HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, May 17, 2013

Jimat dan RM10.

Assalamualaikum

dan, baru baru ni kan Yuyu baru dapat Komichi kan? apa pula langkah seterusnya? haruslah memastikan Komici sentiasa penuh disuap dengan data and infomasi. ha. gituu. 


apa lagi bila ada Komici dual sim card ni. Nokia Asha 310 khonn. ambik kauu. satu untuk bisness, call & sms sampai tak larat nak lebam lebam, satu lagi number buat untuk bersosial. habis untuk instagram, online facebook, whatsapp dan twitter.

Astaqfirullah. nampak macam ibu segala pembaziran di situ.

masa tengah survey ni Yuyu jumpe Hotlink Social Edition yang baru, ape yang best sangat dengan bende baru adalah dapat unlimited Facebook, Twitter ngan whatsapp. Dengar unlimited ni terus la ternganga sebab berbaloi sangat sangat!


benda awesome di sini, kita memang takde la nak download application bebanyak kan, kesian pulak dak Komici jadi slow pulak. jadi, Hotlink Social Edition ni memang sesuai untuk Yuyu sebab dapat je berfacebook dan twitter suke ati yuyu je!

Best kan? Agak dah.

Kalau yang x suka nak commitment untuk bayar bill setiap bulan, ini la yang paling sesuai sebab topup RM10 je da dapat RM7 credit untuk call dan sms, lepas tu dapat lagi free 500MB data yang akan di upgrade kan 1GB 2am sampai la 7pm, boleh la kau nak online sampai lebam. ambik..

tapi kalau korang takde life lepas ni, jangan la marah yuyu ye. hee.

terima kasih sudi baca :)

29 comments:

  1. eh,,eh..samalah kita guna hotlink social edition ..jimat oiitt

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. jimat sangat kan? tak rugi la guna. :)

      Delete
    2. 500 MB tu untuk sebulan ya kak?

      Delete
  2. http://www.puterymemory.com/2013/05/putery-memory-yuyu-zulaikha.html

    HAI YUYU SERIOUS dalam ny ada pic yuyu time dtg usim ,please baca hokai ,dah lme nak type utk yuyu xsempat ,jgn lupa warwarkan hhe papai ! rindu yuyu t dtg lg okai

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh. dah lama dah. teringat masa ni. wuu :'(

      Delete
  3. yerr.dpt komen sini..suka2..erm acaner tuh..so kena tukar nombor maxis baru lah yer..alahai xlrt nak tukar no..terng2 kanlaah yer..yuyu, saya ada emel yuyu..tp xbalas pon..sedih taw...dhlama dah emel..mnggu yuyu bls jer... balas laah yer..hihiks

    ReplyDelete
  4. macam best.. nak tukar la ke hotlink social edition.. tmbah2 ena ni student, boleh jimat.. hahaha

    ReplyDelete
  5. wahh..beznya kak yuyu klu dpt gna plan yg jimat kn...nk try jgak laa...slma nie gna hotlink yg rm2 tok 100mb jew...seminggu da abis rm10..huhu..

    ReplyDelete
  6. wah...ada ye pakej camni? harus tengok ni...

    ReplyDelete
  7. Wah! Boleh jimat belanja nie...Untungnya....

    ReplyDelete
  8. cmne nk dptkn plan ni?

    ReplyDelete
  9. suka benda2 yg jimat ni..boleh la try :)

    ReplyDelete
  10. RM 10 je utk sbln...erm, jimat tol...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. amat menjimatkan bagi mereka memang sentiasa online.. ;)

    ReplyDelete
  12. yuyu jgn lupa follow kita jugak taw ,hai semua yg minat gile yuyu zulaikha ,ohsem! kita sama jom follow blog kita kat cni ,ada pic yuyu :)) http://www.puterymemory.com/

    ReplyDelete
  13. uishh itu memang jimat...menarik²..

    ReplyDelete
  14. hai kak yuyu, saya singgah blog akak. hope akak sudi visit blog saya balik :)http://blogpurplepinqtogether.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nice review laling.. i likeeeee... np xde pun yuyu kt hijabista tv td T_T huaaa penat je tunggu x muncul

    ReplyDelete
  16. Murahnyer yuyu! Mungkin boleh cuba lepas ni ;)

    ReplyDelete
  17. huhu. harap korang happy dengan berita ni. sebab, selalu banyak habis duit sangat kan dengan nak online punya pasal.

    ReplyDelete
  18. 10 hinggit je ke?? jimat btoll.. rasa nak tukar pakai hotlink social edition plak.. :)

    ReplyDelete
  19. nak tanya ,kalau kite subscribe internet gune num maxis yang social edition ni kire topup rm 10 then valid selama sebulan lah ye ? nak try la gune kalau jimat macam ni :)

    ReplyDelete
  20. menarikla.. tapi tak paham. kalau rm10 untuk sebulan then siap bley online syiok laa

    ReplyDelete
  21. Wahhh, bagus bagus ni utk penjimatan. ehehe.
    nanti rajin2 la visit www.dirazulkifri.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete
  22. jadilah pengguna yg bijak..
    bijak berbelanja, bijak memakai.:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)