HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, March 8, 2013

Best Friend Forever and Ever and Ever's Wedding.

Assalamualaikum

sekarang ni jemputan kawen bersepah sepah atas meja. mampu pergi ke tak je akhirnya. yang tak dapat pergi, jangan berduka cita, jemput lagi dimasa hadapan. yuyu memang selalu sibuk. lagi lagi bila dah nak grad ni dah khonn. 

minggu lepas, Best Friend Forever kawin. tak kan la tak pergi, dulu masa zaman Myspace, sama-sama berangan nak kawen. lepas tu, sorang kena lamar, esok lusa, sorang ni pulak tau kena lamar. ihik. sorang buat persiapan kawen, sorang ni pun dalam persiapan kawen.

sorang dah kawen, sorang ni tunggu hari nak kawen. okay. kite tengah tutup muka rapat rapat ^^

merah makngah sangat. suka tau overshadow watak pengantin sebenar. 

aww~ cair hati tengok balik gambar gambar ni. semuanya sedara mara tolong buat. sampai kan hand bouquet cantik tu pun buat sendiri, heels lawa nak meninggal tu pun gam gam manik sendiri. menangis tengok manusia se-kretif ni. :'(

sekali lafaz, Alhamdulillah. Chukie & Apple dah sah jadi suami isteri. jenuh Chukie praktik tau. malam malam Apple mesej, tak boleh tidur sebab dia yang takut lebih. sekarang ni, sapa yang nak salam dengan tok kadi? -.-'

 
dah macam Ayu Raudah. SubhanALLAH. cantik sangat. mengalir tau air mata yuyu tengok Babey Chukie masa ni. yuyu memang selalu buat pergolakan emosi di tengah-tengah majlis keramaian. pftt.

pengantin-to-be & pengantin. ihik ^^

       
make up yang simple menjadi pilihan dahku hari tersebut, sebab tak nak menenggelamkan mata manusia dari tengok Plain Halfmoon merah makngah yuyu dari Hijabzone7

 
boleh tahan gak arr pengapit Chuk. hensem. huhu :') 

masa dah selesai majlis, yuyu dapat satu mesej dari Babey Chukie :

"sayang, macam main kawen kawen la."

-.-' comelnya dia. dah jadi puan pun nak main kawen kawen lagi.

Mr & Mrs ChukieSS. dah lama tunggu kalian jadi suami isteri yang sah, tahu. hadiah perkahwinan di tangguh dahulu. rasa macam nak bagi baju baby terus pulak. aci tak?

***

p/s : jangan lupa follow NuffnangX yuyu. boleh rasa fenomena baru baca belog dengan lebih pantas. lepas tu,  boleh la terus sign up & install di smart phone canggih masing masing untuk aktivi pengalaman baru cenggini. ♥

terima kasih sudi baca :)

66 comments:

  1. nice..suka deco bilik kwn yuyu tu ha..yuyu bila lagi ni?? hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. ya Allah . ni bukan chukkie yg shuffler hot masa zaman myspace tu ke ? hahaha . i know him .ALHAMDULILLAH

    ReplyDelete
  3. X SABAR TGGU TURN YUYU PULAK..HIKSSS

    ReplyDelete
  4. waah . tahniah ! lepas nie turn akak pulak ! can't wait for that ! :D

    ReplyDelete
  5. cantekkkk sgttt apple.. ishhhh. yuyu lakkkk comeiiii sgt... double ishhhh

    ReplyDelete
  6. wah wah wah...
    lepas ni akak pulak.
    Cantik pasangan tuh. sweet sgt.
    tak sabaq nk tgk akak pulak :D

    ReplyDelete
  7. lepas ni yuyu pulak... sedih tapi gembira boleh x? ;')

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa. jangan risau sayang. kita boleh dating lagi walaupun dah kite kawen :)

      Delete
  8. wah keknya mengancam sangat :D

    ReplyDelete
  9. alahai teciknye yuyu.. selamat pengantin baru untuk apple dan pasangannya.:)

    ReplyDelete
  10. alamak,,, kenapa la dia lawa sangat amat ni,, grr,,, yuyu mesti lagi lawa lepas ni,, hehehe

    ReplyDelete
  11. comel nye kwn yuyu tu masa akad nikah :) semoga satu hri nti dia terbukak hati nak pakai tudung jugak ^^

    ReplyDelete
  12. cantiknye..semua buat sendiri. tak sabar tunggu turn k.yuyu plak :)

    ReplyDelete
  13. Cantik :D InsyaAllah tak lama lagi turn kak yuyu pulak (^_^)

    ReplyDelete
  14. awwwww yuyu meletop ngn merah makngah nyewww kalah perantin ihikss

    ReplyDelete
  15. cantiknyaaaa heels pengantin

    ReplyDelete
  16. cantiknya :) tak sabar nk wedding yuyu plak :D

    ReplyDelete
  17. Teringat majlis kawen yang meletop 2 tahun lepas..hehe

    ReplyDelete
  18. chantek laa kwn yuyu, mcm yuyu jgk..heee...pasneh giliran yuyu plak la kan...heee ^_________^

    ReplyDelete
  19. Suka heels pengantin! And cantik kawan kak Yuyu! Yay, tak saba nak tunggu turn kak Yuyu pulak ni! hehe :)

    ReplyDelete
  20. aliyaa tengok yuyu ni mcm dah tak sabar nampak,,,

    ReplyDelete
  21. bila sis yuyu kawin mesti sama cantik jugak dngan bff nyer :)

    ReplyDelete
  22. apple nampak lagi cantik bila bertudung . siyes *kelip kelip mata*

    ReplyDelete
  23. huh...cantik!!meluap2 lak rs nak kawin..haha

    ReplyDelete
  24. cantik la heels tu, kak yuyu pon comel jee

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..
    akhirnya kawen jgak diorang. ;)

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. cantik la pengantin nyaa..kak yuyu comel as always!
    tahniah bff kak yuyu..hihiii

    ReplyDelete
  27. tu tu kasut dia ohmaigad betul! nangis jap laa T_T

    ReplyDelete
  28. Alhamdulillah. Moga mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayat. :)

    ReplyDelete
  29. Dgn ini saya isytiharkan bahawa saya tak sabqq nk tggu pengantin to be tu pulakkk :)

    ReplyDelete
  30. Eh ikut ketinggian la, hehe yuyu comeeeellll sgt! :D

    ReplyDelete
  31. yuyu,suka cara yuyu pakai shawl..nanti buat tutorial laa

    ReplyDelete
  32. KECILnya Kak Yuyu? Sebelum ni tak perasan lgsung kecil macam tu! Then dah nak kawen jugak? Mcm tak percaya okay :'D

    ReplyDelete
  33. Selamat pengantin baru....untuk Yuyu juga...selamat 'bakal' pengantin baru...jangan main kawen2 ok...dangeresssss's!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloo. pok cik mat tak berapa gebu ni! advance sangat la :p

      Delete
  34. Yuyu, comelnya awak.... tapi baju warna merah cili tu memang menawan.

    ReplyDelete
  35. hai yuyu..yg lelaki kawan saya..kalo tahu yuyu ada waktu tu confirm carik yuyu..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. yuyu dok lama la kat sana, takkan tak nampak? :)

      Delete
  36. i like the last pictures of them :)

    ReplyDelete
  37. sgt sweet.. comel je dua.. tu kek ke bantal huhuh

    ReplyDelete
  38. bla plak yuyu ni..mk merasa nasi myak yuyu ni..hee

    ReplyDelete
  39. Kak yuyu.. majlis ni dekat dewan kelab kilat tnb, kan? balai islam tu pun sama.. kawan kak yuyu tu jiran sy .. ^^v

    ReplyDelete
  40. comel je pengantin. boleh pulak macam main kawen-kawen ye. hahaha

    ReplyDelete
  41. Tahniah pd pgantin baru n pgantin to be... :-)

    ReplyDelete
  42. x sbr nk tgk yuyu kawen..
    i msty dtgla tu pn klu djmput..
    hihi

    ReplyDelete
  43. keciknye akak yuyu ni,,hahha comell.. seri pngantin tu mcm da nmpak je,hikhik

    ReplyDelete
  44. tak sabar nak tgk yuyu kawin nanti..
    mesti comei je kan..
    ohsemmm...

    ReplyDelete
  45. mula-mula terfikir, sape apple ni. okay baru ingat. BFFFFFFFFF yuyu yg pernah satu ketika dulu yuyu buat entry pasal dia. hehehehe

    ALhamdulillah, lepasni kak yuyu pulak :)

    ReplyDelete
  46. cantiknya pengantin ni, tahniah utk kawan yuyu

    ReplyDelete
  47. ala....lawanya decoration... uhuk!! makan hati

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)