HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, June 5, 2013

Kehidupan Semasa dan Simple GiveAway.

Assalamualaikum

Ya ALLAH, Alhamdulillah sangat ada masa untuk berbelog. dan syukur sangat masih ramai yang selalu singgah belog yuyu walaupun yuyu busy macam ni. terharu campur lapar nasi goreng ayam sangat macam ni. sebagai token, baca entry ni sehabisnya, ada mini give away untuk kalian.

eceh. kalian sangat.


Birthday Party
jadi, entry kali ni, yuyu nak cerita kaw kaw pasal life yuyu. sepatutnya, 22May hari tu, yuyu dah update pasal birthday yuyu. tapi busy baq hang. sampai birthday yuyu lagi sehari pun, yuyu ingatkan tiga hari lagi. lepas tu, bila orang buat surprise, ambik kauuuu..

thanks fatin, ida dan iena sebab susah susah buat kite susah hati. ahh. mencik la macam ni. selalu tau buat kite happy melampau. tskk T_T

lepas tu balik dari celebrate dengan BFF, tunang yuyu pulak buat surprise dengan Chocolate Cheese Cake dia. alaa. syukurnya dikelilinga dengan orang sweet sweet. tengah tengah malam, emak call, wish birthday dengan adik dan abah di pantai. itu sentap!

dah 24 tahun dah yuyu sekarang. makin matang, makin banyak pengalaman dalam hidup, makin dekat dengan mati. Ya ALLAH, semoga umur kita penuh dengan redha-Nya. Amin.


Study, Internship & Work
sekarang yang jadi yuyu sikit busy, sebab internship. nak update belog di office, macam serba salah pulak. dah balik rumah, nak update, penat kauuu. tapi tu la life. time management mesti sangat bijak kalau betul nak berjaya. dan sekarang yuyu tengah adaptasi dunia baru. omaigod. ayat.

banyak juga yang tanya yuyu plan lepas internship. yuyu decide untuk kerja sendiri, blogging, buat bisness sendiri lepas internship ni. sambil ambil pjj master. InsyaALLAH. ilmu kan, walaupun kita nak kerja sendiri, tak semestinya kita tak boleh ambil sampai phD.

tapi macam sedih sikit bila ada orang lekehkan kerja yuyu dengan blogging. bila tau yuyu decide kerja sendiri, ada je yang cakap

"tak kebulur ke kalau blogging je nanti?"

"lebih baik kerja dengan orang. at least dapat duit setiap bulan"

Alhamdulillah. kata kata macam tu yuyu tak terasa sangat. yuyu tahu apa kemampuan yuyu. rezeki masing masing kan. yuyu lebih suka bekerja sendiri. lebih banyak masa dengan family. ye la. kan dah nak kawen. uhuk uhuk. kite tak suka la terbatuk batuk tanpa sebab ni. -.-'

bila yuyu decide untuk kerja sendiri, yuyu ada reason sendiri. yuyu lebih suka berdikari dan usaha lebih. itu bagi lebih kepuasan dalam hidup yuyu. 

pasal kebulur, nama Rezeki. usaha, tawakal, dan terus doa. ada saja rezeki untuk orang yang berusaha. kalau rasa dunia blog tak boleh jadi kerja, secara jujur, selama yuyu jadi student sepenuh masa, dan blogger separuh masa, Alhamdulillah, yuyu mampu ada kehidupan yang tak menyusahkan orang lain. 

bukan nak riak, tapi jangan pandang sinis dengan kerja orang lain. itu nama rezeki. dan yuyu percaya, niat yuyu untuk lebih banyak masa dengan family dan bakal family baru yuyu tak lama lagi, ALLAH suka. InsyaALLAH, banyak rezeki atas mukabumi ni. 



Nuffnang
alaa. serius sangat pulak khonn perenggan atas ni. emo tauu. tak suka orang pandang rendah dengan kerja yuyu. uwarr T_T

tapi, paling best bulan ni, terima kasih Nuffnang sebab sudi jadikan yuyu sebagai Blogger Of The Month (BOTM)! yaiy! dulu selalu berangan je nak difeaturedkan di Nuffnang BOTM tu. sekali dapat call masa nak birthday yuyu tu, kauuuu, yuyu punya happy sampai masak Ayam Masak Merah jadi Ayam Masak Hitam!

nahh, baca lengkap kat sini. baca tau. kalau tak, merajuk enam hari! ( Link )

dapat pengalaman dan peluang macam ni, happy sangat tau. ye la. yuyu ni blogger cikai cikai je. dalam semua ni, rasa lebih bersemangat jitu pulak nak berbelog lagi. gituuu. :')

apa pun, terima kasih Nuffnang sebab sudi pilih kite yang amat naif lagi ni. dan terima kasih kepada semua pembaca belog yuyu, yang sokong penulisan yuyu, sebab korang la yuyu sampai tahap eksaited gini ni. lep lep lep banyak kali. ♥ ♥ 



***



untuk penghargaan buat korang semua, simple giveaway yuyu buat sebagai token. ala. simple je.

step satu : jawab soalan di ruangan komen beserta email.

soalan : bila birthday yuyu?

itu saja. pemenang dipilih melalui kretiviti. dan yuyu akan emailkan pemenangnya. dan hadiah adalah...

Rainbow Quran

p/s: kite tukar soalan sebab rasa macam susah pulak. ihik

terima kasih sudi baca & good luck! :)

158 comments:

  1. yuyu zulaikha bertanya
    apakah rancangan masa depan saya untuk keluarga
    jawapan saya mudah sahaja
    selesakan hidup mereka.

    hehe. saya student final sem. planning saya untuk cari kerja, pastu beli perabot-perabot baru kat rumah saya kat kampung. nampak macam terlalu simple kan? tapi saya lagi tahu keadaan keluarga saya. :)

    p/s : ade chance menang tak ni? heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, lupa lak email saya.
      puteh_kynchan@yahoo.com

      Delete
  2. Q: "Apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?"

    "Plan masa depan saya, saya mahu bina sebuah surau untuk keluarga saya beribadah & beraktiviti disana setiap hari, disamping dapat beramah mesra denagn jiran setempat, surau tersebut juga akan menjadi rumah kedua bagi keluarga saya"

    e_sir91@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Kehadapan yuyu yang comei,ni kami nak jawab soalan "apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?" ... Plan yang paling kami nak adalah balas jasa umi abah serta keluarga kami dengan doa,usaha,ikthiar dan tawakal. I peyomishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... jawapan paling singkat,tapi bagi kami...sangat-sangat bermakna,haaaaaa....

    letopink@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Bawa keluarga ke umrah dan haji sebelum kawen ;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum pembuka bicara..entry akak yuyu best.. smua best dan unsur2 kelakar *gelak guling2* mesti ada.. hahaha..

    apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?

    dengan lafaz bismillilah..
    lepas hbis amek diploma ni insyaAllah nk smbung amek degree dlm course account gak.. bila da hbis study.. nak kerja cari duit.. *tk kn kerja cari emas permata* hahaha.. klau da dpt kerja.. nk sruh ayah brenti kerja.. sian tgk ayah.. :( siang mlm kerja..

    insyaallah dengan izin Allah.. sya nk menyarah mak & ayah sya.. :') pasal kawin tk terfikir lagi.. doa2kan la cita2 sy tercapai ea kak yuyu.. aminn..


    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa emel gak :3 mr.mrnight@yahoo.com

      Delete
  6. plan saya.. nak belajar sampai PhD.. keje bagus2 .. kumpul duit banyak2 bawak mak ayah pegi tunaikan umrah, haji and pape je yang mak ayah nak akn ditunaikan.. InsyaAllah.. <3

    ReplyDelete
  7. Plan yg terbaek bgi sy skg ni utk bkerja bantu adik2 yg ramai dlm mase y same pjj master jgk.sy tanak jdi cikgu tp Allah takdirkan sy jdi cikgu. Kite mrancang.Allah merancang dan sebaek baek prancangan dri Allah swt. Moga Allah redha..

    mazsuri12@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Jadik guru yang baik yg bukan sahaja mengajar ilmu keduniaan tapi ilmu akhirat jugak. Agar anak2 didik nanti menjadi anak dan hamba yg soleh dan membanggakan keluarga diorang. Dam membanggakan keluarga sendiri dgn khidmat yg diberikan :)
    -kyra92_kashiera@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Of course keluarga sumber inspirasi kita. Jadi, apa yang kita buat mesti dengan nawaitu yang ikhlas. Plan masa depan yang terbaik untuk keluarga saya ialah study hard dan cari kerjaya yang boleh membuatkan keluarga bangga dengan kita. In sha Allah kita akan berjaya dunia DAN akhirat (:

    ReplyDelete
  10. apakah rancangan masa depan saya untuk keluarga?

    Belajar bersungguh-sungguh! Ya, dengan belajar saya akan dapat capai cita-cita saya :) Dan dengan capai cita-cita, saya dapat menunaikan hajat mereka iatu pergi menunaikan tanggungjawab iatu haji, memberi kediaman yang selesa dan macam-macam lagi. Sesungguhnya, semua itu masih lagi tidak terbalas jasa mereka yang TIDAK TERNILAH. :')

    ReplyDelete
  11. soalan awak apakah rncngan masa dpn saya utk kluarga?

    jawapan saya mestilah untuk mmbuat mereka gembira dgn kejayaan saya .. hanya kejayaan saya dpt mgubah hidup keluarga. lebih2 lagi bila saya dah ada kerjaya yg cemerlang ...

    saya student form 5 .. byk org kata kami dr keluarga yg berada .. tp, mreka xthu ksusahan yg kami alami ... sdgkan saya sdg brusaha utk mncapai kjayaan sbb satu matlamat sya adalah utk menjalankan umarah/haji ngn ibu bapa ..

    p/s : kalo sya mng , sya nk bgi Rainbow Quran tue sbg hadiah tuk ibu saya..hehe .. BTW , nice blog ..

    ReplyDelete
  12. soalan : "apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?"

    plan masa depan saya untuk family, saya nak bina sebuah rumah untuk mak saya.. saya nak bawak mak saya tunaikan haji dengan hasil usaha saya.. bahagiakan mak saya.. dan..! saya nak kahwin dan memilih untuk kerja sendiri disamping jadi suri rumah.. saya nak jaga dan besarkan anak2 saya dengan tangan saya sendiri..saya nak lebih masa dengan keluarga.. mereka lah nyawa saya..i wish i can do like that.. i hope that this will not just be a dream.. if others can do that, why not me..?

    ReplyDelete
  13. wow yuyu! impressed! walaupun kita tahu yuyu blogging ni mmg dpt byk income.. kalau tak xkan event/ kerja sana sini kan.. btw, kita pun suka kerja sendiri,walaupun sedikit payah.. tp kepuasan tu kita dapat. betul kan?

    okeyy, nak try jawab soalan tu pulak..

    "apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?"

    bismillah, for the time being matlamat tu nak abeskan study ni elok2,.nak dapatkan pointer kaw2 punya.. sbb kita tak pernah kot buat family 'happy' dlm education ni.. selalu rasa tak cukup, after that, nak kerja kumpul duit seboleh mungkin, about 35years old.. kita nak bukak kedai lengkap dgn cafe,spa,boutique..dan benda pertama yg kita nk buat haruslah bawak parents pergi haji, nak sgt pergi sama2.. after that if god willing im planning to bring them to vacation yg best2. haa. amin.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa besday awk dear? 22may 1989.. alaaa sedihnye! Teringat je.. xdpt nk sambut. (Mood masih bersedih tentang itu) wuwuwu T_T

      Delete
  14. birthday kak yuyu 22 may 1989..happy belated birthday akak ..:)semoga terus success


    shafie_nurshahirah@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?
    - saya ingin membawa mak, ayah dan adik beradik yang lain untuk menunaikan umrah sekeluarga dan melancong ke luar negara :)

    amnahazhar@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Jawapan: Ajak whole family untuk ber-blogging, join nuffnang & churp-churp dengan kita dan jadikan yuyu zulaikha sebagai salah satu tokoh blogging^^v Kerja sendiri di internet pun lebih menguntungkan. Lebih ramai family yang blogging, lebih senang. Tak susah pun blogging ni sebenarnya (:

    Email: ikacharmedcherry99@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Salam cik yuyu cute..

    Pada pendapat akak la...jujurnya....masa depan ni terlalu panjang,,bnyak sangat nak dibuat....tp yang terdaya,termampu....dari awal jejak kaki U...pertama.blajar..walaupun bkn kategori bijak pndai..perlu abiskan nak dapat keje..nk bntu famili....(kuarga tak senang tp alhamdulilah meriah,bahagia)....
    Dan bila keje...nak tolong kuarga lagi...dan jika ada rezeki lebih nak share ngan adik beradik dan saudara2..wlaupun tak bnyak...janji saya dapat hulurkan..ikut kemampuan..bukan berupa wng je..lain juga...alhamdulilah..saya dah laksnakan..
    Dan sekarang...untuk masa depan yang saya tak tahu lagi..ialah bina keluarga sendiri..heee.kawen...insyallah sebelum ada keluarga sendiri...sya nak perkemas diri sendiri..azam ni..heee...nak kemaskan dengan ilmu2 rumahtangga,..,.baca buku banyak2...blajar masak...dan mahu istiqamah amalkan solat sunat dan baca al quran....moga apa yang saya buat, lakukan di berkati oleh ALLAH....agar usaha ini dapat mendidik anak anak dengan tarbiah islamiah....inshaallah.

    Untuk yuyu..
    Sebenarnya...keje sendiri atau tidak.....yang penting USAHA DAN RAJIN :-)
    DAN PERBANYAKKAN DOA ( peringatkan jge untuk diri ini,,sebab kte pun manusia lemah,kdg nanges tak tahan dgn cubaan,cabaran kje yang berhadapan dengan pelbagai karenah,ragam manusia)

    Ok..sekian...bai:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ada soalan lain ke....bru bka vlog yuyu ni..

      22 may 1989...(sbelum yuyu publish dh bc kat vlog ieda wat surprise kt yuyu)..sanah helewah yea..moga dimurahkan rezeki dan sihat selalu)

      aziekamarul82@gmail.com

      Delete
  18. kak yuyu punya birthday 22 May kan. tahun 1989. ihiks. sama umur dengan kakak saya :D

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum kak Yuyu.
    Birthday akak 23 Mei. *maybe
    Hahahaha

    mimiruslee@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Yeay, arini bukak encik nuffnang, perasan botm tuh yuyu..wahh, best giler sebab kak aida pernah terfikir bilalah belog kat aida nak terpampang kat situ setiap kali korang bukak encik nuffnang. Angan tak salah even kak aida just a part time blogger yg akan update kalu rajin dan belogwalking saja kalu kurg rajin. Ahaks.

    Ape plan terbaik kak aida untuk keluarga.
    Ye, siape xpenah tfikir nak balas jasa keluarga kan, esp mak dan ayah. Skrg walaupon dh keje dan kawen tp xpernah lupa mak ayah di kg. stiap bln pasti balik mjenguk kabar. Kalau boleh nak jer duduk dekat dengan keluarga supaya dapat jaga mak ayah, tp dsbbkan tuntutan kerja dan ibadah yg dtggjwbkan, walaupon jauh ttp dekat dhati. Yg pntg doa-doa-doa yg xprnah putus dsetiap solat. Impian kak aida nak bawa mak dgn ayah pergi umrah 1ari nanti. Insyaallah, mudah2n bksempatan. Ingat, mak ayah kita bkn minta wang ringgit tp mereka minta spy mereka xdpinggir dan dlupakan. Buat adik-beradik kak aida sentiasa saling mengingati agar menjaga diri dan laksanakan kewajipan sbg khalifah Allah. InsyaAllah.
    Email: idida163@gmail.com

    ReplyDelete
  21. soalan : bila birthday yuyu?

    jawapan : 22 MAY 1989 bersamaan 16 SHAWAL 1409. :) [I hope its not too late to wish HAAPY BIRTHDAY!. may all ur dreams and wishes will come true. insyaAllah]

    ReplyDelete
  22. For my luv family, sy nk abizkn master dan keja sambil buat persediaan utk phd..sy nk parent sy happy dan sy nak naikkan maruah family sy...ye la kan kalau kita idup susah, orang asyik kutuk je serba serbi tak kena...so, sy harap sgt sy nk stdy rajin-rajin, ubah nasib family dan bagi contoh yang terbaik pada adik-adik supaya adik-adik sy lebih berjaya dari apa yg sy lakukan sekarang...sy teringin nak hantar adik sy stdy kt overseas dan dalam masa yang sama mendalami ilmu agama tp smuanya perlukan duit yg byk..so, sy akan berusaha bersungguh-sungguh utk mama,abah dan adik-adik kerana mereka, hidup sy bermakna B-) uittt maaf yuyu terkarang panjang pulak..

    ReplyDelete
  23. Yuyu, tahniah ye..
    Ok saje nk nyibok jwb soklan tu..hihi.. Plan? Usaha dptkn pekerjaan stlh hmpr sthn stgh tanam anggur. Dan bangkit balik dr sejarah silam utk buktikn pd keluarga sy tak kan jadi macam dulu! Sy akan buat mereka tersenyum bangga punya anak macam sy wlpn dulu sy prnh buat diorg menangis.. :)
    nurul_arinah@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. eh lupa bagi email la tadi. haish. xD

    kimhana2106@gmail.com

    ReplyDelete
  25. birthday kak yuyu ialah 22 Mei 1989..

    betul dk??


    kasmadiana_kuswadinata03@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Birthday kak yuyu 22 May 1989, sama umur dgn my kakak :)

    gud luck kak yuyu, semoga impian kak yuyu tercapai. jangan pedulikan kata2 yang ingin menjatuhkan kak yuyu, we will support u. keep blogging =D

    Email : lurve_lala91@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?

    hm. kalau mereka sedih, gembirakan. kalau mereka susah, senangkan. kalau mereka rasa pahitnya kehidupan, maniskan. dan kalau mereka sudah kecapi bahagia, KEKALKAN :)

    ReplyDelete
  28. birthday kak yuyu ialah 22 Mei 1989.. happy birthday kak..walaupun dah lepaih..haha.. semoga berjaya selalu..

    kasmadiana_kuswadinata03@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Soalan kak yuyu tadi "apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?"

    Salam perkenalan kak yuyu. Nama saya liyliz. Saya anak tunggal dalam keluarga. Ramai yang kata mewah hidup sebagai anak tunggal. Yeah itu benar, mewah dengan kasih sayang tapi bukan harta. Tanggungjawab sebagai anak tunggal itu lebih berat lagi-lagi saya dari family sederhana. Im only 21, people keep asking, "Kenapa tak sambung study for degree?"
    Me:" InsyAllah setahun dua lagi". (Dalam hati InsyAllah bila ada rezeki, kerana tiada exact year lagi."
    Masa interview pun, ramai majikan tanya "Betul ke ni tak mahu sambung lagi sebab result kamu bagus."
    Me:" Saya pilih tanggungjawab."

    After grad terus kerja as clerk HR alhamdullilah dekat retail company yang besar. Dari sini tahu macam mana selok belok business. After convo ni da nak resign for new job pula.
    Soon akan launch business sendiri. Semuanya masih lagi impian dan perancangan terus berjalan. Nak ada kereta sendiri dan belikan ibu ayah rumah. *Sekarang duduk kampung rumah nenek.

    Bila dah stabil sedikit, hajat untuk buat PJJ. Now ibu pun dah tak bekerja, tak perlu lagi balik dengan muka letih, kaki sakit akibat berdiri lama. Mengatuk tersengguk-sengguk di dapur membuat kuih untuk dijual. Tidak lagi since saya dah habis belajar. Masih teringat masa zaman sekolah pula, tiada kereta, nak pergi exam SPM. Hujan basah kuyup sampai sekolah, masa tu paper fizik. Sebak rasa bila kawan tanya kenapa basah teruk sangat, kitaorang tak basah sangat pun. Senyap dan tunduk. Masa tu rasa malu dan rendah diri sebab datang sekolah abah hantar dengan motor je.
    Now life getting better day by day. Kak yuyu doakan liz ye. Impian nak jadi berjaya macam kak yuyu juga.
    Wasalam.

    ReplyDelete
  30. birthday yuyu zulaikha aka kupukupukecik, 22/05/1989! hepy belated bezday! smoga sntyase drahmati olehNya & comey2 slalu..suka baca ayat bombastik dalam blog yuyu..hehe ;)
    mysara90@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. birthday kak yuyu ialah 22 Mei 1989..

    betul dk??


    kasmadiana_kuswadinata03@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. salam sis yuyu :)

    nak jawab soalan bila birthday sis yuyu. .

    jawapan dia 22 may 1989. .
    saya ada wish birthday sis yuyu kat twitter hari tu. .
    harap sis yuyu baca lar. .
    semoga sis yuyu dimurahkan rezeki dan capai semua impian sis yuyu. .
    aminnn

    applephone19@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. nak baby ;(.. nak membahagiakan suami dan parent kami.. tak kira dari sudut metarial or fizikal.. nak jadi hamba Allah yang taat dan solehah

    ReplyDelete
  35. plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?

    hm. kalau mereka susah, SENANGKAN. kalau mereka sedih, GEMBIRAKAN. kalau mereka rasa pahitnya melayari bahtera kehidupan, MANISKAN. dan kalau mereka sudah bahagia, KEKALKAN. insyaallah.

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum Yuyu yg dikasihi, semoga sihat selalu. Jawapan sy untuk soalan "apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?" ini ialah seperti berikut :

    Sekarang umur dah 22 tahun, banyak benda kena fikir and the most important thing in my very life is about my beautiful family. Mak, ayah, abang, abang, kakak, kakak, abang, kakak and kakak.

    So first thing first saya nak buat untuk family adalah "tada" ! Nak Buat gimik setiap kali tiba masa atau keadaan yg really special dalam hidup mereka. Serius! Mama and ayah tak pernah pun celebrate anniversary perkahwinan, sebagai anak last teringin juga suatu hari nak buat mereka happy ever after. Plan kedua ialah spent masa sama-sama bila cuti. Best nya best nya ! Main ps3 dalam rumah dengan abang dan kakak, and bila kalah nak tuntut kena pujuk sampai tak merajuk dah. Hahaha

    fizzeet@yahoo.com

    Bye ! :D

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum :)
    Hye kak yuyu. Happy birthday. Sy selalu jejak kaki kat blog kak yuyu ni. Hehe.
    Birthday kak yuyu 22 may 1989. Sy tahu pun masa sy baca entry akak mase 23 april 2011. Hehe
    Anyway, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. All the best kak yuyu comel ^^

    Haz_irah21@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Yuyu Yuyu Yuyu yuyu,
    Saya nak sangat sangat rainbow al-quran,
    kalau yuyu tanya bila birthday u,
    tentulah 22 Mei sembilan belas lapan puluh sembilan.

    Cewahhh!
    Pantun khas untuk giveaway yuyu. Haha

    nurulasyiqinibrahim09@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. patutla baca dekat comment lain pula jawapan nye.. hehehe

    By the way, birthday yuyu 22 May kan? lahir tahun 1989 kan2? hehehe

    Apa-apa pun selamat hari lahir yuyu.. moga-moga makin bertambah rezeki lagi-lagi nak kawin ni kan, jangan lupa jemput tau ^_^

    ReplyDelete
  41. Dear akak yuyu,

    Tarikh kelahiran gadis Islam ini pada 22 May 1989.
    Happy belated birthday.
    May Allah always bless you.
    Apa pun yang terjadi dalam kehidupan akak itu merupakan takdir dan jika takdir itu mengecewakan janganlah bersedih yee. Allah sentiasa ada disisi akak dan Allah tahu apa yang terbaik untuk akak. Allah adalah sebaik-baik perancang. Allah is the number one bila kita gembira dan sedih. Nanti tak comel lah kalau akak sedih-sedih. Kept smile :) huhu

    Sincerely,
    Puteri Islam (nurhafizah127@yahoo.com)

    ReplyDelete
  42. bila birthday yuyu?

    Hari ini aku terbuka blog seorang gadis kecik molek dan comel, Yuyu Zulaikha namanya. (Padahal tengah study, menyempat lagi) Semasa aku klik link blog neh terdetik di hati untuk mencuci mata sahaja dan bukan untuk join giveaway. Tiba-tiba, mataku meluncur laju ke arah Rainbow Al-Quran. Ya Allah, dah lama aku teringin nak beli Al-Quran ini sebab nak hadiahkan dekat Emak tapi selalu tak berkesempatan. Setelah 3 minit, kemudian baru aku baca apa soalannya. Ceh! Soalan dia tanya ''bila birthday Yuyu'' je??! Kacang goreng campur dengan cili padi je ni. (cakap besar sangat) Siapalah aku ni nak tau pasal birthday Yuyu. Bahkan, birthday kawan baik sendiri pun selalu lupa. Apa lagik, aku gunakan kuasa mengoogle. Google selalu hebat di mata aku. Google bagaikan magic! Tang Tung Tang! Finally, aku dapat jawapannya. Jawapannya adalah, 22 May 1989! Maka tamatlah diariku ini, sekarang mari sambung berstudy!
    (Kalau salah maaflah sebab kadang-kadang, magic Google tak menjadi. Hehe)

    ReplyDelete
  43. Kak yuyu lahir hari ke doplohdua bulan lima,doplohpat tahun lepas, hari Isnin khonnn? By the way happy belated birthday Kak Yuyu, May Allah ease everything for you :)

    ehh_ainaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. emel lupa pulak nak kasi tadi. excited punya pasal. sorry. :)

    starzieti@gmail.com

    ReplyDelete
  45. 22 mei 1989. happy belated birthday yuyu

    hidayah_nhas@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Birthday Asmidayu Zulaikha,
    atau Yuyu Zulaikha,
    yang berketinggian 139 cm tapi punya jiwa kental
    jatuh pada tarikh 22 May 1989 :)

    nur_saranghae92@yahoo.com :)

    Sanah Helwah, puteri kiut Yuyu Zulaikha *muntah cekedis* (ayat sape la ni, hehehe :)

    ReplyDelete
  47. nak jawab jgk..

    besday yuyu -> 22May 1989

    hepi belated besday!

    syuhadasalleh@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Cik Yuyu bertanya : "bila birthday saya"?
    Saya menjawab : Tanggal 22 May 1989. Ouchhh. Sweet 24 <3 Happy Belated Birthday cik blogger femes amos. Keep blogging. Keep cute :)

    nabilaa44@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Birthday Asmidayu Zulaikha,
    atau Yuyu Zulaikha,
    yang berketinggian 139 cm tapi punya jiwa kental
    jatuh pada tarikh 22 May 1989 :)

    nur_saranghae92@yahoo.com :)

    Sanah Helwah, puteri kiut Yuyu Zulaikha *muntah cekedis* (ayat sape la ni, hehehe :)

    ReplyDelete
  50. pergi sekolah dengan mei mei
    birthday yuyu 22 mei

    main bola dengan abang lan
    tahun kelahiran 1989

    22 Mei 1989

    :)

    st135@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. Bila Bithday yuyu ?

    22 Mei 1989 - Happy Birthday .

    Selamat hari lahir saya ucapkan buat kak Yuyu yang comel lotey abad ini . Apa yang saya nak cerita pasal kak yuyu nie adalah macam mana saya kenal kak yuyu nie . For your information kak yuyu . Dulu , saya tak kenal kak yuyu . saya ada buat fake acc fb . Saya curik gambar akak dekat google sebab cun giler . Tetiba ade seorang girl nie tegur saya , kata dia tahu yang saya curi gambar akak . Dia kata akak dikenal ramai . So, saya cuba cari siapa akak . Sampai la terjumpa twitter akak dulu , baru jumpa belog akak . Serius ! terus follow dan always baca entry akak yang super dupper kelakar dan selamaber gila !

    To kak Yuyu . Semoga kemantangan dirimu sejajar dengan kematangan umurmu. Kecantikan yang Allah anugerahkan buat akak , jangan disia-siakan . Hargailah ia dan jangan rosakan ia dengan jelan yang tak elok .

    Kelebihan yang akak ada . seperti pandai mencoret sehingga menjadi blogger terkenal , jangan dibiarkan begitu sahaja . isikan ia dengan ilmu yang bermanfaat . Dan tahniah , akak mampu lakukannya .

    Kisah hidup yang akak coretkan benar-benar menarik minat saya untuk terus menatap belog akak tanpa jemu. Ditambah dengan koleksi gambar akak yang cute miut. Tahniah seribu tahniah .Semoha perkahwinan akak yang bakal muncul tidak lama lagi akak kekal selamanya . Amin .

    Pada kelahiran akak yang ke 24 ini , saya doakan akak dah temui apa yang akak cari. Akak akan temui apa yang akak mahu , dan akak akan menjadi muslimah yang lebih baik .

    psstt : maaf kalau ayat terlalu banyak mengampu :)

    Email : kejora_izatudiniah@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. Kita tahu proses kejadian manusia ..
    kita tahu kita duduk dalam perut ibu 9 bulan - ada yang kurang ada yang lebih
    kita tahu perit nya ibu membawa kita kehulu kehilir .
    kita tahu betapa gembiranya ibu dan ayah menunggu kelahiran kita . bukan hanya ibu dan ayah tapi semua sanak saudara kaum kerabat .
    kita tahu payah,perit,susah,senang,gembira,sakit semua itu bertamu diseraut wajah mengandung ibu .
    kita tahu nombor berapa kita letak sayang kita pada ibu .
    kita tahu ibu sayang kita .
    kita tahu ibu sakit lahirkan kita tapi pada 22 may 1989 lahirnya insan ini ke dunia sakit itu sama sekali hilang saat ibu melihat anaknya dengan hati kecil ibu berdoa pada yang Ilahi .. semoga anak ku ini menjadi insan yang baik,solehah dan berguna kepada agaman,negara,bangsa dan masyarakat . Amin ya rabb ..

    insan itu ialah empunya blog ini =)

    nasrahazmi@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. Soalan:"apa plan masa depan yang terbaik dari korang sendiri untuk keluarga?"

    Bismillah, Assalamualaikum kak yuyu yg cute. Hehe, bukan bodek ye. Sy nak try nasib, tapi tulus dari hati bercerita ;)

    Bagi sy keluarga tu memang number one. Kalau boleh nak mereka semua gembira, & bukan rasa terbeban dengan kehadiran diri ini. Sekarang sy tahun akhir menuntut di kuim. Nak bagi pointer yang kaw2 punye, supaya mudah dapat keje. Bila da senang dapat keje takde tanam anggur, di situ lah sy akan mula berbakti pada family.

    Kemungkinan selepas itu juga sy akan ada keluarga sendiri, atas restu keluarga :) Nak hadiah kan mereka untuk pergi umrah. Haji kalau ada rezeki lebih Allah beri. Bila dah bekerja, setiap bulan insyaAllah dengan gaji yang ada, akan bantu mereka ringan beban sikit. Atas jasa selama ni sy belajar, banyak duit diorang spent kan untuk sy. sobss kadang2 sy menangis tak sanggup & tahan keinginan utk beli keperluan di asrama. Bukan nak buat cerita sedih ye kak yuyu. Reality.

    Memang tujuan membesar sekarang ni nak bawak mak ayah pergi tanah suci + mak mertua heheh. Ada kemampuan, sy juga turut ingin ke sana. Kejar akhirat, dunia juga akan ikut bersama. Janji Allah :)

    Insyaallah. *karangan 360 patah gaknye ni Hehe. Harap kak yuyu boleh doa kan sy ye, and berjaya menjadi pemblogger hebat seperti kamu. Semoga kak yuyu akan sentiasa di rahmati oleh Allah sepanjang hidup ni.

    Bye3..

    ernabaharom@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Salam yuyu omey :)

    Birthday yuyu 22 May 1989. Happy birthday okay yuyu (cium pipi kiri pipi kanan)
    semoga sihat sentiasa, comel sentiasa, cantik sentiasa dan selamat dunia akhirat okay..

    i love u yuyu <3 <3 <3 <3 <3 <3 (bagi leb banyak banyak)

    eyraa.faera@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. * erna.baharom@gmail.com silap pulak hehew.

    ReplyDelete
  56. Birthday kak yuyu : 22 Mei 1989

    Hm . Tak tahu guane nak kreatif T.T
    Nak puji kak yuyu kang kembang hidong berdarang pulop . IHIK
    Kita tengok orang comment , mak oih bukan main lagi memuji tinggi melambung, pastu dengan karang 150 words . ewah memasing . hikhik .

    Dear kak yuyu , Stay strong . And keep fighting whatever you do ! ill keep loving you and your blog . (Ini puji bukan sebab nak giveaway okay. ini serius.memandangkan pestime comment dkt blog kak yuyu . semua malu punnya pasal)

    Kalau MALU sesat masuk blog kak yuyu . ececeh . pepandai je tukar (mampus gua kalau A samad said baca)

    Bye kak yuyu , Love you :* xoxo

    beihamat@gmail.com

    ReplyDelete
  57. salam kak yuyu,

    thank you sebab sudi buat giveaway ni.

    bday kak yuyu 22/05/1989.

    selang 5hari aje lagi bday saya, mihmih
    btw,

    semoga kak yuyu senantiasa happy dengan kehidupan dengan penuh keberkatan..

    nurnazihahanis@ymail.com

    ReplyDelete
  58. Birthday kak Yuyu Zulaikha: 22 May 1989

    Happy belated birthday kak Yuyu!
    Semoga semua keinginan dan impian kak Yuyu tercapai. Dan sentiasa bahagia di samping orang-orang yang tersayang. ^_^

    emel: sally2494@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Pak Mat : Eh mak nye,kenapa awak asyik tercegat tgk rainbow Quran ni?

    Mak Bedah : Bapak nye,awak nampak tak rainbow Quran tu? Cantik kan? :)

    Pak Mat : Ha'a,cantik. Nak saya belikan ke? ;) [ Sambil kira-kira duit. Malangnya duit tak cukup nak beli ]

    Mak Bedah : Ha'a. Saya nak sangat ! :D [ Hepinya Mak Bedah ni kan? Ingat orang nak belanja la tuu :P ]

    Pak Mat : Tapi maknye, awak kena bagi sebab kenapa saya patut beli rainbow Quran tu untuk awak. Kan ke elok kalau beli jajan ke Apollo ke cekedis ke. Boleh jugak makan sambil tengok bola malam nanti. Lagipun Quran awak tu kan ke elok lagi. [ Sangat teserlah kedekut-an Pak Mat di situ kan? Padahal Pak Mat memang tak nak beli pun :P ]

    Mak Bedah: Bapak nye ! Awak jangan main-main ! Saya patut dapat rainbow Quran ni ! sebab rainbow Quran ni unik sangat, colourful ,boleh bagi saya semangat nak baca hari-hari tau ! lagipun,kalau saya tak dapat,saya sumpah tujuh keturunan kita tak dek zuriat ! Awak nak? [ Ugut Mak Bedah. Tapi Pak Mat dengan selamberr je jalan tinggalkan Mak Bedah ]

    Pak Mat : Alaa.. awak tu selalu cakap macam tu. Last-last anak kita dah nak masuk 10 orang dah. Awak tak payah susah-susah nak beli. Boleh dapat free je dowh ! [ Amboih Pak Mat ! Dah macam orang muda la pulak ayat nya ! :P ]

    Mak Bedah : Yekew? Biaq betoi ! [ terkeluar loghat utaqa Mak Bedah seketika ]

    Pak Mat : Betol ! Yuyu Zulaikha blogger kecik molek tu nak bagi free. Tapi kena la jawab soalan dulu. Bila besday si Yuyu tu? Senang kan ? :D

    Mak Bedah : Yekew? Alaaaa.. senang sangat tu. 22 May 1989 la jawabnya. Pastu saya dah boleh menang la ni? [ Bersemangat Mak Bedah kan? ;) ]

    Pak Mat: Awak sabaq boleh dak? Kalau nak menang kena la tinggalkan email awak. Nanti senang Yuyu nak contact awak.

    Mak Bedah: Laaa.. mana saya tau. Okey-okey ni email saya: aidasuraya90@gmail.com . [ sambil tulis atas kertas ] Harap-harap saya boleh menang la ye. :D

    Pak Mat: InsyAllah :) Kalau rezeki awak tak kemana aihhhh :D [ Sambil pegang tangan Mak Bedah jalan-jalan balik ke rumah ]

    ReplyDelete
  60. Assalamualaikum yuyu yg comel..dh ramai yg jwb soalan yuyu ni..xpe Asyik cuba jerlah yea..kalau ader rezeki dpt..hehe..

    Birthday yuyu yg teramat cute, rajin , peramah dan tak sombong ialah 22 Mei 1989 dan Asyik memang nk sgt2 Rainbow Quran tu, nk sgt2 sebab cantik dan mudah kalau nak bawa kemana-mana..hihi..

    asikinwan@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  62. Birthday Kak Yuyu Zulaikha Binti Eswan ialah pada 22/5/89 hihi okay ini emel nursyafiqahnoorazmi@gmail.com

    ReplyDelete
  63. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  64. Birthday JLo Zulaikha ialah pada 22/5/89 Happy belated birthday kak yuyu:) Moga berjaya dunia akhirat. Hihi emel: nursyafiqahnoorazmi@gmail.com

    ReplyDelete
  65. salam yuyu.. ni jawapan birthday yuyu 22/05/1989.. ^__^

    email : vanillaice_sue93@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. soalan : bila birthday yuyu?

    jawapan : Birthday yuyu zulaikha si gadis kecil lagi comel ialah pada 22 MAY 1989. Kini dah berusia 24 tahun. Luv u si gadis kecil aka comel tu :)

    fara_haanna@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  67. salam kak yuyu.
    be strong and pekakkan telinga tak pun tutup guna kapas mcm mr bean buat.silap2 bom sebelah dia pun dia tak dgr,hehehehe...
    pada tanggal 22 may 1989 lahirlah seorang perempuan yg dia sendiri tidak tahu bahawa bila dah besar dia jadi cute lepastu jadi blogger famous.weeee =)

    anisnezan@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. Assalammualaikum cik Yuyu...
    Puan Seri Ct ni hah nak lalu
    22 May 1989 birthday u u u
    Semoga panjang umur dan diberkati selalu..

    Anak kucing bercakaran
    suka suki berlari sana sini
    Sebenarnya xde apa dlm fikiran
    saja nak wish Happy belated birthday pada kamu yg suwit 2 ini ;o)

    nunite..

    ps: Semoga snts menjadi anak yang solehah....

    ReplyDelete
  69. yeyyy ! ada giveaway! birthday yuyu 22 May 1989. awwww. kita sebayaaa :)

    all the best yuyu. selamat pengantin baru in advance! hihi <3

    ReplyDelete
  70. Najwa latif 23 May, So yuyu 22 May la kan.. bezanya yuyu tahun 1989.. Sebaya dengan abang kiter..hikhik.. Orang comel-comel memang bufday dekat2 agaknye.. ;) kiter x pandai nak jwab kretip2. cukup la yuyu taw kiter concern pasal yuyu. :p kiter suka tengok yuyu sama macam kiter suka tgk rainbow quran tu. sebab yuyu kan comel macam tu. :)

    amirahmarliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. Hai yuyu...kita lahir bulan yg sama cuma beza 15 hari,birhtday yuyu 22/5/89, taw x gadis2 yg lahir bulan may adalah sangat awesome termasuk saya kihkih

    Peduli ape yg org kata bcoz they not in your shoes..hnya yuyu jer yg taw apa yuyu alami dan hakikatnya kerja sendiri tu insyaallah lbh berkat

    mnurhafizahayu@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. 22nd May =)

    zharifazis93@yahoo.com

    BTW yuyu, i wish u happy belated birthday, may Allah bless you =)

    ReplyDelete
  73. apesal rasa mcm x paham je. bukan soalannya bila bezday yuyu ke..

    tp org yang komen mcm lain je..hahahha

    ni mst aku yg x reti nih hahahha

    ReplyDelete
  74. Assalamualaikum yuyu..

    ur besday 22 may 1989..
    maka dgn itu genap umur yuyu 24 tahun..
    semoga pnjg umur dan murah rezeki..
    ur besday same with me..
    jom terjah cni.. http://kauakukitaaa.blogspot.com/2013/05/yuyu-zulaikha-ada-kembar.html

    sakuramdrazali@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. hye kak yuyu..happy belated birthday :)

    Usia umpama harta, bukan banyaknya yang menjadi perhitungan tapi keberkatannya.
    Jika pendeknya usia bermanfaat panjangnya melimpah kebaktian.

    Prancangan diri untuk kluarga? Kita share interest yg same nak bkerja sendiri supaya ada masa lbih dengan family. even pmulaannya akan sakit sikit tp xpe ending tu insyallah ade berkatnya. Happy kan tgk famly depan mata.
    To me, in my point of view Sy tak perlu bekejar career dan duit sgt nnt famly terabai. What i need is quality time dgn mereka. Im planning for doing biznez, homemade biznez. Di samping bkerja still boleh jaga future kids sambil tunggu future hubby balik rumah dpan pintu..ceyhhh hik2..seriously, i really mean it..ahah. thats all..

    Selamat pngantin baru kak yuyu. Wish awal2 takut lupa ^_^

    ReplyDelete
  76. 22 05 1989 !
    Errr kita sebaya, tapi yuyu nampak lagi muda?! gituuuuu.
    Btw, happy belated birthday buat Cik BOTM ! Congrats !

    B - Blog
    O - Ohsem
    T - Tecik
    M - Montel
    ehhhh..?????

    Semoga yuyu berjaya dgn bisnes sendiri. ngeee..
    Jangan cepat give up hoccay. caiyok2!!!! ^_^


    nudya_89@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  77. opss email : purplishaurora@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. Yuyu, hihihihi.

    Kehadapan YUYU Zulaikha,
    Kita kenal Yuyu, birthday kita adalah sama.
    Sama tarikh saja, bukan sama tahun.
    Saya terbebas dari perut emak pada Tahun 1988, Yuyu tahun 1989.
    Maka birthday Yuyu pada 22 May 1989.

    Dan kita kahwin sama bulan la, ika syak, sama tarikh dengan ika. Hahahaha

    ReplyDelete
  79. hepi besarday yuyu.. teruskan blogging.. rezeki Allah sentiasa ada..

    ReplyDelete
  80. Kecik bukan sebarang kecik tau...kecik boleh buat duit 20k sebulan. Korang hado?

    Bufday budak kecik ni ermmm...22hb May.

    ReplyDelete
  81. Makan buah berangan di atas tangga,
    Sambil berangan bersama si dia,
    22 May hari bulannya,
    Hari jadi si comel Yuyu Zulaikha. ♥

    Hee... boleh tak?? =D

    email - fitnurul@ymail.com ♥

    ReplyDelete
  82. first of first! sebelum nak membebel ayat gempak lagi gramatis ku memamng the bomb!
    Masya-Allah! Subhanalllah! Allahuakbar! KAK YUYU!!!!!!!!!! kita dah lama nak beli Quran rainbow ni. tapi memandangkan rezeki untuk membeli belum tercapai.
    tiba tiba kak yuyu buat giveaway bagi hadiah ni pulak. Ya Allah. kalau kak yuyu depan mata dah lama kita peluk KETATKETAT! makakakkakakmakamkakakak! aida suka sangat and nak beli quran ni sebab dia bercolour-colour and buat kita rasa nak baca selalu tamau lepas. walaupun birthday kita berdua tak sama tarikh tapi kita sama bulan. walaupun ketinggian kita berdua tak sama,tapi kecomelan kita berdua tetap sama. walaupun kita duduk lain negeri tapi kita sama sama duduk malaysia. I love PM (erk? tiba tiba)

    burstday kak yuyu 22th may 1989! hikhikhik.

    moga siapa yang menang quran rainbow dapat beribadah secara menerus dan kak yuyu terus dilimpahi pahala amalan yang sama! semoga rezeki yuyu makin luas malah dimudahkan Allah untuk kak yuyu bantu keluarga sepertimana aida nak bantu keluarga aida jugak. doakan aida untuk spm tahun ni ye!

    sama sama teruskan berblogging untuk kesihatan diri dan kemakmuran malaysia!
    <3

    aida_atasinchi@yahoo.com

    ReplyDelete
  83. soalan : bila birthday yuyu?
    jawapan : 22may1989

    email : anggerikungu88@gmail.com

    Happy Belated Birthday ya yuyu..
    Semoga sentiasa diberkati, dirahmati dan bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  84. assalamualaikum yuyu..

    thanks ye buat GA nie..

    Q : Bila Birthday Yuyu??
    A : 22 May 1989

    >semoga impian yuyu menjadi kenyataan disamping insan2 yg tersayang.. ♥♥


    suzila7505@gmail.com

    ReplyDelete
  85. sepanjang baca entry ni saya tak nampak pulak ayat Prancangan diri untuk kluarga? .

    Tapi bila ramai orang jawab , saya pun nak jawab .

    Perancangan diri untuk keluarga? Buat masa ni , saya nak senangkan ibu bapa saya , tanak bagi diorang kesempitan wang waktu tengah2 bulan , walaupun gaji ciput , at least boleh bantu ketika tengah bulan . Insyaallah .

    Untuk masa depan ? Mestilah nak kumpul jariah kakak sayang , dunia pun nak dah nak hujung en , masa ni lah kita nak beribadah , bertaubat , dan kak kita tau sangat kenapa akak bagi hadiah alquran ! Sebab kita pun ada niat yang sama !

    Amalan yang tak kan hilang pahalanya walaupun kita dah meninggal . Saya lupa ayat dia , tapi saya ada baca . Have a nice read kak !

    Birthday akak , 22 May 1989 , selamat hari tua ! :)

    email : dyea@rocketmail.com
    fb : chiakihidayah
    blog : hdyhdyh.blogspot.com

    May Allah bless you ♥

    ReplyDelete
  86. Q: Bila birthday yuyu?

    A: Ohhooiiii, harusla 22 May 1989. Ihikss, siap tahun lagi. Umm..bithday kita sama tarikh but lain bulan. Haa...kalau yang lahir tarikh 22 ni macam kiut je kan sebab nombor 22 tu pun dah macam kiut..ok, agak keterlaluan sikit..hihihi tapi, apa-apa pun yang penting kita sebagai hamba Allah yang penuh dosa semalam haruslah sentiasa memohon keampunan tanpa henti. Semoga Syurga nan Indah menanti. Amin33.

    Since saya blogging, memang saya selalu baca blog Yuyu, nak nak cara penceritaan Yuyu sangat santai. Memang best lah !

    And, for Yuyu, Happy Belated Birthday ! Semoga sentiasa ceria, bahagia, diberi seribu kekuatan untuk menempuh hari-hari mendatang dan semoga dipermudahkan segalan urusan yang dilakukan. Amin33

    Sincere,
    fadliyanamajid@yahoo.com

    p/s org tanya bithday je, kite lebih lebih pulak..ihikksss~

    ReplyDelete
  87. Kehadapan Yuyu Zulaikha ,,

    disini saya ingin menjawab soalan yg telah ditanyakan oleh Yuyu ..
    dengan yakin & beraninya sy menjawab soalan yuyu yg berbunyi 'bila birthday yuyu? ' dan jawapannnya ialah '22 May 1989.'

    sekian .terima kasih :)

    *bajet k bajet :p

    ReplyDelete
  88. Besday bakal Pn/Ummi/Opah . Yuyu Zulaika @ Pn/Ummi/Opah .Kupukupukecik 22 mei 1989 ...

    p/s : Semoga akak terus berjaya hingga ke akhirat . Jangan lupa jemput nikah nanti yer. :)

    ReplyDelete
  89. Muka model mosfashion ni macam muka Yuyu la..ce check it out ok Yuyu

    http://mosfashion.com/goods.php?id=18390.

    BTW, tarikh Yuyu Zulaikha dilahirkan pada 24 tahun yang lalu adalah pada tanggal 22th May, 1989.

    Semoga YZ panjang umur + murah rezeki selalu + dipermudahkan segala urusan + diberikan segala kebaikan di dunia dan akhirat. AMIN. :)

    ReplyDelete
  90. buat adinda ku Yuyu Zulaikha,

    biar lambat asal selamat,
    selamat ulang tahun kelahiran yang ke-24
    pada 22 May yang lalu,
    semoga dilanjutkan usia,dimurahkan rezeki,
    berjaya dan bahagia dunia hingga akhirat...

    **Sannah Helwah**

    http://efagurlz.blogspot.com
    efanurjannah@gmail.com

    ^___^v

    ReplyDelete
  91. kak yuyu punya birthday 22 May 1989, 2013 tolak umur kak yuyu 24, dapat 1989..hehe..:)

    ReplyDelete
  92. Bile Birthday???? setelah gigih mengodek dan mengorek entry2 lama, maka dengan ini saya yakin dan percaya birthday yuyu ialah pada 22 May 1989 ...tarikh islamnye 16 syawal 1409 H.... nasib baik 16 syawal ..sempat la mak yuyu beraye dulu...

    alang2 dah birthday kite nak ucapkan selamat hari jadi..Semoga panjang umur dan sentiasa berada di dalam keredhaan Allah....amin

    juga tahniah diatas kemunculan di dalam BOTM.... juga pesanan terakhir, mohon jadikan kite pemenang..ini adalah paksaan....

    miszsheyla@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. birthday yuyu : 22May1989.
    email : rahidaainun@yahoo.com

    =)

    ReplyDelete
  94. Yuyu..
    Lahirnya si anak ke dunia membawa 1001 senyuman buat ayahanda bonda..
    Lahirnya si anak ke dunia membawa 1001 rahmat dari Ilahi..
    Dan Lahirnya si anak ke dunia membuka 1001 pintu rezeki..
    Yuyu...
    Walau apa jua yang si anak lakukan.. ayahanda bonda pasti bangga..
    Walau apa pun kelaku si anak.. ayahanda bonda pasti tersenyum girang...
    Walau apa pun permintaan si anak.. ayahanda bonda pasti tunaikan..
    kerna di kau adalah si anak...
    dan sebagai si anak...
    Hilangkan lah lelah ayahanda bonda..
    Terbitkan manisnya senyuman di raut wajah mereka...
    Doakanlah mereka agar diberkatiNya selalu..

    22 May 1989... Hepi Belated Birthday.. Moga segala impian yuyu akan dimakbulkan Nya.. Di murahkan rezeki.. Dipanjangkan umur.. dan dikurniakan hidup yang sempurna bagi menyempurnakan ibadah kepadaNya.. =)

    email : true_niea@yahoo.com

    ReplyDelete
  95. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  96. Yuyu..
    Lahirnya si anak ke dunia membawa 1001 senyuman buat ayahanda bonda..
    Lahirnya si anak ke dunia membawa 1001 rahmat dari Ilahi..
    Dan Lahirnya si anak ke dunia membuka 1001 pintu rezeki..
    Yuyu...
    Walau apa jua yang si anak lakukan.. ayahanda bonda pasti bangga..
    Walau apa pun kelaku si anak.. ayahanda bonda pasti tersenyum girang...
    Walau apa pun permintaan si anak.. ayahanda bonda pasti tunaikan..
    kerna di kau adalah si anak...
    dan sebagai si anak...
    Hilangkan lah lelah ayahanda bonda..
    Terbitkan manisnya senyuman di raut wajah mereka...
    Doakanlah mereka agar diberkatiNya selalu..

    22 May 1989... Hepi Belated Birthday.. Moga segala impian yuyu akan dimakbulkan Nya.. Di murahkan rezeki.. Dipanjangkan umur.. dan dikurniakan hidup yang sempurna bagi menyempurnakan ibadah kepadaNya.. =)

    email : true_niea@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. kehadapan yuyu ohsem, appy belated day, yg jtuh pada 22 may bersamaam 12 rejab *rasa macam cukup alim bila bagitau tarikh Islam ni :')hihi, yang ke 15 opss 24 tahun, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, dikelilingi orang yg tersyang. yg paling penting cepat kawen n mempnyai ank lelaki persis aaron aziz n ank girl persis asmidayu zulaikha. buat yuyu dan tunang semoga bahagia untill jannah. amin. :)

    ==>aqildzily23@gmail.com

    ReplyDelete
  98. Assalamualaikum kak yuyu :)

    Birthdate kak yuyu 22 Mei 1989 (Isnin) bersamaan 16 Syawal 1409 Hijrah.

    Tahun ni birthday akak yang ke 24, means 23 May 2013 (Rabu) bersamaan 12 Rejab 1434 Hijrah.

    So, kak yuyu punya birthday 22 May every year :)

    Erm, tu je kot rasanya.

    Ramadhan menghilang syawal menjelma,
    lahir seorang puteri ke dunia,
    yuyu zulaikha blog ternama,
    cilik comel, santai bergaya.

    Okay, dah meraban :)

    Btw, happy belated birthday kak yuyu. Nice entries, always. May Allah blesses you throughout your life, insyaAllah.

    Assalamualaikum :)

    AmiraAzreena, amiraazreena@rocketmail.com

    ReplyDelete
  99. Yuyu
    Lahirnya si anak ke dunia membawa 1001 senyuman ayahanda bonda,
    Lahirnya si anak ke dunia membawa 1001 rahmat dari Ilahi,
    dan Lahirnya si anak ke dunia membuka 1001 pintu rezeki buat mereka.

    Yuyu,
    Walau apa jua pemintaan si anak akan ayahanda bonda pasti tunaikan
    Walau apa jua tingkah kelaku si anak ayahanda bonda pasti tersenyum girang,
    malah walau apa jua cita-cita si anak ayahanda bonda pasti sokong nan bangga
    kerana dikau adalah si anak..

    dan sebagai si anak,
    terbitkan lah manisnya senyuman di raut wajah mereka
    hadirkanlah rasa bangga di hati kecil mereka
    Doakan lah moga hidup ayahanda bonda diberkatiNya selalu..

    22 May 1989.. Hepi Belated Birthday adik manis, kiut, comel dan ++++.. Moga kedatangan hari ini akan membawa 1001 keberkatan dari Ilahi.. Dipanjangkan Umur, Dimurahkan Rezeki... dan Dikurniakan hidup yang sempurna bagi menyempurnakan ibadah kepadaNya... Amin

    email : true_niea@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. 22 May 1989 birthday kak yuyu ^_^

    Kak Yuyu adalah orang pertama jadi inspirasi atie untuk berblog. Dulu, masa mula2 nak tulis blog, jenuh memikir nak tulis pasal nasihat ke, tips ke, kesihatan ke (#ehh??)..

    At last, bila baca blog kak yuyu time akan dipanggil dalam Generasi Y, RTM tu...waaaahhh!!! macam ni rupanya tulis blog. Atie tulis apa sahaj yang terlintas dalam jiwa. ada time baik cket, tulis pasal tazkirah. Terkadang tu lara' sikit sebab jumpa Spider..sangat ohsem kot.

    Jujur, atie x tulis untuk dapat hadiah. Tapi ini benar2 ucapan terima kasih kerana sudi menjadi punca inspirasi atie..

    Terima kasih kak yuyu :)

    ReplyDelete
  101. 22 May 1989 birthday kak yuyu ^_^

    Kak Yuyu adalah orang pertama jadi inspirasi atie untuk berblog. Dulu, masa mula2 nak tulis blog, jenuh memikir nak tulis pasal nasihat ke, tips ke, kesihatan ke (#ehh??)..

    At last, bila baca blog kak yuyu time akan dipanggil dalam Generasi Y, RTM tu...waaaahhh!!! macam ni rupanya tulis blog. Atie tulis apa sahaj yang terlintas dalam jiwa. ada time baik cket, tulis pasal tazkirah. Terkadang tu lara' sikit sebab jumpa Spider..sangat ohsem kot.

    Jujur, atie x tulis untuk dapat hadiah. Tapi ini benar2 ucapan terima kasih kerana sudi menjadi punca inspirasi atie..

    Terima kasih kak yuyu :)

    ReplyDelete
  102. 22 May 1989
    azlina_f85@yahoo.com
    Alhamdulilah bg hadiah giveaway yg sgt bagus.
    Yang memberi dpt pahala yg menerima jika membaca dpt pahala

    ReplyDelete
  103. ramai sgt dah jawab....konfom xde can menang...so, biar la adik2 kat atas je join..anyway, happy belated besday Yuyu..

    ReplyDelete
  104. 22 may 1989.. rasanya tu kot jawapan dia..
    i scroll bnyk kali tengok jawapan orang lain buat esei..
    pastu penat baca balik entry yuyu..
    kat bawah skali baru nampak
    "p/s: kite tukar soalan sebab rasa macam susah pulak. ihik"
    ok menangis kua air mata laju2 sbb kesian kat org2 yang dah taip panjang2..
    pastu rasa nak gelak..sekian
    rodiah.amir@gmail.com

    ReplyDelete
  105. happy belated birthday kak yuyu :) semoga panjang umur and murah rezeki . and firza harap hubunagn kak yuyu dengan fiancee kak yuyu tu kekal selama lama lama lamanya .. ohh ya . birthday kak yuyu jatuh gedebuk pada tarikh 22 MAY 1989 .. even umor dh bertambah ,.. kak yuyu still comell .. saya suka saya suka *acahcah mei mei dalam cite upin ipin tu* hehe ^^ sory la .. firza takde email la kakk ... url blog je la eh .. http://diamonds-blinkblink.blogspot.com/ akq ckp kat cbox tu .. kalau menang la .. kalau tak menang tak pe .. firza tak kisah .. yg penting , firza sayang akak sangat2 .. and suka baca blog akakk ni hah .. jangan lupa update tau .. even lambat pun firza ttp tunggu ;) PEACE ^^

    ReplyDelete
  106. Sayang yuyu comel, cute, cantik, ohsem dan banyak lagi yang sewaktu dengannya..tak taulah nak cakap apa lagi sebab saya ni peminat dan silent reader yuyu. Birthday budak kechik ni adalah 22hb Mei 1989. Semuga hidup yuyu diberkati Allah S.W.T, dikurniakan dengan kesihatan yg baik serta diluaskan lagi rezeki dan diberikan dengan kesudahan yg khusnul khatimah..aminn

    Love
    mama su
    email: honeyb_261@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  107. salam k.yuyu manis lagi ohsem..hehe
    birthday kak yuyu 22 mei 1989..

    Email : nur_bazilah90@yahoo.com

    ReplyDelete
  108. wah.. soklan senang je tu.. 22 mei 1989 on bulan SYawal 1409 hijrah kan.. *hari raye tu* tp xtau brape arybuln.. rasenye 16~ *sory*
    ingt je tarikh tu coz same ngan my dearest nephew..
    rupenye org2 yg laher taun tu comel2 semuanya..
    YUYU, Tahfiz*my nephew* n Ika*my best friend yg laher in 22mei comel semuanya... *even xsame tahun*
    wanie doakan YUYU kawin tarikh ni lah.. hehhe amin~
    btw, hepy belated birthday! MAY ALLAH BLESS YOU OLWAYz n keep blogging coz you're my feberet blogger!

    ReplyDelete
  109. oh yea, emailnye lupe pulak.. sory... wanie_ss@live.com.my

    ReplyDelete
  110. Pada suatu petang:
    Fatin: Ida,Iena..harini 20 May..maknanye lg 2 hr bfdy our bff la..
    Ida : A'ah la..22 May kan..da bsr da si kecik tu..
    Iena : Da nk jd bini Onejet da..last year Iena gn Ida da plan..so this year
    fatin kne jd incharger..Orite..

    Fatin: Hello..yuyu..kite kena jumpa awk la..(berpura-pura seperti ada big
    problem sgt)
    Yuyu : Ok2..awak relax je..jgn fikir mslh sgt tw..(ape ye problem si Fatin
    ni..risau plak)

    Di suatu malam nan indah..
    Yuyu : Hello..fatin kite baru balik kerja ni..tgu kite jap ae..
    Fatin: ok2..(masih berpura-pura)
    ..........................................
    Fatin: Yuyu,,jom singgah kat Charles & Keith dulu..pastu kite g mkn kt
    Delicious..
    Yuyu: Ok..Fatin..nah..ambik buku ni..bacalah..mane tw awk ok sket lps baca
    buku ni..
    Fatin: Wahh..How to be Calm..thanks yuyu(sambil jln2 kt Charles&Keith..msj
    Ida gn Iena spy ready)
    ..........................................
    Sesampainy di Delicious..

    Ida,Iena & Fatin : Happy Birthday ke 24 yuyu..
    Yuyu : (........)
    Fatin : Nah..makan la pavlova cake ksukaan yuy ni
    Yuyu :....Ya Allah,,,thanks korg..sobsssss(terharu mcm nk pgsn..ingatkn
    bfdy lagi 3 hr..)
    setelah slsai clbrate gn bff...

    Onejet: Awk..happy bfdy ke 24..da nk kwin da..gn sape?
    Yuyu : Awk la..hehe..thanks sdp btul choclate cheese cake ni..ehh..jp ae..
    ade call.."hello..mak abah adik..tq wish bfdy..kat pantai ke?emm...
    rindunye....
    ................................THE END.................................
    To: k.yuyu
    Happy belated bfdy..you're the greatest gift from Allah..I have no wish other than to have you as a blogging mentor for the rest of my life..
    p/s:senang2 singgah la blog kita..mashitahrosli.blogspot.com
    Email kite : mashitah_rosli7@yahoo.com


    ReplyDelete
  111. 22 May 1989! may Allah bless u always

    No matter how old you get, I don't think you'll ever grow up. Happy birthday! hehehe

    pzahfauzi@gmail.co,

    ReplyDelete
  112. i lep you,
    you lep me,
    bile bday yuyu?
    22hb mei..

    Pantun apekah ini?Hehe.Happy Birthday Yuyu..semoga dirahmati Allah swt.Amin

    aniceday3@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Plan saya adalah mengaji betul betul betul walaupun kadang kadang tu kecundang . Huhuhu . Saya nak bila saya berjaya saya nak lihat mereka senyum . Saya suka tengok orang senyum bila orang senyum saya sudah buat mereka gembira . Kerja ? Ya semestinya hebat nak bantu mereka nak suruh mereka goyang kaki di umah sambil bermain dengan cucu dan mendalami ilmu agama . Saya doa kak yuyu juga berjaya didunia da diakhirat apapun keputusan kak yuyu ambil walaupun risiko kalu ia halal dan dapat membantu orang lain .. Allah akan permudahkan InsyaAllah . Saya harap kak yuyu senyum ok :) .

    ReplyDelete
  114. Birthday Yuyu Zulaikha => 22 Mei 1989
    :D

    alyaaaliana@gmail.com

    ReplyDelete
  115. Birthday Yuyu Zulaikha => 22 Mei 1989
    :D

    ReplyDelete
  116. salamailaik si kupu-kupu my yuyu zulaikha !

    22 may 1989 alhamdulillah ,nafas masih dipanjangkan ilahi ,yang paling penting dalam hidup saya adalah saya akan sentiasa memohon dipanjangkan umur supaya ibu ayah saya bahagia memiliki saya ,jika masih tiada lagi kejayaan untuk mereka selagi itulah saya akan bersyukur setiap kali dipanjangkan usia untuk setiap kali hari lahir .alhamdulillah untuk si kupu-kupu ,Allah masih memberi ruang untuk yuyu terbang tinggi lagi .:)

    ReplyDelete
  117. birthday yuyu ialah 22 MAY 1989 (:

    ReplyDelete
  118. ssalamualaikum kak yuyu :)

    Birthdate kak yuyu 22 Mei 1989 (Isnin) bersamaan 16 Syawal 1409 Hijrah.

    Tahun ni birthday akak yang ke 24, means 22 May 2013 (Rabu) bersamaan 12 Rejab 1434 Hijrah.

    So, kak yuyu punya birthday 22 May every year :)

    Erm, tu je kot rasanya.

    Ramadhan menghilang syawal menjelma,
    lahir seorang puteri ke dunia,
    yuyu zulaikha blog ternama,
    cilik comel, santai bergaya.

    Okay, dah meraban :)

    Btw, happy belated birthday kak yuyu. Nice entries, always. May Allah blesses you throughout your life, insyaAllah.

    Assalamualaikum :)

    *sorry kak yuyu, ada salah sikit pasal tarikh tahun ni.

    AmiraAzreena, amiraazreena@rocketmail.com

    ReplyDelete
  119. 22 May 1989
    may Allah bless u always dear...

    zarena@gmail.com

    ReplyDelete
  120. soalan:bila birthday yuyu?
    jawapan: 22 mei 1989
    =)
    emel:nurhazwani_hamdan@ymail.com

    ReplyDelete
  121. alhamdulillah...kak yuyu kita yg comel ni dikelilingi ramai orang yg syg dekat kak yuyu. mak, abah, kawan, tunang, follower and etc. :D

    tiap org, ada rezeki yg Allah swt dh tntukan. x kira mcm mna kita keja, ada rezeki utk kita. apa yg pnting, kita buat kerja yg halal, kita kerja baik2. x aniaya org, amanah n etc. kita usaha sngguh2 n last tawakal n doa. :D

    btw kak yuyu, happy birthday. x sngka kak yuyu dh 24 tahun. nmpak kak yuyu mudaa ja lagi. hee~ n kak yuyu dh nak kawen dh pon. yeay! :D

    sy doakan kak yuyu dpnjangkan umur dlm kbaikan n dlmpahkan rezeki yg halal. smoga kak yuyu berjaya di dunia n di akhirat. smoga kak yuyu tbah n sbar hdapi dgaan hidup. may Allah swt bless u, kak yuyu :)

    if i'm not mistake, birthday kak yuyu 22 may 1989 :)

    hayaniadlina@yahoo.com

    ReplyDelete
  122. Assalamualaikum kak Yuyu

    soalan: bila birthday yuyu?
    jawapan: 22 mei 1989
    Tahun ni akak sambut hari lahir yang ke 24, pada tanggal 22 May 2013 (Rabu) bersamaan 12 Rejab 1434 Hijrah.
    HEHE =)

    ettie_nerddie@yahoo.com

    ReplyDelete
  123. Assalamualaikum w.b.t Sis Yuyu Zulaikha :)

    Tanggal 22 Mei 1989, lahirnya seorang puteri yang sangat comel,
    Kelahirannya membawa beribu kebahgiaan dan kegembiraan buat kedua orang tuanya,
    Kelahiran yang bakal memberi sinaran baru buat kedua orang tuanya :)

    Sis Yuyu Zulaikha,
    Semoga sihat sejahtera selalu hendaknya, bahgia di dunia dan akhirat.
    Sentiasa dirahmati di dunia dan juga akhirat.
    Hidup gembira bersama bakal pemimpin dirimu hingga ke Jannah.
    Dimurahkan rezeki dan mendapat keberkatan dalam hidup. InshaAllah :)

    * p/s : 22 Mei 1989 hari lahir sis Yuyu .

    ms_miera77@yahoo.com

    ReplyDelete
  124. salam..hye k.yuyu..bday akak 22 mei 1989 kan..hehe..
    btw happy belated birth day !!
    may Allah bless as always..


    zettyzahid@yahoo.com

    ReplyDelete
  125. soalan : bila birthday yuyu?

    Jawapan : Birthday yuyu yang comel lagi menawan ni bertarikh 22 May 1989 :)

    syakilaputeri@gmail.com

    ReplyDelete
  126. Assalam..happy belated birthday yuyu!!
    may Allah SWT bless and ease ur life..=)

    jawapannya: 22 May 1989..
    husnazahidi@ymail.com

    ReplyDelete
  127. assalamualaikum kum kum.

    tiga puluh tolak lapan bahagi lima bahagi satu sembilan lapan sembilan

    selamat hari laher, kak nuyu. :)

    bila dah habis degree nanti, saya doa sangat2 supaya dapat kerja dalam bidang yg sy belajar skrg, sambil set up bisnes sendiri and sambung master dalam bidang bisnes. terdesak rasa nak kumpul duit byk2, gi haji dgn mak dan adik, buat rumah baru sbb rumah lama rumah papan, da kena makan dek anai2 sikit2. anai2 makan sikit2 sbb tunggu saya habis blaja dan keje buat rumah baru. lepas tu baru dia nak makan habis rumah mak saya. agaknya. :B

    faatihah_asri@yahoo.com

    ReplyDelete
  128. birthday Yuyu - 22 May 1989..

    ** email : ninie_1009@yahoo.com.my

    *** Happry Birthday yuyu :)

    ReplyDelete
  129. Bithday Yuyu : 22 May 1989.

    Email : ninie_1009@yahoo.com.my

    ** Happy Belated BIthday Yuyu...:)

    ReplyDelete
  130. yes2! ade entry baru. hari tu dah baca. baca dengan terkocoh-kocoh ta'u. tak sempat nak komen sebab ade hal. wah! pjj master! tabah nye yuyu. walaupun masih dalam perancangan, insya'Allah yuyu dapat apa yang yuyu impikan. rezeki kurnian Allah. yang penting usaha. bukan manusia yang bagi kita rezeki. keja sendiri ke, keje dengan orang ke, tak qesah la. janji rezeki halal kan. yuyu nak keje sendiri pun nak pertikaikan? hadoi la~ abaikan je yuyu. jadikan pembakar semangat untuk terus berusaha.

    hampir-hampir terlupa~ hampir??? skema nye ayat. haha~
    HAPPY BELATED BORN DAY YUYU ^^

    ReplyDelete
  131. happy belated birthday on 22th May, kak yuyu ! wish you ol da best and ol is well ! jangan peduli ape orang fitnah/tuduh kat kite .. always believe, diri kite, Allah yang judge .. bukan manusia .. semoga akak comel tabah dalam setiap perkara . lep lep lep yu, kak yuyu ..

    hari akak dilahirkan, 22 May 1989 .. hari akak disurprisekan dengan Chocolate Cheese Cake, 22 May 2013 .. maaf silap :)

    ct.nieya93@yahoo.co.uk ^^V

    ReplyDelete
  132. yuyuuuuuuuuu, sumpah yuyu depan2 rasa macam alalalaaaaa omeyyyyy angattttttt rasa nak konyok2kannnn jeee tahap comey gile yuyuuuuuuu ;)

    http://www.nadiafarahida.com/2013/06/innershine-camu-camu-launch.html

    ReplyDelete
  133. asalamualaikum..birthday yuyu ialah pada 22 Mei 1989..ala sebaya dengan kite hehe. semoga panjang umur, diberikan rezeki tanpa henti, bahagia selalu dan kekal comel sentiasa kuasa dua puluh tiga bahagi lapan.

    from your silent reader, first time komen hehe

    email : sharlinda.idris@gmail.com

    ReplyDelete
  134. May 22nd, 1989

    finajoe16@gmail.com

    rainbow Quran tu xd tafsir???

    ReplyDelete
  135. Salam alaik. Sanah helwah Kakk Yuyu :)Happy belated birthday! You are now sweet 2dozen years young. Hihi. And your born date is 22nd of May 1989. May He always protect you =D

    Lots of love <3 : nursyafiqah495@yahoo.com

    ReplyDelete
  136. Birthday kak Yuyu jatih pada 22 May 1989.. Selamat Hari jadi, walaupun dah terlambat! Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. >_<

    emel : azwa_gem94@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. Alhamdulillah.. siesly, suka sangat baca entry k'yuyu. kata-kata, nasihat k'yuyu sangat bermotivasi. dalam banyak-banyak blog, siesly anis suka baca blog k'yuyu walaupun jarang nak komen. Yes, anis selalu tnggu update dari k'yuyu. bukan nak puji or nak mengampu, tapi betol.

    Harap sangat k'yuyu terus menulis blog. sebab ia nya banyak memotivasikan diri anis and at the same time rasa macam bersemangat.

    btw, Happy Belated Birthday K'Yuyu. May Allah Bless U and En. Tunang. Semoga terus suksess dalam apa jua bidang yang diceburi. actually anis tak tau bila birthday K'Yuyu.. Jujur tak jawapan tu? huhu..

    cute.arnissa@yahoo.com


    ReplyDelete
  138. 22 May 1989

    nafisahesa@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  139. Birthday kak yuyu 22 May :) Happy belated birthday kak yuyu! Huuuuu rasa sedih pulak bila terlambat baca post ni. Tskk.

    anyway, semoga kak yuyu terus berjaya dalam dunia blog dan bisnes akak. nanti boleh lah akak bagi tips nak buka bisnes sendiri pulak. hewhew. suka sangat baca blog akak sebab kadang kadang blog akak jadi pencetus idea saya untuk update entry baru. yang ni serious, tak bodek pungg. hoho. stay comel, stay ohsemm ye kak yuyu. xoxo ^^

    capitals.saraali@gmail.com

    ReplyDelete
  140. Jadikan kata-kata orang itu sebagai pembakar semangat kak yuyu. Tak gitu kak?

    Dari jauh, ku doakan agar kejayaan untuk kak yuyu. Goodluck ! ^^

    Jangan tinggal solat, berdoa selalu supaya Allah permudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  141. Soalan; Bila birthday yuyu?
    Jawapan; 22 May 1989

    psst, psst Sejujurnya, jawapan ini diperolehi hasil daripada kegiatan plagiat saya daripada jawapan-jawapan kat atas nih (oh, harap dimaafkan). Bai de way, Selamat Ulangtahun kelahiran yang ke 24, Semoga iman bertambah seiring dengan pertambahan umur. Bahagia dunia dan akhirat. Amiin.

    Segan nak letak email, tapi takpe lah letak je. Kot kot ade rezeki kan. haha. Siapa tahu. Dapat Qur'an kutt..

    Email: arifahwaly@gmail.com
    ps; Doa itu tetap valid walaupun tak dapat hadiah. LOL. ^^

    ReplyDelete
  142. salam, hi Yuyu! i tau psl ur blog from Nuffnang nye page, trus bminat nk tgk blog u. Wutever it is, u mmg sgt comel, be thankful of wat u are! kite adalah kite, and i really heart you! :)

    ooh, btw, birthday Yuyu is on 22nd of May 1989 =)

    hugssss!

    ReplyDelete
  143. hai yuyu.kite dah lama sebenarnye blogwlking yuyu nye blog.best sgt tmbh plak ske tgk yuyu yg comel nih.terus minat buat blog.hihi.singah lah blog kita yg blum ad member ni.malu je.http://rosmiraroslan.blogspot.com/

    birthday Yuyu is on 22nd of May 1989 =)
    email:mira_hafidz11@yahoo.com
    tq yuyu byk bg input ;)

    ReplyDelete
  144. rainbow quran yg kaler pink tu mesti ramai peminat kan? :)

    ReplyDelete
  145. Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

    Nuffnanger Malaysia

    Realiti dan Fiksyen



    ReplyDelete
  146. Assalamualaikum, pertama sekali syeeda nak ucapkan tahniah kat yuyu di atas pencapaian yuyu yg semakin berkembang ni. Boleh le share sikit tips2 nak berjaya cam yuyu..hii

    Birthday yuyu 22 May 1989. ater kita sebaya ler.. =)
    email : nursyeda89@gmail.com

    semoga yuyu terus berjaya. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  147. join my first GA :)

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)