HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, June 12, 2013

Innershine. ♥

Assalamualaikum

baru-baru ni, yuyu dijemput untuk ke new product launch event dari BRAND's Innershine. siap tema purple lagi. jenuh juga la nak cari baju yang sesuai dengan majlis kaler purple ni. nak tak nak, dah la hari tu juga ada audition, jadi kena pilih baju yang sesuai dengan dua benda alah tu.


baju kurung kedah modern jadi pilihan. okay la. penat tau jahit tengah tengah malam T_T


masa sampai saja Grand Millenium, event baru satt satt saja  mula. terus tengok Altimet & Adeeb perform dulu. awal awal lagi dah nyanyi lagu CANTIK. alaa. terus terbayang bayang macam macam muka duta baru BRAND'S Innershine.


 Cantik. dirimu buatku tertarik. thanks Altimet & Adeeb. kite malu tauu :')


picture courtesy KIFLY MALLY


tengah tengah dorang menyanyi, tetiba keluar Izara Aishah dari pintu Innershine tu. seperais sangat aih. lawa SubhanaALLAH. yuyu yang tengah makan Salmon  pun terus surrender letak garfu tepi lap peluh tengok dia dulu. lagi cantik dari dalam tivi! 

sekarang ni, baru yuyu tahu, rupanya selama ni yang jadi serabut kepala otak pasal 'buah hati' Izara Aishah adalah BRAND'S Innershin Pati Prun dan Camu Camu. formulasi baru dari Brand's Innershine tau. aww. nak tiru dia juga la macam ni. :')


New Brand's Innershine Ambassador. Adore her talent and beauty. Izara Aishah. picture courtesy SizzlingSuzai. 

tak sempat nak ambil banyak banyak gambar lawa. yuyu lupa bawa DSLR. hmm. guna phone, korang faham jela kan. nyakitkan hati je. 

tapi yang penting Camu Camu adalah sejenis buah yang mempunyai kuasa 30 hingga 50 kali ganda banyaknya Vitamin C berbanding buah limau. hebakk baq hang. bagus la untuk hasilkan kolagen baru, untuk immune diri, paling bagus untuk kecantikan kulit yang tak terhengganya. 

hebakk kan kan. sekarang, boleh dapat manfaat untuk kesihatan dan kecantikan dalam satu botol setiap hari. setiap malam satu botol. patut la Izara Aishah nampak sihat dan cantik. kalau cantik saja tak okay mana pun kan. 

doorgift.


masa event hampir selesai, semua hadirin hadirat diberi satu kotak hadiah. amomomoo. sweet sangat sapa suruh ni. buka buka kotak kauuuuu, rantai butterfly purple, tiga 4 botol BRAND'S Innershine Pati Prun dan Camu Camu tuu...

thanks BRAND'S Innershine. terharu tau kalau selalu macam ni. :')

tindak balas BRAND'S Innershine Pati Prun dan Camu Camu. begitu aktif ya. 


dah balik rumah, tak nyempat pulak nak minum Innershine tu. ntah pape kan. tapi bila minum jaaa, sedap Ya Rabbi. lagi sedap dari yang Prun Plus. tekstur lagi licin la. telan pun sayang sayang je tau. ingat lepas ni dah habis 4 botol, yuyu nak beli satu kotak terus. buat minum setiap malam.

mohon kulit yuyu secantik Izara Aishah la. mohon juga kalian lepas ni panggil Izara Yuyu je la. ihiks ^^

terima kasih sudi baca :)

61 comments:

  1. Makin shine shien la kak izara yuyu lepas ni. muehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. arggh. Izara Yuyu terasa mengantuk pula. selamat malam :p

      Delete
  2. berapa 1 kotak eh? berapa RM? dalam tu ada berapa botol kecik? nak try pulak :)

    ReplyDelete
  3. hehhe comel gilaaa izara aishah. yuyu pon comel jugaa hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa. nak lagi comel dari Izara Aishahhh!!! ^^

      Delete
  4. laaaaa.. yg status pasai izara aisyah pasai ni ka?? kemainnn.. pandaiii tauuuuu buat org tertanya2.

    btw kita suka brand's ni.. besttt! tapi tula,, kita jenis makan bbrp kali je.. nk berterusan xleh.. duit xdak.. huaaaa :(

    btw yuyu always cantikkkk! walaupun camera phone. wiwiwwi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha. kite memang suka buat seperais :P

      Delete
  5. wah..bertambah cntik la gemelapan yuyu pas ni..oh salah, izara yuyu..hehe

    ReplyDelete
  6. Meriah...best dpt mnuman BRAND'S free...nak jgak
    hu3...

    ReplyDelete
  7. kemain , hehe . Bergelipan ungu gitu

    ReplyDelete
  8. nekkkk,cu rasa macam nak tempah baju dengan nekkkk jeeeeeeeeee!!!

    ReplyDelete
  9. Brands neh memang besh. dulu akak minum 2 minggu dah nampak perubahan. pori2 muka mengecil. now dah tak mampu...eheheh

    ReplyDelete
  10. haisssyyy,, tak nak jlo dah yuyu? haha :D

    ReplyDelete
  11. wah bestnye.. comel lah kak yuyu ni.. hehehe..

    btw, jemputlah siggah blog saya. i'm newbie.
    http://madamoiselleayuslittletalks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. cntiknya rntai rama2 tu! :D produk innershine mmg trbaik! kwan kak sy makan produk ni. yg jenis mana, sy x tau. dya ckp, mmg brkesan. kulit jadi lmbut! :D

    ReplyDelete
  13. 1st time dengar nama buah camu camu..

    ReplyDelete
  14. comel yuyu mlm tu..mula2 ingatkan yuyu pakai baju kurung rupanya baju kurung kedah..baju kurung jugak kan..hehe..:)

    ReplyDelete
  15. kemain lagi akk.. comel betul!!! wahhh blogger yg feymes2 je pergi event ni.. sob sob sob, teringin nk join

    ReplyDelete
  16. untgla dpt pegi majlis ni..
    x ajk pn..
    huhu

    ReplyDelete
  17. comelnya yuyu zulaikha... mohon berkenalan dengan lebih lanjut

    ReplyDelete
  18. izara cantik tapi yuyu comel :)

    ReplyDelete
  19. izara yuyu oohh izara yuyu =P

    ReplyDelete
  20. yeayy, dapat jumpa kak yuyu time innershine hari tu ^_^

    ReplyDelete
  21. hi izara yuyu..ok da berkesan dah innershine dia! hahahahaha

    ReplyDelete
  22. comel... innershine sedap! wuwuwuwu

    ReplyDelete
  23. bestnye dapat free gift from innershine :)

    ReplyDelete
  24. wah nak try jugaklah minum

    ReplyDelete
  25. Nanti boleh laa ajak CK join mana2 jemputan ye :)

    ReplyDelete
  26. yuyu jahit sendiri baju tu? lawa la =)

    ReplyDelete
  27. Aik... Baru Publish ke Entry ni Yuyu?

    ReplyDelete
  28. comel je yuyu pakai baju tu . huhuhuh

    ReplyDelete
  29. Bestnya pergi event sana sini,jeles meh!

    jemput baca or review my blog. Thank you!

    http://missdaisukiaki.blogspot.com/2013/06/kuku-dan-kelainan.html?spref=fb

    ReplyDelete
  30. yuyu pandai menjahit ea?
    untungla.
    design2 then jahit sendiri
    beading pun not bad je tgk . xjelas kn tp mcm ok .
    yuyu kecik so xluas sgt tmpt nk beading :)
    keep it up! :)
    mkn camu2 mmg rsa bertenaga :)


    btw, please report this fan page(PENCURIK GAMBAR2 PEREMPUAN)
    belum delete lg ni.
    nanti kang gambar2 u guys sume lak penuh dlm page dia ni.
    report ea.
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/nasihat1-bf-panas-baran.html

    ReplyDelete
  31. Bestnya kak Yuyu..!! Mesti ramai blogger2 kan??Apa-apa pon, baju kak yuyu memang debaik.. :)

    ReplyDelete
  32. cntikyna cntiknya izara.. kak yuyu pun comey. :')

    ReplyDelete
  33. comel semuanya....pagi2 selawat sapu kat muka je hehe

    ReplyDelete
  34. Home tutor disini : )

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/private-tutor-tuisyen-di-rumah.html

    ReplyDelete
  35. yuyu... sudi la jenguk sekejap blog sarah ni. moga2 kita dapat kongsi apa yang kita tahu :)http://tasbihfatimahh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

    Nuffnanger Malaysia

    Realiti dan Fiksyen



    ReplyDelete
  37. cute jugak ek izara dlm gmbr ni ,, yuyu pun apa kurangnya..

    ReplyDelete
  38. Waaa...nak jugak la minum innershine..
    Nak jadi macam izzara yuyu ... ;)

    ReplyDelete
  39. kalau makan innershine ni boleh jadi cun macam izara aishah dan cute mcm Yuyu zulaikha tak? Hehehehehe =B

    ReplyDelete
  40. wah...Bestnya Bedah tgk...!!meletops giteuw yuyu kat event 2...anyway,salam perkenalan dari Bedah..!
    Bedah tau yuyu bizi bebenor ha skang nih,tapi mai la singgah sat kat blog Bedah ni na..bloggers yg lain pun dijemput jugak mai singgah blog Bedah..jum kita jadi kawan..!!heheee....XOXO~~~
    http://musicakustiqa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Join my first GA : )

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

    ReplyDelete
  42. comelnya yuyu...cemana nak pakai tudung camtu ye...ble ajar?

    ReplyDelete
  43. org pregnant ble ambek tak ni?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)