Monday, November 19, 2012

Kejutan Disember bersama Jennifer Lopez

Assalamualaikum

boleh tak kalau macam ni poyosnya nak bagitau. JLo Zulaikha sedang menaip entry manakala JLo (Jennifer Lopez) nak datang Malaysia. nampak tak apa apa kesinambungan antara JLo dan Yuyu Zulaikha. bhahaha. aku memang suka membajet Jlo dikhalayak pembaca belog.

hari tu, yuyu dapat tau. Jennifer Lopez (JLo) nak datang perform kat Malaysia. tahu tak apa yang terjadi terhadap jantung yuyu? ya! betul. ia berdegup super aktif. masing masing berkerjasama dengan hati. eksaited kemain. kalau doktor check ni, sah sah pengidap darah tinggi secara tiba tiba tau.

tak tau la macam mana la suka sangat dengan JLo sejak kecik lagi. nak cakap emak ngidam lagu JLo masa mengandung yuyu, tak juga, kegemaran emak adalah Ramli Sarip.  -.-' 

2Disember2012. Stadium Merdeka. KL. 8.00pm

yuyu harap sangat dapat tengok JLo depan bijik mata yuyu sendiri. mestilah korang semua pun nak juga kan kan kan? ♥_♥  macam mana pulak kalau boleh dapat tiket free. tengok JLo depan mata secara FREE? suka tak suka tak? kalau nak, marilah kita berpusu-pusu pilih satu pilihan ni...ingat sebelum 20th November je tau.
satu, download mana mana  dua CallMeTone dan hadiahkan dua lagi CMT untuk orang yang tersayang. mana tau, boleh dapat tiket konsert harga RM658. ok.. sila terbeliak bijik mata sekarang. atau (checked! yuyu dah buat
dua, subcribe selama TIGA bulan CMT dan kita kita ni berpeluang dapat ikut JLo buat persembahan di Singapore. woaaa! sekali lagi kita terbeliak bijik mata. tapi kali ni siap terjojol jojol tau. macam ni O.O (checked! pun dah subscribe dah!
tiga, snap at least 3 gambar pose JLo dan MMS ke 20000 sebelum 25th November. untung sabut, boleh menang DUA tiket konsert harga RM1,316 dan ditanggung semua bayaran ke konsert JLo di Singapore! (okay, tengah pilih gambar paling macam JLo)
maka sekarang, jangan lengah masa untuk kelik sini : ( www.thecube.my ) supaya dapat penjelasan yang sangat jelas.

macam mana pulak kalau kita dapat Whatchuwant dan dilayan macam Fashionista. hikhik. awal awal lagi yuyu dial *128# dan pilih mana mana Whatchuwant pack supaya berpeluang menang pengalaman bersama JLo yang paling best abad ni. best tak best, cuba bayang ni la. kalau menang, boleh dapat :
  • 2 tiket konsert JLo bernilai RM1,316
  • make over untuk sepasang kita. ehh :')
  • dinner dengan JLo. luruh jantung yang ni. jenuh kutip balik :'(
  • bermalam di 5stars hotel
  • Chauffer-driver untuk dua orang. 
  • Perfume, CD, dan poster JLo. 
  • Samsung Galaxy Tab 27.0" dan Samsung Galaxy SIII
  • Nikon Coolpix Kalis Ais AW100, dan
  • professional photoshoot print out dengan yang tersayang.

awww~ sweet la Celcom ni kan. tskk. terharu. selalu jiwang jiwang bagi kegembiraan berganda kat rakyat Malaysia. Aaron Aziz pun belom tentu dapat bagi semua macam ni. tskk. terharu.

jadi, di sini, yuyu ingin menyeru kepada semua peminat JLo Zulaikha untuk terus membaca belog kupukupukecik yuyu ni. ehh. kepada semua peminat JLo untuk terus berpusu pusu kelik http://bit.ly/MMSJlo dan http://bit.ly/TCJLo untuk dapat lebih keterangan lanjut dan tak banyak merepek. -.-'

yuyu harap yuyu dapat la salah satu demi bertemu secara empat bijik mata dengan kembar yuyu tu. tskk. kembar la sangat. sila muntah kalau perlu. hikhik.

terima kasih sudi baca :)

33 comments:

  1. wahhhh!!! ku ingat celcom makin miskin sebab mesj salu pending,, rupanya makin kaya raya,, huhu,, moga impian yuyu tercapai hendaknya,, amiin,, :)

    ReplyDelete
  2. yuyu.. minat sangat die dengan JLO..
    hehehee..

    banyak tuh hadiah lau menang..

    :)

    ReplyDelete
  3. xla fanatik sangat kat JLo.. tapi yang tang yang pree-2 ni memang fanatik gila ni.. gila pun tak fanatik macam ni.. hehehehe.. :-p

    ReplyDelete
  4. alolo minatnya sis dengan JLO. hehe semoga sis dapatlah jumpa JLO sis tu yea.

    ReplyDelete
  5. takpayah pegi pong takpe rasanya, baik pergi majlis ilmu

    ReplyDelete
  6. wowwwww! jlo jlo jlo... jelly... haha @@

    ReplyDelete
  7. peminat betul kak yuyu ni, hehehehe. nanti lau dah jumpa pegang jantung tu kuat2 supaya tak gugur, hahahahaha.

    ReplyDelete
  8. hope kak yuyu dpt jumpa lah dgn JLO, amin :D

    ReplyDelete
  9. bgusnya celcom ni bg tiket freeee tgk jlo. haha.

    ReplyDelete
  10. Cik yuyu g la ziarah umah dapur tanpa sempadan,,,,,ooooo,.tempe princess yeee:-D

    ReplyDelete
  11. Assalam, ada tiket free erk... tapi kekadang celcom nie ada juga bagusnya... hehehe

    ReplyDelete
  12. ouh my Lord,,,im too,,minat giler~~ kat JlO,,,arghh<<~~

    ReplyDelete
  13. Wah!! Best nyer bersama Celcom. Keluarga saya semua pakai Celcom..:D

    ReplyDelete
  14. bestnya..doakan yg terbaik utk yuyu

    ReplyDelete
  15. seronok habesla yuyu..dapatjumpa kembar lepas ni ^^

    ReplyDelete
  16. Hope akak dpt jumpa JLo akak ye.
    :D

    ReplyDelete
  17. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  18. wahh mmg menarik tertarik adiah2 dia..hehe

    ReplyDelete
  19. haruslah yuyu eksaited kemain bila Jlo nak dtg Malaysia haha

    ReplyDelete
  20. wuah thanks dik yuyu...nak try jua r..mne tau le jmpa JLO dpan mata...ok sila terbeliak bijik mata hihihi~

    ReplyDelete
  21. gud luck yuyu ^^
    nanti kirim salam kat kembar yuyu yer :D

    slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  22. minat benor yuyu dengan jlo ni ye hehee

    ReplyDelete
  23. seksi hingga 'seksa' dibuatnyer dia tu....hehe

    ReplyDelete
  24. Hye do visit our page :) https://www.facebook.com/ThePrettyHijab

    ReplyDelete
  25. nak bergelek dengan Jlo !! tolongla ! Ahahaha

    ReplyDelete
  26. Moga yuyu dpt jumpa kembar yuyu tu.

    ReplyDelete
  27. untung lah, untung lah, untung lah....!! hehehe

    ReplyDelete
  28. Nampaknya JLO akan bertemu jlo la nnt..

    ReplyDelete
  29. hihhi sy doakan yuyu dapat jumpa kembar yuyu..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)