HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, February 24, 2013

Dah Tua.

Assalamualaikum

satu hari nak buat ape pun tak boleh. lepas balik dari event semalam, terus kaki jadi kejang, belakang rasa macam lenguh, lengan pulak rasa sengal semacam. tak tahu dah kenapa. dah tua kann. pergi event pakai  heels 4inci kejap je pong.

lepas tu bagitau kat kawan pasal sakit-sakit. 

"entah entah ada benda ikut kottt"

wadefuuuuuuu. -.-'

khidmat kemujaraban dan kemustajaban Pati Halia yang tak belah bagi. hilang je panas, sapu lagi, hilang panas, sapu lagi. taajub namun masih kekalkan ke-cool-an diri. maka haruslah bajet cool bagai kau sorang je paling cool kat dunia ni.

p/s : taip entry, laptop atas perut. no good yuyu.

terima kasih sudi baca. :)

57 comments:

  1. hahah sme la. tgah xshat, online, laptop atas perut. - -

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Cian yuyu. Pasni boleh try rendam kaki dalam air garam batu.. hihi. Segarrr

    ReplyDelete
  4. extra hot tu, berasap x badan yuyu? haha

    ReplyDelete
  5. biase latu sengal2 badan semua tu. rehat pastikan kena cukup ok yuyu omeii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin rehat yang tak cukup kot. tskk T_T

      Delete
  6. yuyu,sila berehattttttt..kesihatan itu penting tahu.....laptop tu letak bawah,jangan letak atas perut,cepuk kang,hehe

    ReplyDelete
  7. hehe...yg mude mesti tua...kuatkan semngat..bawu awet mude..

    ReplyDelete
  8. first.....mmg nikmat pakai losyen mustajab...wuhuuuuuu

    ReplyDelete
  9. itu tandanya badan sudah capai limit. perlukan rehat nampaknya

    ReplyDelete
  10. i loikeee mustajab.. photoshoot dak harini? :")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dunia Herb okay :')

      photoshoot laaa. penuh camera dengan gambar

      Delete
  11. hehe....nak lapik atas perut boleh tapi lapik something cam buku ke so pans tu tak kena perut...=D

    ReplyDelete
  12. hahaha..sue pernah rasa sakit tu..seminggu kot baru hilang -_-

    ReplyDelete
  13. hehe...yuyu promote..yuyu promote..hehe..cam dah jadi duta losyen..hehe

    ReplyDelete
  14. heels berinci inci ni memang sakitt nak menanggung. tp nak jugak pakai untuk yg rendah ni terpaksa tahan lah. nak merasa tinggi jugak lh katakan. tsk tsk. get well soon kak yuyu :)

    ReplyDelete
  15. mustajab pati halia mmg best.. maz pakai yg warna kuning.. klu period pain.. pakai jap, tido lepas tu mesti lega..

    ReplyDelete
  16. owhhh rindunye pada kamu wahai kupu2 kecil ku..jaga diri ye adik..akak selalu ingat kamu..sayang kamu banyak2...semoga yg indah2 dan bahagia selalu milik kamu...ehem2 en tunang sangat manis :)

    ReplyDelete
  17. yuyu sempat berpromote lagi tu..hoho...cam duta losyen..hohoho

    ReplyDelete
  18. Best guna losyen tu kan akak ;)
    Skrg Felina pulak femeessss...
    wangi plak . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la. akak tau Pati Halia Mustajab je yang terbaik sekarang ^^

      Delete
  19. Patut la ... empat inci. terkejut urat kaki tu kak

    ReplyDelete
  20. tula..pakai heels mmg menyekasakan..hehe

    ReplyDelete
  21. As salam... pati halia best kan? suka warna hijau....berangin & wangi... ^_^ bila sakit peyot..,sapu krim tu., alhamdulillah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. a'ah. yuyu suka yang Jasmine juga. wangiiii. senang tidur :)

      Delete
  22. mana ada tua.
    yuyu muda remaja lg la.
    badan dah penat sgt tu.
    sy kalau dah penat sgt habis semua sakit pinggang sakit badan.
    & kalau banyak ke sana sini, kaki cepat cramp.
    seksa sgt kalau kaki cramp. -.-

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. tapi 24tahun, tua la tuu. huhu :')

      Delete
  23. merepeknya blog ni, kenapa ada ramai follower

    ReplyDelete
  24. cik siti pn pkai lotion mustajab ni...mmg sgt mustajab la

    ReplyDelete
  25. pati halia memang panas. tapi kan yuyu, kite kalau penat sangat kaki, kite letak minyak cap kapak. huhu

    ReplyDelete
  26. Tua?...grrr....saja lah tu nak kata pcm kann..kan...kan....hamboii! (^___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lalalala. saja dah 24tahun. tuaa la. pok cik mat?? bhahah. takpe la. tak yah gitau ^^

      Delete
  27. klau sakit2 and lenguh2 kaki lotion ni memeng berkesan yuyu..:)

    ReplyDelete
  28. cian nya...xpe..tua2 pon cute...hihi
    http://thefunnjoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. hehehe....memang best lotion mustajab ni kn yuyu^_^

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum adik yuyu,

    sebagai muslimah..elakkanlah sebut perkataan "wtf" even perkataan tuh tak habis.
    macam dlm entry ni, "wadefuuuuuuu. -.-'"

    nak sebut apa tuh ye?

    coz the only word appears in my mind is that "wtf" word.
    adik kan blogger yg dah famous,dah berubah banyak,dari shawl pendek,jeans ketat..now dah pakai shawl,baju lebih sopan..
    tak elok bukan kalau wanita muslimah sebut perkataan2 mcm tuh? ;)

    sekadar nasihat utk adik yuyu..

    tak perlu publish komen ni.tak nak aibkan yuyu. just between you and me, ok dear? take care. ;)

    ReplyDelete
  31. banyakkan amek kalsium yuyu.. dulu org pon selalu gaq jadi kaki kejang ni, siap nanges2, haha~~

    ReplyDelete
  32. laptop atas perut, harap dpt bakar lemak kat perut

    ReplyDelete
    Replies
    1. please bakar lemak bahagian perut, laptop. please :p

      Delete

terima kasih sudi komen :)