HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, July 29, 2013

Kasut Raya dan GiveAway.

Assalamualaikum

macam mana dengan preparation raya kalian? tengok kat homepage fesbuk, siap ada yang dah iron dah baju raya. semangat kesukanan sangat kalian. ada juga yang siap dah tukar duit singgit singgit kat bank. duit raya kann. 

ada juga yang sedih. berapa hari je lagi, kita dah nak berpisah dengan Ramadhan. sayangnya. cuba bayang, bila lagi bulan yang penuh barakah kita boleh jumpa, kalau bukan Ramadhan. bulan mana lagi kita nak buat amalan, siap double lagi reward kalau bukan sekarang. bila lagi kita nak rasa mawaddah wa rahmah sama sama berterawih, sama-sama berebut buat kebajikan, kalau bukan bulan ni?

InsyaALLAH, ada rezeki, umur panjang, tahun depan, nikmat Ramadhan yang sangat banyak, kita rasa lagi. Amin. cuma sekarang, selagi boleh lagi menikmati indahnya Ramadhan, kita pulun kaw kaw. 

dan Alhamdulillah, rezeki Ramadhan kali ni, yuyu dapat la lebih untuk kongsi bersama. semalam dah buat dah giveAway BIOTHERM, sekarang ada lagi satu giveaway yuyu akan buat untuk kasut raya korang pula.

mungkin kalian tahu yang yuyu adalah pengumpul tegar kasut (link). selalunya heels, wedges dengan thick sole. jadi, untuk rasa terima kasih yuyu dengan pembaca belog yuyu sekalian ,  kalian berpeluang untuk share minat dengan yuyu.

Kasut Raya khas dari Christy.Ng . Malaysia top shoe heaven. cantik dan sangat memahami kehendak kita kita perempuan ni. pembaca belog yuyu yang laki, maaf, takde kasut laki, tapi kasut ekslusif Christy.Ng ni kalian boleh buat seperais terbeliak bijik mata bonda atau sanak sedara jenis pompuan. mampu?

marilah jangan tersimpul malu nak join:


pembaca belog yuyu yang bertuah berpeluang untuk pilih mana mana kasut raya idaman di sini asalkan RM250 (link)


Syarat-syarat: 
1. cuma komen :
Nama penuh:
Email:

2. ucapan Raya untuk yuyu dan Christy.Ng. simple pun takpe


seorang pembaca belog yuyu yang terpilih, akan berpeluang untuk menang kasut raya dari Christy.Ng bernilai RM250. glam habis wey raya nanti! kasut Christy.Ng dah la pompang pompang selalu kat TV dan magazine.

kasut raya untuk pemenang akan di hantar sendiri oleh pihak Christy.Ng. tarikh penyertaan hingga 2/8/2013


p/s : jemput juga join giveaway set kecantikan raya dengan BIOTHERM juga. :)

selamat berhari raya dengan kasut baru!

432 comments:

  1. Nama penuh: Nor Amirah Binti Anuar
    Email: mia_atiera94@yahoo.com

    Selamat Hari Raya buat Sis Yuyu dan Christy Ng. Semoga lebaran kali ini memberikan 1001 makna serta inspirasi buat kita semua dalam mewarnai hari-hari yang akan datang :)

    ReplyDelete
  2. Norasila Binti Jumaain
    eimansheila@yahoo.com

    p/s: as salam. kak yuyu =)
    selamat hari raya maaf zahir & batin.
    sheila doakan kak yuyu bahagia bersama insan tersayang. dan segala persiapan yang kak yuyu lakukan berjalan dengan lancar. Raya ni jemput lah datang rumah. dekat kluang johor. Minta maaf kalau ada terkasar bahasa dan halalkan segala ilmu-ilmu yang kak yuyu kongsikan bersama kitaorang semua dekat blog ni ya. terima kasih buat kak yuyu yang sentiasa sudi kongsi ilmu, pengalaman dan nasihat. buat Christy.Ng. selamat hari raya... selamat maju jaya dalam perniagaan anda. do the best :)

    ReplyDelete
  3. Name: nadhirah bt abdul razak.
    Email: nadhirah_1801@yahoo.com

    Selamat hari raya kpd sis yuyu yang super cute & Christy Ng. Have a blast in hari raya sooooon.

    ReplyDelete
  4. Rosazlin bt kamaralzaman email eicha2610@yahoo.com slamat ari raye yuyu yg comey. ...semoga raye taun ni memberi 1001 makna buat yuyu n family...aritu terjumpe kt function fcc kt jkn binjai klcc. ....-)

    ReplyDelete
  5. Rosazlin bt kamaralzaman email eicha2610@yahoo.com slamat ari raye yuyu yg comey. ...semoga raye taun ni memberi 1001 makna buat yuyu n family...aritu terjumpe kt function fcc kt jkn binjai klcc. ....-)

    ReplyDelete
  6. Noor Aini binti Yusof
    ainieyusof_90@yahoo.com

    Selamat Hari Raya. nak menang kasut raya plisssss!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. NUR AZYAN DIYANAH BINTI AZMI
    azeeydeen@yahoo.com

    Khas dituju untuk akak blogger comel lg cute, Yuyu Zulaikha c kupukupukecik dan Crhisty.Ng. the febeles kasut in ze world ! Di sini yan ingin mengucapkan salam awal syawal kepada semua dan semoga kalian sukses dlm kehidupan memasing
    To kakyuyukupukupu, moga cepat2 dirikan masjid dgn yg tersayang ! Nanti nak naik pelamin tu jejemput lah kite kat sini ea
    To Christy.Ng., hopefully ur company can create manymany muchmuch more febeles shoes sampai kami si gadis2 dan para wanita terbeliak mata melihatnya ! Haha
    Again, Salam Aidilfitri Maaf lahiriah and batiniah dr yan ;) muchlove.

    ReplyDelete
  9. Nama penuh:Rahema Khalid
    Email:roseberry9105@gmail.com

    Selamat hari raya kak yuyu dan Christy Ng..semoga raya nie lebih mencurah2 rezeki..insyaallah..amin2..^_^

    ReplyDelete
  10. nama penuh : nur syamimi binti Nordin
    email : miemy_amitt@yahoo.com

    ucapan : buat akak yuyu zulaikha dan sis christy ng, selamat hari raya. moga aidilfitri tahun ini lebih bermakna dan dilimpahi rezeki yang berlipat kali ganda. Hope tahun ini perniagaan korang dapat maju dan terus berkembang. amin :)

    ReplyDelete
  11. NAMA PENUH : FATIN AFIQAH MOHAD ARDANI
    EMAIL : iqahfiqa@gmail.com

    selamat hari raya yuyu dan christy ng. semoga hari raya tahun ini membawa seribu erti buat diri yuyu dan keluarga. semoga berjaya juga dalam membuat persiapan perkahwinan yuyu akhir tahun ini. salam lebaran 2013 :)~

    ReplyDelete
  12. Nama penuh : Wan Nur Adilah Binti Wan Roslan
    Email : cikdiela@gmail.com

    Tiba kita di musim perayaan,
    Ramai juga yang shopping sakan.
    Salam lebaran daku ucapkan,
    Di hari raya saling bermaafan.
    Salam aidilfitri, maaf zahir dan batin buat Sis yang comel cun debaabooom " Yuyu n Christy Ng " :)

    ReplyDelete
  13. Nur Shafiza binti Sunawan
    shafieza_srikandiislam@yahoo.com

    Dedikasi khas buat Yuyu dan Christy Ng,Selamat Hari Raya,maaf zahir dan batin.Smile and happy always. (^_^)

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Ida Mansor
    idamansor@ymail.com

    To Yuyu kesayanganku, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin tau!, walaupun kita selalu dah x boleh selalu jumpa dah. Yuyu tetap di hati tau!. Semoga Raya tahun ni lebih meriah. lebih gempak dan lebih glam dengan adaanya hadiah contest dari yuyu kasut Christy ggiteww!

    to Christy Ng, selamat hari raya maaf zahir batin, semoga label Christy Ng lebih maju, lebih glam, dan lebihkan lagi contest2 camni yer..hehe..apa pn selamat hari raya buat semulah! lalalalala :p

    ReplyDelete
  16. Nama penuh: Siti Auni Afifah Bt Ghazali
    Email: letopink@yahoo.com



    Nek,tak lama lagi nak rayakan nek.. cu nak wish awal-awal la gini,selamat hari raya nek... semoga raya tahun ni lebih bermakna dari tahun-tahun lepaih,maklum la tahun ni dah jadi tunangan orang,tahun depan lagi best,dah jadi isteri,inshaAllah... semoga raya nek bermakna selalu,mohon ampun dan maaf awal ye nek jika cu ada terkasar bahasa terdebik nek,maaf ye nekkk.. pada Christh.Ng semoga dimurahkan rezeki selalu dan selalu sukses dalam business... :D

    ReplyDelete
  17. Nurul Nabila binti Medan
    nabilamedan@yahoo.com

    Assalamualaikum..
    Salam lebaran buat kak Yuyu Zulaikha dan Christy Ng..
    Semoga lebaran kali ini membawa seribu kebaikan kepada kak Yuyu Zulaikha dan Christy Ng..
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  18. Nama : Nazimah Binti Hamdan
    E-mel : imaahamdan@yahoo.com

    Salam Aidilfitri buat Sis Yuyu dan Christy.Ng :D

    Semoga Syawal kali ini membawa makna yang cukup bererti buat kita semua dalam mengharungi liku-liku hidup di kemudian hari.

    Salam tulus ikhlas, maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  19. Nama penuh : Fatin Nadiah Binti Marzukhi
    Email : atin_nad89@yahoo.com

    Ucapan :
    SELAMAT HARI RAYA di ucapkan kepada YUYU & CHRISTY NG. Semoga sambutan lebaran pada tahun ini memberi makna yang mendalam kepada anda semua. Mohon MAAF ZAHIR & BATIN.

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Nama : Siti Zunairah Binti Azahar
    Email : kampinggirl99@gmail.com

    Asslamualaikum, selamat hari raya maaf zahir dan batin saye ucapkan kepada sis yuyu dan juga kepada Cristy Ng. .. Semoga hari raya tahun ni menjadi hari yang paling bermakna untuk kita semua .. Biarlah ramadhan tahun ini mengajar kita erti berpuasa .. Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada saya (Zunairah Lee)

    ReplyDelete
  22. cntiknya kasut :*

    nama:noor farihan mashor
    email:noorfarihan91@gmail.com

    salam aidilfitri buat yuyu kiut dan christy ng.semoga lebaran kali ini memeberi kenangan penuh makna buat kita semua dan diraikan bersama keluarga yang tercita <3

    ReplyDelete
  23. Nama penuh: NUR HANIS BINTI ROSLAN
    Email: nurhanisroslan@ymail.com
    Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada si gadis jelita yang bakal mengakhiri zaman bujangnya tak lama lagi iaitu yuyu zulaikha dan salam keceriaan kepada Christy.Ng, semoga anda semakin sukses dalam penghasilan idea top shoe yang lebih elegen mengikut kehendak wanita Malaysia terutama muslimah seperti kami. :)

    ReplyDelete
  24. Nur Shafiza binti Sunawan
    shafieza_srikandiislam@yahoo.com

    Special dedication to Sis Yuyu and Christy Ng.Happy eidul fitri.Hopefully both of u will success in your life.Happy and smile always ya.. (^_^)

    ReplyDelete
  25. NUR ALIYA
    nurallia4marikh@gmail.com

    Sejalan dengan berlalunya Ramadhan tahun ini
    Kemenangan akan kita gapai
    Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi
    Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa
    Dalam kesempatan hidup ada keluasan ilmu
    Hidup ini indah jika segala karena ALLAH SWT
    Kami sekeluarga menghaturkan
    Selamat Hari Raya Idul Fitri 1433 H
    Taqobalallahu minna wa minkum
    Mohon maaf lahir dan batin

    Andai jemari tak smpt berjabat,andai raga tak dpt b’tatap
    Seiring beduk yg mgema,sruan takbir yg berkumandang
    Kuhaturkan salam menyambut Hari raya aidil fitri, jk Ada kata serta khilafku
    membekas lara mhn maaf lahir batin.
    SELAMAT AIDIL FITRI

    Mawar berseri dipagi Hari
    Pancaran putihnya menyapa nurani
    Sms dikirim pengganti diri
    SELAMAT AIDIL FITRI
    MOHON MAAF LAHIR BATIN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. email silap tu -- nuralia4marikh@gmail.com

      Delete
  26. Nama : Nazimah Binti Hamdan
    E-mel : imaahamdan@yahoo,com

    Selamat Menyambut Aidilfitri buat Sis Yuyu dan Christy.Ng

    Semoga Aidilfitri kali ini membawa makna yang cukup bererti buat kita semua dalam mengharungi liku-liku hidup di kemudian hari.

    Salam tulus ikhlas, maaf zahir dan batin :D

    ReplyDelete
  27. Nama Penuh : Nurfarhanim Akmal Binti Mohd Khalid
    Email : farhanim.gurlz@gmail.com

    ucapan : salam aidilfitri buat si comel Yuyu Zulaikha dan Christy Ng. Moga Aidilfitri kali ni akan menambahkan lagi keceriaan, warna dan membawa seribu makna dalam kehidupan yang mendatang.

    mengacau dodol di malam hari,
    sambil mendengar takbir menginsafi diri,
    dapat kita berjumpa lagi di Aidilfitri ini,
    moga salah dan silap dapat dimaafi.

    ReplyDelete
  28. *Noor Shafiqah
    *Shafiqahsyufaat@gmail.com

    * Assalamualaikum and hai diucapkan kepada yuyu zulaikha dan Christy.Ng. Dengan kesempatan dan peluang yang ada, ika ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi. Harapan ika, semoga kalian berdua menyambut hari lebaran dengan hati yang gembira. semoga sukses selalu.

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  29. Nama penuh : Puteri Nurul 'Ain Adil Binti Md Ssbri
    e-mel : eryzi90@gmail.com

    ucapan raya... :) Selamat Hari Raya AidilFitri buat Yuyu & Christy.Ng.... Semoga tahun ni dapat beraya dengan vogue bersama2 kasut Christy.Ng. yg lawa2... Jika berkesempatan, blh buat kasut tunang jugak.. :)

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum wbt...salam 1 malaysia~~

    Nama:Nurizatul Anis Binti Idrus
    Email:nurizatulanis@yahoo.com.my

    ucapan: "Indahnya sungguh dihari Raya,,rmainya org bersuka ria"
    Alhmdulilah aidilfitri menjelma lgi..untuk thun nie raya tak
    akan lengkap tnpa ucapan raya yang dituju khas tuk kak yuyu yg
    maintain comel dan kpda Christy Ng "Shoe Heaven"...
    salam Aidilfitri awk semua~~

    ReplyDelete
  31. Nama Penuh : Fatin Nadiah Binti Marzukhi
    Email : atin_nad89@yahoo.com

    Ucapan :
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI diucapkan kepada YUYU & CHRISTY NG. Semoga lebaran pada tahun ini memberi kebahagian dan keberkatan kepada anda semua. Mohon MAAF ZAHIR & BATIN. Senyum selalu.

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. Nama Penuh : Puteri Nurul 'Ain Adil Binti Md Sabri
    e-mail : eryzi90@gmail.com
    ucapan raya :)
    Selamat Hari Raya AidilFitri bt Yuyu & Christy.Ng.... Semoga tahun ni dapat beraya dengan vogue bersama kasut Christy.Ng. & jika berkesempatan bolehlah bergaya d hari pertunangan.... Maaf Zahir Batin ...

    ReplyDelete
  34. Nama penuh : Izzah Syakinah bte Ayub
    Email : iputih7906@gmail.com

    Salam aidilfitri untuk sis yuyu yang anggun n Christy Ng.. ^^ smge raya tahun ini indah seperti pelangi .. cantik seperti sang mentari.. hehe..

    ReplyDelete
  35. nama penuh : Nur salina Bt Dzulkifli
    princesschanel09@yahoo.com

    assalamualaikum sis yuyu y cute miut..
    Selamat Hari Raya buat Sis Yuyu dan Christy Ng.. saya harap dapat Kasut Raya khas dari Christy.Ng.. ini kerana dpat melaram time weeding BFF sye nti.. mne lah tau, berkat baik hati pihak Sis Yuyu dan Christy Ng ni, giliran sye lak kn.. hehe.. sye doakan semoga sis yuyu bhgia myambut Aidilfitri bsama insan tersayang.. TQVM

    ReplyDelete
  36. Nama Penuh : Nur Sakinah Maulad Hamdan
    Email : nursakinah6112@gmail.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Yuyu dan Christy Ng. Kin doakan Yuyu dan keluarga akan menjadikan lebaran kali ni satu titik kebahagian untuk lebaran yang akan datang pula. InshaAllah. Stay pretty, stay gorgeous!

    Keep loving, Kin.

    ReplyDelete
  37. Nur Syamimi Aziah Bt Mohamat Sofee
    syami_sakura@yahoo.com

    Selamat hari raya kak Yuyu n Christy Ng.!!
    psstt..semoga kak yuyu cpat2 kawin!hehe
    Christy Ng. plak semoga raya ni btambah2 org beli kasut, nt duit lebih bley bagi at kite hehe :) peace! **fuhh knan fuhh kiri menang laaa haha

    ReplyDelete
  38. Nama : Nur Ainani Bt Mohamad Ridwan
    email : mizznani91@gmail.com

    Ucapan :
    semoga raya tahun ini disambut penuh barakah dan Selamat hari Raya Aidilfitri buat Yuyu. To Christy.Ng wish u all the best for your bussines and your life :)

    ReplyDelete
  39. Nur asilah binti abdul ghani
    ascil_asilah@yahoo.com

    Assalamualaikum ada orang tak? Kita datang nak rayaaa eh buat ucapan hari raya!! Kita tuju khas utk yuyu kupukupu dan christy Ng. Selamat hari raya sepuluh jari kita susun mintak ampun mintak maaf. Semoga korang bahagia di hari raya. Jangan main mercun okay nanti kena jari kaki tak bole nak pakai kasut gojes di hari raya.

    ReplyDelete
  40. Norfazlin binti muhammad lip
    linfazz@yahoo.com
    SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA MISS YUYU DAN CHRISTY.NG :)
    SEMOGA RAYA KALI INI MEMBERI KENANGAN,MEMORI YANG TERINDAH UNTUK MISS YUYU DAN CHRISTY.NG..:)

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. Nama penuh: NUR FAIRUS FARHANA BINTI ABDUL RAHIM
    Email: peroz_chique@yahoo.com

    Ucapan raya:
    Selamat hari raya aidilfitri ! Maaf zahir batin ♥

    Salam lebaran salam kesyukuran
    Sepuluh jari disusun pohon keampunan
    Rayakan aidilfitri penuh kegirangan
    Buat si comel yuyu dan Christy.Ng manis rupawan

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. Nama penuh: NUR FAIRUS FARHANA BINTI ABDUL RAHIM
    Email: peroz_chique@yahoo.com

    Ucapan raya:
    Selamat hari raya aidilfitri ! Maaf zahir batin ♥

    Salam lebaran salam kesyukuran
    Sepuluh jari disusun pohon keampunan
    Rayakan aidilfitri penuh kegirangan
    Buat si comel yuyu dan Christy.Ng manis rupawan

    ReplyDelete
  45. Nama penuh: Nuralia binti Murat
    Email:areleya104@gmail.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kak Yuyu,semoga dipermudahkan segala urusan,raya nanti jemput la datang rumah.sya pon orang Langkawi,kita geng!tak lupa juga kepada semua warga kerja Christy.Ng,Selamat Hari Raya Aidilfitri dan selamat maju jaya:)

    ReplyDelete
  46. nama:aina sabihah binti mohd sukor
    email:anna_bobo92@yahoo.com

    ucapan:
    Selamat menjalani ibadah puasa. Moga2 dpt keampunan bagi dosa2 yg lalu dan di jauhi drp api neraka allah azza wajalla.Semoga kita semua d pjgkan umur untuk d pertemukan dgn syawal yg bakal menjelma. saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada YUYU dan CHRISTY NG.
    salam:)

    ReplyDelete
  47. Nama : Nurul Ziella Binti Mohd Noordin
    email : zie_eekz@yahoo.com

    Assalammualaikum salam sejahtera kepada para pembaca dan pemilik blog yuyu zulaikha dan Christy NG..

    Dengan izin tuhan kita dikurniakan umur yang panjang sehingga hari ini untuk menjalani bulan ramadhan yang mulia ini dan bulan syawal yang bakal menjelma. dengan izin tuhan juga saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitfi kepada semua umat islam. Insyaallah di bulan yang mulia ini kta dapat saling bermaafan dan saling mengeratkan silaturahim. Selamat berhari raya dan jaga kesihatan supaya sentiasa dalam keadaan sihat dipagi raya nanti :)

    Insyaallah kita berjumpa lagi :)
    Salam blogger dan salam perkenalan dari saya
    ----> zie noordin :)

    ReplyDelete
  48. Nurul Bahiah Binti Mohd Noor
    nurul_sony89@rocketmail.com

    Selamat hari raya buat yuyu dan christa ng.
    Semoga hari raya ini dirai kan dengan penuh kemeriahan.
    Orang kata,makin meningkat usia, makin tak rasa meriah raya nya.
    Harap nya, tidak la.
    Harap nya, raya tahun ini di sambut dengan penuh kemeriahan dan kesyukuran.

    Buat yuyu, tahun ni last beraya sebagai anak dara langkawi,lepas ni jadi isteri orang dah. Enjoy raya ni habis-habisan.hehe.

    Shopping raya jangan sakan sangat.hehe

    Buat Christa Ng, semoga kemeriahan raya turut dapat dirasai, kita kan "1Malaysia". Harap nya makin banyak kasut,heel,wedges dan sebgainya yang menarik untuk keluaran 2014 :)

    ReplyDelete
  49. nama:aina sabihah binti mohd sukor
    email:anna_bobo92@yahoo.com

    ucapan:
    Selamat menjalani ibadah puasa. Moga2 dpt keampunan bagi dosa2 yg lalu dan di jauhi drp api neraka allah azza wajalla.Semoga kita semua d pjgkan umur untuk d pertemukan dgn syawal yg bakal menjelma.saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada YUYU dan CHRISTY.NG.salam:)

    ReplyDelete
  50. Nama penuh: Nur Fairus Farhana binti Abdul Rahim
    Email: peroz_chique@yahoo.com

    Ucapan & pantun raya yg ikhlas dari lubuk hatiku :)

    Sambut lebaran penuh kesyukuran
    Jemari disusun pohon keampunan
    Rayakan Aidilfitri sambut kemenangan
    Buat si comel Yuyu Zulaikha dan Christy.Ng manis rupawan

    Selamat Hari Raya Aidilfitri .
    Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  51. nama : nor suriana binti romli
    email : cadburychoclate93@yahoo.com

    to yuyu dan Christy.Ng.

    Andai Jemari tak sempat berjabat,
    Andai raya tak dapat bertatap,
    Seiring beduk yang bergema,
    Seruan takbir yang berkumandang,
    Ku hulurkan salam menyambut Hari Raya Aidilfitri,

    Cincin disarung hati berdebar,
    Jarinan lembut wajah terhias,
    Ramadan disambut penuh sabar,
    Aidilfitri disambut dengan meriah.

    Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri,
    Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
  52. marvellousss..heee

    nama: NUR HAFIZAH MOHAMED
    email: fypooh_92@yahoo.com

    DEAR YUYU N Christy.ng,

    ucapan buat yuyu n the famous Christy.ng ,,salam eid mubarak..hopefully, lebih banyak lagi rezeki dan kejayaan yg akan dicapai..untuk perbuatan n kesalahan kata mengata yg amat tidak disedari oleh empunya diri ini,,hehee,,harap diampunkan,,dimaafkan di lebaran yg indah lagi mulia dan maniss ini.. ;) semoga terus berjaya di masa hadapan dan jangan lupa insan tersayang... ''tetiba..'',,BTW salam eid,maf zahir dan batin..

    sincere,
    HAFIZAH :)

    ReplyDelete
  53. marvellousss..heee

    nama: NUR HAFIZAH MOHAMED
    email: fypooh_92@yahoo.com

    DEAR YUYU N Christy.ng,

    ucapan buat yuyu n the famous Christy.ng ,,salam eid mubarak..hopefully, lebih banyak lagi rezeki dan kejayaan yg akan dicapai..untuk perbuatan n kesalahan kata mengata yg amat tidak disedari oleh empunya diri ini,,hehee,,harap diampunkan,,dimaafkan di lebaran yg indah lagi mulia dan maniss ini.. ;) semoga terus berjaya di masa hadapan dan jangan lupa insan tersayang... ''tetiba..'',,BTW salam eid,maf zahir dan batin..

    sincere,
    HAFIZAH :)

    ReplyDelete
  54. Nama penuh : wan suhaida binti wan yusoff
    Email : superRevaluasi@gmail.com

    Ucapan :
    SELAMAT HARI RAYA di ucapkan kepada YUYU ZULAIKHA & CHRISTY NG. Semoga sambutan lebaran pada tahun ini memberi sinar kebahagiaan sepanjang zaman kepada kita semua... selamat hari raya maaf batin...

    ReplyDelete
  55. Nama penuh: NUR FAIRUS FARHANA BINTI ABDUL RAHIM
    Email: peroz_chique@yahoo.com

    Ucapan raya:
    Selamat hari raya aidilfitri ! Maaf zahir batin ♥

    Salam lebaran salam kesyukuran
    Sepuluh jari disusun pohon keampunan
    Rayakan aidilfitri penuh kegirangan
    Buat si comel yuyu dan Christy.Ng manis rupawan

    ReplyDelete
  56. Nama penuh: NUR FAIRUS FARHANA BINTI ABDUL RAHIM
    Email: peroz_chique@yahoo.com

    Ucapan raya:
    Selamat hari raya aidilfitri ! Maaf zahir batin ♥

    Salam lebaran salam kesyukuran
    Sepuluh jari disusun pohon keampunan
    Rayakan aidilfitri penuh kegirangan
    Buat si comel yuyu dan Christy.Ng manis rupawan

    ReplyDelete
  57. farah izeini binti ismail
    babeychukiess89@gmail.com

    Jalan-jalan melihat Jin
    Jin nya putih memakai Jean
    Minal aidin walfa izin
    Mohon maaf lahir dan batin

    Jika pedang lukai tubuh pastikan ada harapan sembuh
    Jika lisan yang melukai hati maaf jua yang ku ingini


    hehehehehe..selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin saye ucapkan kepada si kecik molek comey lote yuyu zulaikha dan Christy.Ng semoga raya tahun ini memberi 1001 makna kepada anda sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  58. Nama: ATIKAH BINTI YUSOF
    Email: ay.atikah@gmail.com

    As'salam..Yuyu :-D
    Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. Hope everythings go smooth in your life like you wish =) and have a happiness this Eid Fitri as well as your family..also for Christy.Ng, i hope your bussiness will get more advance in future and Happy Eid Fitri =)

    ReplyDelete
  59. nama : siti nur atiqah bt khairul anuar
    emaill :ticcaanuar@gmail.com

    Joyeux Aïd to Yuyu and Cristy.Ng.*mean happy aid* hope you have the happy syawal in 2013 with your beloved family and fiance. Bonne chance *good luck* in your life as daughter, student, bussinesswoman or bride to be. Wish you have another Ramadhan next year,hope this ramadhan will be great for you! cheer up, never let other let you down oke!Gracias sis yuyu:)
    hope can meet you face to face ..

    ReplyDelete
  60. Nama penuh: NUR FAIRUS FARHANA BINTI ABDUL RAHIM
    Email: peroz_chique@yahoo.com

    Ucapan raya:
    Selamat hari raya aidilfitri ! Maaf zahir batin ♥

    Salam lebaran salam kesyukuran
    Sepuluh jari disusun pohon keampunan
    Rayakan aidilfitri penuh kegirangan
    Buat si comel yuyu dan Christy.Ng manis rupawan

    ReplyDelete
  61. Nama Penuh : Siti Mariam Binti Musa
    Email : thefunnjoy@gmail.com

    Salam Cik Yuyu a.k.a Pn. Yuyu bride to be :)
    Walaupun kita tak pernah jumpa, tapi tetap nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin. Semoga tahun ni raya meriah & boom bastik..

    Untuk Christy Ng,
    hopefully lebih maju jaya dan provide kasut yang more meletop-meletop pada masa akan datang. Selamat hari Raya :)

    ReplyDelete
  62. farah izeini binti ismail
    babeychukiess89@gmail.com

    Jalan-jalan melihat Jin
    Jin nya putih memakai Jean
    Minal aidin walfa izin
    Mohon maaf lahir dan batin

    Jika pedang lukai tubuh pastikan ada harapan sembuh
    Jika lisan yang melukai hati maaf jua yang ku ingini


    heheheheh.. selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin saye ucapkan kepada si kecil molek comey lote Yuyu Zulaikha dan Christy.Ng semoga raya tahun ini memberi 1001 makna kepada anda sekeluarga. ;)

    ReplyDelete
  63. Nama: NoorHafizah Binti Abdullah
    E-mail: hafizahmirth@yahoo.com
    selamat menyambut hari lebaran bt si kupu kupu serta penaja kasut yang gojes Christy.Ng semoga hari raya ini lebih bermakna kepada anda dengan nikmat yang melimpah ruah. Amin :)

    ReplyDelete
  64. nama : nor suriana binti romli
    email : nurina.amanina@yahoo.com


    to yuyu dan Christy.Ng.


    Andai jemari tak sempat berjabat,
    Andai raya tak dapat bertatap,
    Seiring beduk yang bergema,
    Seruan takbir yang berkumandang,
    Ku hulurkan salam menyambut Hari Raya Aidilfitri.

    Cincin disarung hati berdebar,
    Jarinan lembut wajah terhias,
    Ramadan disambut penuh sabar,
    Aidilfitri disambut dengan meriah .

    Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri,
    Maaf zahir dan Batin.

    ReplyDelete
  65. Nama Penuh : Wan Nor Afikah Bt Wan Fakri
    E-mail : afikahfakri@gmail.com

    Ucapan comel untuk kak yuyu dan Christy Ng yang comel ^^,

    Selamat hari raya Aidilfitri buat kak yuyu dan Christy Ng. Maaf zahir dan batin andai sepanjang saya berbloger saya ada meng-annoyingkan kak yuyu, ter over stalker kak yuyu, atau ter sakitkan hati dan mental kak yuyu membaca komen-2 yang tak munasabah dari pihak saya. lastly, kak yuyu dengan kasut dari Christy Ng memang awesome debomm.. Nak kasut debomm jugak raya nanti .. :)

    ReplyDelete
  66. Nama Penuh : Wan Nor Afikah Bt Wan Fakri
    E-mail : afikahfakri@gmail.com

    Ucapan comel untuk kak yuyu dan Christy Ng yang comel ^^,

    Selamat hari raya Aidilfitri buat kak yuyu dan Christy Ng. Maaf zahir dan batin andai sepanjang saya berbloger saya ada meng-annoyingkan kak yuyu, ter over stalker kak yuyu, atau ter sakitkan hati dan mental kak yuyu membaca komen-2 yang tak munasabah dari pihak saya. lastly, kak yuyu dengan kasut dari Christy Ng memang awesome debomm.. Nak kasut debomm jugak raya nanti .. :)

    ReplyDelete
  67. Nama penuh: Raihanah Binti Zaid
    Email: raihanahzaid91@yahoo.com

    Raya just around the corner sis, so meh sini nak buat uacapan raya khas untuk sis yuyu & Christy.Ng.

    Sis Yuyu: Salam Aidilfitri. Semoga lebaran kali ini dapat Sis Yuyu sambut dengan meriah bersama keluarga tersayang. Hargailah moment-moment yang indah selagi bergelar anak dara ni sebab next ramadhan & raya insyaAllah sis akan bergelar seorang isteri pula dan yang pasti ianya sesuatu yang berbezakan? =) Apa-apa pun stay cute & teruskan berblogging sebab anda seorang blogger yang hebat!

    Christy.Ng: Selamat hari raya! Keep on design your own beautiful, gorgeous and elegant shoes for us to wear to our special event! And stay success! :)

    ReplyDelete
  68. Name : Nur Ilani Lydiawati binti Adnan
    Email : nyny.neiviv@gmail.com

    Ucapan: Salam Ramadhan dan Salam Eidulfitri buat si kecik molek Yuyu ni dgn Christy Ng juga. So raya ni nanti balik langkawi enjoy puas2 tau. Sebab Nyny jeles tau tengok org2 dpt beraya di kampung, nyny raya tiap2 taun kat KL je. Its ok. Janji nyny nak kemeriahan utk raya ni buat Yuyu dan keluarga dan onejet skali. Tak lupa kepada Christy, buat kasut cantik2 lagi aww! Nak tambah koleksi kasut lagi.
    Akhir kata, salam menjamu selera untuk raya nanti! Tak kisah la melayu ke cina ke india ke, mari kita meraikan bersama Hari Raya ni nanti. :)

    ReplyDelete
  69. ALIAA DHAMIRAH BT RAMAN
    bellyamira@gmail.com

    Ucapan :

    To my akak Yuyu yg ohsem & Christy.NG, Lya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin .

    Thanks a lot kepada akak Yuyu sebab pernah kasi hadiah buat Lya . Lya harap kali ini bertuah sekali lagi . Semoga akak happy disamping org yang tersayang terutama keluarga akak & tak lupa bakal imam akak nanti . Lya happy bila tengok akak Lya sorang ni happy .

    To CHRISTY.NG , Lya harap business awak akan semakin maju . Lya doakan raya kali ini, business awak meningkat dengan vavavomm punya . Dengan ada nya GA akak yuyu ni, mesti lepas ni traffic awak akan meningkat berlipat kali ganda. Semoga Raya kali ini lebih bermakna untuk Christy.NG .

    ReplyDelete
  70. Salam.
    1. Nama : Nur Ainin Sofia Binti Mohd Noor
    Emel : nuraininsofia97@yahoo.com

    2. Ucapan saya untuk Sis Yuyu dan Christy.NG ialah semoga lebaran kali ini memberi makna yang mendalam dan kenangan yang indah buat sis Yuyu sebelum bergelar isteri. Buat Christy.NG semoga business anda bertambah maju dan lebih banyak mengeluarkan ideologi yang bernas dalam penghasilan kasut yang dapat menerpa nama di luar negara. Semoga lebaran tahun ini memberi seribu makna dan semoga ramadhan tahun ini juga memberi seribu kemaafan dan penghayatan buat sis dan Christy.NG. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.MAAF ZAHIR DAN BATIN!

    ReplyDelete
  71. Nama penuh : Nur Anis Athia bt Mohd Rozi
    Email : anis_athia@yahoo.com

    Ucapan raya untuk Yuyu dan Christy.Ng. :

    Buat meriam pasang pelita,
    Asap keluar bunyi tak de,
    Ucapan raya maaf dipinta,
    Harap tak de yang mengguris jiwe.

    Selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  72. Nama : Shazatul Shifaa Zulaikha bt Zulkifli
    Emel : sszz_17@yahoo.com

    Ucapan :

    Assalamualaikum wbt ;)

    Salam eid-fitr buat yuyu zulaikha, blogger kecik molek yang tak pernah gagal buat diri ini tersenyum, tersengih dan kadang kadang ketawa berdekah dekah tanpa disedari tatkala membaca nukilannya di blog. Semoga yuyu tak berhenti menulis (secara teknikalnya menaip) entri entri penuh ilmu dan gelak ketawa ;) didoakan juga semoga yuyu terus dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia mahupun akhirat. Selamat pengantin baru in advance ;)

    Dan untuk saudari Christy Ng, semoga awak juga terus dimurahkan rezeki dalam bidang perniagaan awak. Berniaga dgn ikhlas. Teruskan menjual sepatu tumit tinggi kegilaan wanita yang menjadi pujaan ramai ni. Hikss ♥♥♥

    SELAMAT HARI RAYA
    MAAF ZAHIR & BATIN

    ReplyDelete
  73. nama : Puteri Norazwin Binti Razali
    email : awin_puteri@yahoo.com.my

    Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Yuyu yang comel dan Christy.Ng. semoga Syawal kali ini memberi lebih rezeki buat Yuyu dan Christy.Ng

    ReplyDelete
  74. Nama penuh: RAFHANAH AFIQAH BT MOHD RAFI
    Email: AIRALOVER94@GMAIL.COM

    SELAMAT HARI RAYA BUAT YUYU DAN CHRISTY.NG ! SEMOGA LEBARAN KALI LEBIH BERMAKNA BUAT KALIAN , MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI BLOGGER CHENTA :)

    ReplyDelete
  75. Nama : Shazatul Shifaa Zulaikha bt Zulkifli
    Emel : sszz_17@yahoo.com

    Ucapan :

    Assalamualaikum wbt ;)

    Salam eid-fitr buat yuyu zulaikha, blogger kecik molek yang tak pernah gagal buat diri ini tersenyum, tersengih dan kadang kadang ketawa berdekah dekah tanpa disedari tatkala membaca nukilannya di blog. Semoga yuyu tak berhenti menulis (secara teknikalnya menaip) entri entri penuh ilmu dan gelak ketawa ;) didoakan juga semoga yuyu terus dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia mahupun akhirat. Selamat pengantin baru in advance ;)

    Dan untuk saudari Christy Ng, semoga awak juga terus dimurahkan rezeki dalam bidang perniagaan awak. Berniaga dgn ikhlas. Teruskan menjual sepatu tumit tinggi kegilaan wanita yang menjadi pujaan ramai ni. Hikss ♥♥♥

    SELAMAT HARI RAYA
    MAAF ZAHIR & BATIN

    ReplyDelete
  76. Farah Shahidah Binti Mat Hashim
    fasha_capry90@yahoo.com.my

    Assalamualaikumm and hai
    Yuyu and Christy Ng ! :-)

    saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kalian..semoga raya kali ni lebih meriah daripada tahun-tahun lepas dan dimurahkan rezeki..huu..pada Christy Ng semoga rezeki bertambah dan keluaran kasut-kasut yang cantik mendapat sambutan..Pada Yuyu,diharap raya kali ini beri seribu makna Insyaa Allah..dan jgn lupa kongsikan kegembiraan raya Yuyu dalam blog.huu :-)

    ReplyDelete
  77. Nur Farhanah Binti Mohamad Ismail
    farhanah_ismail89@yahoo.com

    Assalamualaikum Yuyu.. semoga Ramadhan ini memberi sejuta makna buat kita umat Islam. Rebutlah malam lailatul qadar yg dijanjikan Allah. Marilah kita panjatkan kesyukuran pada Allah kerana masih hidup dalam bulan Ramadhan yg mulia dan penuh barakah ni.. Dan, aidilfitri bakal menjelang tiba, semoga Yuyu yg comel ni gembira dan bahagia di samping keluarga dan orang tersayang :)
    Dan tak lupa buat Christy Ng, semoga dapat sama-sama merasakan kemeriahan umat Islam menyambut Ramadhan dan Syawal..
    Salam :)

    ReplyDelete
  78. Nama Penuh : ROSMIZA BINTI ALI
    Email: rosmizaali@gmail.com

    Di kesempatan ni Mieza nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfiti buat Yuyu dan penaja kasut raya Christy Ng. Semoga bertambah meriah dan ceria beraya dengan kasut raya rekaan Christy Ng. yang memang terkenal dengan design2nya yang eksklusif dan bermutu tinggi. Kalau dapatlah ni, ehem haruslah melaram sakan tayang kat sanak saudara kaum famili kata ko.. Ihik2! ^_^

    ReplyDelete
  79. Nama : BUDIYATI MURNI BT KAMARUDIN
    email : emotiongurlz@ymail.com

    ucapan to yuyu & CHRISTY.NG

    A time for reflection & a time for forgiving
    Selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir dan batin and Happy Holidays
    Safe journey and driving...muehehe

    *peace no war.!(takde motif langsung buat camni,abaikan)

    ReplyDelete
  80. NAjiha binti kamarudin
    jiha_dagurlz@yahoo.com.my

    assalammualaikum&hai! :-)

    saya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat kalian...semoga lebaran kali ini akan bertambah bermakna buat kalian berdua

    SELAMAT HARI RAYA
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    ReplyDelete
  81. Nama penuh: NOOR AINA BT AMIR
    Email:ena9074@yahoo.com

    ucapan buat yuyu :

    nk buat ucapan buat yuyu, semoga ramadhan kali ini lebih bererti dan semoga mendapat berkat di bulan yg mulia ini.. selamat menempuh hari bahagia yea sebagai isteri (in advance) hehhehe... hopefully yuyu akan terus menulis di belog yuyu ini walaupon sudah bergelar isteri..


    ucapan buat CHRISTY.NG, hopefully perniagaan semakin maju dan lebih berjaya dlm bidang ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sulaika binti mohd yazid
      sulaikamohdyazid@yahoo.com

      -Satu Hari Di Hari Raya-

      kasut glamour di hari raya
      ku lihat yuyu bersinar indah ,
      cantik glamour dngn Christy.ng
      Tanda perempuan yang bergaya
      memberi keyakinan kpd wanita
      Satu hari di hari raya owowowowowow ~


      Delete
  82. nama: NUR FARAH LIYANA BINTI RODI
    email: arasiotgiler@yahoo.com

    assalamualaikum akak yuyu yang cantik lagi bergaya lagi comel selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin dari peminat tegar akak yuyu. even tak boleh raya di negara sendiri pun kita nak jugak cakap salam perantauan buat akak yuyu. :) keep moving on akak! May Allah bless us in blessing month xoxo

    ReplyDelete
  83. Nama penuh : Nurul Jannah Bt Mazlan
    Email : adamarif9092@yahoo.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin to Yuyu Zilaika dan Christy Ng
    Walaupun Kita Tak Pernah Bersua Muka,Bertegur Sapa..
    Tapi Kita Tetap Saudara Seislam,Dan Satu Malaysia..
    Tetap Pandang Langit Yang Sama, Dan Berpijak Dibumi Yang Sama..
    Semoga Yuyu dan Chrsty Ng, berada di dalam lindungan Allah...
    Mohon Ampun Andai Tersilap Kata, Terkasar Bahasa..
    Yang Mengenali Mu..melalui Blog.. :)

    ReplyDelete
  84. Nama penuh: NOR NABILA ZAINUDIN
    Email:principessa.bella57@gmail.com

    2. ucapan Raya untuk yuyu dan Christy.Ng.

    selamat hari raya untuk bride-to-be Yuyu Zulaikha dan juga Christy Ng. tak kira bangsa dan agama, semua orang layak untuk meraikan Hari Raya Aidilfitri ni. semoga Aidilftri kalini lebih bermakna dan disambut dengan penuh kesyukuran dan kesederhanaan. panjatkan doa kepada mereka yang telah pergi dan hulurkan bantuan pada yang memerlukan. yang penting, jangan qada' makan banyak sangat nanti sakit perut pulak hari raya pertama nanti :)

    ReplyDelete
  85. nama: NUR FARAH LIYANA BINTI RODI
    email: arasiotgiler@yahoo.com

    (cont)

    ops terlupa ucapan untk CHRISTY.NG selamat maju jaya dalam perniagaan kasut tumit tinggi yang awesome sangat. kita sangat sangat peminat tegar kasut tumit tinggi dan seangkatan dengannya! Salam lebaran! :D

    ReplyDelete
  86. Nama: Nur fatin shazwani bt aziz
    emel: fatin_0801@yahoo.com.my

    ucapan:
    Selamat menyambut lebaran yang bakal datang tidak lama lagi. Tidak lupa jugak kepada yuyu selamat hari raya dan juga Christy.Ng semoga bisnes semakin maju dan keluarkan banyak lagi design2 kasut yang cantik lagi meletop.

    ReplyDelete
  87. Nur Sabrina bt Mohamed Faizal
    eynareen98@gmail.com

    Selamat menyambut hari lebaran buat kak Yuyu & Christy.Ng. Saya mendoakan kak Yuyu semoga bahagia disamping orang yang tersayang (tunang awak & family :p) & semoga kak Yuyu meneruskan kerjaya tulis belog ayat ala ala gengster eh hahaha.

    Buat CHRISTY.NG. selamat hari raya. Semoga anda berusaha & tidak putus asa memasarkan lagi kasut-kasut yg cantik & gorgeous pada masa akan datang.

    p/s: kak yuyu nak duit raya :p

    ReplyDelete
  88. Nama : Nurul Anis Binti Eliaes
    Email : cute.arnissa@yahoo.com

    Ucapan buat Kak Asmidayu Zulaikha:
    Akak.. Selamat Menyambut Ramadhan yang tinggal bape hari jer lagi. Sempat lagi kan nk wish?he he.. Semoga kite same-same dapat menunaikan ibadah puase. Akak.. Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat akak sekeluarga. Dan selamat mendirikan masjid tak lame lagi..jangan lupe update entry raya kae.happy always kak yuyu..

    Ucapan buat Christy.Ng :
    Christy.Ng memang awesome sebab sudi bagi kasut yg super duper cute.. Selamat Hari Raya Christy.Ng ..

    ReplyDelete
  89. nama:khairunnafishah binti abdul rahman
    email:khaisha_cutie@yaho.com

    Assalamualaikum n bismillahirrahmanirrahim... :)selamat hari raya aidilfitri kepada YUYU n CHRISTY.NG.. semoga 1 syawal nanti happy n sentiasa dlindungi oleh tuhan.. ni ada sikit pantun tak berapa pantun sangat la

    yuyu budak comel selalu,
    selalu baca belog yuyu,
    kalau tak baca walaupun sekali lalu,
    rasa macam tak ada insipiration la yuyu...

    christy ng pemilik kasut,
    kasut2 pula semua menarik,
    christy ng membuatkan kasutnya hatiku terpaut,
    harap2 saya dapat la kasut yang menarik...

    pergi ke kedai beli papan,
    terlupa pula beli bateri,
    kasut idaman menjadi harapan,
    supaya dapat dipakai di aidilfitri... :)

    selamat hari raya aidilfitri buat yuyu yang comel n christy ng ada kasut yang gorgeous n bloggers2 yang cun2 :) Assalamualaikumm :)


    ReplyDelete
  90. siti baqis binti rosly
    baqisrosly@gmail.com

    assalamualaikum..

    Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari raya kpd cik blogger Yuyu. Tahun ini merupakan tahun last anda menyambut raya sbg 'cik' kan..InsyaAllah..hehe..makanya sambut raya kali ini best2 tw.Raya nt amk gmbar bebanyak tw!!

    Ucapan selamat hari raya ini juga ditujukan kpd semua warga kerja Christy Ng yg sentiasa mem'produce' kasut2 yg cun-melecun sehingga terjojol bjik mata sy menengok nye..InsyaAllah, kalau ade rezeki dptlah saya memiliki salah sepasang dari nya..

    Akhir kata, sambutlah aidilfitri dgn lebih bermakna secara bersederhana. Ramadhan yg hampir di penghujungnya, jgn disiakan okay..:)

    ReplyDelete
  91. Nur Sabrina bt Mohamed Faizal
    eynareen98@gmail.com

    Selamat menyambut hari lebaran buat kak Yuyu & CHRISTY.NG. Saya mendoakan kak Yuyu semoga bahagia disamping orang yang tersayang (tunang awak & family) & semoga kak Yuyu meneruskan kerjaya tulis belog ayat ala ala gengster eh hahaha.

    Buat CHRISTY.NG, selamat hari raya. Semoga anda berusaha & tidak putus asa memasarkan lebih banyak lagi kasut kasut yg cantik & gorgeous pada masa akan datang.

    p/s: kak yuyu nak duit raya :p

    ReplyDelete
  92. Nama Penuh : Nurul Jannah Bt Mazlan
    Email : adamarif9092@yahoo.com

    Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri to Yuyu Zulaikha dan Christy Ng..
    Walaupun kita tak pernah bersua muka, bertegur sapa..
    Tapi Kita tetap saudara seislam, dan satu Malaysia..
    Tetap Pandang Langit Yang Sama, dan Berpijak Di Bumi Yang Sama..
    Semoga Yuyu Zulaikha sentiasa di Rahmati Allah..
    Dan Buat Christy Ng, semoga terus sukses dan rekaan kasut dikenali seluruh dunia..
    Mohon Ampun Dan Maaf, andai terkasar bahasa tersilap kata..
    Yang mengenalimu from Blogger.. :) salam aidilfitri

    ReplyDelete
  93. Nama: Tuan nurul hanan binti tuan rashid
    email: hananrashid1301@yahoo.com.my

    Untuk yuyu zulaikha dan christy ng. ,selamat hari raya aidilfitri... semoga sukses selalu. Maaf zahir batin :) <3<3<3

    ReplyDelete
  94. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  95. Nama : Sabrina Tajudin
    Email : hello(dot)nsabrina(at)gmail(dot)com

    Selamat Hari Raya Yuyu & Christy Ng! Untuk Yuyu semoga apa yg dirancang berjalan lancar, murah rezeki and sentiasa diberkati oleh Allah. eh cm ucapan birthday lak! hehe. Balik raya nanti baik2, and makan puas2! Untuk Christy Ng, semoga sukses-sukses selalu dalam business, make more gorgeous shoes! May your label will be well know arounf the world like Jimmy Choo! Amin! <3 Selamat Hari Raya~ Nananan nanana nananana

    ReplyDelete
  96. Noor Hafidzatul 'Ain binti Nor Hashim
    aien.hashim92@gmail.com

    Biar kulit segelap AMOND LONDON, asalkan hati sesuci KUIH BANGKIT,
    Biar iman sekental DODOL, jangan senipis REMPEYEK,
    Biar jiwa selembut BAULU, asalkan akhlak secantik BISKUT DAHLIA.
    Senyumlah semanis WAJIK, asalkan aidilfitri yang disambut lebih bermakna.
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :)

    Selamat Hari Raya saya ucapkan kepada Sis Yuyu & Christy. Ng yang Comey lotte :) Harap Ramadhan dan Hari Raya Aidilfitri tahun ini disambut dengan penuh makna. InsyaAllah. Amin.

    ReplyDelete
  97. Nama : Farah Suziyana Binti Ramli
    email : farahsuziyana@yahoo.com


    Yuyu,
    stay gorgeous and adorable as always and of course for this upcoming raya! Wishing you and your family a blessed Aidilfitri, showered with love and happiness, with laughters and joy.

    Christy Ng,
    You too as well. Happy Eid Mubarak.Wishing you best success and happiness in both life and business. Your shoes are awesome!

    ReplyDelete
  98. nama: nur shuhada binti abdul basir
    email: areda_16101991@yahoo.com

    selamat hari raya aidilfitri khas buat Yuyu and Christy.Ng..semoga lebaran tahun ini disambut dengan meriah bersama keluarga dan sanak saudara yang tercinta dan memberi kenangan yang terindah. akhir kata,serangkap pantun dari saya;
    makan ketupat dihari raya
    ketupat dicicah rendang ikan
    semoga kasut raya menjadi milik saya
    salam aidilfitri saya ucapkan

    ReplyDelete
  99. Nama: NoorHafizah Binti Abdullah
    E-mail: hafizahmirth@yahoo.com
    selamat menyambut hari lebaran bt si kupu kupu serta penaja kasut yang gojes Christy.Ng semoga hari raya ini lebih bermakna kepada anda dengan nikmat yang melimpah ruah. Amin :)

    ReplyDelete
  100. Nama Penuh: NUR ATIQAH BINTI BAHARIN
    Email: atiqah_kecek17@yahoo.com

    Ucapan: Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kali ini dengan penuh keberkatan dan mensyukuri nikmat yg diberikan kepada kita. Semoga hubungan bersama keluarga, sanak-sedara, sahabat handai, dan semua rakyat Islam di seluruh dunia menjadi lebih erat dan bahagia dunia akhirat.
    Kepada CHRISTY.NG, semoga perniagaan anda dapat memberi sejuta kegembiraan kepada semua manusia di seluruh dunia apabila bergaya dengan memakai kasut dari "Christy.Ng" dapat membina semangat penuh keyakinan dan berketrampilan. Terima kasih dan Salam Lebaran (^_^)

    ReplyDelete
  101. Nama - Che Azyumi Binti Aziz
    email- yumielufya@ymail.com

    Sungguh tak sangka sungguh tak kuduga,
    Yuyu Zulaikha dan Christy Ng nak bagi kasut raya yang sangat istimewa,
    Andailah daku dapat kasut ekslusif Christy Ng dengan rekaan yang bergaya,
    pasti raya tahun ini yang paling bermakna,

    Hari Raya semua orang Gembira,
    Tak kira tua ataupun muda,
    kHas untuk Christy Ng dan Yuyu Zulaikha,
    Selamat hari Raya buat kamu berdua!

    ReplyDelete
  102. Name : NUR LIYANA NADHIRAH BT MOHD SABRI
    EMAIL: liyanadhirah07@yahoo.com

    Happy Eid Day kak Yuyu :D tak lupa kpd Chirsty Ng. Semoga raya kali ini penuh bermakna dgn kehadiran org tersayang, keluarga dan rakan2 dan ampun maaf dipinta sesuci hening dosa. Hihi. Happy blogging ! :) salam raya kak yuyu omei.
    HAPPY EID DAY!

    ReplyDelete
  103. Nama: Nur shazwani binti ramly
    email: nurshazwaniramly@yahoo.com

    Ucapan khas buat kak yuyu dan Christy.Ng, selamat menyambut hari raya aidilfitri. Semoga hari raya tahun kali lebih meriah dari tahu sebelum ni dengan kasut yang cantik cun melecum. Hiks.

    ReplyDelete
  104. NAME : NAJIHAH BT MOHD ISMAIL EH
    EMAIL : NajihahIsmail28@gamil.com

    SALAM LEBARAN buat sis KUPUKUPUKECIL YUYU ZULAIKHA dan CHRISTY.NG !
    Lebaran kali ini biar aja SIMPLE tetapi tersemat ABADI !

    "minal 'aidin wal faizin",“Semoga kita termasuk (orang-orang) yang kembali (kepada fitrah) dan (mendapat) kemenangan”. :)

    ReplyDelete
  105. nama : Aifaa Nadirah binti Jefri
    Email : aifaanadirahjefri@yahoo.com

    Assalamualaikum.
    YUYU baik sangat adakan contest cenggini.
    Salam Lebaran buat YUYU. Semoga sentiasa di berkati di hari mulia ini di samping keluarga tersayang.
    CHRISTY.NG sangat gorgeous! Salam Lebaran buat CHRIATY.NG semoga akan lebih sukses dengan design kasut kasut yang menarik sempena hari mulia yang bakal menjelang. Thanks Yuyu and Christy.Ng.

    ReplyDelete
  106. Name : NUR LIYANA NADHIRAH BT MOHD SABRI
    Email: liyanadhirah07@yahoo.com

    HAPPY EID DAY kak Yuyu dan Christy Ng :D Semoga raya kali ini penuh bermakna disamping org tersayang, keluarga dan rakan2. Happy blogging ! *taip dua kali tdi hilang ke mana entah* hihi
    SELAMAT HARI RAYA

    ReplyDelete
  107. Name : NUR LIYANA NADHIRAH BT MOHD SABRI
    EMAIL: liyanadhirah07@yahoo.com

    Happy Eid Day kak Yuyu :D tak lupa kpd Chirsty Ng. Semoga raya kali ini penuh bermakna dgn kehadiran org tersayang, keluarga dan rakan2 dan ampun maaf dipinta sesuci hening dosa. Hihi. Happy blogging ! :) salam raya kak yuyu omei.
    HAPPY EID DAY!

    ReplyDelete
  108. nama : NUR AQILAH AZWA BINTI HAMDAN
    email : Aqilah.azwa99@gmail.com

    ucapan utk yuyu, selamat berhari raya. maaf zahir batin. semoga akak yuyu sentiasa ceria and dibawah perlindungan Allah s.w.t :) and semoga selamat pergi dan balik semasa perjalanan balik kampung nanti :) for CHRISTY.NG pula, selamat maju jaya dalam perniagaan. raya lagi best kalau pakai kasut yg awesome dari CHRISTY.NG :D selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  109. Nama : Erra Fazleen binti Mohamed Adnan
    Email : Blogalyn@yahoo.com

    Salam Lebaran buat kak Yuyu sekeluarga dan Chirsty Ng. Moga Raya Kali Ni Lebih Bermakna :)

    ReplyDelete
  110. Name: NUR NAIM BINTI GHAZALI
    EMAIL: nurnaim27@gmail.com

    Happy Eid Mubarak buat kak yuyu serta Christy Ng. Semoga raya tahun ini membawa seribu satu erti buat kak yuyu dan Christy Ng serta keluarga. Jangan main mercun tau,main bunga api je,hehe :), SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KAK YUYU & CHRISTY NG.

    ReplyDelete
  111. Name : Noor Cahaya Binti Mehat
    Email : cahayalight94@gmail.com

    selamat hari raya kepada kak Yuyu dan Christy Ng , semoga mendapat barakah di bulan syawal nanti . ahaak :D

    ReplyDelete
  112. * Nama: Noor Shazillah
    * Emails : shazillahsani@gmail.com

    * Kepada Yuyu Dan Christy.Ng,

    Tiada kata yang seindah bahasa cuma sebuah harapan moga kalian semua berbahagia dan ceria di Aidilfitri yang bakal menjelma..moga diri kalian sentiasa dirahmati dan diberkati sepanjang kehadiran Aidilfitri ini bersama keluarga tersayang..selamat pulang ke kampung dan selamat bermain mercunnn..ehhhh silap pulak!Kan mercun dilarang main oleh Kastam, nak kena tangkap ke main mercun??hehehehe..dan yang penting hopefully dapat bergaya dengan kasut rekaan Christhy.Ng di hari raya ini..^^

    ReplyDelete
  113. Name : Nurhanizah Sakinah Bt Muhd Yew
    email: slitdarkeyes@gmail.com


    yuyu and Christy Ng. Selamat Hari Raya. May have a blessed year. pray thousands of happiness to both families :)I'm a girl with 149cm. hoping to grab some heels from you so I can stand tall during this Eid :P xoxo

    ReplyDelete
  114. Nama : Nurliyana binti Mansor
    Email : nurliyana_mansor@ymail.com

    Ucapan :
    Ucapan ini juga ditujukan kepada Yuyu Zulaikha dan juga Christy. Ng. Semoga kedatangan Syawal pada tahun ini merapatkan lagi hubungan tali silaturrahim antara kita serta memberi seribu makna di dalam kehidupan kita sebagai hamba yang Maha Berkuasa (Allah). 1 MALAYSIA dapat meraikan pelbagai perayaan dalam suasana yang penuh harmoni meskipun rakyatnya terdiri daripada pelbagai lapisan kaum dan kepercayaan agama.

    ReplyDelete
  115. Name: NurHanizah Sakinah Bt Muhd Yew
    Email: slitdarkeyes@gmail.com


    yuyu and Christy Ng. Selamat Hari Rayaa. May have a blessed year. Pray thousands of happiness for both families. I 'm a 148cm lady and looking forward to grab some heels from you. It can help me to stand tall during Eid :P. xoxo hehe

    ReplyDelete
  116. Nama:NOR ZASIRAH BT IBRAHIM
    Email : zassy87@gmail.com

    Ucapan : Buat cik Yuyu Zulaikha dan Christy Ng...selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin.Semoga ceria dan berbahagia meraikan hari raya bersama keluarga terchinta, saudara mara juga rakan taulan....Aidilfitri sama dirai kerana kita rakyat Malaysia....moga2 dengan kasut Christy Ng dpt mnyerikan dn melengkapkan lagi busana di hari raya..tq

    ReplyDelete
  117. Nama:NOR ZASIRAH BT IBRAHIM
    Email : zassy87@gmail.com

    Ucapan : Buat cik Yuyu Zulaikha dan Christy Ng...selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin.Semoga ceria dan berbahagia meraikan hari raya bersama keluarga terchinta, saudara mara juga rakan taulan....Aidilfitri sama dirai kerana kita rakyat Malaysia....moga2 dengan kasut Christy Ng dpt mnyerikan dn melengkapkan lagi busana di hari raya..tq

    ReplyDelete
  118. nama : nor amirah bt zahari
    email : amirah.zahari@yahoo.com

    selamat hari raya aidilfitri buat yuyu n Christy Ng. semoga lebaran yang mendatang ini dapat meninggalkan 1001 kenangan buat kalian. eh, orang lain ucapan berjela la, nak wish pe lagi eh. hihihi. pendek pom xpe kan, asal tepat dan padat. hikhik. pe2 pom, best of luck n selamat hari raya sekali lg both of you. :)

    ReplyDelete
  119. Name: Nur Naim Binti Ghazali
    Email: nurnaim27@gmail.com

    Salam Eid Mubarak buat kak yuyu dan Christy Ng serta ahli keluarga. Semoga sinaran lembaran tahun ini membawa seribu satu makna buat kak yuyu :)
    SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN <3

    ReplyDelete
  120. Nama : Noor Idayu binti Azmi
    email : ayuazmi92@gmail.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri in advance my darling sekalian!

    Whom you are,what you are. Just slip on your heels and raya dress and eat with all your might during raya this year! Food dictactor will arise in any time soon, muahahaha! Makan jangan sampai buncet, kang kene puasa tambahan pulak selain yang ganti, hahaha.. Salam lebaran satu Malaysia beb ^,^

    ReplyDelete
  121. Assalamualaikum,hello! ni hao! kabare!

    1. Nama: Nornaqiyah binti Mohd.Sani
    Email: nur2dunia@gmail.com

    firstly,meh nk try pantun *sila baca ikut nada*winkwink!

    Sungguh rezeki ade merata,
    Perlu dicari bukan dinanti,
    Wahai CHRISTY.NG dan Yuyu Zulaikha,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri....

    DEAR SIS YUYU yg bakal beraya,bakal bernikah,bakal berjaya,bakaal bahagia...

    Salam Ramadan yg bakal berakhir, semoga sentiasa diberkati,dan jumpa lagi Bulan Ramadan ni lain hari.lain tahun.amiin ! same2 doa lah yo..~

    Makan rayo nanti elok2,makan je smua,tp mantain2 la badan yo...

    Selamat hari raya aidilfitri,terima ksih berkongsi mcm2.....,same ade di instagram ka, blog ka..hehhee...semua sungguh berhrga! dan syokk !

    DEAR CHRISTY NG yg , Malaysia top shoe heaven yg sgt memahami KEHENDAK CUSTOMER yg pelbagai,
    selamat hari raya juga ya..i wish u all the best ! smg smakin berpompomm lg dlm dunia yg glamor n pnuh challengingg ni! yg byk saingan niyy ! :) hehe..

    DEAR UOLLSZ,
    Salam lebaran,slmt maju jaya!thank youu! huhu, meh ler,jemput singgah blog nona :)walau tak hebat mane pong, hewhew~

    ReplyDelete
  122. Nama : Nurshaira Haifa Suhaimi
    email : cute_hakirow@yahoo.com

    Selamat Hari Raya Yuyu dan Christy.Ng. Semoga Ramadan yang bakal berakhir adalah Ramadan yang paling bermakna buat kita dan Syawal yang bakal tiba dapat memberi 1001 kecerian untuk kita dan seluruh ahli keluarga..:)

    ReplyDelete
  123. Nurul Hidayah Binti A.Hamid
    nurulhidayahamid@gmail.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada yuyu dan Christy.Ng..Semoga kehadiran Syawal yang bakal tiba memberikan seribu satu makna & kegembiraan tak terhingga kepada kita semua. :)

    ReplyDelete
  124. Nama : Nurain Abu Bakar
    email : nurainabubakar94@yahoo.com

    Assalamualaikum, cik Yuyu Zulaikha yang sentiasa comel dan Salam Sejahtera kepada Christy Ng. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Semoga raya pada tahun ini membawa keberkatan dalam hidup kak yuyu dan Christy Ng mari bersama-sama manyambut hari raya bersama kami semua. Pastinya anda takkan lupakan kenangan di hari raya :D. Syukran <3

    ReplyDelete
  125. Nama: Nor Aziah binti Zakaria
    email: aziah_jiejah@ymail.com

    Salam lebaran buat pemilik blog yang comel lagi ayu,yuyu zulaikha dan juga Christy Ng.Berhari raya dengan kasut christy Ng pasti menambahkan kemeriahan....

    ReplyDelete
  126. Name: Siti Nur Hajjar Binti Kamarudin
    Email: sinuha@ymail.com

    secebis kasih membuatkan kita sayang
    seucap janji membuatkan kita percaya
    sedikit luka membuatkan kita kecewa
    tapi sebuah persahabatan selamanya bermakna
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada Kepada dearly, Kak Yuyu dan ChristyNg :)

    Semoga Bahagia Selalu.

    Tulis Ikhlas,
    Sahabat pena bloggermu :)

    ReplyDelete
  127. Nama : Rozziani Firzah Binti Zainul Rashid
    Email : rozzianifirzahzr@gmail.com

    Selamat hari raya buat sis yuyu yg sangat comel & pemilik kasut yg sangat cantik, Christy.Ng..maaf zahir & batin..semoga lebaran tahun ini membawa 1001 keberkatan buat kita semua..insyaAllah <3<3<3

    P/s : kalau ada rezeki, boleh pakai untuk wedding sekali <3<3<3

    ReplyDelete
  128. Nama penuh:EIZZAH SHAFINI BT MAHSHAR
    Email:essha_nikon@yahoo.com

    2. ucapan Raya untuk yuyu dan Christy.Ng. simple pun takpe:::

    lemang ketupat sudah tersedia
    disedia nenek bersama makcaq ita
    salam aidilfitri buat Christy ng & yuyu zulaikha
    semoga diraikan dengan penuh ceria

    berinai malam, bersama maksu
    bersamperit dengan avon cik aini
    maaf zahir batin ku pohon selalu
    moga aidilfitri kita kekal abadi

    ReplyDelete
  129. Nama penuh:
    Email:

    berinai malam dengan mak uda
    bersamperit pula dgn cik ina
    salam lebaran buat yuyu zulaikha
    tidak lupa pada christy ng jua


    kunjung mengunjung di aidilfitri
    sanak saudara jiran tetangga
    pastinya berseri cik yuyu zulaikha nanti
    beraya sakan dengan christy Ng pula


    salam Eid Mubarak untuk kedua2 nya .. semoga Rmadhan terakhir buat yuyu zulaikha diberkati Allah kehendak-Nya

    ReplyDelete
  130. name:nurul izzah abdul malik
    email:ezza.malik123@gmail.com

    selamat hari raya insyaAllah this syawal will better for us ,amin

    ReplyDelete
  131. NUR SUFIAH BINTI MOHD FAZDIL
    cyborg_burp@yahoo.com

    Salam Lebaran buat Yuyu Zulaikha & Christy Ng.
    Semoga galakan berbuat baik pada Ramadhan ini dapat diteruskan pada bulan-bulan yang mendatang. Raikan Syawal dengan sederhana insyaAllah. Mudah-mudahan Ramadhan & Syawal kali ini dilimpahi barakah :)

    ReplyDelete
  132. Name : Nur Syamini binti Mohamad Zulkifli
    Email : hilary3music@yahoo.com

    Ucapan : Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Yuyu dan Christy Ng. Semoga berseronok di aidilfitri tahun ini. have fun and drive safe bila balik kampung. =)

    ReplyDelete
  133. Nama: Nurul Jannah Binti Abd. Aziz
    Email : jannah_mileycyrus@yahoo.com

    Selamat hari raya kak yuyu and Christy Ng. Semoga lebih success dimasa hadapan christy ng. Kak yuyu, nanti saya nak datang time wedding akak boleh? Hihi anyway happy eid again. Nak duit raya? Lol

    ReplyDelete
  134. NAMA : NUR FATIN IZZATI BINTI ABDULLAH
    EMAIL :fatin_zetty92@yahoo.com
    UCAPAN : Selamat hari raya buay cik yuyu yang comel & Christy Ng..Syok nye rye tahun ni kalau dapat gayakan kasut sari Christy Ng yang gojess tu :)

    ReplyDelete
  135. Name : Nurul Hidayah Natasha binti Zainuddin
    Email : imeyou89@yahoo.com

    Bismillah ,
    May God bless you on this coming Auspicious Day of Eid , and may it be a new beginning of greater prosperity , success and happiness . Happy Eid Mubarak , Kak Yuyu and Christy Ng :)

    ReplyDelete
  136. name: fatin atikah
    email: fatinatikah_utm@yahoo.com

    ucapan: selamat hari raya aidilfitri khas buat cik yuyu dan Christy Ng. makan kuih raya banyak2 tau...barulah raya gamaknya!!^_^

    ReplyDelete
  137. Nama penuh: Norhidayah bt Mokhter
    Email: true_niea@yahoo.com

    ucapan Raya untuk yuyu dan Christy.Ng :

    Salam lebaran buat adik yuyu sefamili dan tak lupa wat Christy.Ng... Moge dengan kedatangan syawal yang bakal menjelang ni kan membawa 1001 rahmat dari Ilahi dan moge segala yang dihajati, disukai, diingini, dirasai dan segala di.. dikecapi.. Amin..

    Pantun hari ini..

    Sopan santun manis bergaya,
    tampak ayu kiut sekali,
    ku ucapkan selamat hari raya,
    moga comel berkasut raya nanti... =)

    ReplyDelete
  138. Nama : Nur Afiqah bte Junizan
    Email : afiqah.junizan@yahoo.com
    Ucapan : Saya disini ingin mengucapkan Selamat Eid Mubarak (Selamat Hari Raya) untuk kak yuyu dan Christy.Ng . Maaf zahir dan batin untuk kak yuyu dan Christy.Ng. Walaupun kita tidak pernah berjumpa, hanya melihat sahaja dari blog dan facebook, dapat menguhubung kan kita di alam maya. Semoga kak yuyu dan Christy.Ng sentiasa baagia disini orang tersayang, panjang umur dan diberkati Allah, tu yang paling penting ! Amin ! Salam dari Afiqah Juniza.

    ReplyDelete
  139. Nama : Nurul Nadia Dscarnia Salleh
    Emel : nianadiasalleh@gmail.com

    Warna warni di pagi raya,
    Cik abang tampan, cik adik ayu..
    Nia mengucapkan selamat hari raya,
    Kepada Yuyu si blogger ayu..

    Rendang ketupat, lodeh dan serunding kelapa,
    Enak dijamu di pagi raya,
    Kepada Christy Ng yang tidak dilupa,
    Selamat hari raya, nak kasut raya :)

    hihii selamat hari raya semua..
    maaf zahir dan batin.. :)

    p/s : maaf pantun express ayat terabur :D

    ReplyDelete
  140. NAME : Nur Azurah Binti Zainudin
    EMAIL : whiterose_zoey@yahoo.com.my

    To Miss YUYU Si Kupu-kupu Kecik, Happy Eid`s Mubarak!!! Stay cute and sweet.And to Christy Ng, bunch of thanks coz willing to give such a nice shoes for this SYAWAL!!!

    ReplyDelete
  141. Name : Nurul Amirah Bt Badrulhisham
    Email : amirahbadrul@gmail.com

    Asalamualaikum and hi.
    Selamat menyambut Aidilfitri buat yuyu zulaikha and Christy Ng.
    Ampun maaf dipinta, moga mencuci segala dosa.
    Mari mulakan lebaran baru.
    Selamat bersilaturrahim sesama kita.

    ReplyDelete
  142. Nama penuh: Nur Shazrinna binti Sazali
    Email:shazzsazali2@gmail.com

    Selamat Hari Raya yuyu dan Christy.Ng.Semoga Shawal tahun ini lebih memberikan sinar kejayaan kepada kamu berdua.

    ReplyDelete
  143. Pemilik komen:Erynn Anyssa
    Emel:erinanissaanas@yahoo.com

    Dear Kakyuyu (ucapan untuk pemilik belog dulu!!haha)

    Just a simple wish,Selamat Hari Raya!Enjoy every raya moments as a single lady before you get married sis!And luangkan lebih masa dengan family sambil makan cekodok raya,sebab lepas ni kena gilir2 dah!hehe

    Dear Christy Ng and the teams

    Happy Eid!May your business runs well.Thanks for always making your customer happy with your service and of course super-duper-lovely-beauty shoes! :)

    ReplyDelete
  144. Nama Penuh: Wan Nurul Asikin Bt Wan Ramli
    Email: asikinwan@yahoo.com

    Selamat menyambut hari raya aidilfitri yang paling indah untuk yuyu dan keluarga dan tak lupa untuk Christy.Ng. Semoga dengan keindahan raya kali ini dapat memberi berjuta makna utk semua. Ketumpat rendang sudah terhias di meja, semoga raya kali ini disambut dengan gembira. :)

    ReplyDelete
  145. Nama:NUR AMNI INSYIRAH HUSSIN
    Email:insyirahhussin@gmail.com

    Salam lebaran buat Kak Yuyu Zulaikha dan Christy Ng.Semoga lebaran kali ini membawa 1001 kenangan manis buat anda semua. ^_^

    ReplyDelete
  146. Nama penuh: Nur Athirah Ayu binti Aziz
    Email:miszflavia@yahoo.com

    Selamat Hari raya untuk yuyu dan Christy.Ng. Semoga 7 Syawal nanti saya dapat bergaya dengan kasut rekaan Christy.Ng di hari pernikahan saya nanti. OMG seriuosly x setel lagi kasut kawin i.

    ReplyDelete
  147. Nama penuh: NorHazirah Binti Mohd Rashid
    Email: azieazralicious@gmail.com

    dgn ucapan : Selamat menyambut lebaran buat yuyu zulaikha dan Christy Ng jauh dari seberang. tahun ni xdpt raya kampung. tskkkk sadis. disusun sepuluh jari, mohon maaf dipinta tulus dari hati ini. salam satu malaysia :)

    ReplyDelete
  148. Name : Juliana Bt Razali
    Email : lianarazali760@yahoo.com

    <3 Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin Kepada Yuyu Zulaikha Si Kecil Molek Semoga Syawal Tahun Ini Memberi Anda Kegembiraan & Kebahagian Disamping Orang2 Yang Anda Sayang, & Kepada Christy Ng Semoga Bisnes Anda Bertambah2 Maju & Sentiasa Dimurahkan Rezeki... xoxo

    ReplyDelete
  149. Nama Penuh : Munauwaratul Lailinnur bt Mohamad Latif
    Email : wan.muna6@gmail.com

    Assalamualaikum yuyu... :D Eid is coming soon... Best wish for both of u have a bless Eid... Selamat hari raya... Segala salah silap, dipohon maaf... :) Selamat Hari Raya Aidilfitri...

    ReplyDelete
  150. Nama penuh : Nur Azlin Binti Ahmad Azam
    Email : mecksalmoh@yahoo.com.my

    Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Buat YUYU si Pecinta Kasut n Christy Ng. Semoga raya kali ini memberi makna yang lebih mendalam untuk kamu semua.. Smge lebaran kali ini memberi rezeki yang berlipat kali ganda berbanding tahun-tahun sebelumnya buat kita semua :)

    ReplyDelete
  151. Nama : MASYITHAH BINTI AHMAD ZAIDI
    Email : masyi_ieta18@yahoo.com

    Ucapan : Happy EidulFitri I wish to dear cute sis,Yuyu Zulaikha and Christy Ng,the shoe heaven.May this Syawal bring us happiness and will be the best memory for us.

    ReplyDelete
  152. Bismillahirahmanirahim....

    selamat hari raya sis yuyu and Christy Ng....may ramadhan and Aidilfitri for sis yuyu will be flooded with full of blessing by Allah S.W.T.. Amin... *peace*

    Nama : Nurul Nadia Binti Mohd Marzuki
    email : nadyamarzuky@gmail.com

    ReplyDelete
  153. Nama penuh: Nor Amalina binti Mohd Yunus
    Email: yulinzamaliena@rocketmail.com

    Ramadhan kian pergi,
    Harap berjumpa lagi,
    Syawal hampir menyapa,
    Harap bertemu jua.

    Assalamualaikum wbt kepada Cik Yuyu Zulaikha dan Hai kepada Christy.Ng. Sempena syawal yang bakal tiba ini, saya ingin mengucapkan "Happy Eid Aidilfitri" to both of you. Semoga sentiasa sukses dan bahagia selalu.

    with smile
    -mizmalyn-

    ReplyDelete
  154. Nama penuh : Nurul Yasmin Binti Mohamed Nasir
    Email : nuryzkitchen.hmc@gmail.com

    Syawal bakal menjelma,
    Semua persiapan harus dibeli,
    Rekaan kasut Christy Ng idaman hati,
    Tak tido malam saya jawabnya.. hehe

    Selamat Hari raya Aidilfitri buat Yuyu dan Christy Ng :)

    ReplyDelete
  155. Nama penuh: Nurul Adiba Binti Khairuddin
    Email: diebdadhie@gmail.com

    "pom pam pom kapowww" bunyi mercun da lemau....tu menandakan ramai orang sedang bermain mercun dan raya bakal tiba tidak lama lagi..dengan kehadiran hari yang mulia bagi umat islam nie Dieba nak ucapkan selamat hari raya buat bloggers Yuyu Zulaikha yg comel dan Christy.Ng...semoga puasa dan ibadah kita diterima olehNya dan dapat menyambut lebaran ini dengan penuh makna...dan kejap yee kak Yuyu ada pantun untuk akak nie..

    dua tiga kucing berlari,
    Hari Raya Aidilfitri tiba lagi.....
    ahahahhahahaha.....

    ketupat dimasak malam raya
    bersama-sama sanak saudara
    selamat hari raya buat si comel kakYuyu Zulaika
    tidak lupa pada Chrity,Ng yg baik juga...... :D

    *first time buat pantun sendiri...maaf jika ta best..." heehehheheheheh

    ReplyDelete
  156. Nama penuh:Nur Ati'ah Binti Mulkan
    Email:chea94@gmail.com

    Assalamualaikum dan salam sejahtera buat yuyu dan Christy.Ng.

    Tiba kita di musim perayaan,
    Ramai juga yang shopping sakan.
    Salam lebaran daku ucapkan,
    Di hari raya saling bermaafan.
    Salam aidilfitri, maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  157. SITI KHAIRUNNISA ABD BASID
    nisabasid@yahoo.com

    Salam AidilFitri buat Yuyu & Christy Ng.
    sebelum ni nak kulit cantik sebab nak raya+kawen, kali ni nak kasut cantik opkos la sbb yg sama..hikhik..sedih tau sebab size kaki kita ni size 4 / 5.. sob3.. ok. kalau x sedih xpe... jgn lupa layan iklan petronas ye!

    ReplyDelete
  158. Nama penuh: Nurul Fitriah Bt Alias
    Email: nurulfitriah_88@yahoo.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Yuyu yang comel serta Christy Ng. Maaf zahir dan batin. Kepada Yuyu stay cute! and kepada Christy Ng keep making fabulous shoes! :)

    ReplyDelete
  159. Nama penuh : Nurul Hidayah binti Mohd Ashari
    Emel : aku_dayah@rocketmail.com

    Dear sis Yuyu n Christy Ng,
    selamat hari raya untuk kalian berdua ! To sis Yuyu, selamat berkah*ehem*win hehehe ^^. To Christy Ng, " give a girl the right shoe and she'll conquer the world ", i think you deserve the trophy for letting us girls to rock the universe ! yayy *throw confettis*

    semoga hari hari yg akan dtg terus menjadi hari hari yg produktif untuk sis Yuyu n Christy Ng :)

    ReplyDelete
  160. NORFATHIN ROSLI
    norfathin18@yahoo.com

    selamat hari raya aidilfitri buat Yuyu & Christy Ng.
    semoga raya kali ini lebih bermakna dari sebelumnya. jngn makan ketupat & kuih raya banyak sangat. hehehehe. nak duit rayaaa, kad raya pun boleh :D ;D

    ReplyDelete
  161. nama penuh:Nur'Ain Husna bt abd rahman
    email:nurainhusna.abdrahman@yahoo.com

    ReplyDelete
  162. Nama Penuh : Adibah Liyana binti Ahmad Basir
    e-mail : amir_liyana@yahoo.com
    ucapan raya : Sudah sebulan kita berpuasa,
    Menahan lapar dan dahaga,
    Kini sudah menjelang hari raya,
    Untuk kita raikan bersama-sama.

    Seribu kemaafan ku pinta di sini,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri,
    Buat Yuyu Zulaikha dan Christy Ng,
    Semoga kita bertemu lagi :D

    I love u Yuyu!


    ReplyDelete
  163. Nama penuh : Nurul Idati Binti Abdul Malek
    Email : blueberry_dandelion@yahoo.com

    tiada ucapan yg lebih indah selain salam aidilfitri di hari lebaran ini buat yuyu dan Christy.Ng. semoga lebaran ini adalah lebaran yg bermakna buat setiap satu dari kita semua.
    moga yuyu terus menulis blog dgn gembira.
    dan christy.Ng. menghasilkan produk yg sentiasa 'wow'.

    ReplyDelete
  164. Nama:Nabihah binti Mohamad
    Emel:beehamohamad@gmail.com

    Dear k.Yuyu n Christy Ng,
    I wish both of u slamat hari raya, may both of u blessed by the love of the god and may peace n joy will follow through :)
    N of course i hope i can rock my raya day wif ur infinity awsome shoes :D

    ReplyDelete
  165. nama : Noor Ziadaturrohmah bt Abd Chozin
    emel : lovechoc_much2@yahoo.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri Yuyu dan Christy Ng. Pembawa kecerian sepanjang masa ;)

    ReplyDelete
  166. Nama: wan nur afifah bt wan bakri
    email: afifahwan97@gmail.com

    saya ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada sis yuyu zulaikha dan christy ng. Saya harap sis berdua sihat di hari raya nanti.

    ReplyDelete
  167. Nama penuh: Nor Izzati bt Ahmad
    Email: Nizzatiahmad@gmail.com

    buat blogger comel yuyu dan Christy.Ng selamat hari raya Aidilfitri moga hidup lebih diberkati dan dimurahkan rezeki untuk akan2 datang. rajin2 la buat contest lagi, sebab boleh saya cuba join. hehe

    ReplyDelete
  168. Nama : Norfarhana Dewi Binti Md Akim
    Email : fana_akim@yahoo.com

    Semoga Ramadhan
    Membawa seribu keinsafan
    Semoga syawal
    Membawa seribu kegembiraan
    Semoga Aidilfitri
    Membawa seribu kenangan
    Selamat hari raya aidilfitri
    buat Yuyu dan Christy Ng (^.^)

    ReplyDelete
  169. Nama penuh : RAIHAN BT MUHAMMAD
    Email : coco_mademoiselle94@yahoo.com

    kak yuyu thanks sebab buat giveaway ni. saya tak tahu bila gaji saya nak masuk ni. kasut raya tak beli lagi! tak sabar nak tengok outifts kak Yuyu raya ni. semoga Ramadhan kali ini lebih baik drpd tahun sebelumnya♥

    untuk Christy Ng kasut you rare. cantik design dia. semoga you succeed mcm Jimmy Choo♡I harap dapat pakai kasut yg you design raya nanti ♡

    ReplyDelete
  170. Nama penuh:Nur fatin Nadiah Bt. Abdul Khalid
    Email:nad_diah208@yahoo.com

    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat yuyu dan christy ng.semoga lebaran kali ini lebih bermakne dan semoga yuyu dan christy ng juga membuat lebaran contestant kali ini lebih bermakna dengan kasut dr christy ng!

    ReplyDelete
  171. Nama Penuh : Nur Dalila binti Azmi
    Email : puteri_mambang@yahoo..com.my

    kak yuyu , sebenarnya terketar ketar nk join atau tak contest ni . Almaklumlah , pestaim terasa nk mencuba nasib . nengok je komen , menggeletar jemari nih . Ade ke rezeki nk dapat semua ni . Its okay , selama ni hanya baca blog kak yuyu dalam diam dan sekarang nak torai nasib . Selamat Hari Raya kak yuyu. May this Eid give you full of blessing . Tiada komen spesel nk bg dekat kak yuyu . ini ja yg mampu . ala kadar . Selamat Hari Raya :D

    to Christy.Ng , I was so exciting when i just visit your page . Terlalu banyak kasut yg terus bertapak dalam jiwa dan untuk senarai bulan depan . Betol-betol menepati citarasa penggemar heels macam saya . Selamat Hari Raya to Christy.Ng . Terus maju :D

    ReplyDelete
  172. Nama penuh : Mahiza Izmahani Mohd Zin
    Email : mahizaizmahani@gmail.com

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...
    Selamat hari raya Aidilfitri buat Yuyu yang comey dan juga Christy Ng yg menawan...Semoga berbahagia hendaknya di hari yg mulia ini disamping insan-insan tersayang...Diharapkan Syawal ini mampu membersihkan hati kita dengan kemaafan yang dihulur dan diterima kerana yang indah itu adalah saling memaafkan...Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin...:-)

    ReplyDelete
  173. Nama Penuh : Faridah Hanim binti Zulkifli
    Email : faridahz@yahoo.com

    Salam Aidilfitri wat Yuyu dan Christy.Ng semoga lebaran yang bakal tiba dapat dinikmati bersama keluarga dan insan tersayang disamping sisipan doa untuk sanak-saudara, sahabat taulan yang telah meninggalkan kita semua.
    Selamat Hari Raya - Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
  174. Nama : Atiqah Bt M.Bukhori
    Emel : ekaseven@ymail.com

    Selamat hari raya aidilfitri buat Yuyu, selamat makan kuih raya dan bagi duit raya Yuyu. Hihihi. Kan best dapat kasut raya dari Christy Ng ni.

    Hai Christy Ng, kalau dapat hadiah kasut ni, saya bukan nak pakai raya je, tapi pakai sekali untuk majlis kahwin Disember ni. Hihihi


    ReplyDelete
  175. nama: siti suhana bt mohd angari
    email: sue_blackberry@yahoo.com

    ucapan : selamat hari raya kpd kak yuyu zulaikha n Christy Ng. trime ksh utk GA dan kasut yg cantik lg menawan ni...semoga hari lebaran ni memeberi seribu makna kpd kak yuyu. semoga Christy ng melakr lebh byk kejayaan dengan rekaan yg kreatif dan unik sesuai utk semua wanita...hihi :-)

    ReplyDelete
  176. Nama:Nur Dinie Abdul Jalil
    Email: dinie.mita@gmai.com

    ::Semoga Syawal yang bakal tiba akan lebih bermakna disamping insan-insan yang paling BEST!! dengan makanan-makanan yang SODAP2!! dan berlemak lagi berKRIM, dan lebih MELETOP! kalu dapat pakai kasut raya daripada yuyu dan Christy.Ng, boleh la nk show off sket kat kawan2, adik bradik & orang kampong..hehehehe:::

    anyway, from e bottom of my heart <3, SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR DAN BATIN to both of you,yuyu dan Christy.Ng.^o^

    ReplyDelete
  177. Nama:Nur Dinie Abdul Jalil
    Email: dinie.mita@gmai.com

    ::Semoga Syawal yang bakal tiba akan lebih bermakna disamping insan-insan yang paling BEST!! dengan makanan-makanan yang SODAP2!! dan berlemak lagi berKRIM, dan lebih MELETOP! kalu dapat pakai kasut raya daripada yuyu dan Christy.Ng, boleh la nk show off sket kat kawan2, adik bradik & orang kampong..hehehehe:::

    anyway, from e bottom of my heart <3, SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR DAN BATIN to both of you,yuyu dan Christy.Ng.^o^

    ReplyDelete
  178. Nama - NUR SYAFIQAH BINTI AZIZAN
    Email - syafiqaa.richworks@gmail.com

    Ucapan Raya-

    Assalamualaikum, khas untuk Yuyu dan Christy.Ng.

    Disini saya Nur Syafiqah Binti Azizan, ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kepada Kak yuyu dan Christy.Ng. Semoga ramadhan kali ini kita sesama dapat keberkataan dan kerahmatan dariNya dan raya tahun ini yang akan menjelang dalam beberapa hari lagi, semoga Kak yuyu dan Christy.Ng. meraikan hari raya dengan meriah sekali bersama sanak saudara dan sahabat handal dikampung halaman nanti. Pasti seronok. Heee

    Disini juga saya sediakan dua rangkap pantun istimewa untuk Kak yuyu dan Christy.Ng.


    Udara dingin hening pagi
    Tabuh bising mulakan hari
    Aidilfitri menjelma lagi
    Masing-masing pakai berseri

    Tanpa mengira miskin kaya
    Pangkat kedudukan hamba shaya
    Sama-sama menyambut raya
    Maaf-maafan dihari bahagia

    Akhir sekali, semoga Kak yuyu sentiasa dirahmatinya dan tahniah puasa tahun depan dipanjang umur bergelar seorang isteri. Untuk Christy.Ng. semoga kalian maju dan berjaya dalam perniagaan kalian. Anda kaya dan berjaya (:

    Salam Aidilfitri dari Syafiqa Azizan

    ReplyDelete
  179. Nama - NUR SYAFIQAH BINTI AZIZAN
    Email - syafiqaa.richworks@gmail.com

    Ucapan Raya-

    Assalamualaikum, khas untuk Yuyu dan Christy.Ng.

    Disini saya Nur Syafiqah Binti Azizan, ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kepada Kak yuyu dan Christy.Ng. Semoga ramadhan kali ini kita sesama dapat keberkataan dan kerahmatan dariNya dan raya tahun ini yang akan menjelang dalam beberapa hari lagi, semoga Kak yuyu dan Christy.Ng. meraikan hari raya dengan meriah sekali bersama sanak saudara dan sahabat handal dikampung halaman nanti. Pasti seronok. Heee

    Disini juga saya sediakan dua rangkap pantun istimewa untuk Kak yuyu dan Christy.Ng.


    Udara dingin hening pagi
    Tabuh bising mulakan hari
    Aidilfitri menjelma lagi
    Masing-masing pakai berseri

    Tanpa mengira miskin kaya
    Pangkat kedudukan hamba shaya
    Sama-sama menyambut raya
    Maaf-maafan dihari bahagia

    Akhir sekali, semoga Kak yuyu sentiasa dirahmatinya dan tahniah puasa tahun depan dipanjang umur bergelar seorang isteri. Untuk Christy.Ng. semoga kalian maju dan berjaya dalam perniagaan kalian. Anda kaya dan berjaya (:

    Salam Aidilfitri dari Syafiqa Azizan

    ReplyDelete
  180. nama penuh : Nur Farhanah Binti Kahal Musakkal
    email : nurfarhanahkahalmusakkal@ymail.com

    assalammualaikum..pertama sekali saya nak ucapakn terima kasih kepada kak yuyu untuk peluang ini. sememangnya kak yuyu sentiasa memberi inspirasi kepada saya dari segi penjagaan kecantikan, penampilan, pelajaran, kerjaya dan juga kehidupan. kak yuyu dan Christy Ng adalah role model untuk saya kuatkan semangat setiap kali hilang keyakinan dan lemah semangat dalam hidup yang penuh dengan persaingan sekarang ini. saya juga minat dunia perniagaan macam yang kak yuyu dan Christy Ng ceburi sekarang.oleh itu, saya sangat berharap kak yuyu dan Christy Ng dapat meneruskan perjuangan sekarang,teruskn menulis blog dan bertambah berjaya dalam semua bidang yang diceburi. semoga saya pun berjaya seperti kak yuyu dan Christy Ng. kepada kak yuyu dan Christy Ng teruskan memberi inspirasi, teruskan bersinar dengan lebih terang lg. akhir kata, selamat hari raya aidilfitri buat kak yuyu dan Christy Ng.

    ReplyDelete
  181. JUNAINAH JAMHURI @ USMAN
    puteri_lilin2004@yahoo.com

    Salam dihulur tanda memohon kemaafan..
    Salam Idul-Fitri buat yuyu dan christy Ng...
    Semoga Idul-Firi kali ini memberi sejuta kenangan manis bersama kasut idaman kalbu ^_^

    ReplyDelete
  182. Nama penuh: Mimi Narita Hanim
    Email: sweetheartstories@gmail.com

    Ucapan:
    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat cik Yuyu dan sis Christy.Ng mudahan Ramadhan kali ini lebih bermaknaa dari Ramadhan yang lepas. Sesama kita berdoa semoga dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan akan datang :)

    Pecah kaca ikat benang
    Lepas baca pilihlah saya jadi pemenang.. Ewahh...

    ReplyDelete
  183. Nama penuh : Nornazirah binti Ashar
    Email : nazirah.ashar@gmail.com

    Sungguh cantik kain tekat, kain berwarna merah pulasan,
    Hari raya semakin dekat, silap salah harap dimaafkan.

    Tujuh likur malam berseri, Indah Syawal gembira terasa,
    Anggunnya saya menghiasi diri, Bersama kasut Christy Ng di bawa pulang ke desa.

    Tiada kad, tiada ketupat, hanya komen penganti diri, Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Khas untuk Yuyu Zulaikha dan Christy Ng


    ReplyDelete
  184. Nama penuh : Kamsinah binti Ali
    Email : tinynasweet@gmail.com


    Assalamualaikum kehadapan adik yuyu yang comel lote... Sis ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI. Semoga raya kali ini lebih bermakna buat yuyu dari sebelumnya dan sentiasa berjaya dalam kehidupan.

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada Christy.Ng :-) Moga sentiasa success dalam perniagaan dan makin berkembang pesat.. Doa saya untuk adik yuyu & Christy.Ng

    ReplyDelete
  185. nama penuh : nurul izzati ummi binti latep
    email : haiza_zatiey@yahoo.com

    assalamualaikum buat Cik Yuyu Zulaikha yg kecil molek plus comellls. and hai to Christy Ng :) hope both of you may success in life and happy always disamping orang tersayang...To Christy Ng, murah rezeki dan kreatif sokmo ok ?? hehehe :)

    best regards,
    izzati :))

    ReplyDelete
  186. nama penuh: Nur Azahani Binti Mat Awi
    Email:hani_awie@yahoo.com

    selamat hari raya buat yuyu n Christy Ng..
    semoga aidilfitri kali ini memberi lebih keberkatan kepada kita semua.Amin.
    =)

    ReplyDelete
  187. Nama Penuh : Nornazirah Binti Ashar
    Email: nazirah.ashar@gmail.com

    Sungguh cantik kain tekat, kain tekat berwarna merah pulasan,
    Hari Raya semakin dekat, silap dan salah harap dimaafkan.

    Tujuh likur malam berseri, Indah Syawal gembira terasa,
    Anggunnya saya menghias diri, Bersama kasut Christy Ng di bawa pulang ke desa.

    Tiada kad, tiada ketupat, tiada parcel, hanya komen pengganti diri, Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Khas untuk Yuyu Zulaikha dan Christy Ng ~~~<3

    ReplyDelete
  188. Assalamualaikum,

    Nama Penuh : Farah Nadia Binti Md Jali
    Email : nadia.jali@jpa.gov.my

    tiada gading yg tak RETAK
    tiada tuyul yg tak BOTAK
    tiada bisul yg tak BENGKAK
    tiada luka yg tk KOYAK
    Minal Aidin Wal Faidzin
    maaf zahir & batin..

    -> Satukan tangan, satukan hati, itulah indahnya silaturahmi Di hari kemenangan kita padukan keikhlasan untuk saling memaafkan.
    Selamat Hari Raya Idul Fitri 1434 H. kepada Yuyu Zulaikha & Christy Ng. <-

    ReplyDelete
  189. Nama: Maisarah Jamilah
    email: mydiary_90@yahoo.com

    Ramadhan bakal pergi tak lama lagi,
    kepada Yuyu ucapan diberi,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    rekaan kasut Christy Ng idaman hati,
    buat si pemakai cantik berseri,
    semoga berjaya dalam bidang yang diceburi.


    with love,
    :)

    ReplyDelete
  190. Nama penuh: Wan Nursafiah Wan Ibrahim
    Email: wnsafiah@gmail.com

    ucapan Raya untuk yuyu dan Christy.Ng.:

    Lagu raya didendangkan
    Biskut raya dihidangkan
    Hari raya telah datang
    Maaf di pinta pada yang datang


    Selamat hari raya korang.. :)

    ReplyDelete
  191. Nama : Norzulsyazwani binti Zulkifli
    Email : ninisweet27@gmail.com

    ♥♥♥ Dear yuyu Zulaikhadan & Christy.Ng♥♥♥

    _ii_ Pelita
    !..! diletak
    diatas para, Hendak dinyalakan ditepi perigi. text dihantar penganti kad raya, tanda ingatan di AIDILFITRI..

    *II_♦_II*
    ||_(''')_||
    |/'.'.'.'.'.\| salam Aidilfiti Maaf Zahir & Batin..

    ReplyDelete
  192. Nama Penuh: RABIATUL ADAWIYAH BINTI ABD RAHIM
    Email: adawiyahcute81@ymail.com
    Ucapan untuk Yuyu: Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Yuyu Zulaikha dan keluarga. Semoga Aidilfitri kali ini disinari dengan kebahagiaan dan keberkatan olehNya. Selamat Hari Raya, Yuyu ! :)
    Ucapan untuk Christy. Ng: Happy Aidilfitri to Christy Ng ! May this Aidilfitri bring happiness to you !

    ReplyDelete
  193. Nama penuh: Siti Nafhatun Nur Bahaulazman
    Email: nafhatun.naf@gmail.com

    To akak yuyu yang omei lagi gojes AND to most talented shoes Christy.Ng Selamat Hari Raya Aidilfitri to both of you. Semoga lebaran kali ni akan lebih bermakna lagi-lagi bila bersama yang tersayang.. =)

    ReplyDelete
  194. Nama penuh: Siti Nursyuhada Binti Abd Rahman
    Email: ctada89@gmail.com

    Selamat hari raya buat Yuyu dan Christy Ng.
    semoga yuyu terus berjaya dalam bidang yang diceburi.
    dan semoga kasut dr Christ Ng terus gah dipasaran dunia.
    luv both of u :)

    ReplyDelete
  195. Nama penuh : Norazmira Md Noh
    Email: xavier_146@yahoo.com

    yabedabedu...nak dapat kasut baru...;)

    happy raya yuyu n Christy!!

    ReplyDelete
  196. Nama Penuh: Siti Nursyuhada Binti Abd Rahman
    Email: ctada89@gmail.com

    Selamat hari raya Aidilfitri kahs buat Yuyu dan Christy Ng.
    semoga yuy terus berjaya dlm bidang yang diceburi.
    dan semoga kasut dari Christy Ng terus gah dipasaran dunia
    :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)