HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, May 27, 2013

Selepas Sepuluh Hari.

Assalamualaikum

Ya ALLAH. dah lama sangat cari masa untuk belog yuyu. susah nau sekarang. selalu plan nak update paling kurang pun empat hari sekali. tapi, sekali nak update je, mesti kerja bersepah sepah, lepas tu kena pergi banyak celah bedah punya tempat

selama praktikal ni, masa tak banyak sangat. siang habiskan dengan kerja. malam pulak sah sah terbongkang umpama kau tak reti nak solat Isyak dulu ke. jadi, kalau ada niat untuk berbelog, mesti sia sia terkubur macam tu saja.

tskk T_T


sekali dapat main. haaa.. 

sekarang ni, yuyu diberi tanggungjawab untuk buat dua seminar. keadaan kepala otak huru hara kau tak yang nak cakap banyak lagi. tapi InsyaALLAH semuanya akan berjalan se-smooth Ferrari di Tol Sg Besi  petang tadi. setakat ni, kemalangan jiwa tak berlaku lagi. cuma tahap sampai ambil MC migrain tahap mengada, dah pernah dah dua kali.

dua kali weh. dua kali. 

tu part internship, dalam celah celah ni, wedding preparation tak ngalah dijalankan. hee. malu kuasa namblas tau bab bab ni. tapi yuyu telah decide untuk berkongsi dengan para kalian hadirin sidang pembaca belog yuyu semua. harap dapat rasa lah sweet nye Yuyu Zulaikha ni. *sila muntah jika perlu*


one of the wedding preparations. tak baik tau mengutuk dalam hati hasil amatur kurang berjaya ni. 


dan, internship tinggal lagi sebulan lagi nak habis. lepas tu, sesi pengfokusan berganda pada wedding, business, dan belog. okay. ni harap harap bukan tanam tebu di pinggir bibir lagi. ni tanam tebu di pinggir hati yang suci lagi murni. mampu?


sebagai pengguna setia Dunia Herb, Lostion Mustajab sibuk mana pun, tetap di sini. lep lep lep


tunggu next entry yuyu lagi tauu.. okay, usaha sampai jaya Yuyu Zulaikha. 

terima kasih sudi baca. :)

49 comments:

  1. lama kak yuyu tak apdet.. mesti bz kan sebab nampak sepupu kahwin hari bz memanjang. nak siapkan itu ini. Takut lah nak kahwin nanti. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. takpe. sekarang busy keje je laa :p

      Delete
  2. kak yuyu..boleh minta emel address tak?hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh awakkk.. wedding dress.. omey la, mcm awk.. haihhh awk, kte nak jumpe T_T

    ReplyDelete
  4. cantik building belakang tu...(masa yuyu main belon sabun)..

    ReplyDelete
  5. Cantik building blakang tu --> masa main belon sabun

    ReplyDelete
  6. weh! smart gambar tu yg ain belon tu bahahaha. like ! ;)


    http://lovelynemo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. as salam kak yuyu... sya baru je start bace blog kak yuyu..terus suke kak yuyu.. :)

    ReplyDelete
  8. as salam kak yuyu... sya baru mula bace blog kak yuyu terus sya suke...hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. All the best kak yuyu. ^^ Semoga terus kuat dan tabah dalam tempoh internship! :D

    ReplyDelete
  10. Ape2 pon all the best n moge dipermudahkan urusan =)

    ReplyDelete
  11. Yeay betul, tak sabar nak habis lg 1bln :)

    ReplyDelete
  12. good luck yz.. sila jada kesihatan,, dah la tuan kecik,, tak nak la tambah kecik nanti,, hehe,, gurau je tahu,, :D hope for the best for you :D

    ReplyDelete
  13. hehe.kak yuyu.sibuk2 juge.Kesihatan harus di utamakan yee =)

    ReplyDelete
  14. fuh! sedap membaca. sampai klimaks, "eh, dah habis dah???". urmmm~ takpe~ SY sentiasa sokong yuyu walaupun kene tunggu entry yuyu. huhu~ rindu~ T_T datang sini walaupun takde update kat fan page yuyu. sebab mana la tau SY tertinggal bas yuyu. haha~ dengan harapan yuyu lupe update kot kat fan page die pasal entry terbaru. ngeee~ All da best yuyu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolooo. ni terharu ni. sobb. lepas ni kena banyak lagi la post entry. wuu T_T

      Delete
  15. huhu kesian kak yuyu takpe blog akak terbaik

    ReplyDelete
  16. suke baca blog yuyu....ayat sempoi je....hehe :-D

    ReplyDelete
  17. Ini tidak adil tidak adil bagikuuu...

    ReplyDelete
  18. yuyu, yuyu wedding bila. eka bulan 12. hehehehe

    ReplyDelete
  19. belon besar tu masa dekat hari belia kan :)

    ReplyDelete
  20. as salam, hakikat kehidupan bekerjaya...masa itu emas!!

    ReplyDelete
  21. jaga diri yuyu.akk olways support u dear!

    ReplyDelete
  22. beshnya kalau dpt attend wedding yuyu nanti :)

    ReplyDelete
  23. hoh Yuyu...comelnya...kalau akak nak lukis peplum tu jadi org lidi je la...anyway, x sabar nak tgk wedding Yuyu nanti...

    ReplyDelete
  24. kak yuyu bila nak kawen? haa. soalan cepumas tak? ^-^

    ReplyDelete
  25. DH KAWEN NNT ADA ANAK LAGI,LAGI LAH BIZI YUYU..HIHIHI
    NAK UPDATE BLOG KENA GADUH DULU DGN ANAK2 BARU DPT..^_^

    ReplyDelete
  26. Tak apa la yuyu... As long update :)

    ReplyDelete
  27. nnt kawen jemput taw yuyu..tarikhnya bila? smala kta hjg tahun..heee... tp sy nun disabah..^^

    ReplyDelete
  28. wow.. nak kahwin dah.. tak sangka gadis genit ni nak jadik bini orang dah.. good luck for your preparation :D

    ReplyDelete
  29. Tanggungjawab untuk kenduri bila plak yuyu ?

    ReplyDelete
  30. kenapa macam pendek je entry ni T.T tak puas baca. hukhuk

    ReplyDelete
  31. bila wedding yuyu ni???tak sabar nak tgk pic2 cantik nanti :) pape pon akak doakan semoga semuanya berjalan lancar ye syg...stay cute forever k!!

    semangat besar walaupun yuyu kecik..
    hari2 bukak kupu-kupu kecik..

    *pantun suka hatiku

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh.. siap dengan pantun takde kerat kerat :P

      Delete
  32. Masing2 pun sibuk. Kitew sibuk ngan exam pulak.

    ReplyDelete
  33. yuyu blogger comel ! :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    ReplyDelete
  34. Takpe yuyu..take your time..sebusy mana pun..yang penting jaga kesihatan diri :)

    ReplyDelete
  35. Tak sabar tunggu wedding dia. Hahahaaa Jaga kesihatan ya kak yuyu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)