HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, August 18, 2013

Ehemm. Update Juga Belog.

Assalamualaikum

selalu macam ni kan. bila nak update belog je, lepas tu, mak mintak jahit butang baju, lepas tu, nak update pulak, kawan ajak pi open house, nak update pulak, dupdapdupdap tak sabaq packing baju nak pi Hong Kong, nak update pulak, konon-konon menabur janji manis nak update belog selalu dulu tu, tengok-tengok dah 20 hari tak update.

sabar je laa.

oh, sebelum terlambat, yuyu nak ucapkan Selamat Hari Raya merangkap Selamat Hari Raya Enam juga buat semua pembaca belog yuyu. harap Ramadhan Kareen kali ni memberi sejuta makna buat hidup kita semua. terharu tak?

mini re-union dengan ex-classmates. ada yang dah kahwin, ada yang ada jadi ustazah, ada yang sambung master, ada juga yang dah nak kawen (ihik ai lee).


mood raya tak habis lagi tau. siap semalam, pi Mid Valley dengan tunang beli Rendang Tok nak cicah dengan Lemang. tu pun, lemang beli, empat ketoi besaq chett dah RM6.50. kesianlah musafir dari Langkawi macam ni. tssk.

tahun ni, raya macam kelam-kabut sikit. masa nak raya, orang sibuk buat preparation raya, yuyu sibuk buat preparation blah ke HongKong. kauuu. raya kat HongKong tau. padahal kerja.

pakai baju raya di HongKong. cool.


jadi, tunggu next entry tau. pasal raya edisi full, gituuuuu, dan entry mengenai Hong Kong. yaiy! tapi tak tahu bila ada masa lagi. teheee. InsyaALLAH.

terima kasih sudi baca :")

63 comments:

  1. update cepat tau cerita dekat hong kong tu

    ReplyDelete
  2. Nice one yuyu.. Baju raya kuning tu cantik..

    ReplyDelete
  3. ke Hong Kong beraya Yuyu . Best nyer .

    ReplyDelete
  4. cantik baju kuning Yuyu..selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  5. cantiknya sis yuyu dengan baju raya kuning tu,kecik molek ^_^

    ReplyDelete
  6. Dah lama ternanti2kan post terbaru yuyu.. Nanti cepat2 update cerita di hongkong ya. xsabar nak membacanya (:

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya nekkkkkkkkkkkkkkkkkk,duit ghayeeeee

    ReplyDelete
  8. jeles tuuuu pi hongkong...selamat berangkat yuyu...update belog cepat2 ye...mis ur belog =)

    ReplyDelete
  9. ....ehh terbaca pulak entry awek tempe nihh....selamat hari raya...

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya kak yuyu comel ! kehkeh

    ReplyDelete
  11. comelnyaa, so petite sis yuyu :)

    ReplyDelete
  12. yuyuuuuuuuu u are getting pretty each day. nanti kita jumpaaa ye!! :')

    ReplyDelete
  13. Cantiknya baju raya kak yuyu yang kuning tuuu..beli kat mana? :)

    ReplyDelete
  14. Happy Eid Mubarak sis ! :D
    Stay gorgeous ! :*

    ReplyDelete
  15. Cantikkkkkkk baju raya kak yuyu ;) hee

    ReplyDelete
  16. baju raya yuyu cantik! jahit sendiri kan? pandai yuyu jahit baju :)

    ReplyDelete
  17. tak sabar nak tunggu entry hong kong ! hihi

    ReplyDelete
  18. comel baju raya kuning tu :3 sesuai dah dengan kak yuyu >.<

    ReplyDelete
  19. Kelas kau. raya kat Hong Kong.. hahaha

    ReplyDelete
  20. seriously cantik bju raya tu. seswai sgt ngan yuyu. hee ^^

    ReplyDelete
  21. raya kat hongkong yang best tu

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya yuyu.. huhu entah kenal yuyu dengan kita ni.. pernah jumpa dekat event innershine.:)

    ReplyDelete
  23. Cantik baju raya Yuyu.. Tempah kat mana ekk?

    ReplyDelete
  24. kecik nye yuyu.... huhu...comel je...

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya...comelnya yuyu...

    ReplyDelete
  26. cantik baju raya kak yuyu:) comel!

    ReplyDelete
  27. ololo tomei nya baju raya kuning tu..
    sama kaler la..

    ReplyDelete
  28. Berjaya juga update... Selamat haru raya yuyu..

    ReplyDelete
  29. raya sakan ni sis yuyu,angpau ada tak nih?

    ReplyDelete
  30. yuyu ni comey sgt! mcm xcayer dh nk kwin..hehe...btw, slamat hari rayer yuyu..:)

    ReplyDelete
  31. ouch...yuyu yg comel!
    Comel sangat!

    ReplyDelete
  32. assalam:)
    wahh~what a great experiences:)
    beraya di hong kong..seriously,
    mesti lain rasenye,kan :D

    ReplyDelete
  33. hebat beraya sampAI KE HONGKONG

    ReplyDelete
  34. cantiknya kak yuyu. nanti cepat hupdate :)

    ReplyDelete
  35. nanti jgan lupa hupdate raya kat hong kong lak..
    nak taw gak suasana kat sana..cam best je..

    ReplyDelete
  36. okk nak kurus macam yuyu . noktah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..boleh lawat blog saya amanne8257.blogspot.com ..set kurus shaklee untuk kurus secara sihat..tq...

      Delete
  37. Assalamualaikum yuyu, cool gila raya kat HK! heee update cepat yuyu. sheila tak puas tengok gambar dekat IG yuyu je. hehehe. selamat hari raya yuyu, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  38. comelnya yuyu .. jangan lupa update noh..

    ReplyDelete
  39. tahniah yuyu!! berupdate juga ye!! hehehe

    ReplyDelete
  40. waa.. seronok giler.. sempat lagi beraya dan pakai baju raya kat Hong Kong..
    selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  41. waaa.. bestnye.. anyway, nak mntx tips kt akak laa..
    mcm mane nak kekal dgn orang yg kite syg? dah lame nak tnyee, tapii.. maluuu.. hikhik
    harap akak buat entry pasal nie.. thanx akak.. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloo. yang penting jodoh. kalau ada jodoh, ada la tuu :)

      Delete
  42. Assalammualaikum... yuyu,

    ok .. janji update utk tatapan pengunjung blog nie,,,k

    mselim3

    ReplyDelete
  43. Salam.. saya lepak2 kat blog yuyu... cantik arr yuyu.. cute!!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)