg berisi :
    4 potong ayam tulang lunak (bisa dibakar & digoreng).
    2 pepes ayam tulang lunak
    2 pepes ceker ayam tulang lunak
    2 bebek presto (bisa dibakar & digoreng)
    ~
    Untuk wilayah Jabodetak, kita antar ke tempat calon mitra
    & dan calon mitra bisa langsung diskusi dengan ACCOUNT OFFICER (AO) kami..
    ~
    Tunggu apa lagi langsung silakan order…
    ~
    SUKSES sudah ada di depan mata kita, AYO BER-WIRAUSAHA !
    ~
    ~

    ReplyDelete
  18. Salam,

    Thanks Kak yuyu for the info.. nant kak yuyu update lgi ea.. :)

    p/s : Hope kak yuyu makin cantik :D

    ReplyDelete
  19. bagus ni...dlm 1 kotak tu ada berapa botol yuyu?

    ReplyDelete
  20. Bab minum ni I takut skit...tapi untuk lelaki boleh cantik jugak tak?

    ReplyDelete
  21. Salam,
    yuyu dan shantek dah
    Pujian xlas ni tau dri kak ida
    jemput singgah blog akak ye
    akak baru follow blog yuyu ni
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. waaaaaaaaaa.. best tu kalau leh hilangkan dark circle.. hee.. teman sellau lambat tido mata pun dh macam pondaminium.. hik3

    ReplyDelete
  23. hai yuyu.. jom singgah sini.. ada short review psl blog yuy kat sini.. heee
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/09/blogger-paling-banyak-follower.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)