HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, July 9, 2013

Selepas 7 Hari.

Assalamualaikum

Ingat lagi tak posing maut ala ala Tyra Bank nak bersara ni? kalau ingat, mesti ingat 7Days Challenge (link) yuyu dengan Dove Deodorant kan?

mesti juga ingat pasal benda-wajib-ada-start-dari-sekarang ni kan?


wajib ada setiap individu tau lepas ni. 


secara personal, selepas menyahut caraban tujuh hari dengan Deodorant DOVE, yuyu memang yakin, memang lepas ni takkan tukar deodorant lain dah laa. hari pertama pakai, memang dapat rasa kelainan. jujur sekali ni, tahu.

awal sekali, yuyu memilih deorant Dove yang "Silky Dry", sebab teruja pulak tetiba. yuyu lebih selesa dengan "Siky Dry" deodorant dari Dove ni, lagi lagi masa tengah hari. kalau tak, cik Kety dah bau jamban kauu, tapi bila pakai Silky Dry deo, takyah nak jamban sangat la kan, mesti la bau roses.

itu paling best. selalunya, kalau bau jamban cik Kety dengan bau deodorant lain, campur campur ramuan dua bau tadi tu (cik Kety + deodorant lain), mesti dah rasa besar je tekak bau cik Kety sendiri. tu sendiri bau, kalau orang lain? ________________________ (sila isi tempat kosong tidak melebih 15patah perkataan)

lagi yang yuyu suka sepanjang 7Days Challenge dengan Dove Deo ni, bila nampak perubahan pada warna cik Kety itu sendiri. kalau dulu, warna tak sama, sekarang hampir sekata.

HAMPIR SEKATA DALAM MASA 7 HARI wehhh!

cuba pakai selalu? tak ke sama macam Kety si Salena Gomez masa redcarpet hari tu? gituu.

sekarang ni pulak, bila habis 7Days Challenge tu, yuyu try yang Original Deodorant Spray pulak. tahu tak, kita mandi pukul 7pagi, tapi kita tetap bau macam baru tadi je mandi walaupun dah pukul 2petang. sebab baunya sangat fresh 

korang try la lepas ni. bagus untuk cantikkan kulit di bahagian Kety, bagus juga untuk bau yang lebih meyakinkan. itu la rahsia untuk lebih seksi, yakni keyakinan yang semua orang idamkan. kan :)

dan, sedikit pesanan khidmat masyarakat yang penting dari Dove sendiri :


heee. personally, taajub wehh tengok 7Days Challenge amat berkesan. puas hati sangat la untuk share dengan korang semua. ingatkan propa brand je kan.

okaylah! selamat menjadi geng yuyu! sama sama lebih yakin dengan diri sendiri, untuk kelihatan lebih sekseyyyyyh! xoxo

terima kasih sudi baca :)

42 comments:

  1. wah bergaya sungguh menggunakan haruman itu..^__^

    ReplyDelete
  2. wah bergaya sungguh menggunakan haruman itu...:)

    ReplyDelete
  3. hari masuk hari ke4 sy cuba deorant Dove .. syok sbb bau dia tahan lama woo .. bangga2
    skrang nak kekal guna dove ,,. taknak guna yg lain dah ..

    ReplyDelete
  4. Woot woot
    Melets uols
    Walaupun Tyra Bank nak bersara katanya kan

    Hehehehe...

    ReplyDelete
  5. bile deodorant yang current ni dah abes, nak try lah guna dove deo plak ^___^

    ReplyDelete
  6. haha.yuyu.nice pose.thanks ya.should try oso

    ReplyDelete
  7. siyes best ke yuyu.! aritu nk beli dah tp tnggu entry yuyu pasal ni dlu x jd beli lg. kalau bes pasni nk g bli trus. hiks

    ReplyDelete
  8. kalau cci x berapa serasi.. maybe ikut badan kot.. hohohoo...

    ReplyDelete
  9. Alaa untuk para-para wanita ja..
    ps: Pose gambar Yuyu dah cun dah :D


    Note: Melayu Boleh :)

    ReplyDelete
  10. ingat selepas 7 hari couple tdi yuyu huhu

    ReplyDelete
  11. Dah lama daa sy guna Dove..tp slalu guna yg purple n green color tu...nk try lh guna yg baru nie..tp kena habiskan stok sedia ada dulu lh..klu x membazir..

    http://www.wadahberbicara.my/

    ReplyDelete
  12. hehe.seriously tade tinggal kesan hitam ke?huhuhu

    ReplyDelete
  13. comel akak YuYu..~ hehe Salam Ramadhan, kak ^^

    ReplyDelete
  14. nie nak kna try beli, nak jdi gojes cam kak yuyu gak.hahaha

    ReplyDelete
  15. jadi puteh tak kat bahagian kety??

    ReplyDelete
  16. yerrrr kee..hakhak beli niii cecepat

    ReplyDelete
  17. thanks for the follw up entry :-)
    bolela try pasni

    ReplyDelete
  18. sama la.. :)
    kita pun guna yg 'original'.. siyeshly bau fresh sampai ke malam walaupun badan dah berpeluh.. then nak bercampur dengan orang pun rasa tak segan walaupun diri tu tak mandi sehari suntuk hikhikhik.. anyway salam ramadhan al-mubarak kak yuyu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann kann kannn. original best la, macam baru lepas mandi. huhu.

      Delete
  19. ok nk try..sbb sy suka bersukan..sometime bau cik kety mcm bau sampah..ok hyperbola..tq yuyu <3

    ReplyDelete
  20. bahahha.ingatkan ada gambar sebelum and selepas agaga

    ReplyDelete
  21. melekat la suami dgn yuyu bila kawen nnt. muehehehee

    ReplyDelete
  22. Kak yuyu,produk dove ni halal ke?sbb dlu ad dgr2 produk dove x halal.nak cuba pn takut2 j.

    ReplyDelete
  23. Dove memang okay.sekata tu tak boleh nak nafi

    ReplyDelete
  24. Saya mesti pilih.. Terbaik La dove nie..

    ReplyDelete
  25. salam ramadhan.. kena try guna juga lepas ni..

    ReplyDelete
  26. menarik ni... nanti nak try...

    ReplyDelete
  27. Yelaa..rs mcm kena try ni..so far still blm jumpa yg betul best utk cik kety..k thanx a lot cutie!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)