HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, February 22, 2013

Selca.

Assalamualaikum

 
 
 

ini ada hobi masa lapang. Selca. lepas tu, bila dah lepak lepak, tengok balik phone sendiri, macam. tak. percaya. dengan. diri. sendiri. kenapa lah aku jadi perangai sedemikian rupa. kenapaaaa? kenapaa?? tu belum tengok yang dalam dslr lagi. tskk T_T'

alaa. okay la tu suka buat hobi hobi macam ni, kalau hobi suka mengumpat, fitnah orang, susah pulak.

p/s : selca = self capture. 
p/s lagi : 24tahun bukan tua tau. remaja ada banyak umur je.

terima kasih sudi baca :)

116 comments:

  1. comel + cute .. perfect yuyu ni ..

    ReplyDelete
  2. aduhai..kak yuyu ke nie? haha tapi siyes nampak tomey..lagi-lagi yang gigi rabbit tu..hehe

    ReplyDelete
  3. kita berkongsi hobby yg sama. selca... hehehe

    ReplyDelete
  4. alahai..yuyu nih comel je nengok..haha

    ReplyDelete
  5. hehehe...sempoi je yuyu ni kan...

    ReplyDelete
  6. haha. kelakar lah sis yuyu nie. Nak tergelak tengok gambar tu

    ReplyDelete
  7. nk cubit pipi boleh??

    ReplyDelete
  8. rupa x seperti usia.comel sesangat!nakal..

    ReplyDelete
  9. budak comey ni.. adoiii kikikiki

    ReplyDelete
  10. haha Yuyu2...comelnya kalau akak jumpa mesti nak gigit2..
    haha

    ReplyDelete
  11. kenapakah yuyu sedemikian rupa slps btunang....itsokay just being urself..kindly hepy gudlucky gal..

    ReplyDelete
  12. anak sape la ni? hehehe

    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  13. Alahai.. Cumilnya. Mcm2 gaya mcm2 rupa ada. So cute. Geram tengok tau

    ReplyDelete
  14. kenapakah yuyu sedemikian rupa after engaged?? just being urself always u are kn??...kindly heppy gudlucky gal..

    ReplyDelete
  15. Comelnya kak yuyu.
    Buat muka apapun comel!

    ReplyDelete
  16. hihi janji kau bahagia deknon...jgn marah yuyu yg ayu

    ReplyDelete
  17. ..kak yuyu buat muka rabbit..:)..comel, comel, comel..

    ReplyDelete
  18. awwww... comeyyy la awkkk.. nak ngorat boleh?? :P

    ReplyDelete
  19. sungguh cantik & comel , syukur atas apa yg diberi :)

    ReplyDelete
  20. 24 tahun dah ke yuyu? uhuk uhuk..

    ReplyDelete
  21. 1st pic macam budak 9 taun..ingtkan adik yuyu..huhu..

    ReplyDelete
  22. mmg cute.. tp wanita muslimah yg faham x de nak wat muka2 mcm nie..

    ReplyDelete
  23. Comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O

    ReplyDelete
  24. ala tomey-tomey
    http://thefunnjoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. remaja ada banyak umur..okey setuju! hahaha

    ReplyDelete
  26. comel gila macm budak tadika jer...

    ReplyDelete
  27. mesti ada jerawat seketul kat dahi tu kan..

    ReplyDelete
  28. nape la Yuyu ni comey sangat.. hihiii

    ReplyDelete
  29. comelnyaaa kak yuyu ni!!!!! cam budak2.... kyaaaaaaaaaaaaaaaa >.< rse nak peluk je

    ReplyDelete
  30. HOMAI NEKKKKKKKKKKKKKK,HAHAHA.... TAKDAK QEJA LAH TU :p

    ReplyDelete
  31. kak yuyu ni ada rupa nora danish la..:)

    ReplyDelete
  32. Selca tu bukan ke self camera ._.

    ReplyDelete
  33. haha comel!!! same la kite yuyu.. takde keje sangat jadik camni la. hihihi

    ReplyDelete
  34. alorhhh selca omel ni. 24 thnk tgk macam 14 thn jek tu hihihi

    ReplyDelete
  35. kau tak boleh muka comel lagi ker.. sweeeet

    ReplyDelete
  36. sgt2 baby face--mcm sek rendah ajer ni ;)

    ReplyDelete
  37. yang last tu mcm jessica alba ! seriuss ! haha

    ReplyDelete
  38. weee..yuyu comel mcm saya larr..hehe

    ReplyDelete
  39. amboi cutenya adek yuyu kita ni hee

    ReplyDelete
  40. ish2.. macam2 la dak yuyu ni.. hahaha... kelakar je dia ni. tp yuyu mmg comel pn yu.. oh, neway, sofia ade buat giveaway. sape2 nak join, blh klik sini k... http://missvioletsofia.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-by-violet-sofia.html Ade hadiah novel. Sape2 yg suka baca novel, blh la try usha ga ni.. ^_^

    ReplyDelete
  41. Comelnyeeee . Duck face tu yang penting . Haha

    ReplyDelete
  42. yuyu....soo kiut! kalau rajin, cube buat mcm slideshow album! haha...every page muke lain2...then klik laju2...hihi...

    ReplyDelete
  43. gambaq bibiaq terjuih ke atas tu sumpah kelakor la eh yuyu oii..mak cik versi awet muda ni..

    ReplyDelete
  44. Taik lalat tang bwh bibir tu yang mahal tu :p

    ReplyDelete
  45. Asal buat muka macam tu? Macam budak2. Tapi cute gak la. Hik3.. Kak yuyu, niza nak kurus. Tolong!! Huh..

    ReplyDelete
  46. bajet comel la tu? tapi yuyu memang comel pun =D *peace hehehe

    ReplyDelete
  47. Seriously you are 24?! Tak percaya tak percaya hehe

    ReplyDelete
  48. Assalam, hahaha.. mcm bukan umo 24 taun jer koe nie Yuyu... tengok mcm budak2 saja... hahaha... jangan marah erk...

    ReplyDelete
  49. Ya Allah.. Kang ada yang tak jadi bela kucing kang. Culik kang anak orang ni buat gomol2 grrrrr!

    ReplyDelete
  50. mcm bdk sekolah rendah pkai tdg style gituh,comel la yuyu nih

    ReplyDelete
  51. Haha that's normal la Yuyu, cam-whore! :D

    ReplyDelete
  52. 24 muda lg....akk ni hah lg tua...campor je umur yuyu tu ngan 10...tp ttp suka wat selca....lawa ke tak..sesuai ke tak....tu bkn masalah...yg pntg kita tak kaco org dan jauh skali dr mengumpat..eheks....
    Anyway.....yuyu xnampak cam 24 pon... Dun wori...cute je tu hah...

    ReplyDelete
  53. ahahah. akak, mse ni akak p mid kan? nmpak akak mse nk balik tu. ngeh3

    ReplyDelete
  54. baru perasan. muka yuyu mcm muka song ji hyo. ^^

    ReplyDelete
  55. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. loh ingat kan nama orang SELCA tu alahai..btw comey pic

    ReplyDelete
  57. kak yuyu cover dahi sebab ade jerawat laa -__-

    ReplyDelete
  58. suke gambar yg last tu.. last skali! comel.. comel!!! geram! hhehe

    ReplyDelete
  59. belajar istilah bawu hari ni, SELCA..hooho

    ReplyDelete
  60. yang ketiga last tu duk buat ape ngan mulut tu? :-D

    ReplyDelete
  61. macam Nora Danish pun ada jugak.

    ReplyDelete
  62. macam NORA DANISH lah kak Yuyu ni :) comel sangat. hobi kita sama lah :)

    ReplyDelete
  63. yuyu yg comei... hai hr tu jumpa u kt karangkraf ngn kak ain tp xsmpt berambil gmbr sbb ramai peminat yuyu..
    hee jmpt dtg umh n follow ye http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. cute+kulit pun glowing²

    ReplyDelete
  65. Hoiii aku rase nak lempang diri sendiri jer. Sbab aku umur 22 tahun tak pon comel mcm ni. Kak Yuyu, tak adil! Hahahah..
    Kak Yuyu, pnjam 1% tahap kecomelan boleh tak? Hikhik..
    Suka kak Yuyu, minat Kak Yuyu jugak, Syg kak Yuyu jugak!
    All the best kak Yuyu! :))

    ReplyDelete
  66. comeylnye... kulit glowing ....
    indahnye ciptaan tuhan <3

    ReplyDelete
  67. hahahhahahha mcm2 gaya ada...lantak ko la dik oi, janji comel

    ReplyDelete
  68. muka kak yuyu ade iras saya la!! muehehe...

    ReplyDelete
  69. nk mintak share gmbr bleh??haha,..kak yuyu comel sgt..^_^

    ReplyDelete
  70. Macam bukan umur 24 tahun je kak yuyu ni.................. sebab comel sangat!

    ReplyDelete
  71. Ade gambar yuyu macam Nora Danish, huhu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)