HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, February 6, 2013

Satu Langkah Kehadapan.

Assalamualaikum

sebenarnya, sebelum jadi blogger, yuyu selalu tengok blogger-blogger berjaya yang lain. rasa seronok dengan kehidupan yang dorang tulis selalu di belog. jadi, yuyu pun tanam tebu di pinggir bibir. okay. saja buat lawak tak jadi. jadi, yuyu pun tanam impian untuk jadi blogger berjaya juga.

Alhamdulillah. sekarang ni, walaupun tak la berjaya mana pun, tapi achievement yang yuyu dapat melalui berbelog adalah melampaui apa yang yuyu angan-angan sebelum ni. terima kasih kepada pembaca belog yuyu yang selalu bagi semangat, support belog yuyu, dan tak jemu jemut baca entry yuyu. tanpa korang, macam mana yuyu nak dikenali dipersada benua Antartika. tidak sama sekali.

dan terima kaih kepada banyak pihak yang membantu. tskk. nanti kite buat entry tau. ni bukan entry terima kasih lagi. heee.

sekali lagi, yuyu rasa bersyukur sangat sekarang bila impian yuyu lagi satu, dah 70% in progress. tak tau la betul ke tak 70%. men bedal je. impian satu lagi yuyu adalah untuk buka bisnes sendiri. kalau dulu, yuyu cuma tengok je orang berbisnes. macam best. sekarang, yuyu rasa sendiri. bukan macam best, tapi macam tak best pun ada. tskk.



InsyaALLAH, tak lama lagi, yuyu akan launch online boutique yuyu ni. With Love, Yuyu Zulaikhafeeling feeling signature gittew. macam tak percaya pun ada jugak la. tak sangka diri sendiri mampu bergerak senjauh langkah ni. padahal yuyu ni antara spesis tak reti berbisnes juga la. tapi sekarang banyak yuyu kumpul ilmu. terharu dengan diri sendiri.


material. kite sebak. tapi tak tahu punca.

yuyu harap, lepas ni, ramai yang akan support yuyu tak saja di belog yuyu, tapi di boutique yuyu. dan perancangan dibuat sangat teliti. sampai semalam kita tidur pun mimpi tengah order material. neraka apakah ini semua? :'(

dalam masa terdekat, yuyu akan launch boutique yuyu ni dan akan mula dengan plan plan terbaru. dan harap semua dapat doakan yang terbaik dan diberkati ALLAH. apa lagi yang kita nak kan dari redha ALLAH. opps. satu lagi, jangan lupa LIKE page With Love, Yuyu Zulaikha



nanti yuyu cerita lebih lanjut. ni konon Teaser la khonnnn. belog tak update 6 hari adalah rentetan sibuk dengan With Love Yuyu Zulaikha. harap lepas ni tak la tinggal blog lama lama kemain.

terima kasih sudi baca :)

78 comments:

  1. NEKKKKKKKKKKKKKKKK,TERBAIK LA NEK.... TAK SABAQ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai orang yang pertama like Page With Love Yuyu Zulaikha ^^

      Delete
    2. pehhhhh,ingatkan nek tak perasan,maklum la siapa la cu dihati nekkkkkkk... kakakakaka

      Delete
  2. wahhh..x sabar nak tunggu shop yuyu bukak..nanti buka cepat2 bagitau nak jd customer yg first sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 pembeli pertama InsyaALLAH akan bagi special price. ecehh :p

      Delete
    2. kita nak jadi first customer tau..yuyu kasi tau kat fb nie k..
      http://www.facebook.com/kupukupukechik?ref=tn_tnmn

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Wahh tak sabarnya. Tahniah kak. Saya turut mendoakan yg terbaik untuk akak :)

    ReplyDelete
  5. yuyu semoga berjayaaa... kita always support yuyu tak kire yuyu buat apeee pun! pasal bantal tu kalau yuyu nak kita nakk buat sgtt!! kitaaa tak sabar nak tunggu launchhh... nak beliii. seronok seronok! ape pun tahniah ats langkah yg terbaruuu niiii!!

    with love, yuyuzulaikha :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuuuu T_t terharu kite dengan fad nii.. haish~

      Delete
  6. Good luck kak yuyu! Usaha tangga kejayaan hehe.

    ReplyDelete
  7. Yeah! lepas nie shopping kat Yuyu punya shop larh. :) (y)

    ReplyDelete
  8. gudluck si comel yuyu zulaikha !!!! ;)

    ReplyDelete
  9. wahh terbaiklahh kak yuyu. bersyukur pada ALLAH paling penting. moga kak yuyu berjaya dlm bisnes nie. amennn :D

    ReplyDelete
  10. Sy selalu berangan nk jadi glamor mcm yuyu.,agk2 trcapai x?..hehe..by the way thniah dan moga terus maju dengan butik yuyu...:)Successs Sokmo

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum! Kak yuyuuuuu, congrats! Akak jual, sy beli. btw, kalau akak jual tudung bawal bidang besau best gak! Boleh pakai buat raye. hehe. Good Luck!

    ReplyDelete
  12. tahniah n gud luck yuyu~
    dahhh like.. tak sabar tggu boutique yuyu nie ^__^


    with love,
    efa nur :D

    hhtp://efagurlz.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. aminnn...insyallah berjaya punya. Jangan risau2 sgt kayh? :')

    ReplyDelete
  14. Tahniah....ada jual alas meja tak?...hahaha...gurau jeee...eh tu hari pcm nampak sorang makcik ni kat rancngan NONA tgh kena makeup, sebijik muka Yuyu Zulaikha J-lo...kenai dak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. saya pun tak tahu sebenarnya. orang je ramai bagitau saya :p

      Delete
  15. terbaek yuyu!! good luck dear :)) semoga Allah beri rezeki melimpah ruah pada yuyu..selamat berbisnes ya syg :))

    ReplyDelete
  16. Yuyu jual apakah? Anyway, selamat maju jaya for your business! Semoga dipermudahkan urusan olehNya sentiasa :)

    ReplyDelete
  17. Gud luck yuyu ! hopefully bisnes berjalan lancar. Insyaallah. :)

    ReplyDelete
  18. wow!!!
    jd bisneswoman la pasni..
    da kaya jgn lpe blog pulak..
    eh!

    ReplyDelete
  19. yuyu zulaikha bukan dah jadi seorang yang berjaya ker??hehehe..pelancaran butik dibaru nie pasti akan menimbul satu lagi cabaran yang berlainan untuk yuyu..semoga berjaya dan dipermudahkan segala urusan..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn aminnnn. harap semua okay. ni satu cabaran ni. kena teruskan juga. terima kasih sudi doa :)

      Delete
  20. yuyu terbaiklah...teruskan ye semoga menjadi inspirasi pada yang lain terutama ahkak nih

    ReplyDelete
  21. don't worry sis, i will always support you.. :D

    ReplyDelete
  22. wow. kak yuyu hebattt :) all the best kak yuyu.

    ReplyDelete
  23. terima kasih semua! support tauuu <3 :)

    ReplyDelete
  24. congrats Yuyu...

    semoga sukses selalu

    ReplyDelete
  25. tahniah..semoga semua sukses..hehe :)

    ReplyDelete
  26. langkah yg terbaekkk..suka tgk anak-anak muda yg ade bisnes sendiri nie.. chaiyokk yuyu!!

    ReplyDelete
  27. wahhh dah ada blogshop sendiri... huuu teringin nak buka blogshop sendiri.. apapun, tahniah ye kak yuyu.. semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak pun boleh laaa.. cuba cuba. akak pun mencuba ni :)

      Delete
  28. tahniah yuyu. success selalu :-)

    ReplyDelete
  29. tahniah yuyu...:)
    smoga terus sukses dlm bidang penulisan blog dan business....
    teruskan usaha, dan semoga segala yg dirancang akan berjalan dgn lancar dan dipermudahkan..
    smoga murah rezeki sentiasa...:)

    ReplyDelete
  30. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. tahniah Yuyu dah maju selangkah.. eceh padahal Yuyu dah maju belangkah langkah :)
    saya doakan bisnes Yuyu maju..

    ReplyDelete
  32. Salam Yuyu...

    Tahniah ye... Moga berjaya... Bolehlah buat banyak2 baju2 yang saiz Yuyu... Satu advantage bagi mereka yang bersaiz secomel Yuyu... (^_____^)V

    ReplyDelete
  33. tahniah sweetie sis! :D semoga berjaya! will support u! ^____^

    ReplyDelete
  34. DGN RELA HATI,KAK BUI SEPOT YUYU..HEHE

    ReplyDelete
  35. hope, boutique kak yuyu nnt akan jual tudung/pakaian yg berkonsepkan muslimah. at least dpt tutup aurat dgn sempurna. so, senaglah nnt nak order kat buotique kak yuyu je. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH. memang muslimah sikit la. hehehe. :)

      Delete
  36. nice la dah mula masuk ke bidang perniagaan :)

    ReplyDelete
  37. yuyu, daripada blogger hebat, terus jadi bussinesswoman, in sya Allah satu hari nak ikot jejak langkah yuyu, mana tahu boleh jadik partner bisnes, tp yuyu sudi ke ;/

    ReplyDelete
  38. Mohon ada jual barang lelaki. Hahaha insyAllah kak, smoga dipermudahkan amin :)

    ReplyDelete
  39. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. kak yuyu cute dresses banyak banyak

    http://syeikhazulaikha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. wah. ini maju 2,3 langkah dah ni yuyu. tahniah dear. :)

    ReplyDelete
  42. i will support ... sudikkan datang ke blog buruk saya

    ReplyDelete
  43. Nanti senang je lah nk pesan dekat akak.
    Satu nogori lah katakannn.... HEHE :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)