Thursday, January 24, 2013

Minggu Cantik.

Assalamualaikum

minggu ni, minggu cantik yuyu. sepanjang minggu ni, macam-macam yuyu dapat benda cantik. rasa riak lagi takabbur pun ada. bhahah. walaupun penat dengan banyak event, appoinment, meeting, assignment, presentation dan audition bagai, namun minggu ni tetap minggu cantik.

sebab semuanya cantik. yuyu pun cantik. ooo. dah tau dah? terima kasih.

        
nampak tak eyebag yuyu macam kena penumbok dengan bini orang tu? tak nampak kan? sebab eyebag telah di-overshadow-kan oleh Satin Peplum yang cantik tu kan? dan biji mata korang tengok pada casing phone omey yuyu tu kan kan kan kan?

lalala. sebab tu la minggu ni minggu cantik yuyu

yuyu tahu, korang suka kan dengan custom made casing phone yuyu ni? well, malas nak citer. yuyu pun suka juga casing phone yuyu ni. rasa macam nak tayang lama lama depan KLCC pun ada. terima kasih LYNZ Studio sudi decorate Xperia Neo V yuyu yang dah dhaif tu. lep lep!

satu lagi, minggu ni yuyu kena tasmiq surah Naba' dan An-Nazia't. banyak tuuu. sampaikan selalunya tidur mimpi Sushi King, minggu ni yuyu asyik mimpi hafal Quran je. tetiba rasa macam ada nur pulak kat perenggan ni. hee.

tapi sebab rasa nak laju sikit hafal hafal ni, guna Rainbow Quran sangat membantu. sebab bila kaler kaler, kepala otak cepat ingat. fakta okay. -.-' lepas dah baca dari Rainbow Quran, tips yang ustaz yuyu bagi, tulis balik apa yang kita hafal pun dengan pen warna warni. fahamkan maksud, dan ulang sampai lebam.

RM70 senaskah. tak mahal mana pun kalau nak banding reward yang kita dapat bila kita amalkan isi dia. InsyaALLAH.


yuyu ada Satin Peplum cantik, okay, puji mak sendiri sebab pandai menjahit. lepas tu ada custom made casing phone cantik. terharu sangat dengan LYNZ Studio, macam tau tau je citarasa hati, lepas tu dapat pulak RAINBOW QURAN, rasa semangat pulak nak tasmiq walaupun minggu ni minggu sangat penat yuyu.

tengok, sebab tu la minggu ni minggu cantik yuyu. korang pun boleh ada minggu cantik korang sendiri. nak?

terima kasih sudi baca :)

78 comments:

  1. rainbow quran tu sangat cantik..kaler cantik memainkan peranan...gud luck yuyu..

    ReplyDelete
  2. yuyu cantik. saya pun cantik, lol :P

    ReplyDelete
  3. wah... cantiknya casing phone.. comel.. sama macam kak yuyu yang sentiasa comel :D

    #betulkan, kalau guna gambar rajah atau pen kala-2, senang nak ingat. lagi kalau guna al-quran yang berwarna. insyallah.. mudah hafal..

    ReplyDelete
  4. sgt cumel... quran tu mmg buat kite rs nk membace quran selalu..

    ReplyDelete
  5. Peplum jahit sendiri.. akak pun rasa nak tempah. Almaklum la spesis serama mcm akak ni kekadang size takde. hahahaha

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hehehe. emak kite jahitkan la. dia suruh pakai masa Shout Award hari tu. ^^

      Delete
  7. Replies
    1. tudung tu mak beli kat Kamdar je pun. lepas tu dia jahit juga ^^

      Delete
  8. haha lwak laa kak yuyu part shushi king tuu , dh tebus belum voucher ?:)

    ReplyDelete
  9. mak yuyu dan yuyu memang osemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

    ReplyDelete
  10. kita akan cantik kalau selalu sebut kita cantik kan?

    ReplyDelete
  11. Yuyu x nak buat business ke? Mak kak yuyu kan pndai jahit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. nak emak rehat je, biar anak anak cari duit untuk emak pulak ^^

      Delete
    2. Kak yuyu belaja lh menjahit drpd mak yuyu. Boleh bukak business lepas ni. Mesti ramai yg serbu beli nanti. Hahahaa. Kenal Mohd Fahmy? Heheehe. Jeng jeng jeng

      Delete
  12. yuyu sendiri sgt la cantik! comelnye baju purple tu....casing phone pon....Quran pon comel...sume la comel :-D

    ReplyDelete
  13. yuyu akak ske the bling2 tu..memang tgh cr for akak nye casing..^_^...quran tu cantik tp sebab akak dh ade quran so tasmi' dengan quran yang hubby bg je..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa.. sweetnye hubby bagi! takpe la. saya nak mintak Aaron Aziz beli la :'(

      Delete
  14. kecik molek je orangnye .. hehehe sweet. yuyu meh la follow akak plak :)

    ReplyDelete
  15. omeyy nya kak yuyu hihi peplum tu sgt ohsemm!! :D

    ReplyDelete
  16. Wah , cantiknya ! Cantiknyaaa ! :D (kak Yuyu kan mmg cantek ponn :*)

    ReplyDelete
  17. murahnya rm70, sy beli rm130 :')

    ReplyDelete
  18. yuyu bagi alamat nak p rumah yuyu nak p tempah baju kat mak yuyu jugak,,,heheh.,,

    ReplyDelete
  19. mmg cantik... casing phone tu pun cantik... semoga hafalan lancar ^_^

    ReplyDelete
  20. Salam.Yuyu sentiasa comel..Peplum tu your mom yg buat ke? cantik! :)
    Btw yuyu is correct. Kalau baca Al-Quran even satu surah pendek pun dah dpt byk pahala compared dgn duit yg kita spent. Tiada istilah membazir utk Al-Quran. Thumbs up yuyu!

    ReplyDelete
  21. Yuyu yg cute...x muak2 tgk muka yuyu ni..hahaha

    Jemput singgah online shop sy,
    menjual tudung bawal yg ohsem & shawl tribal yg cantik!!

    www.cosmoladiess.com

    ReplyDelete
  22. wahhh! lawa giler baju mak yuyu jahit. nak jugak! :D

    ReplyDelete
  23. yuyu cakap kak emak aliya pom nk baju cam yuyu gak ,,,cantik gilerr..lau jual mesti laku & mahal kan..kan

    ReplyDelete
  24. CANTIK PEPLUM YUYU..NK PINJAM BOLEY..HEHE

    ReplyDelete
  25. siyes semua sgt cantik...berkenannya rainbow quran tu...

    ReplyDelete
  26. and yeszaaaa peplum yuyu sgt cantik---me jeles hehehhe

    ReplyDelete
  27. wah eyebag henset tu buatan tangan?

    ReplyDelete
  28. ooooo casing hp rupanya, pcm ingat peti gherta karun dapat kat PL...(Pulau Langkawi)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa.. memang qherta karun la Pok Cik Mat Tak Berapa Gebu ^^ dalam tu ada wang emas, intannn, berliannnnn :p

      Delete
  29. bertuah tuan punya badan.yuyu buat la contest untuk fans yuyu.teringin sangat nak contest dari yuyu.double peliszzzzzzzz !

    ReplyDelete
  30. 70ringgit? murah. cantik. senang nak bawa pi mana-mana. Kak yuyu beli dalam Malaysia? sebab nabila ada baca satu entry baru-baru ni. Dalam entry tu cakap,al-quran colourful ni ada dekat Indonesia ja. tah. haha.

    ReplyDelete
  31. Nie mesti emak yang jahitkan. huhu. sama dengan fie, umi fie je yang jahit baju baju. Senang kan yuyu

    ReplyDelete
  32. Kak yuyu, akak beli al-quran tu kat manaaaa? Mcm susah je nak jumpa u.u

    ReplyDelete
  33. cantik baju peplum tuh la yuyu :)

    ReplyDelete
  34. cantik sangat baju yuyu..semua cantiklah.:)

    ReplyDelete
  35. cantik cantik cantik!!!!
    termasuk yuyu!!!

    ReplyDelete
  36. yuyu mmg maintain cute..mesti smpai jd nenek pun yuyu tetap cute cmni..bestnya jadi org kecik ni

    ReplyDelete
  37. minggu cantik saya bila saya dapat makan maggy sambil baring.hahaha

    ReplyDelete
  38. salam...
    kak yuyu beli katne rainbow al-quran

    ReplyDelete
  39. Satin peplum tu mmg cute mcm yuyu :D

    meh singgah http://hanidamoss.blogspot.com/ thankssss :D

    ReplyDelete
  40. seriously sgt chantek peplum yg mak yuyu buat tu..ditambah plak bila yuyu pkai lg laa brtmbh chantek.. :)

    ReplyDelete
  41. cantik! semua tentang yuyu cantik! deno suka la... yuyu da 23 kan? kecik comel sgt2! :)

    ReplyDelete
  42. cantek lah baju yg mak yuyu jahit ni. :)

    ReplyDelete
  43. Comel je ayat kena tumbuk ngan bini org tuh
    haha
    ;p

    ReplyDelete
  44. Agak dahh Kak yuyu bergambor ngn Cik epal salah satu blogger tekenal tuu.. heheh comel comel! :D

    ReplyDelete
  45. cantiknya dress kak yuyu..tapi nak tengok yuyu pakai ngan skirt putih....can? hehe

    ReplyDelete
  46. salam .. ukhti ika..
    semoga Sihat wal afiat ...
    seronok sgt2 baca artikel ini ...terutama di part rainbow al-quran
    nak tanya apa rainbow tu menunjuk juz2 Al-quran Tu k ??

    ReplyDelete
  47. Hai..Jemput view n follow di http://rinoalytionista.blogspot.com/ Boleh tgk koleksi Peplum Blouse 2 Layer pd harga serendah RM49..TQ

    ReplyDelete
  48. salam yuyu..
    boleh tau kat mane beli al-quran rainbow tu?sebb kwn usha dlm rm100 lebih..

    ReplyDelete
  49. salam yuyu..
    nak tny mane beli al-quran rainbow tu??sebb kwn usha harga die dlm rm100 lebih..

    ReplyDelete
  50. Anda mengalami masalah faraj berair,becak,keputihan,senggugut,dingin dlm rumahtangga kerana faraj longgar? Cubalah produk SERI DEWI MALAM.
    Susukan qalbu RM 40
    Jom hubungi saya 0102870590( call/sms/whatapps)
    Berfungsi
    Mencairkan dan mengeluarkan keputihan
    Merapatkan vagina seperti dara

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)