HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, November 26, 2012

Entry untuk Bakal-Bakal Duta.

Assalamualaikum

Baiklah. Sekarang, sapa yang teringin jadi duta, angkat tangan! Sapa pulak rasa boleh jadi duta, pun angkat tangan. Maka, yang angkat tangan dua dua kenyataan tadi tu, sila baca entry yuyu dengan penuh eksaited di dada. Sila eksaited ya.


Well, yuyu tahu, banyak yang masih baru dengan product kecantikan True Harmony.  Ia sebenarnya adalah satu brand untuk product kecantikan dan perlansingan badan. Tapi semua tu takpe, sebab yang penting sekarang adalah..

Sekarang ni, True Harmony sedang gigih menjalankan “True Harmony Ambassador Search 2013”. Maka, kita kita semua ada peluang jadi duta. Hamagad. Perlulah sebut hamagad itu segedik yang mungkin khonn.

Apa yang kita perlu buat sekarang adalah, UPLOAD gambar kita di fanpage True Harmony, kendian, kumpul LIKE sebanyak mungkin, dan akhir sekali, gambar dengan LIKE terbanyak akan diadili oleh pengadil dan pihak pengurus. Awww. Simple. Ni suka ni!

Tapi lagi suka bila dengar pasal hadiah. Hikhik. Hadiah bernilai RM35000 untuk yang dimenangi, dan sesi photoshoot untuk semua finalis. 5 lelaki dan 5 perempuan, untuk menjadi duta tahun hadapan. Hebakk. hebakk.

Dengan itu, marilah kita tak menyempat untuk UPLOAD gambar kita di application ini sebelum 12 Disember facebook.com/TrueHarmonyWellness/app_351755738214956 ) sekarang, dan kumpul LIKE setamak haloba yang mungkin. Selamat Maju Jaya untuk semua bakal duta! Hikhik.

Terima kasih sudi baca.

32 comments:

  1. waa beznye..hehe..kak yuyu pom nak msuk gak ea??gud luck kak yuyu..akak..sy ke first komen ni??haha...suke2..akak..lau akak rajin followlah kite...^^,

    ReplyDelete
  2. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kumpul like tu hat malaih dah,dulu rajin la,hehe

    ReplyDelete
  3. wah wah wah. Berpinau mata nampak am0unt yang banyak gedabak tu. Haha.

    ReplyDelete
  4. kita tak suka tamak haloba akak yuyu :( hikhikhik

    ReplyDelete
  5. HAHAHA dalam gambar flawless gila. Kang terkejut beruk pulak pihak true harmony ni tengok face to face. HAHA taknak ah.

    Akak boleh ahh . comel ^.^

    ReplyDelete
  6. alamak,,kak yuyu,,dah dapat duet tuh,,share2 ye,,hihi,,just kidding,,teruskan,saye akan support,,hihi T_______T

    ReplyDelete
  7. cuba je le kan..kalu ada rezeki alhamdulilah..kalu x kita cuba lain lak kan..

    ReplyDelete
  8. Kak yuyu masuk ehh ? Goodluck :D

    ReplyDelete
  9. wahhh hadiahnyaaaa mengancam babe!
    yuyu tak masuk ke?

    ReplyDelete
  10. Assalam, menarik nie... siapa join meh sini aku LIKE... hahaha

    ReplyDelete
  11. NAK TRY JUGAKLAH..DLM MIMPI JER..HAK..HAK..^_^

    ReplyDelete
  12. alorhh konfim yg catek dgn badan hot je yg dapat...huhu

    ReplyDelete
  13. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
  14. saye nak join jugak buley dop hakak yuyu kecintaan saye^^

    ReplyDelete
  15. Saya rasa mata saya ada masalah nie . saya baca 'untuk bakal bakal duda' . how ?? hahahahah !

    ReplyDelete
  16. gudluck! saya pon join jugak. hihi

    ReplyDelete
  17. wuahh!!! beznye...rasenye kalu yuyu join komfirm dpt..tp kalo krole...hancussss hahaha

    ReplyDelete
  18. Emmm mcm nk tpy .... Tpy ....mcm agk pyah je .. Pluang nk mng mcm tipis je .. Hahak

    ReplyDelete
  19. Akak x layak jd duta la.. Tapi memang minat kat Duta Sheila On 7 tu.. Muahaahaa

    ReplyDelete
  20. uhuhuhuhu cam bez jew jadi duta duti nie kan....

    ReplyDelete
  21. teringin nk jd duta larh..tp rupa bukan ad pown..hihi

    ReplyDelete
  22. contest yang main like kat facebook la x minat...malu nak promot lol!

    ReplyDelete
  23. yuyu . teringin juga nak macam yuyu ni semua orang tau sape yuyu camna nak buat bagi orang kenal kita yuyu turunkan sekit petua..x mau lah sampai jadi model fb pulak..

    ReplyDelete
  24. yuyu bagi petua sikit camna nak buat orang kenal kita x mau lah sampai jadi model FB PULAK ..cuma nak cari kenalan aje hehe...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)