HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, July 22, 2013

Hai Hong Kong!

Assalamualaikum

Ingat tak lagi pasal contest Mary Kay hari tu, yang yuyu gigih buat entry cabaran sebelum dan selepas make over yang kalau menang dapat ke Hong Kong?! please la korang cakap ingat! kalau tak ingat, tolong la baca balik entry ni ( link )

      

Alhamdulillah, Ya ALLAH! walaupun yuyu bukan top 5 winner untuk Beauty Contest tu, tapi yuyu dapat invitation dari Mary Kay untuk ke Hong Kong juga! wuu T_T

sumpah maha terharu dah ni. dapat je call, terus tak tau nak buat apa dulu, nak pengsan dulu ke, nak jerit dulu, ke terus nak siap siap luggage walaupun flight August ni? bodo bodo je masuk contest tu, harap nak dapat top 5 tu memang jauh sekali la, tapi...

rezeki. Alhamdulillah.


tak lama lagi, sama sama ke Hong Kong dengan beautiful ladies ni. aww. serius tak sabar la!


tak tahu nak share apa dengan korang, cuma boleh bagitau yang yuyu syukur sangat berpeluang untuk sama sama ke Hong Kong, jumpa Asian Next Top Model, jumpa photoG dari Hong Kong. padahal tak berangan pun sampai macam ni yuyu dapat. :')

thanks Mary Kay sebab bagi yuyu peluang sama sama raya pengalaman dengan Top 5 Winner Beauty Contest tu. tak nak lupa sampai bila bila semua ni. 

tak rugi kan kalau kita cuba sesuatu waluapun kita rasa tak layak untuk apa apa, kalau nama rezeki kita, macam mana pun kita dapat. kalau pun bukan rezeki kita, kita dapat pengalaman. daripada tak cuba langsung. kan? 

nanti yuyu cerita panjang panjang lagi, sekarang nak stabilkan emosi dulu dan sambung buat kuih sepit. hee.

terima kasih sudi baca :)

61 comments:

  1. tahniay yuyu ! rezeki yuyu ! alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  2. wah bestnye..nanti kongsikan gambar ek..saya dah lama nak gi hong kong tapi xde peluang lagi..huhu

    ReplyDelete
  3. Tahniah Yuyu..Mesti seronok nanti..:)

    ReplyDelete
  4. huwarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  5. wa waahhh untungnyaaaa! btw congrats kak yuyu. salam ramadhan ^^,

    ReplyDelete
  6. TAHNIAHHHHH ! doakan kami yg disini puleee ke sana. wuwuwuw serius nak ikot yuyu T__T

    ReplyDelete
  7. bestnye... pape pun rezeki kn.. congrate =)

    ReplyDelete
  8. tahniah Yuyu.. nanti bawak balik ole2 hong kong untuk saya ya.hehe

    ReplyDelete
  9. rezeki bulan ramadhan. pape pun tahniah yew. jgn lupe amik gmbr byk2. pemndgn kat sne sgt cantik, lebih2 lg pd wktu mlm.

    ReplyDelete
  10. tahniah darling! rezeki dtg utk mereka yg berusaha.. alhamdulillah.

    jgn lupa balas whatsapp hahaha

    ReplyDelete
  11. Wahhhh, bestnyaaa! Tak sabar nak baca entry pasal Hong Kong nanti, hihi

    Dapat jumpa Asian Next Top Model? Kalau jumpa Kate tolong sampai kan salam eh kak yuyu cumelsss, hehe <3

    ReplyDelete
  12. wah , bestnyeee. tahniah kaq yuyu omeyy!

    ReplyDelete
  13. huwarrrr...jeles k jeles. nak itot kak yuyung.

    ReplyDelete
  14. wah. seronoknye. tahniah ye yuyu. :D

    ReplyDelete
  15. wah.. seronoknya dapat ke hong kong. pergh

    ReplyDelete
  16. tahniah... wahh.... best nye g hong kong!

    ReplyDelete
  17. muka yuyu dah nampak matang.. :)

    ReplyDelete
  18. wow...seronoknya...tahniah yuyu...rezeki kan...alhamdulillah (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. igt x kita pernah mimpi yuyu g hong kong disneyland..tp yuyu g sorg..tinggal kita..sobss :'(

    ReplyDelete
  20. walah!!!
    Tahniah YUYU!!!!
    Tahniah!!!!

    ReplyDelete
  21. tahniah yuyu..wahhh best gila kot

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum yuyu, taniah dear. nak kirim fridge magnet boleh yangg? hehehe

    ReplyDelete
  23. Wahhhhh.. bestnya dapat g Hong Kong..
    Pengalaman tu..
    Im a new blogger

    ReplyDelete
  24. wow..besttnye dpt pegi hong kong ..
    tak sabar nak baca entry baru pasal hong kong lagi .. ;)

    ReplyDelete
  25. congrat..
    bleh kirim nnti..
    ahah.

    ReplyDelete
  26. nanti boleh la betulkan gigi dengan parut kat dahi pulak..

    ReplyDelete
  27. congrats yuyu! Have fun in Hong Kong, nanti upload gambar banyak2 :)

    ReplyDelete
  28. Tahniah Yuyu :)

    *Eh Asian Next Top Model ni ade wanita bertudung ker ? Bukan Haram ker ? =='

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuyu kata bleh jumpe asian next top model kan kt hongkong nanti.
      yg pakai tudung tu one of the top 5 winners untuk mary kay beauty contest.bknnya asian next top model.
      Hehe tlg jawab bagi pihak yuyu.btulkan yuyu??
      Btw congrats!!

      Delete
  29. rezeki bulan ramadan :) tahniah ye akak yuyu !

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah, murah rezeki yuyu =D rezeki bakal pengantin baru kot, hehe

    have fun yuyu, take care =D

    ReplyDelete
  31. wow!! syokknyaaa kak yuyu!!! jgn lupa beli ole2 utk ena ye.. weeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  32. betul3.. tak rugi mencuba.. apep pun tahniah.. syok3! ^^

    ReplyDelete
  33. Syoknya kak yuyuuuuu!! dapat terbang ke Hong Kong.. nak ole2..heheh.. Tahniah ye!!

    ReplyDelete
  34. wah untong la terbang ke hong kong...hihi....best2

    ReplyDelete
  35. Murah rezeki , ni belum kawen lagi, belum ada anak lagi. lagi bercurah curah curah rezeki yuyu dapat. Hehehe Alhamdulilah

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)