HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, July 14, 2013

Mesej Raya Untuk Yang Tersayang.

Assalamualaikum

Yuyu dah kat Langkawi untuk bulan Ramadhan ni, sampai Raya, syoq sangat dapat beraya dengan family. Boleh berbuka sama-sama, beli kuih kat bazar Ramadhan, yang paling best dapat bersama family yang Yuyu sayang sangat!

Kan dah kahwen nanti lagi la kurang masa Yuyu dengan dorang! Sedih pulak kalau fikir tauu.. wuu T_T

Korang macam mana? Masa Yuyu student dulu dan duduk jauh dengan family, memang rindu sangat. Boleh la juga terpikir kalau tak dapat balik nak Raya, mesti sedihla kan kan?

Wall’s Selection ni sangat la memahami perasan korang yang tak balik beraya, biar bertugas ke,jauhke…

Bole je hantarkan Mesej “MintaMaaf” kat Wall’s Selection (link).  Yang paling best tu hantar mesej boleh menang aiskrim Wall’s Selection wehh, bukan kite yang menang tapi family yang dapat aiskrim free. Best kan best kan? tau dahh

Lagi lagi kalau la family tetibe menang tapi time tu kita tak dekat dengan dorang, mesti terharu sampai menangis sesuci lebaran. gituu. 

Kalau belum kenal website Wall’s Selection, biar Yuyu explain sikit. Korang boleh berpeluang menang aiskrim percuma untuk yang tersayang, takde la nak membeli produk ke, susah payah nak pikir benda kreatif. 

Cuma hantarkan mesej minta maaf kepada yang tersayang .Boleh je hantar kat sesapa korang nak, nak hantar kat Yuyu pon okay kot. Hehe. Nak aiskrim! Sedapp!

Mai biarYuyu buat example, senang je nak navigate tau website Wall’s Selection:

Chomel la website dorang ni! CianAiman tak dapat balik beraya.Tapi takpa! Kan ader Wall’s Selection?

Isi kan details korang pastu terus la menaip mesej jiwa-jiwa yang korang nak hantar.


mesej “minta maaf” untuk yang tersayang ni akan dihantar selepas kempen ini tamat! Wahh best la tak sabar nak tengok reaksi family Yuyu bila dorang dapat mesej ni! tu pun kalau dapat la. -.-' 


Yuyu memang suggest korang semua hantar mesej dekat family sebab Wall’s Selection  akan hantar 1000 aiskrim untuk free! FREE tau! Cepat cepat la nak tunggu apa lagi kan? Cepat la ke laman web dorang www.huntfortheotherhalf.com.my dan hantarkan mesej kepada yang tersayang.

Wall’s Selection menjadikan Hari Raya lebih istimewa dan hubungan keluarga lebih erat.

Terima kasih sudi baca :)

13 comments:

  1. sedapnya... nak try n promot gak la

    ReplyDelete
  2. yuyu, macam mana nak letak gambar tu ek?

    ReplyDelete
  3. nak cuba .. nak cuba .. tpi canne nk letak gmbr tu ?

    ReplyDelete
  4. Wahh.. terbaru ye?? belum rasa lagi.. :)

    ReplyDelete
  5. yuyu,sya dh try...awwwsome habis..
    tq for info..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum yuyu, nak try lah. heeee bestnya yuyu dah bercuti :)

    ReplyDelete
  7. rumah saya mmg 40 minit je dari tmpat study,, tiap2 minggu balik,, eh,, esok balik,, hehee

    ReplyDelete
  8. welcome back to hometown kak Yuyu.. :)

    ReplyDelete
  9. oho.. xtw la nk bg ucapan tu utk sape..hee..
    da hbs blja.. dah duk blik bwh ketiak fmly.. ihiikk..

    best tw dua2 flavor baru tu..hershey's plg dappp..
    kebetulan hr tu dpt free scoop dr walls..
    x caye tgk sini..http://belogzeera.blogspot.com/2013/06/sunny-sunday.html (hee.. boleh pulak cmtu eik)

    diorg tgh buat tour free ice cream ni 1 malaysia.. p kejar diorg..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)